Συμφωνώ στο μία μεταγραφή με χαρακτηριστικά Μισιτς, και κατα τη γνώμη μου η δεύτερη μεταγραφή που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας πρωτοκλασάτος τερματοφύλακας μαζί με Ζίβκοβιτς, κάποιος που να σου γλιτώνει βαθμούς. Σε αυτούς που μπορούν να φύγυν να προστεθεί και ο Πασχαλάκης.makispaspartou έγραψε: Άρα με κλειστά μάτια πρέπει το Δεκέμβρη να αποχωρήσουν Ρέι, Εσίτι, Μπίσεσβαρ και να αποκτηθούν χαφ, δεκάρι ή εξτρέμ ή έστω μία και μόνο μεταγραφή με τα χαρακτηριστικά του Μίσιτς. Δηλαδή παίκτη στα χαφ που μπορεί και ως επιτελικός και ως παίκτης μεταξύ των γραμμών να προσφέρει.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Πόσο ΠΑΟΚ...να φέρεις παίκτη για να βάλει στον πάγκο τον παίκτη με τα περισσότερα λεπτά και με 2 γκολ και 8 ασίστ
Λεει αυτος που υπερασπιζοταν και καλα εκανε τον Μαουριτσιο των 3 ασιστ σε 90 παιχνιδια.Να αφησουμε στον παγκο τοτε τον Ελ Καντουρι που εχει 1 ασιστ αντι για 8 που εχει ο Σβαμπ...Ξερεις πολυ καλα οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο νουμερα, αλωστε στον παγκο ειπαμε να κατσει σε καποια παιχνιδια,οχι να τον διωξουμε.Θα κατσει στο παγκο σε καποια παιχνιδια,θα παιξει βασικος στο 8 σε αλλα,οταν λειπει η πρεπει να ξεκουσραστει ο Μαροκινος,θα παιξει βασικος στο 6, διδυμο με τον Μαροκινο στο 8 και εναν επιτελικο στο 10, εκτος και αν θες να πεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να εχει AM.
Για να έχεις επαρκές ροτεισον για 433renegade έγραψε:Πόσο ΠΑΟΚ...να φέρεις παίκτη για να βάλει στον πάγκο τον παίκτη με τα περισσότερα λεπτά και με 2 γκολ και 8 ασίστ
Δεν καταλαβαίνω τις ειρωνείες σου.joshua έγραψε:Λεει αυτος που υπερασπιζοταν και καλα εκανε τον Μαουριτσιο των 3 ασιστ σε 90 παιχνιδια.Να αφησουμε στον παγκο τοτε τον Ελ Καντουρι που εχει 1 ασιστ αντι για 8 που εχει ο Σβαμπ...Ξερεις πολυ καλα οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο νουμερα, αλωστε στον παγκο ειπαμε να κατσει σε καποια παιχνιδια,οχι να τον διωξουμε.Θα κατσει στο παγκο σε καποια παιχνιδια,θα παιξει βασικος στο 8 σε αλλα,οταν λειπει η πρεπει να ξεκουσραστει ο Μαροκινος,θα παιξει βασικος στο 6, διδυμο με τον Μαροκινο στο 8 και εναν επιτελικο στο 10, εκτος και αν θες να πεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να εχει AM.
Έχω γράψει εδώ και καιρό ότι θεωρώ τον σβαμπ έναν πολύ καλό συμπληρωματικο παίκτη και θα ήθελα κάτι πιο ποιοτικό στην θέση του και εφαγα πέσιμο
Εγώ θα επιμείνω στην λύση του Αουγκούστο ως επιτελικού μέσου. Επίσης αισιοδοξώ πως σύντομα θα πάρουμε πράγματα και από τον Νινούα, που αν και δεν είναι ακόμη καλά προσαρμοσμένος, έχει καλά χαρακτηριστικά για να χρησιμοποιηθεί όμως ως αμυντικός μέσος και όχι 10ρι. Γενικά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι σαν τις εκπτώσεις, ψωνίζεις μόνο αν βρεις κανένα κελεπούρι. Αυτό είναι ευχής έργον, διαφορετικά θα ήταν καλύτερα να απέχουμε από μετριότητες
Kαμια ειρωνεια,για νουμερα μιλησες ,για νουμερα μιλησα,τωρα αν με το παραπανω ποστ σου ηθελες να πεις οτι τον θεωρεις καλο συμπληρωματικο παικτη,τοτε εγω καταλαβα λαθος και συμφωνω μαζι σου.renegade έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τις ειρωνείες σου.joshua έγραψε:Λεει αυτος που υπερασπιζοταν και καλα εκανε τον Μαουριτσιο των 3 ασιστ σε 90 παιχνιδια.Να αφησουμε στον παγκο τοτε τον Ελ Καντουρι που εχει 1 ασιστ αντι για 8 που εχει ο Σβαμπ...Ξερεις πολυ καλα οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο νουμερα, αλωστε στον παγκο ειπαμε να κατσει σε καποια παιχνιδια,οχι να τον διωξουμε.Θα κατσει στο παγκο σε καποια παιχνιδια,θα παιξει βασικος στο 8 σε αλλα,οταν λειπει η πρεπει να ξεκουσραστει ο Μαροκινος,θα παιξει βασικος στο 6, διδυμο με τον Μαροκινο στο 8 και εναν επιτελικο στο 10, εκτος και αν θες να πεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να εχει AM.
Έχω γράψει εδώ και καιρό ότι θεωρώ τον σβαμπ έναν πολύ καλό συμπληρωματικο παίκτη και θα ήθελα κάτι πιο ποιοτικό στην θέση του και εφαγα πέσιμο
Το παραπάνω ποστ ήταν χιουμοριστικό περισσότερο .
Έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου για τον σβαμπ και την τελευταία φορά μου την έπεσε ο ρειν.
Επίσης έχω τονίσει ότι το ποδόσφαιρο άλλαξε από την στιγμή που επιτρέπονται 5 αλλαγές και 20αδα αποστολή.
Άρα ακόμα και πολύ καλός να ήταν ο σβαμπ, υπάρχει κενό έτοιμων κ ποιοτικόν χαφ πίσω από τους σβαμπ-καντουρι.
Τα αρνητικά γεγονότα αυτή τη στιγμή είναι δύο.
Πρώτον αν υπάρχει η διάθεση και δυνατότητα να δοθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ.
Και δεύτερον σε μια πολύ περίεργη σεζόν όπου οι ομάδες πηγαίνουν πολύ βαθιά στο ρόστερ και στο ροτεισον,ομάδες χωρίς οικονομικα προβλήματα δύσκολα να δώσουν παικτες
Έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου για τον σβαμπ και την τελευταία φορά μου την έπεσε ο ρειν.
Επίσης έχω τονίσει ότι το ποδόσφαιρο άλλαξε από την στιγμή που επιτρέπονται 5 αλλαγές και 20αδα αποστολή.
Άρα ακόμα και πολύ καλός να ήταν ο σβαμπ, υπάρχει κενό έτοιμων κ ποιοτικόν χαφ πίσω από τους σβαμπ-καντουρι.
Τα αρνητικά γεγονότα αυτή τη στιγμή είναι δύο.
Πρώτον αν υπάρχει η διάθεση και δυνατότητα να δοθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ.
Και δεύτερον σε μια πολύ περίεργη σεζόν όπου οι ομάδες πηγαίνουν πολύ βαθιά στο ρόστερ και στο ροτεισον,ομάδες χωρίς οικονομικα προβλήματα δύσκολα να δώσουν παικτες
είναι πολλά τα παιχνίδια δε σημαίνει ότι όποιος είναι πάγκο είναι συμπληρωματικός ειδικά στο κέντρο. μας λείπει παίχτης με χαρακτηριστικά 8-10ριού, πάντα ροτέισον θα γίνεται θα σ αυτές τις θέσεις
Eγω αυτο που λεω ειναι απλο και το λεω καιρο τωρα και το ελεγαν και το λενε και οι προπονητες του ΠΑΟΚ.Μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ οφειλει να εχει ποδοσφαιριστες που να πατανε περιοχη και να εχουν το γκολ.Καλα τα συστηματα με τα 2 οκταρια,καλες οι εμπνευσεις με τις αλλαγες θεσεων, αλλα ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει με επιτελικο και 2 κανονικα εξτρεμ,ουτε εξτρα χαφ,ουτε αμυντικα εξτρεμ,ουτε και εγω δεν ξερω τι αλλο.Δεν μπορω να πιστεψω οτι επι εποχης Σαββιδη δεν εχουμε καταφερει να συνθεσουμε μια ποιοτικη και σταθερη τριαδα πισω απο το φορ ενω το ειχαμε καταφερει με Ζαγορακη με Βιερινια,Ιβιτς,Κονσεισαο.
Υ.Γ Μπορει το βαθος να ειναι αναγκαιο φετος,αλλα οικονομικα προβληματα εχουν εμφανισει μεχρι και ομαδες οπως η Μπαρτσελονα,οποτε μια χαρα παικτες θα ειναι διαθεσιμοι.Μια χαρα παικτες υπαρχουν αλωστε ηδη στη λιστα των ελευθερων,οχι βεβαια τοσο πολλα χαφ,ισως μονο ο Καγκαβα,αλλα εξαιρετικοι επιθετικοι και εξτρεμ.
Υ.Γ Μπορει το βαθος να ειναι αναγκαιο φετος,αλλα οικονομικα προβληματα εχουν εμφανισει μεχρι και ομαδες οπως η Μπαρτσελονα,οποτε μια χαρα παικτες θα ειναι διαθεσιμοι.Μια χαρα παικτες υπαρχουν αλωστε ηδη στη λιστα των ελευθερων,οχι βεβαια τοσο πολλα χαφ,ισως μονο ο Καγκαβα,αλλα εξαιρετικοι επιθετικοι και εξτρεμ.
Υπάρχουν 8αρια τύπου μισιτς σβαμπ που μια χαρά πατάνε περιοχή και υπάρχουν και επιτελικοι τύπου μπίσεσβαρ που η περιοχή δεν είναι και το αγαπημένο τους μέρος μάσα στο γήπεδο.
Προσωπικά αγαπάω το 4-3-3 το οποίο και θεωρώ πολύ πιο ολοκληρωμένο σχηματισμό
Προσωπικά αγαπάω το 4-3-3 το οποίο και θεωρώ πολύ πιο ολοκληρωμένο σχηματισμό
O Mισιτς ναι μπορει να παιξει ψευτοδεκαρι,ο Σβαμπ οχι γιατι δεν μεταφερει μπαλα,δεν παταει περιοχη με τη μπαλα,οι καλες του ενεργειες ειναι συνηθως one touch, κατι στο οποιο ειναι εξαιρετικος αλλα εγω εκει θελω κατι παραπανω,εναν παικτη να οριζει το τεμπο στην επιθεση.
Ναι γιατί ο σβαμπ δεν έχει καθόλου τεχνική και το ξέρει και επειδή είναι πολύ έξυπνος έχει μετατρέψει αυτό του το μειονεκτήματα σε πλεονεκτημα.
Για αυτό έγραψα τύπου σβαμπ.
Δηλαδή ένα χαφ που θα κινηθεί σωστά στα κενά διαστήματα,θα μεταφέρει και θα δημιουργήσει αλλά δεν θα είναι πρόβλημα ανασταλτικά. Θες να τον πεις Ολιβέιρα,θες να τον πεις μισιτς...πες τον όπως θες.
Για αυτό έγραψα τύπου σβαμπ.
Δηλαδή ένα χαφ που θα κινηθεί σωστά στα κενά διαστήματα,θα μεταφέρει και θα δημιουργήσει αλλά δεν θα είναι πρόβλημα ανασταλτικά. Θες να τον πεις Ολιβέιρα,θες να τον πεις μισιτς...πες τον όπως θες.
Δε θες να τον πεις Ολιβειρα γιατι πλεον ειναι πολυυυυ πανω ραφι