ΜΠΡΑΒΟ αδερφέ, γιατί θα μας τρελάνουν μερικοί !aspromaura ioannina έγραψε:Ξεκιναμε με το εξης δεδομενο: Οι ποδοσφαιριστες ειναι ανθρωποι, ασχετως μεγεθους του συμβολαιου τους.
Το να παει κανεις σε καθε ειδους κοινωνικης εκδηλωσης δεν ειναι κατακριτεο, γενικα.
Ομως,
Ο κοινωνικος κυκλος των περισσοτερων νεων ποδοσφαιριστων, προσωπικα μονο αναγουλα μπορει να μου προκαλεσει. Δεν ειμαι ρατσιστης. Το προβλημα μου δεν ειναι οι σεξουαλικες προτιμησεις του γ,χ,ψ Σιανιδη, ουτε το επιπεδο της γ,χ,ψ, Καινουριου. Το ζητημα ειναι η συμπεριφορα και η νοοτροπια που πολυ συχνα εχουν ατομα αυτης της ...συνομοταξιας ας πουμε. Ειναι οι κλασσικοι τυποι ''να τα κανουμε ολα ταναπου'', χωρις καμια ηθικη αξια και διχως ιχνος ηθικου χρεους και φιλοτιμου.
Οταν σε βλεπω κ. Αθανασιαδη με ολους αυτους τι να σκεφτω εγω και ο καθε συνοπαδος μου;Οταν επαγγελματικα εισαι α ν ε π α ρ κ η ς και συγχρονως φαινεται να μη σου καιγεται καρφι, πως περιμενεις να αντιστρεψεις το εις βαρους σου κλιμα; Ας ησουν σωστος επαγγελματικα και ματωνες για τη φανελα, τοτε ας εκανες κολλητη παρεα και με τον Φλωρινιωτη ακομη. Αλλα απο τη στιγμη που δεν προσφερεις αυτο που πρεπει να προσφερει ενας ποδοσφαιριστης, δηλαδη χαρα στον κοσμο που πληρωνει καθε Κυριακη και στον κοσμο που εφτασε μεχρι το Αζερμπαιτζαν, οφειλες τουλαχιστον να κρατας μια καποια προσχηματα, ως ενδειξη σεβασμου και μονο.
Αλλα αυτα ειναι για τους ρομαντικους και μονο. Παρτε το χαμπαρι ΠΑΟΚια το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δραματικα. Οι ιδεες ειναι για τους ρομαντικους. Ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ αποτελει πλεον καθαρα κερδοσκοπικη επιχειρηση. Συναισθημα τελος. Προεδρος= καπιταλιστης επιχειρηματιας, τεχνικο επιτελειο, ποδοσφαιριστες= υπαλληλοι εταιριας.
Προσωπικα απο εδω και περα θα απεχω απο οποιαδηποτε εκδηλωση και ενεργεια της εταιριας που ονομαζεται ΠΑΟΚ. Τοσες χαμενες ωρες για ποιους;Για ανθρωπους που δεν μας σεβονται; Για ανθρωπους που εκμεταλλευονται την ψωρα μας για την ιδεα που λεγοταν ΠΑΟΚ; Για την νομενκλατουρα που γιορταζοει τα 90 χρονια ΠΑΟΚ, πριβε, αγνοωντας την πραγματικη δυναμη του οργανισμου που λεγεται ΠΑΟΚ, δηλαδη τον απλο κοσμο; Ως εδω.
Συγχωρεστε μου τον τονο αλλα ειμαι αηδιασμενος απο ολα.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Εμείς φταίμε για το ένα, εμείς είμαστε οι κακοί για το άλλο, οι ανθρωποφάγοι, οι κανίβαλοι, οι κτλκτλκτλ
Οι παίχτες ποτέ δεν φταίνε, αλλά μόνο εμείς!
Βασικά ... ΝΑΙ ΦΤΑΙΜΕ που ακουμπάμε τα λεφτά μας στον θίασο αυτόν!
ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ, όταν ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ που φοράνε, τότε πρέπει να πάνε σπίτια τους!
Τα νεύρα μας εδώ (των περισσοτέρων τουλάχιστον), δεν είναι στην φωτογραφία συγκεκριμένα ... απλά στην ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα του αρχηγού, που σου δείχνει πως ΣΤ' @@ ΤΟΥ ΟΛΑ! Ακόμα και αυτά που γράφουμε τώρα.
Βλέπω τον κάφρο τον Τζεπούρ που σκυλιάζει και χτυπιέται και ματώνει και μέσα μου λέω ότι θα ήθελα μερικούς τέτοιους ψυχάκηδες! (ΤΥΧΑΙΟ παράδειγμα ο συγκεκριμένος, μην αρχίσετε! Απλά μιλάω για παίχτες αλήτες που δείχνουν να νιώθουν τι φοράνε στο στήθος)
Και βλέπεις μετά και τον δικό μας και σου έρχεται να κατέβεις στο γήπεδο να τον σκουντήσεις για να δεις αν ζει!