Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από Asimos »

Karelias έγραψε:
joshua έγραψε:Σε ποιον να πεις οτι η ομαδα θα ξοδευε σχεδον 2 μυρια για ενισχυση και το ηδη φτωχο σε βαθος ροστερ θα γινοταν ακομα πιο φτωχο.ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Το καλύτερο ποστ με διαφορά.
Ήρθανε οι δυο που ήρθανε, έφυγαν Μάαρτενς Ποζατζίδης και αχρηστευτηκαν Τζαβε - Σπυρο.

Πόσο μα πόσο δίκιο....
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

ο μπεν στο θρυνο!!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Απο τη στιγμή που ειναι δεδομένη η ανικανότητα τους να χτυπήσουν όλο αυτο το βρόμικο σύστημα που παει καροτσάκι το γαύρο το λιγότερο που θα επρεπε να κάνουν ειναι να φτιάξουν μια ομαδα που να παιζει μπαλα να χαίρετε ο κόσμος να τη βλέπει να δεθει μαζί της. Ουτε αυτο μπορούν να κάνουν. Καταφέρανε και φτιάξανε ρόστερ με μακράν το πιο ακριβό κεντρο στην Ελλάδα αλλα με ενα αριστερό μπακ και ενα εξτρεμ. Οτι και να πεις για την ανικανοτητα τους ειναι λίγο...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

omerta76 έγραψε:
aoratos έγραψε:
omerta76 έγραψε:Καλησπέρα. Μεταγραφή άλλη δεν πρόκειται να γίνει, ξεκάθαρο αυτό, εκτός αν αλλάξουν πολύ τα πράγματα. Υπάρχει δεδομένο πρόβλημα συννενόησης ΤΔ και ΑΑ, δεν παίρνω το μέρος κανενός για να εξηγούμαι.
Χθες το βράδυ, παίχτης κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, ήταν στην σουίτα του Σαββίδη, εξτρέμ για την ακρίβεια. Ο προπονητής μας δυστυχώς διαφωνεί με την απόκτηση του, όχι για την αξία του, αλλά γιατί δεν θέλει άλλον.
Παπάς δεν είναι, όνομα δεν ξέρω ακριβώς, αλλά από τα συμφραζόμενα, εθνικότητα, ηλικία κτλ κατάλαβα ποιος ήρθε.
Λάσπη μόνο. Δώσε όνομα και πηγή αλλιώς εκτίθεσαι :redcard:
Λάσπη για ποιον ρε μεγάλε; Δεν είμαι ούτε με τον προπονητή ούτε με τον ΤΔ, ΠΑΟΚ είμαι κατάλαβες; Ο παίχτης είναι Ρουμάνος, νεαρός και είναι στην Θεσσαλονίκη εδώ και 2 μέρες, έτσι μου είπε άτομο που εμπιστεύομαι, έτσι το μεταφέρω
Η :redcard: είναι δικιά σου, οκ;
Αν είσαι ωραίος να λες ονόματα. Και για τον παίκτη και για την πηγή σου. Ρίχνεις το κρα σου προς τον προπονητή ότι μπλοκάρει κλεισμένη μεταγγραφή και εξαφανίζεσαι. Δημιουργείς κακές εντυπώσεις χωρίς στοιχεία. Γι'αυτό και η κόκκινη!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οντως. ο μπεν εχει υπογραψει στο γαυρο για 350 χιλιαρικα. ετσι λενε τουλαχιστον εδω. τοσα, καλα καναμε και δεν τα δωσαμε, δεν τα αξιζει με την καμια. με μια 180- 200αρα ελεγες οκ. αν και ελεγε οτι τα εχει βρει με τον ΠΑΟΚ. ισως για να παρει περισσοτερα απο το γαυρο. ποιος ξερει....

για καλτσα... εγω εχω καλη αποψη. πολυ καλη αποψη βασικα.... τι να πω.... ειναι παιχτης που εχει θρασσος και δουλευει πολυ για να βελτιωθει.... βεβαια ειναι και κοντα στα 25-26 αν δεν κανω λαθος....

αυτος που περιμενα πολλα περισσοτερα στην αρχη της χρονιας αλλα μαλλον τελικα ειναι χαβαλες εντελως, ειναι ο ντουμιτρου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Φεβ 2015, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αντί για να φαγωνόμαστε για το πως θ' αλλάξουμε την μόνιμη εχθρική διαιτησία , εμείς σκοτωνόμαστε για το ρόστερ! Ρε σεις και τον Μέσι να φέρουμε πάλι κάτω από τον θρήνο και την ζέλα θα είμαστε, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Τι αγχώνεστε άδικα! Εγώ για το μόνο που βγάζω κόκκινη κάρτα στην διοίκηση είναι ότι με τόσα λεφτά θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει ένα γ@μάτο συνολάκι και να έβλεπε ο κόσμο ΜΠΑΛΑ σωστή, να χειροκροτούσε στο τέλος ανεξαρτήτου αποτελέσματος! Όλα τα άλλα που λέμε εδώ είναι για να περνάει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

απίστευτο απίστευτο απίστευτο απίστευτο
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

μπαρδον παγωτατζή;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Bam?
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

:?: :?:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pagotatzis έγραψε:απίστευτο απίστευτο απίστευτο απίστευτο
αν τρολαρεις παιρνεις οσκαρ ατυχου timing
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:Bam?
παταγος :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Απλα κουφαθηκε το παιδι με οσα γινονται.δε πιστευει στα ματια του
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν τρολαρει απλα δεν πιστεύει οτι για την Νο 1 τρύπα πάλι δε θα παρουμε παίκτη ειναι άχρηστοι

Δυστυχως αυτοι ειναι
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

hasio_john έγραψε:Αντί για να φαγωνόμαστε για το πως θ' αλλάξουμε την μόνιμη εχθρική διαιτησία , εμείς σκοτωνόμαστε για το ρόστερ! Ρε σεις και τον Μέσι να φέρουμε πάλι κάτω από τον θρήνο και την ζέλα θα είμαστε, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Τι αγχώνεστε άδικα! Εγώ για το μόνο που βγάζω κόκκινη κάρτα στην διοίκηση είναι ότι με τόσα λεφτά θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει ένα γ@μάτο συνολάκι και να έβλεπε ο κόσμο ΜΠΑΛΑ σωστή, να χειροκροτούσε στο τέλος ανεξαρτήτου αποτελέσματος! Όλα τα άλλα που λέμε εδώ είναι για να περνάει η ώρα.
Όπως ακριβώς τα περιγράφεις , τώρα όμως η μόνη λύση είναι η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”