Ettien,το καλοκαιρι του '13, οταν ειχε ερθει ο Νετσιντ, ειχα διαβασει μια συνεντευξη του Αναστοπουλου που ελεγε οτι αν δεν ειχε τον σοβαροτατο τραυματισμο, δεν υπηρχε περιπτωση να βλεπαμε στην Ελλαδα αυτον τον παιχτη και πως αν συνελθει, θα φυγει γρηγορα για "μεγαλο" πρωταθλημα... Δεν λεω οτι ο Αναστο ειναι ο γκουρου του σκαουτινγκ, αλλα οσο και να χει, παλια καραβανα ειναι, κατι θα κοβει το ματι του.... Νομιζω δικαιωθηκε!! Παρ ολα αυτα, επιμενω σε σεντερ φορ μπαλλαδορο, να χαζεψει λιγο το μυαλο μας, να δουμε κανενα μαγικο, να χαρει λιγο το ματι μας ρε αδερφε... Νισαφι πια με τους ξυλοκοπους!!!Ettien έγραψε:Δεν μπορουμε να πουμε πολλά πράγματα για το Νεσιντ...ήρθε με προβληματα τραυματισμου και δενεπαιξε πολύ. Δεν είχε μεν ταχυτητα και εκρηξη αλλά ήξερε να κάνει καλά τα υπόλοιπα στην περιοχή. Πλάτη στην εστία, δύναμη, καλός στο ψηλό παιχνίδι, γενικά ένας παίκτης που γεμιζε περιοχη. Δυστυχώς πανω που άρχισε να παίρνει κάποιες συμμετοχές τον γύρισαν πάλι πίσω.
Μετά απο μας φαινεται ότι βρήκε τα πατηματα του...διψηφιος αριθμος γκολ σε Ολλανδία και Τουρκία.
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Για αυτο ωρυομαι να φερουν τον Πουλσεν...και ασχολουμαστε με μπου και τσου και ντου...
- Δημητρης17
Ο Πουλσεν το ιδιο στυλ δεν ειναι, με Κλαους, Νετσιντ κλπ;;;Rizla έγραψε:Για αυτο ωρυομαι να φερουν τον Πουλσεν...και ασχολουμαστε με μπου και τσου και ντου...
ο ροναλντο μιλαει και πορτογαλικα και ισπανικαΔημητρης17 έγραψε:Στυλ Τουρσουνιδη, αλλα να μιλαει Ισπανικα ή Πορτογάλικα!!!!Γκουερινο έγραψε:Toν κουλουρηace79grpaok έγραψε:Όχι άλλους ρουμανους,πείτε εσείς που δεν θέλετε νετσιντ τι στυλ φορ θα θέλατε.![]()
![]()
και παιζει και φορ και αριστερο εξτρεμ
- Δημητρης17
Παιδες, ειλικρινα, πιστευω οτι αυτος ο Ζοζουλια -αν δεν ειχε το κολλημα με τους Ουκρανους νεοναζί του "Δεξιου Τομεα", πραγμα που καθιστα απαγορευτικη την ελευση του ελεω Ιβαν- θα ηταν ταμαμ για την επιθεση μας, μαζι με τον Κλαους θα τα παστελωνανε με καθε πιθανο τροπο!!! Μιλαμε για δυο εντελως διαφορετικους φορ, εξισου καλοι ποδοσφαιριστες και ηταν και προσιτος ο φουστης...
- thanos-xanthi
τα αρθρα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε
το θα συμπληρωνει τον Κλαους ειναι αστειο, ποτε θα παιξεις με 2 φορ απο τη μια, και απο την αλλη η πλειοψηφια των παιχτων ξερει πλεον και να τριπλαρει και να σουταρει, αρα θεωρητικα συμπληρωνει τον κλαους που δεν εχει τιποτα εκτος της μιας επαφης στην περιοχη
το θα στηριχτει σαν πρωτος φορ επισης αστειο, αυτο αποδεικνυεται στο χορταρι οχι θεωρητικα
ειπαν θα παρουν φορ στη συνεντευξη τυπου
αν μεινει η θεση κενη και με κλαους κουλουρη και φακουντο, κακο του κεφαλιου μας που θα κοστισει μεσα στη σεζον
το θα συμπληρωνει τον Κλαους ειναι αστειο, ποτε θα παιξεις με 2 φορ απο τη μια, και απο την αλλη η πλειοψηφια των παιχτων ξερει πλεον και να τριπλαρει και να σουταρει, αρα θεωρητικα συμπληρωνει τον κλαους που δεν εχει τιποτα εκτος της μιας επαφης στην περιοχη
το θα στηριχτει σαν πρωτος φορ επισης αστειο, αυτο αποδεικνυεται στο χορταρι οχι θεωρητικα
ειπαν θα παρουν φορ στη συνεντευξη τυπου
αν μεινει η θεση κενη και με κλαους κουλουρη και φακουντο, κακο του κεφαλιου μας που θα κοστισει μεσα στη σεζον
joshua έγραψε:Πηρες θεωρητικα τον καλυτερο αμυντικο του ρουμανικου πρωταθληματος,γιατι να μην σε ενδιαφερει και ο καλυτερος επιθετικος την προηγουμενη χρονια.
Γιατι ειναι Ρουμάνος
Πολυ απλα
Εγω παντως που ειμαι γνωστος φαν του κλαους πολυ θα ήθελα το βιτεκ
Παιχτουρα με εμπειρία
Ξερω οτι ολοι θα στραβώσετε αλλα ειμαι σιγουρος οτι το χεί ακομα για κανα δυο χρονια
Όσον αφορά τα που τον ειδες κτλ ειναι περιττό να σας πω οτι τον έβλεπα καθε αγωνιστική επι τέσσερα χρονια
Βεβαια τότε ήταν και 22-26 αλλα εγω προσωπικά αυτο θελω έναν που να δινει ανάσες στον κλαους και να καλύπτει τραυματισμούς κάρτες κούραση γιατι Φακ και κουλουρης δεν
Μετα θα δουμε πιστευω άλλον κλαους
@ πγετσος επίσης ειναι γνωστό οτι εγω ο εις και κανα δυο τρεις άλλοι εδω εχουμε αλλεργίες στα ντατσια
Προσωπικά κολλήματα κατα τα αλλα παιχταράδες ειναι και ο αλιμπεκ και κάποιοι άλλοι που αναφέρθηκαν
Φορουμ ειναι πρέπει να εκφράζουμε τα κολλήματακια μας δεν ειμαστε σκάουτερ και προπονητές
Παιχτουρα με εμπειρία
Ξερω οτι ολοι θα στραβώσετε αλλα ειμαι σιγουρος οτι το χεί ακομα για κανα δυο χρονια
Όσον αφορά τα που τον ειδες κτλ ειναι περιττό να σας πω οτι τον έβλεπα καθε αγωνιστική επι τέσσερα χρονια
Βεβαια τότε ήταν και 22-26 αλλα εγω προσωπικά αυτο θελω έναν που να δινει ανάσες στον κλαους και να καλύπτει τραυματισμούς κάρτες κούραση γιατι Φακ και κουλουρης δεν
Μετα θα δουμε πιστευω άλλον κλαους
@ πγετσος επίσης ειναι γνωστό οτι εγω ο εις και κανα δυο τρεις άλλοι εδω εχουμε αλλεργίες στα ντατσια
Προσωπικά κολλήματα κατα τα αλλα παιχταράδες ειναι και ο αλιμπεκ και κάποιοι άλλοι που αναφέρθηκαν
Φορουμ ειναι πρέπει να εκφράζουμε τα κολλήματακια μας δεν ειμαστε σκάουτερ και προπονητές
- ace79grpaok
Γιατί έχει ρουμανικες πινακίδες,τι δεν καταλαβαίνεις?
Τον πήρε ο Μπεκάληςvs40 έγραψε:Αν δε μείνει προπονητής καλός που να ξέρει τι θέλει, δύσκολο να εξελιχτούν τα ταλέντα. Όλα τα χρόνια του Ιβάν περάσανε προπονητές για κλάματα, πλην του Στέφενς που ήρθε με πρόβλημα υγείας στα τελευταία του. Με τον Ίβιτς πιστεύω/ελπίζω ότι θα βρούμε τον προπονητή 5ετίας που ψάχναμε. Για τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε, πιστεύω πλέον ότι είναι αργά να πάμε σε μεταγραφή από Λατινική Αμερική με πολλά λεφτά σε στιλ Μπόου. Το σκέφτηκα καλά. Βλέπω πόσο χρόνο παραπάνω θέλει ένας παίκτης για να μπει στην ομάδα (Κάνιας πχ) όταν δεν κάνει προετοιμασία και πόσο αυξάνεις το ρίσκο να σου βγει παλτό η επένδυση, μόνο και μόνο επειδή ο παίκτης μπορεί να ξενερώσει και οι οπαδοί λόγω της μεγάλης αναμονής. Αν τον πάρεις μέσα Αυγούστου, θα είναι έτοιμος τον Οκτώβρη. Πάλι όμως θα φάει αμφισβήτηση και ο ίδιος θα απορρεί που δε θα παίζει ίσως. Καλύτερο οι σοβαρές επενδύσεις να γίνονται πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, όπως έγινε με τον Μάτος, που ήδη "βγάζει τα λεφτά του" κι έγινε ένα με την ομάδα.
Την περίοδο αυτή ίσως καλύτερα να επενδύσουμε σε παίκτη που δε θα είναι τόσο αμεσα απαραίτητος και σε ηλικία που μπορεί να κάνει υπομονή για να πάρει τις ευκαιρίες του, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Νομίζω ότι με τον Τανάσε είμαστε καλυμμένοι στη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά και του 2ου επιθετικού. Οι Βαλκάνιοι αρέσουν πολύ την Ελλάδα, και προσαρμόζονται πιο εύκολα.
http://www.transfermarkt.com/florin-tan ... ler/314329
Είναι ακριβώς ο αντι-Μακ. Μέχρι και στη φάτσα μοιάζουν. Απλά αυτός είναι πιο ψηλός και αδύνατος (λόγω ηλικίας)
https://www.youtube.com/watch?v=tpGneEVrAgw
Αν δεν κινηθούμε, θα τον πάρει ο Μεκάλης. Αυτός είναι πραγματικό λαβράκι που μάξιμουμ θέλει 1,5Μ η ομαδα του, ενώ υπογράφει άνετα με μισθό 250Κ, αν δεν κάνουμε πάλι τον "Large" όπως συνηθίζουμε στους μισθούς. Η Βιτορούλ αμφιβάλω να του δίνει πάνω από 100Κ μισθό, γιατί είναι νεαρός και είναι το 1ο του συμβόλαιο.
1.8Μ
To οτι ειναι φορουμ δε σημαινει πως βγαζουμε κολληματα, στα σοβαρα τωρα
Και το λεω γιατι εχει ξαναγινει η κουβεντα και επειδη γειτονες ειμαστε, ειναι ΠΟΛΥ πιθανο να εχουμε καποιον Ρουμανο εδω μεσα (οπως σιγουρα εχουμε Αλβανους που επισης εδω και εκει εχουμε καποια σχολια κατα καιρους...)
Τα 2 μου λεπτα απλως..
Και το λεω γιατι εχει ξαναγινει η κουβεντα και επειδη γειτονες ειμαστε, ειναι ΠΟΛΥ πιθανο να εχουμε καποιον Ρουμανο εδω μεσα (οπως σιγουρα εχουμε Αλβανους που επισης εδω και εκει εχουμε καποια σχολια κατα καιρους...)
Τα 2 μου λεπτα απλως..
Ή συνοπαδους με Ρουμάνικα κονέ... Λίγο σεβασμό περικαλώ... Μόλις είδα κι εγώ στο Digi Sport ότι ο Μπέκαλις αγόρασε τον Τανασε, φώναζε ο vs40 τόσον καιρό...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις.che4 έγραψε:joshua έγραψε:Πηρες θεωρητικα τον καλυτερο αμυντικο του ρουμανικου πρωταθληματος,γιατι να μην σε ενδιαφερει και ο καλυτερος επιθετικος την προηγουμενη χρονια.
Γιατι ειναι Ρουμάνος
Πολυ απλα
Είναι ρητορική η ερώτηση...
Πως κολάει ο υπερεθνικός Τσε που με τη ζωη του έδειξε ότι οι εθνικότητες δεν έχουν σημασία, με ατάκες του στυλ "δεν τον γουστάρω γιατί ειναι Ρουμάνος".
Ξεκολλάτε με τα ρατσιστικά στερεότυπα..