Razvan Lucescu III
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu III
Καλά που δεν το έκανα εγώ αυτό το σχόλιο...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άσχετο, ο Ρουμάνος δεν θέλει πια τα λεφτά της αποζημίωσης; Έπιασε κανένα Τζόκερ;
Θα ήμουν.....ειρωνας ε;
Φήμες λένε πως μετά την πρόκριση του έφτασε η ανανέωση εν λευκώ να συμπληρώσει μόνος το ποσό της αμοιβής του.
Σωστό κ αυτό. Τώρα θα ξέρουμε το γιατί δεν θα ξαναγίνει.kataramenos5 έγραψε:Θα συμφωνησω με Odi αλλα θα προσθεσω οτι αν
δε δοκιμαζε αλλο σχηματισμο η δεν εβαζε Τζιμα θα
τρωγε το σκισιμο της αρκουδας εδω μεσα.
Ειπε μια φορα να μας κανει το χατηρι και πεσατε να τον φατε
παλι-οπαιδα.
Καμμιά ομάδα στον κόσμο δεν έχει 25 παίκτες ισάξιους ούτε η Σίτι και η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν στα καλά τους.AngelosMerkelidis91 έγραψε:Θα διαφωνήσουν αρκετοί με αυτό που θα γράψω, αλλά ειναι η άποψη μου, και ένα συμπέρασμα που έβγαλα.
Δεν πιστεύω ότι ο Ραζβαν ΔΕΝ αγαπάει τον Π.Α.Ο.Κ, ισα-ίσα το λατρεύει το club, αλλά ώρες ώρες ο τρόπος σκέψης του, και οι εμμονές του, κάνουν κακό. Και στο τέλος κάνει κάτι που ΔΕΝ πιστεύει αλλα για να δικαιωθεί το ΕΓΩ του απέναντι σε όσους διαφωνούν.
Ο Σαντος είχε τον Μουσλινοβιτς, είχε τον Μπακαγίοκο, είχε και τον Αναστάσακο. Ο τρίτος ήταν επιθετικός 2ης κατηγορίας, που μας κόστισε μόλις μερικά χιλιάδες ευρώ, αλλά βοήθησε, ο δεύτερος εξίσου. Ο καθένας στο κομμάτι του.
Δεν μπορεί μια ομάδα, στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχει 2-3 παίκτες του εκ σε κάθε γραμμή, δεν είναι έχει/δεν έχει ή θέλει/δεν θέλει το αφεντικό. Μην βλέπετε τι γίνεται στο εξωτερικό ή τι διαρρέεται, τα περισσότερα ψέματα είναι.
Να το εξηγεισω οπτικά, τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ, και ακόμα τα πιο αδυναμα ονόματα έχουν το ρόλο τους... αρκεί να έχουν σωστές εντολές και να ταιριάζουν με τους αλλους
https://youtu.be/3MjxoaynCmk?si=CLvpGVn7X9vwTt8D
Ο Σάντος δεν είχε Ευρώπη. Ούτε η ΑΕΚ πέρσι είχε και γι'αυτό φάνηκε ότι είχε ομαδάρα.
Το καλό του να παίζεις σε όμιλο εκτός απ' όλα τ'άλλα είναι ότι δεν παραπονιέται κανείς απ' το ρόστερ.
Όλοι χρειάζονται και παίρνουν τις ευκαιρίες τους.
Αν δεν ενεργοποιησει Λυρατζη Σαστρε στα δεξια και επιμενει με Βιερινια θα εχουμε προβλημα.
Δεν μίλησα για ισάξιους. Απλά είπα ότι ώρες ώρες όταν περνουμε έναν παίκτη από μικρότερο πρωτάθλημα και είναι φθηνός αντιμετωπίζεται ως Άχρηστος. Υπάρχει μια δυσφορία. Τι πρόσφερε ο Μπερμπατοφ, ο Ιαπωνας, ενώ κάποιοι ήθελαν Τζιοβινκο ή Κοεντραο. Εμένα ο Λουτσε μου βγάζει χαρακτήρα κακομαθημενου πλουσιόπεδου που θέλει όλα τα καλά αμάξια, εξοχικό Μύκονο, Αραχωβα και αν δεν του τα πάρουν πάει camping Γαύδο.fossa έγραψε:Καμμιά ομάδα στον κόσμο δεν έχει 25 παίκτες ισάξιους ούτε η Σίτι και η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν στα καλά τους.AngelosMerkelidis91 έγραψε:Θα διαφωνήσουν αρκετοί με αυτό που θα γράψω, αλλά ειναι η άποψη μου, και ένα συμπέρασμα που έβγαλα.
Δεν πιστεύω ότι ο Ραζβαν ΔΕΝ αγαπάει τον Π.Α.Ο.Κ, ισα-ίσα το λατρεύει το club, αλλά ώρες ώρες ο τρόπος σκέψης του, και οι εμμονές του, κάνουν κακό. Και στο τέλος κάνει κάτι που ΔΕΝ πιστεύει αλλα για να δικαιωθεί το ΕΓΩ του απέναντι σε όσους διαφωνούν.
Ο Σαντος είχε τον Μουσλινοβιτς, είχε τον Μπακαγίοκο, είχε και τον Αναστάσακο. Ο τρίτος ήταν επιθετικός 2ης κατηγορίας, που μας κόστισε μόλις μερικά χιλιάδες ευρώ, αλλά βοήθησε, ο δεύτερος εξίσου. Ο καθένας στο κομμάτι του.
Δεν μπορεί μια ομάδα, στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχει 2-3 παίκτες του εκ σε κάθε γραμμή, δεν είναι έχει/δεν έχει ή θέλει/δεν θέλει το αφεντικό. Μην βλέπετε τι γίνεται στο εξωτερικό ή τι διαρρέεται, τα περισσότερα ψέματα είναι.
Να το εξηγεισω οπτικά, τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ, και ακόμα τα πιο αδυναμα ονόματα έχουν το ρόλο τους... αρκεί να έχουν σωστές εντολές και να ταιριάζουν με τους αλλους
https://youtu.be/3MjxoaynCmk?si=CLvpGVn7X9vwTt8D
Ο Σάντος δεν είχε Ευρώπη. Ούτε η ΑΕΚ πέρσι είχε και γι'αυτό φάνηκε ότι είχε ομαδάρα.
Το καλό του να παίζεις σε όμιλο εκτός απ' όλα τ'άλλα είναι ότι δεν παραπονιέται κανείς απ' το ρόστερ.
Όλοι χρειάζονται και παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

Από τους αγαπημένους μου παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ ο βαρετός για πολλούς Σορλιν. Θέλει στρατηγική, το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι 25% πλυντήρια, 25% ομάδες στοιχηματικων, 10% ομάδες κρατών κ 40% ομαδες σύλλογοι που βγάζουν υγεία. Μην βλέπετε τι γίνεται στο σύνολο εκεί έξω...
- WeWillRockYou
Εμένα η απορία μου είναι:
είναι ο Λουτσέσκου προπονητής που θέλει η ομάδα του να έχει 22 παίκτες ισάξιους πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές,για να πάρει πρωτάθλημα
ή είναι το ελληνικό πρωτάθλημα έτσι δομημένο που για να το πάρει ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται μια ομάδα 2 επίπεδα πάνω από τους υπόλοιπους, ώστε να προσπερνάει και τα εξωαγωνιστικά;
Γιατί και ο Αμπέλ πήγαινε για πρωτάθλημα με μια ποιοτική ομάδα, που είχε ελλείψεις και έσκασε η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, που μας έβγαλε εκτός πορείας. Και ακόμα και τώρα στη Βραζιλία, έχει να λέει για το πόσο μεγάλο σχολείο ήταν ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο.
Δηλαδή νομίζω πως κάποιες φορές ξεχνάμε ότι ο Λουτσέσκου κατάφερε να κερδίσει πρωτάθλημα, που του το κλέψανε μέσα από τα χέρια στην έδρα του και την επόμενη σεζόν αναγκάστηκε να το πάρει αήττητος.
Και δεν το λέω για να υπενθυμίσω την επιτυχία, όσο για να υπενθυμίσω, υπό ποια πίεση έπαιζε τότε η ομάδα και γιατί ο προπονητής επέμενε πχ. πέρσι και φέτος στο θέμα προσωπικότητα-ποιότητα. Είναι γιατί αποτελεί δικό του μειονέκτημα ή γιατί ξέρει πχ. ότι θα υπάρξουν ματς που δεν θα πάρει πέναλτι η ομάδα, θα ακυρωθούν καθαρά γκολ ως οφσάιντ, θα γεμίσει ο διαιτητής τους παίκτες του με κιτρίνες κάρτες κλπ. κλπ. κλπ.
Πιθανολογώ, πως σε ένα άλλο πρωτάθλημα ή με μια άλλη ομάδα, να μην χρειαζόταν 10 υπερβάσεις για να πάρεις πρωτάθλημα, σε έναν μαραθώνιο αγώνων. Εκεί υπάρχει και μεγαλύτερο περιθώριο λάθος ή ήττας.
Σε αυτό που είμαστε τώρα και ως οργανισμός ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια, τουλάχιστον για διοργάνωση 40 αγώνων όπως το πρωτάθλημα.
είναι ο Λουτσέσκου προπονητής που θέλει η ομάδα του να έχει 22 παίκτες ισάξιους πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές,για να πάρει πρωτάθλημα
ή είναι το ελληνικό πρωτάθλημα έτσι δομημένο που για να το πάρει ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται μια ομάδα 2 επίπεδα πάνω από τους υπόλοιπους, ώστε να προσπερνάει και τα εξωαγωνιστικά;
Γιατί και ο Αμπέλ πήγαινε για πρωτάθλημα με μια ποιοτική ομάδα, που είχε ελλείψεις και έσκασε η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, που μας έβγαλε εκτός πορείας. Και ακόμα και τώρα στη Βραζιλία, έχει να λέει για το πόσο μεγάλο σχολείο ήταν ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο.
Δηλαδή νομίζω πως κάποιες φορές ξεχνάμε ότι ο Λουτσέσκου κατάφερε να κερδίσει πρωτάθλημα, που του το κλέψανε μέσα από τα χέρια στην έδρα του και την επόμενη σεζόν αναγκάστηκε να το πάρει αήττητος.
Και δεν το λέω για να υπενθυμίσω την επιτυχία, όσο για να υπενθυμίσω, υπό ποια πίεση έπαιζε τότε η ομάδα και γιατί ο προπονητής επέμενε πχ. πέρσι και φέτος στο θέμα προσωπικότητα-ποιότητα. Είναι γιατί αποτελεί δικό του μειονέκτημα ή γιατί ξέρει πχ. ότι θα υπάρξουν ματς που δεν θα πάρει πέναλτι η ομάδα, θα ακυρωθούν καθαρά γκολ ως οφσάιντ, θα γεμίσει ο διαιτητής τους παίκτες του με κιτρίνες κάρτες κλπ. κλπ. κλπ.
Πιθανολογώ, πως σε ένα άλλο πρωτάθλημα ή με μια άλλη ομάδα, να μην χρειαζόταν 10 υπερβάσεις για να πάρεις πρωτάθλημα, σε έναν μαραθώνιο αγώνων. Εκεί υπάρχει και μεγαλύτερο περιθώριο λάθος ή ήττας.
Σε αυτό που είμαστε τώρα και ως οργανισμός ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια, τουλάχιστον για διοργάνωση 40 αγώνων όπως το πρωτάθλημα.
δεν ειναι ειρωνικο σχολιο?abc_o_ karpouzas έγραψε:Καλά που δεν το έκανα εγώ αυτό το σχόλιο...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άσχετο, ο Ρουμάνος δεν θέλει πια τα λεφτά της αποζημίωσης; Έπιασε κανένα Τζόκερ;
Θα ήμουν.....ειρωνας ε;
Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα 2017-2019 (3 σεζόν), είναι πρώτα έργο Ιβάν και μετά όλων των άλλων. Επίσης, δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο κακοί όσο παρουσιαζομαστε εμείς στο πρωτάθλημα. Μπαίνουμε στους αγώνες με κακή ψυχολογία. Εγώ θυμάμαι δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ να κοροϊδεύουν την μετεγγραφή Κρεσπο και Κανιας. Ειδικα τότε απο την (πρώτη) προετοιμασία μας παρουσίαζαν τον Κρεσπο ως σαπακι. Επίσης, δεν χρειάζεται καμία υπέρβαση για να μην χάσεις απο ΟΦΗ. Έγιναν σοβαρά λάθη στον τελευταίο αγώνα!WeWillRockYou έγραψε:Εμένα η απορία μου είναι:
Η εμφάνιση θύμησε εκείνο το αξέχαστο ματς με Ξάνθη, στην 1η του σεζόν, που μετά με κάποιο τρόπο βρήκε τον τρόπο, γύρισε το κουμπί και η ομάδα άρχισε να πηδάει (σε άλμα εις μήκος, να μην παρεξηγηθούμε) και να δέρνει.
Ψήλωσε η μύτη λόγω των απανωτών προκρίσεων, τσαλιμάκια, μηδέν κατάθεση ψυχής, πάντα 2οι στην μπάλα, η ομάδα δεν έτρωγε σίδερα, μπλαζέ ύφος.
Έτσι μπορεί να κερδίσεις ευρωπαικά παιχνίδια απέναντι σε μέτριους ή αφελείς αντιπάλους, αλλά σε παιχνίδια εντός χώρας, με σκληροτράχηλες ομάδες που την ώρα που εσύ θα δίνεις ευρωπαικά ματς, αυτοί θα είναι ξεκούραστοι και θα ετοιμάζονται για ματς ζωής ή θανάτου και που ζήτημα αν ο καθαρός χρόνος που θα παιχτεί είναι 40-50', ή θα πρέπει να υπάρχει χτυπητή και εμφανής διαφορά ποιότητας μπροστά για να νικήσεις ή θα σου κάτσει η στραβή όπως στο Ηράκλειο.
Ειδικά αν περάσει το ημίχρονο, μετά το θέαμα 1 λεπτό μπάλα και 5 λεπτά κάτω οι αντίπαλοι, να ξύνουν τα παπάρια τους, να σηκώνουν τις κάλτσες τους, να πιάνουν το κεφάλι τους, να ταιριάζουν το σώβρακο κλπ για να κόψουν τον ρυθμό, θα είναι ρουτίνα. Και ο Ραζβάν νομίζω το ξέρει πιά, καλύτερα απ΄τον καθένα.
Και ποιότητα μεσοεπιθετικά προχθές, δεν φάνηκε να έχουμε σε καμιά περίπτωση.
Όλο το β' ημίχρονο, δεν κάναμε φάση, κάτι ξεψυχισμένες τελικές.
Ε έτσι, οι γκέλες θα είναι κανόνας.
Οπότε, αφήνω πέρα αν ήταν λάθος ο Ζίφκο δεξιά και τα γιατί μπήκε αυτός και γιατί δεν βγήκε ο άλλος.
Όμως η έλλειψη στρονγκ μεντάλιτι, χιουτζ κόνφιντενς και μπαλανς ον δε πιτς, σου χρεώνεται με 100.
Βρες τρόπο να μην ξαναγίνει.
Ψήλωσε η μύτη λόγω των απανωτών προκρίσεων, τσαλιμάκια, μηδέν κατάθεση ψυχής, πάντα 2οι στην μπάλα, η ομάδα δεν έτρωγε σίδερα, μπλαζέ ύφος.
Έτσι μπορεί να κερδίσεις ευρωπαικά παιχνίδια απέναντι σε μέτριους ή αφελείς αντιπάλους, αλλά σε παιχνίδια εντός χώρας, με σκληροτράχηλες ομάδες που την ώρα που εσύ θα δίνεις ευρωπαικά ματς, αυτοί θα είναι ξεκούραστοι και θα ετοιμάζονται για ματς ζωής ή θανάτου και που ζήτημα αν ο καθαρός χρόνος που θα παιχτεί είναι 40-50', ή θα πρέπει να υπάρχει χτυπητή και εμφανής διαφορά ποιότητας μπροστά για να νικήσεις ή θα σου κάτσει η στραβή όπως στο Ηράκλειο.
Ειδικά αν περάσει το ημίχρονο, μετά το θέαμα 1 λεπτό μπάλα και 5 λεπτά κάτω οι αντίπαλοι, να ξύνουν τα παπάρια τους, να σηκώνουν τις κάλτσες τους, να πιάνουν το κεφάλι τους, να ταιριάζουν το σώβρακο κλπ για να κόψουν τον ρυθμό, θα είναι ρουτίνα. Και ο Ραζβάν νομίζω το ξέρει πιά, καλύτερα απ΄τον καθένα.
Και ποιότητα μεσοεπιθετικά προχθές, δεν φάνηκε να έχουμε σε καμιά περίπτωση.
Όλο το β' ημίχρονο, δεν κάναμε φάση, κάτι ξεψυχισμένες τελικές.
Ε έτσι, οι γκέλες θα είναι κανόνας.
Οπότε, αφήνω πέρα αν ήταν λάθος ο Ζίφκο δεξιά και τα γιατί μπήκε αυτός και γιατί δεν βγήκε ο άλλος.
Όμως η έλλειψη στρονγκ μεντάλιτι, χιουτζ κόνφιντενς και μπαλανς ον δε πιτς, σου χρεώνεται με 100.
Βρες τρόπο να μην ξαναγίνει.
-
Εγώ μόνο τον Οζντόεφ είδα να πηγαίνει πάντα δεύτερος στην μπάλα ή να την χάνει κι όταν πήγαινε πρώτος.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζει και ο αντίπαλος. Και έπαιξαν πολύ έξυπνα και δυνατά . Αν ανήκαμε στο ΠΟΚ θα είχαμε πάρει το πέναλτυ και μπορεί στο τέλος να έγραφε 0-4...
Μετά τη διακοπή θα δούμε τις δυνατότητες της ομάδας.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζει και ο αντίπαλος. Και έπαιξαν πολύ έξυπνα και δυνατά . Αν ανήκαμε στο ΠΟΚ θα είχαμε πάρει το πέναλτυ και μπορεί στο τέλος να έγραφε 0-4...
Μετά τη διακοπή θα δούμε τις δυνατότητες της ομάδας.
- James Moriarty
Δεν νομίζω ότι θά αλλάξει μετά από τόσα χρόνια το 4231 πού παίζει .Το 433 με τούς παίκτες πού έχουμε είναι τό καλύτερο σύστημα όπως καί τό 352 όπως είπε ένα παιδί κάπου..
Εκτιμώ ότι πρέπει να παίξουν στο κέντρο ΜΕΙΤΕ,ΜΑΡΚΟΣ καί λίγο πιο μπροστά ΟΖΝΤΟΕΦ διότι κ καθότι ο μικρός πρέπει νά δουλέψει σε ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗ,ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ κ σε τελειώματα με τέμπο (κάνοντας έξτρα προπόνηση 3-4 ώρες μετά την προπόνηση) καί νά πάρει το μήνυμα από τον πάγκο. Αριστερά ό Βούλγαρος, δεξιά ό Ζιλε καί μπροστά ό Σαμάτα.
Εκτιμώ ότι πρέπει να παίξουν στο κέντρο ΜΕΙΤΕ,ΜΑΡΚΟΣ καί λίγο πιο μπροστά ΟΖΝΤΟΕΦ διότι κ καθότι ο μικρός πρέπει νά δουλέψει σε ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗ,ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ κ σε τελειώματα με τέμπο (κάνοντας έξτρα προπόνηση 3-4 ώρες μετά την προπόνηση) καί νά πάρει το μήνυμα από τον πάγκο. Αριστερά ό Βούλγαρος, δεξιά ό Ζιλε καί μπροστά ό Σαμάτα.
Ξεκινησαν ανεπισημα ηδη οι συζητησεις για την ανανεωση του συμβολαιου τουklainmein έγραψε:ΟΜΑΔΑ - ΑΠΟΛΑΥΣΗ...
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΡΕ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σηκώσει ήδη μανίκια και έχει αναλάβει να βάλει στο κλίμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους νεοαποκτηθέντες, έχοντας διαδοχικά τετ α τετ με τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.
Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το σύνθημα της επόμενης ημέρας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στους παίκτες του πως «τους περιμένει πολλή δουλειά». Το διάστημα της διακοπής ήταν άκρως απαραίτητο για τους Θεσσαλονικείς δεδομένου πως προηγήθηκε ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι αλλά παράλληλα εξασφάλισε και στον προπονητή του Δικεφάλου σημαντικό χρόνο...
Χρόνο τον οποίο διέθεσε ο Ρουμάνος προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, να μιλήσει περισσότερο μαζί τους και να τους βάλει στο κλίμα της ομάδας του. Δεν είναι τυχαίο πως τις προηγούμενες ημέρες, άρπαξε την ευκαιρία για να δειπνήσει με τον Σουαλιό Μεϊτέ δεδομένου πως ο 29χρονος Ιβοριανός με γαλλικό διαβατήριο μετράει μόλις λίγες προπονήσεις με τους ασπρόμαυρους...
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ποντάρει πολλά στην εμπειρία και στην προσωπικότητα του Μεϊτέ, κάτι που φρόντισε να κάνει σαφές στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον υψηλόσωμο χαφ, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για το γκρουπ των νεαρών παικτών που διαθέτει που όμως θα πρέπει να πλαισιωθούν από ποδοσφαιριστές που μετρούν υψηλές παραστάσεις...
Με γνώμονα δε πως ο Μάρκος Αντόνιο δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμος με την επανέναρξη της σεζόν δεδομένου πως βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης, ο 54χρονος τεχνικός έχει εστιάσει την προσοχή του στη διαχείριση του Μεϊτέ που θα πρέπει να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην εξίσωση της κουβέντας.
Διαφορετική αλλά πολύ συγκεκριμένη περίπτωση είναι και ο Άλι Σαμάτα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σαφώς μετράει πολύ περισσότερο χρόνο στους Θεσσαλονικείς αλλά η προσαρμογή του καθενός είναι διαφορετική, γεγονός που κρατά σε εγρήγορση τον Λουτσέσκου. Το γεγονός δε πως ο Τανζανός επιθετικός δεν ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του για προσωπικούς λόγους αλλά παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα της διακοπής, έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του ΠΑΟΚ προκειμένου να αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί του... Κάτι σύνηθες αλλά και πολύ σημαντικό για τον Λουτσέσκου που ποντάρει πολλά στην έννοια του γκρουπ και ανέκαθεν η διαχείρισή τους και οι διαπροσωπικές σχέσεις ήταν και είναι το βασικό του ατού!