Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Προτάθηκε και εξετάζεται ο Χειτινγκα,φορτσάρει για Μπλάνκο
Eνας ποδοσφαιριστής που είναι στην ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου καθώς προτάθηκε και απο μάνατζερ είναι ο Τζόνι Χειτινγκα της Χέρτα Βερολίνου.Ο κεντρικός αμυντικός/μεσος της Γερμανικής ομάδας δεν υπολογίζεται απο τον τεχνικό των Γερμανών Jos Luhukay και είναι δυσαρεστημενος στην παραμονή του στο Βερολίνο.Ο παίχτης μπορεί να παίξει και στη θέση του στοπερ αλλα και σ αυτή του αμυντικου μέσου.
Οσον αφορά την απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο έμεινε στο περιθώριο προς το παρόν.Το πρόβλημα έγκειται στην οψιον αγόρας καθως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται απο τους Αγγλους.
http://www.paok365.net
https://www.youtube.com/watch?v=1s-4J_XMV5U
Eνας ποδοσφαιριστής που είναι στην ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου καθώς προτάθηκε και απο μάνατζερ είναι ο Τζόνι Χειτινγκα της Χέρτα Βερολίνου.Ο κεντρικός αμυντικός/μεσος της Γερμανικής ομάδας δεν υπολογίζεται απο τον τεχνικό των Γερμανών Jos Luhukay και είναι δυσαρεστημενος στην παραμονή του στο Βερολίνο.Ο παίχτης μπορεί να παίξει και στη θέση του στοπερ αλλα και σ αυτή του αμυντικου μέσου.
Οσον αφορά την απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο έμεινε στο περιθώριο προς το παρόν.Το πρόβλημα έγκειται στην οψιον αγόρας καθως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται απο τους Αγγλους.
https://www.youtube.com/watch?v=1s-4J_XMV5U
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Τρί 06 Ιαν 2015, 03:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ZamanFou έγραψε:Προτάθηκε και εξετάζεται ο Χειτινγκα,φορτσάρει για Μπλάνκο
[*]https://www.youtube.com/watch?v=1s-4J_XMV5U
αφου υποτει8εται οτι ο αμυντικος εχει υπογραψει ΗΔΗ... και μενει ελευθερος το καλοκαιρι... μεγαλος παικτης ο heitinga...
Aλλο ειναι κλεισμενος και αλλο εχει υπογραψει..!Demir έγραψε:ZamanFou έγραψε:Προτάθηκε και εξετάζεται ο Χειτινγκα,φορτσάρει για Μπλάνκο
[*]https://www.youtube.com/watch?v=1s-4J_XMV5U
αφου υποτει8εται οτι ο αμυντικος εχει υπογραψει ΗΔΗ... και μενει ελευθερος το καλοκαιρι... μεγαλος παικτης ο heitinga...
Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να ειναι ΑΡΔια αλλα......καλα θα ηταν

Ντεν τελουμε ρε φίλος παικτη να μπορεί να παίξει ΚΑΙ στοπερ.
Ενα ριμάδι ΚΑΛΟ στόπερ έκουμε αναγκη.
Καλό όμως !
(χωρίς παρεξήγιση φίλος
)
Ενα ριμάδι ΚΑΛΟ στόπερ έκουμε αναγκη.
Καλό όμως !
(χωρίς παρεξήγιση φίλος

Για του λόγου το αληθές...Parolos έγραψε:Εχουμε και λεμε για τα αθηναικα αθλητικα σαιτ,
μια σημερινη συνοψη:
ΒΟΜΒΑ!! Ο Ουσερο στα ερυθρολευκα!!
VS
Κοντά σε Νομπόα ο ΠΑΟΚ
+
Τον έκλεψε από την Εμέλεκ
ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ
Έλα, ακόμη βγαίνουν ειδήσεις στις 03:00 για heitinga και άλλες μεταγραφές;
Ατελείωτη βραδιά και ατελείωτα γκαβλιδερη.
Νομπόααααα.

Ατελείωτη βραδιά και ατελείωτα γκαβλιδερη.

Νομπόααααα.

ετσι οπως μου τα λες, αυτο με την μπριζολα ηταν σιγουρα σχεδιο του ιβαν για να την αποσυντονισει και να την νικησει στο σκακιmarley 4 έγραψε:βρισκομαι σε κινδυνο ρε λαλακα η μαρια με κυνηγαει γιατι τις πηρα την μπριζολαguardian4 έγραψε:τι παιχτηκε ? τουμπεκα μαρλει? κοκοκο?
εχει αφηνιασει λεμε
αν επιβιωσω τα λεμε αυριο
γελαει και η καθαριστρια που με εκρυψε μολις ακουσε για ντελ πιερο
να της πεις αυτης που γελαει, τετοια μυαλα που κουβαλαει ειδαμε τα χαϊρια της.
και ο τζακ διαβασε αυτα περι θα τον βγαζουμε τρελο και να ειπε να πεις του βρυζα πως δεν γελασε καθολου και θα τα πουμε αυριο.
ο τζακ αντιληφθηκε την επιχειρηματικη κινηση ντελπιερο στην τουμπα , μεταγραφη που δινει αιγλη στον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο επιπεδο σε σχεση με πωληση φανελων, και 6-7 γκολ οπως περσι ο βουκιτς συν το οτι τον πετας μεσα στο τσ΄λ του χρονου και φερτε με μου τον φλωρο τον κριστιανο μετα.
τελοσπαντων φαε την μπριζολα σου, εγω αυριο θα παω με τζακ αγγελο και την ομαδα να βουτηξουν για σταυρό, οι πρωτοι 11 παιζουν βασικοι την Τεταρτη. Το ροστερ ψηφισε παμψηφη οτι ο κοντος δικαιουται να φορεσει πεδιλα
Και πες του βρυζα καλα κανει να τα βρει με Αγγελο γιατι εγω σημερα ειμαι εδω με τζακ και μπορουμε να πουμε πολλα ιφ γιου νοου γουοτ αι μιν
Αντέ τη γκρίνια μας. Νομποα στον Παοκ.
Πάμε και για άλλα
Πριαπισμος 4.00 κι ακόμη 'σημαιοφορος'
Πάμε και για άλλα
Πριαπισμος 4.00 κι ακόμη 'σημαιοφορος'
Και κατι για καληνυχτα.
Ο Νομποα σε μαχη με τον Γκαρσια.

ΥΓ: Α ρε Παυλαρα.. για κλωνοποίηση..
Ο Νομποα σε μαχη με τον Γκαρσια.

ΥΓ: Α ρε Παυλαρα.. για κλωνοποίηση..
Α ρε Parole με έφτιαξες 4 η ώρα ξημερώματα ... !!!
Που την σήκωσες τετοια φώτο ρε γίγαντα ;;;;
Που την σήκωσες τετοια φώτο ρε γίγαντα ;;;;
στην ιταλια λενε οτι η παλερμο εκανε προταση στον Munoz και την απερριψε...οτι μαλλον υπαρχει αλλη ομαδα απο πισω και η παλερμο θελει να το ξεκαθαρισει γρηγορα για να παρει αλλον αν φυγει..
σημειωνει οτι ενδιαφερον υπαρχει σιγουρα απο σπαρτακ μοσχας αλλα ο παικτης της εχει ριξει ακυρο γιατι δεν θελει ρωσσια... βρε λες??
σημειωνει οτι ενδιαφερον υπαρχει σιγουρα απο σπαρτακ μοσχας αλλα ο παικτης της εχει ριξει ακυρο γιατι δεν θελει ρωσσια... βρε λες??
-
Παιδιά άμα φέρουμε Heitinga , μετακομίζω Ελλάδα!!! Όπως και με Maduro, έχω την τύχη να έχω δει τον παίκτη κατά την διάρκεια της καριέρας του , κυρίως σε Ajax στην αρχή του, αλλά και με τους Oranjie. Εξαίρετη προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι , δύναμη σουτ “ολλανδού”, έχει πάντα το νου του να παστελώσει κανένα, ειδικά σε στημένα, καλά φάουλ και πάρα πολύ καλές σέντρες (*). Μπάλα ξέρει όσο όλα τα στόπερ μας μαζί x Contreras.
Στα αδύναμα σημεία του ότι κάποιες φορές παρά είναι τσαμπουκαλεμένος , ότι τα σουτ δεν είναι σουπερ τεχνικά και ότι από ταχύτητα είναι απλά καλός. Στην Ελλάδα βέβαια δεν υπάρχουν (και πολλοί) σαν αυτόν.
Τέλος, η θέση του είναι Centre Back φυτευτό και μην ακούω ιστορίες, αλλά μπορεί να παίζει και αμυντικός μέσος γιατί μπάλα ξέρει, αλλά και *μπακάκι (δεξιοπόδαρος, άρα δεξιά) γιατί έχει σέντρα και βλέπει γήπεδο.
Για βιογραφικό δεν συζητάω, απλά λέω: Πάνω από 70-80 παιχνίδια με Oranjie , τα περισσότερα ΒΑΣΙΚΟΣ. Για να καταλάβετε, κατά την άποψη μου πάντα, ο Vlaar, είναι μέγας Μπάρμπα-Γιώργης μπροστά του στο θέμα “ξέρω ποδόσφαιρο”.
Έρε τι πάθαμε βραδιάτικα με τον… Κάστορα (προσωνύμιο που του είχα δώσει από εποχή Ajax λόγο δοντιών!!!)
Μακάρι να έρθει…

Στα αδύναμα σημεία του ότι κάποιες φορές παρά είναι τσαμπουκαλεμένος , ότι τα σουτ δεν είναι σουπερ τεχνικά και ότι από ταχύτητα είναι απλά καλός. Στην Ελλάδα βέβαια δεν υπάρχουν (και πολλοί) σαν αυτόν.
Τέλος, η θέση του είναι Centre Back φυτευτό και μην ακούω ιστορίες, αλλά μπορεί να παίζει και αμυντικός μέσος γιατί μπάλα ξέρει, αλλά και *μπακάκι (δεξιοπόδαρος, άρα δεξιά) γιατί έχει σέντρα και βλέπει γήπεδο.
Για βιογραφικό δεν συζητάω, απλά λέω: Πάνω από 70-80 παιχνίδια με Oranjie , τα περισσότερα ΒΑΣΙΚΟΣ. Για να καταλάβετε, κατά την άποψη μου πάντα, ο Vlaar, είναι μέγας Μπάρμπα-Γιώργης μπροστά του στο θέμα “ξέρω ποδόσφαιρο”.
Έρε τι πάθαμε βραδιάτικα με τον… Κάστορα (προσωνύμιο που του είχα δώσει από εποχή Ajax λόγο δοντιών!!!)

Μακάρι να έρθει…

βγηκε ο μουνοζ απο καπου?καλος ειναι?ειναι και λατινος,και νεος οπως μας ελεγαν και ληγει το καλοκαιρι το συμβολαιο του
καλά ρε, ξυπνάω για κατούρημα (μετά από τοση καβλα νυχτιατικα) κ ξανανοιγω το κιν να διαβάσω τα υπόλοιπα που δεν αντεξα στις 2 κ την επεσα, πεφτει όνομα ΧΕΪΤΙΝΓΚΑ κ μου κοιμάστε απο τις 5παρα;;;;; ξυπνάτε ρε, πέφτουν βομβεεεεεςςςςς!!!