Frank Arnesen
- efthimis_paok
Re: Frank Arnesen
Σορυ αδερφε για το υφος, απλα οι παραπανω 3 σειρες που απομονωσα ειναι ολιγον τι τραγικες ως σκεπτικο..omerta76 έγραψε:Τι ακριβώς είπα που σε πρόσβαλε ενώ σε ολα έβαλα το εμείς μέσα; Για εξήγησε μου.simba έγραψε:omerta76 έγραψε: Δεν καταλαβαίνω γιατι τόση γκρίνια παλι.Γιατι διώξαμε τον Αρνεσεν;
Θα πετύχαινε στον ΠΑΟΚ; Ίσως ναι και ίσως οχι όμως. Κανένας δεν εχει συμβόλαιο με την επιτυχία.
Γιατι δεν βλέπουμε οτι πιθανόν για πρώτη φορά ο Ιβαν έβαλε μυαλό απο τον Φεβρουάριο και ήδη σχεδιάζει την νεα σεζόν ; Διώχνοντας τον Αρνεσεν; Ναι, φέρνοντας τον Μιχελ απο την Σαχτάρ,![]()
![]()
Ελεος ρε ομερτα..
Εμεις να "μην εθελοτυφλούμε" ή εσυ?
Και γενικα η νοοτροπια "φταινε μονο οι αρδ και οι οπαδοι, κανεις αλλος απλα μη χαλασει το happy bubble", "always look on the bright side" και "οχι δε μας φτυνουνε, βρεχει" ειναι λιγακι προσβλητικες και αποπροσανατολιστικες..
Οπως και αλλα σκηνικα εδω κ μηνες που φανερωνουν γενικα οτι εχουμε αναγαγει σε challenge να δουμε περα απ'τη μυτη μας..
Τεσπα, σορυ για την ενταση, απλα μου φαινεται απιστευτο να αποδομειται ακομη 1 προσπαθεια, η πιο σοβαρη τα τελευταια 4 χρονια και να σφυραμε αδιαφοροι..
Ο Ζησης και αύριο να του πει ο Ιβαν έρχεται, η Βέροια ειναι απλά βιτρίνα.....efthimis_paok έγραψε:Εάν πέσει κ καμία Βέροια....
Zisis is coming....
Μετα απο διακοπες 2 βδομαδων λογω του οτι ο τουντορ εχει κανει τον ΠΑΟΚ μας περιγελο, βλεπω οτι απομακρυνονται ολοι εκτος απο αυτον. Ωραια κινειται παντως, του αποδιδω οτι ειναι πανεξυπνος στο να διαχειριζεται τον εργοδοτη του. Για το ροστερ του φαινεται τι κανει και οπως ειπα ενα μηνα πριν, αυτος εκτος πλει οφ θα μας αφησει αλλα οι ειδημονες αρχισαν τα κλαμματα και τελικα εφαγα το μπανακι μου.
Τι ακριβώς είπα που σε πρόσβαλε ενώ σε ολα έβαλα το εμείς μέσα; Για εξήγησε μου.[/quote]
Σορυ αδερφε για το υφος, απλα οι παραπανω 3 σειρες που απομονωσα ειναι ολιγον τι τραγικες ως σκεπτικο..
Και γενικα η νοοτροπια "φταινε μονο οι αρδ και οι οπαδοι, κανεις αλλος απλα μη χαλασει το happy bubble", "always look on the bright side" και "οχι δε μας φτυνουνε, βρεχει" ειναι λιγακι προσβλητικες και αποπροσανατολιστικες..
Οπως και αλλα σκηνικα εδω κ μηνες που φανερωνουν γενικα οτι εχουμε αναγαγει σε challenge να δουμε περα απ'τη μυτη μας..
Τεσπα, σορυ για την ενταση, απλα μου φαινεται απιστευτο να αποδομειται ακομη 1 προσπαθεια, η πιο σοβαρη τα τελευταια 4 χρονια και να σφυραμε αδιαφοροι..[/quote]
Δεν παρεξηγήθηκα φιλε, απλά τονίζω οτι ναι ενα πλάνο εγκαταλείφτηκε απο τον Ιβαν αλλα δεν μου λέει κατι οτι θα ήταν επιτυχημένο..... Τέλος πάντων ειμαι πιο αισιόδοξος τύπος και ζω στο εξωτερικό μακριά απο την γκρίνια και την μιρλα των ραδιοφώνων της πόλης.
Σορυ αδερφε για το υφος, απλα οι παραπανω 3 σειρες που απομονωσα ειναι ολιγον τι τραγικες ως σκεπτικο..
Τεσπα, σορυ για την ενταση, απλα μου φαινεται απιστευτο να αποδομειται ακομη 1 προσπαθεια, η πιο σοβαρη τα τελευταια 4 χρονια και να σφυραμε αδιαφοροι..[/quote]
Δεν παρεξηγήθηκα φιλε, απλά τονίζω οτι ναι ενα πλάνο εγκαταλείφτηκε απο τον Ιβαν αλλα δεν μου λέει κατι οτι θα ήταν επιτυχημένο..... Τέλος πάντων ειμαι πιο αισιόδοξος τύπος και ζω στο εξωτερικό μακριά απο την γκρίνια και την μιρλα των ραδιοφώνων της πόλης.
Dimg4 έγραψε:Μετα απο διακοπες 2 βδομαδων λογω του οτι ο τουντορ εχει κανει τον ΠΑΟΚ μας περιγελο, βλεπω οτι απομακρυνονται ολοι εκτος απο αυτον. Ωραια κινειται παντως, του αποδιδω οτι ειναι πανεξυπνος στο να διαχειριζεται τον εργοδοτη του. Για το ροστερ του φαινεται τι κανει και οπως ειπα ενα μηνα πριν, αυτος εκτος πλει οφ θα μας αφησει αλλα οι ειδημονες αρχισαν τα κλαμματα και τελικα εφαγα το μπανακι μου.
Πιστεύω οτι ειναι τελειωμένος αλλα ο Ιβαν σαν πλούσιος άρα εγωκεντρικός και εγωιστής θα το παει μεχρι τέλους! Οζχι οτι δεν θα τον διωξει
Δουλεύω ως τις 18:00 ώρα Ελλαδος φιλε και γυρίζω στο σπιτάκι μου όπου με περιμένει η γυναίκα μου και ο μικρός γιος μου. Πιστεύεις οτι εχω διάθεση να ακούσω τον οποιονδήποτε;
Ελπίζω και η ερώτηση σου να ταν για πλάκα όμως....
Ελπίζω και η ερώτηση σου να ταν για πλάκα όμως....
Επέτρεψέ με μια πρόσθεση. Δεν είναι απάντηση.K_geo έγραψε:παίδες, αυτό με τη διαφορά φιλοσοφίας (γιατί τα περι πάνω απο την ομάδα κτλ τα θεωρώ μλκίες) μπορεί και να εχει μια βάση με τη λογική ότι μπορεί ο Ιβάν ή ο Μίχελ ή ακόμα και ο Τούντορ να έλεγαν θέλουμε ενα 30αρη πχ μπουσουφα και αυτός να έλεγε "πατε καλά εχω εδώ 22αρη ταλεντάρα απο τη Λιτεξ Λοβετς" κτλ κτλ.
μην το διαγράφουμε απο το μυαλό μας.
ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν γνωρίζει τι ειπώθηκε και συμφωνήθηκε μεταξύ Ιβάν και Φρανκ, όταν ο δεύτερος ανέλαβε την ομάδα.
Μπορώ κι εγώ να πλέξω σενάρια, ευχάριστα ή δυσάρεστα, λογικά ή παράλογα αλλά το βρίσκω χαζό και δεν θα μπω στην διαδικασία.
Μετά την Γερμανία έφαγε σουτ και από την Ελλαδιτσα...ειμαι περίεργος να δω που θα δουλέψει..
-
Χαιρεσαι?Athens έγραψε:Μετά την Γερμανία έφαγε σουτ και από την Ελλαδιτσα...ειμαι περίεργος να δω που θα δουλέψει..
+++pilotos έγραψε:pilotos έγραψε:Σε μισό χρόνο άχρηστος και αυτός.
Τα ραδιόφωνα της πόλης ξέρουν
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 15#p951300
28 Μαίου το έγραψα, γιατί ; γιατί δεν υπάρχει κανένα πλάνο, καμία ουσία, ο χρόνος να περνάει...
Θεωρώ ότι, ο άνθρωπος ΕΣΚΑΣΕ με αυτά που έζησε εδώ αυτό το διάστημα και λύνεται κοινή συναινέση η συνεργασία, και φυσικά δεν πρόκειται να κάτσει και να μιλήσει και να εξηγήσει. Είναι σοβαρός άνθρωπος. Και είναι λογικό πλέον, το ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ να του φορτώσει όλες τις αποτυχίες, κάτι που έκανε ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ από χτες.
Θα ήθελα να γράψω πολλά, που μερικές φορές τυχαίνει να τα ακούς, δε τα δίνεις σημασία, λες είναι φήμες, δεν μπορεί να είναι έτσι, κάτι άλλο κρύβεται κλπ κλπ... αλλά δεν έχει αξία.
Θα πω μόνο τούτο! Ο Αρνεσεν είναι διωγμένος το απόγευμα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο...
Τέσπα, εγώ παίδες, δεν έχω άλλο κουράγιο για στήριξη, είμαστε και σε μια ηλικία... Ας στηρίξουν αυτοί που πέτυχαν το στόχο τους.
Για άλλη μια φορά οι ΚΟΛΑΚΕΣ και οι ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ νίκησαν. Ο ΠΑΟΚ τους ανήκει και μεις ο μαλ@κες για άλλη μια φορά νιώθουμε ηττημένοι, γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω. Γιατί ΠΙΣΤΕΨΑ σε ένα πλάνο, πίστεψα σε έναν άνθρωπο που ήρθε και μου μίλησε για πρώτη φορά, απλά και κατανοητά για το ΠΩΣ είναι το ποδόσφαιρο, πως θα χτίσω σιγά σιγά ομάδα και ήρθαν τα κοράκια που ζουν από το πτώμα του ΠΑΟΚ και τον έφαγαν.
Απλά θυμηθείτε ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ, έβγαλε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Αρνεσεν.
Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία, απλά κάποια πράγματα έχουν μια φυσική εξέλιξη και ακολουθούν μια λογική πορεία. Αν δεν μπόρεσε ΚΑΙ αυτός, τότε ΠΟΙΟΣ θα μπορέσει;
υ.γ τελικά μάλλον δίκιο είχαν τα μπερδεμένα ΠΑΟΚ ΟΛΕ γ@μιέται η... (για άλλη μια φορά)

ΑΝ ισχύει αυτό που γράφτηκεMīngus έγραψε:Εκεί στην ΠΑΕ μπερδεύουν το ρόλο του Team Manager με του Sports Director και τους φταίει η φιλοσοφία του Άρνεσεν.
+1
Το θεμα μου ειναι να μην μεινει εκτος πλει οφ ο ΠΑΟΚ γιατι θα μιλαμε για παταγωδη αποτυχια. Μακαρι να ξυπνησουν και οι παικτες και να κανουν τα στοιχειωδη γιατι απο τον τουντορ πλεον δεν περιμενω τιποτα. Ο τυπος ειναι τουρισταςomerta76 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Μετα απο διακοπες 2 βδομαδων λογω του οτι ο τουντορ εχει κανει τον ΠΑΟΚ μας περιγελο, βλεπω οτι απομακρυνονται ολοι εκτος απο αυτον. Ωραια κινειται παντως, του αποδιδω οτι ειναι πανεξυπνος στο να διαχειριζεται τον εργοδοτη του. Για το ροστερ του φαινεται τι κανει και οπως ειπα ενα μηνα πριν, αυτος εκτος πλει οφ θα μας αφησει αλλα οι ειδημονες αρχισαν τα κλαμματα και τελικα εφαγα το μπανακι μου.
Πιστεύω οτι ειναι τελειωμένος αλλα ο Ιβαν σαν πλούσιος άρα εγωκεντρικός και εγωιστής θα το παει μεχρι τέλους! Οζχι οτι δεν θα τον διωξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τρί 16 Φεβ 2016, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bye Arni, thanks for the experience, I wiil judge your work at the end of the 3 years, all the best!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τρί 16 Φεβ 2016, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολήστε με τους αρδ ... δηλαδή το κακό είναι μόνο ή κυρίως εκεί ? δεν νομίζω
τέλος πάντων ...
Φράνκ Άρνεσεν .. ήρθε μετά βαΐων και κλάδων και φεύγει νύχτα Φεβρουάριο ... ακόμα μία αποτυχία Σαββίδη ... αποτυχία ΠΑΟΚ δεν είναι για όσους το λέτε ... αποτυχία Σαββίδη είναι ...
μία ακόμα απόδειξη ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε τα αποτελέσματα των στελεχών και των παιχτών στο γήπεδο ...
Σε γενικές γραμμές είμαι απογοητευμένος από την παρουσία του ...
Εξηγούμαι αν και το έχω κάνει ήδη σε προηγούμενα μηνύματά μου ... από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ... εκεί λοιπόν είχα χαρακτηρίσει σημαντικότερο των δηλώσεών του (μαζί με Τούντορ) ότι το λιγότερο που έχει στόχο είναι παίχτες και ομάδα που θα μπαίνει μέσα και θα παλεύει με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τελευταίο λεπτό ...
Πλήρς αποτυχία μίστερ ... δική σου καθαρά ευθύνη το συγκεκριμένο θέμα δημοσιουπαλληλισμού ... οι καταγγελίες είναι πολλές και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ...
για μένα το συγκεκριμένο θέμα είναι μακράν από το 2ο το σημαντικότερο ...
οι μεταγραφές στις περισσότερες από τις διαστάσεις τους με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο και θεωρώ ότι έκανε καλές επιλογές τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά ... θέλω και στο μέλλον ίδια στρατηγική ... αυτά που ακούγονται για σπατάλες είναι από αυτούς που τα αρπάζουν από τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια ... μάλλον με Άρνεσεν χάθηκε η κουτάλα για αυτό και φωνάζουν ... όχι μάλλον ... σίγουρο είναι αυτό ...
η άλλη βασική επιλογή είναι ο Τούντορ ο οποίος είναι και ο βασικός συνυπεύθυνος στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο νοσεί απίστευτα ... άρα μόνο επιτυχημένη δεν είναι και αυτή η επιλογή ...
Σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι εάν είχε χρόνο θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα ...
Μπορεί ... αλλά όταν αποτυχαίνεις οικτρά στα βασικά δεν έχει νόημα να συνεχίζεις να παίρνεις ευκαιρίες ... Για πολλά μπορείς να περιμένεις ... όταν προσλαμβάνεις έναν ειδικό και περιμένεις 5 βασικά πράγματα και παίρνεις στα βασικά 2 το πολύ 3 υπάρχει θέμα.
Ευχομαι καλή συνέχεια σε αυτόν αλλά περισσότερο εύχομαι καλύτερες επιλογές στελεχών στο άμεσο μέλλον
τέλος πάντων ...
Φράνκ Άρνεσεν .. ήρθε μετά βαΐων και κλάδων και φεύγει νύχτα Φεβρουάριο ... ακόμα μία αποτυχία Σαββίδη ... αποτυχία ΠΑΟΚ δεν είναι για όσους το λέτε ... αποτυχία Σαββίδη είναι ...
μία ακόμα απόδειξη ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε τα αποτελέσματα των στελεχών και των παιχτών στο γήπεδο ...
Σε γενικές γραμμές είμαι απογοητευμένος από την παρουσία του ...
Εξηγούμαι αν και το έχω κάνει ήδη σε προηγούμενα μηνύματά μου ... από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ... εκεί λοιπόν είχα χαρακτηρίσει σημαντικότερο των δηλώσεών του (μαζί με Τούντορ) ότι το λιγότερο που έχει στόχο είναι παίχτες και ομάδα που θα μπαίνει μέσα και θα παλεύει με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τελευταίο λεπτό ...
Πλήρς αποτυχία μίστερ ... δική σου καθαρά ευθύνη το συγκεκριμένο θέμα δημοσιουπαλληλισμού ... οι καταγγελίες είναι πολλές και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ...
για μένα το συγκεκριμένο θέμα είναι μακράν από το 2ο το σημαντικότερο ...
οι μεταγραφές στις περισσότερες από τις διαστάσεις τους με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο και θεωρώ ότι έκανε καλές επιλογές τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά ... θέλω και στο μέλλον ίδια στρατηγική ... αυτά που ακούγονται για σπατάλες είναι από αυτούς που τα αρπάζουν από τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια ... μάλλον με Άρνεσεν χάθηκε η κουτάλα για αυτό και φωνάζουν ... όχι μάλλον ... σίγουρο είναι αυτό ...
η άλλη βασική επιλογή είναι ο Τούντορ ο οποίος είναι και ο βασικός συνυπεύθυνος στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο νοσεί απίστευτα ... άρα μόνο επιτυχημένη δεν είναι και αυτή η επιλογή ...
Σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι εάν είχε χρόνο θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα ...
Μπορεί ... αλλά όταν αποτυχαίνεις οικτρά στα βασικά δεν έχει νόημα να συνεχίζεις να παίρνεις ευκαιρίες ... Για πολλά μπορείς να περιμένεις ... όταν προσλαμβάνεις έναν ειδικό και περιμένεις 5 βασικά πράγματα και παίρνεις στα βασικά 2 το πολύ 3 υπάρχει θέμα.
Ευχομαι καλή συνέχεια σε αυτόν αλλά περισσότερο εύχομαι καλύτερες επιλογές στελεχών στο άμεσο μέλλον