10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Δεν θα έκανε για το Ελληνικό πρωτάθλημα ο Μπερμπάτοφ ο ένας,μεταξωτό βρακί ο ΠΑΟΚ για τον Μπερμπάτοφ ο άλλος..
Ευτυχώς αύριο/μεθαύριο κλειδώνει και θα σταματήσει το show.
Dim και goran για εκατομμυριοστή φορά..Έλεος..
Ευτυχώς αύριο/μεθαύριο κλειδώνει και θα σταματήσει το show.
Dim και goran για εκατομμυριοστή φορά..Έλεος..
Odi έγραψε:Δεν θα έκανε για το Ελληνικό πρωτάθλημα ο Μπερμπάτοφ ο ένας,μεταξωτό βρακί ο ΠΑΟΚ για τον Μπερμπάτοφ ο αλλος
Γαματα Odi.

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Στο καλο/κακο.
Περα απο την ημερα της μεταγραφης και το ντεμπουτο στην Βεροια (ημέρες hype) , δεν χαρηκα αλλη μερα.
Δεν με νοιαζουν τα εξωαγωνιστικα, απλα δεν πηραμε επιθετικο τον αυγουστο του 2015, για να ερθει ο Μπέρμπα.
Περα απο την ημερα της μεταγραφης και το ντεμπουτο στην Βεροια (ημέρες hype) , δεν χαρηκα αλλη μερα.
Δεν με νοιαζουν τα εξωαγωνιστικα, απλα δεν πηραμε επιθετικο τον αυγουστο του 2015, για να ερθει ο Μπέρμπα.
Ακόμα και φεύγοντας μας τρολάρει τούτο το υπερβολικά ψηλωμένο και εγωκεντρικό παλικάρι...
Στο προφίλ του στο F/B ανήρτησε ήδη μία άσπρη φανέλα με ένα κατακόκκινο Νο 9 στην πλάτη!!!!
Στο καλό ρε λεβέντη και πολύ κρίμα για σένα που δεν κατάλαβες ποτέ που ήρθες, έστω & στα τελευταία σου!!!

Στο προφίλ του στο F/B ανήρτησε ήδη μία άσπρη φανέλα με ένα κατακόκκινο Νο 9 στην πλάτη!!!!

Στο καλό ρε λεβέντη και πολύ κρίμα για σένα που δεν κατάλαβες ποτέ που ήρθες, έστω & στα τελευταία σου!!!

Ρε goran η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στο φιλικό στο old Trafford είναι αυτή που ανέβασε..Κόκκινο ήταν το εννιάρι,τί ήθελες να το κάνει photoshop?
Αύριο κλειδώνει το παρόν.
Odi έγραψε:Ρε goran η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στο φιλικό στο old Trafford είναι αυτή που ανέβασε..Κόκκινο ήταν το εννιάρι,τί ήθελες να το κάνει photoshop?
Αλήθεια??? Νομίζω μπλε φορούσε στο φιλικό του Όλντ Τράφορντ...Λάθος είδα???

Και οι αντίπαλοι κόκκινες φανέλες με λευκά νούμερα...

pilotos έγραψε:Θα το ξανά ανοίξεις Σεπτέμβριο;
SM-G935F
Μπα.Δεν είμαστε για τέτοια εμείς.
goran 64 έγραψε:Odi έγραψε:Ρε goran η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στο φιλικό στο old Trafford είναι αυτή που ανέβασε..Κόκκινο ήταν το εννιάρι,τί ήθελες να το κάνει photoshop?
Αλήθεια??? Νομίζω μπλε φορούσε στο φιλικό του Όλντ Τράφορντ...Λάθος είδα???![]()
Και οι αντίπαλοι κόκκινες φανέλες με λευκά νούμερα...![]()
Πάντως για να μας την πει δεν νομίζω να την ανέβασε.
η φανέλα που έβαλε ειναι απο το φιλικό που έδωσαν για τον στοιτσκοφ
ειναι της εθνικής βουλγαριας νομίζω... έκανε και φωτοσοπ έσβησε κάποιες διαφημίσεις απο την μπλούζα
ειναι της εθνικής βουλγαριας νομίζω... έκανε και φωτοσοπ έσβησε κάποιες διαφημίσεις απο την μπλούζα