Επίσης να χουμε 2-3 μεταγραφές Α' ποιότητας το συντομότερο, ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας!!!!
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλή Κυριακή αργία να χουμε...
Επίσης να χουμε 2-3 μεταγραφές Α' ποιότητας το συντομότερο, ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας!!!!

Καλησπέρα και...
καλές βουτιές (στους τυχερούς), καλή δουλειά (στους άτυχους) καλή ξάπλα στο σπίτι (στους τεμπέληδες) και καλή υπομονή σε όσους έχουν πάσης φύσεως τρεξίματα...
καλές βουτιές (στους τυχερούς), καλή δουλειά (στους άτυχους) καλή ξάπλα στο σπίτι (στους τεμπέληδες) και καλή υπομονή σε όσους έχουν πάσης φύσεως τρεξίματα...
Rizla...
Που είσαι εσύ ρε άρχοντα?
Μπες λίγο στο chat αν μπορείς σε παρακαλώ, που θέλω να σε πω κάτι...
Που είσαι εσύ ρε άρχοντα?
Μπες λίγο στο chat αν μπορείς σε παρακαλώ, που θέλω να σε πω κάτι...
- kataramenos5
Εσυ παντα ησουν προβληματικος χαρακτηρας,με σοβαρη εγκεφαλικη βλαβη,μαζοχιστικες τασεις κι εμμονες .Απορω γιατι δε μπηκες ακομα στο τσατ να συναντησεις τους ομοιους σου.Guitarman έγραψε:Καλησπέρα και...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Τα λόγια σου με τιμούν. Δεν περίμενα ποτές τόσα πολλά κοπλιμέντα σε μία πρόταση για μένα. Ειδικά το "σοβαρή εγκεφαλική βλάβη"kataramenos5 έγραψε:Εσυ παντα ησουν προβληματικος χαρακτηρας,με σοβαρη εγκεφαλικη βλαβη,μαζοχιστικες τασεις κι εμμονες .Απορω γιατι δε μπηκες ακομα στο τσατ να συναντησεις τους ομοιους σου.Guitarman έγραψε:Καλησπέρα και...
Είμαι λίγο παλιομοδίτης ρε Κατ. Είμαι και με το μωρό στο σπίτι... Οπότε το φόρουμ με βολεύει πιο πολύ γιατί επιτρέπει την ασύγχρονη επικοινωνία. Κάποια στιγμή θα μπουκάρω πάντως.
- kataramenos5
Ολα τα παραπανω κιθαριστα αποτελουν τη βαση της ΠΑΟΚτσηδικης οπαδικης ψυχολογιας.Λιγο πολυ ολοι τα χουμε.
Κι εγω 99% κλειστα μικροφωνα εχω λογω μικρου και μικρης(γυναικα).
Τι παλιομοδητης ρε εδω μπηκε ο Γκοραν .Απλα εχει το χαβα που χε το καφενειο + τα off the record.
Κι εγω 99% κλειστα μικροφωνα εχω λογω μικρου και μικρης(γυναικα).
Τι παλιομοδητης ρε εδω μπηκε ο Γκοραν .Απλα εχει το χαβα που χε το καφενειο + τα off the record.
Κιθαρίστα εμπα εχει κ κατι τρελαμένους που παιζουν αρμόνιο λαιβ στο τσατ μήπως κανετε συγκρότημα
- kataramenos5
Επισης Live παραγγελιες σε delivery γυρου και πιτσαριες της Γερμανιας,πλυσιμο πιατων live,ηλεκτρικες σκουπες,ατμιστες,online εξομολογησεις και ευχελαια(Παπας) ,αποψεις για ποτα και φαγητα,τον Σνουφ να λεει BYZGIA live,οτι γουσταρει η ψυχη του καθε καμμενου( εντελως ) δηλαδη δηλαδη να πουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 31 Ιούλ 2017, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κιθαρίστα μη μπεις.είναι εξαρτησιογοννο κ σε εθίζει χωρίς λόγο.άκου κ εμένα που είμαι στην απεξαρτηση με τα κλασσικά πισωγυρίσματα.
- ΑποστόληςΑ