Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από shark4 »

Το λεω γιατι αυτα γραφονται σε φορουμ οπαδων του ΠΑΟΚ...Αν τα εγραφε ο Κολκας ή ο πρωταθλητης λιγο το κακο...Ολα τα λιγουρια και οι αντιπαλοι χαζευουν και εδω ....Και το πιο ευκολο ειναι να διαμορφωθει κλιμα του τυπου " εξαλλοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ με τον προπονητη ακομα και στα διαδικτυακα σαιτ " ...

"Προβληματισμος ακομα και στο διαδικτυο" και αλλα ωραια....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

;;;

Γιατι η δυσαρεσκεια πρεπεθ υποχρεωτικα να σημαινεΙ ΣΧΕΔΙΟ; Απλα σημαινει δυσαρεσκεια που μεταφραζεται σε ελλειψη εμπνευσης. Δεν υπαρχει πιο απλα.εξηγηση.
Και δεν καταλαβα γιατι το να πουμε και τετοιο ισοδυναμει με καταστροφη.

Τι ειδους ερωτημα ειναι αυτο το "ποιοι τους τα λενε" ; υπαρχει περιπτωση να απαντηθει ποτε; δηλαδη εσεις τι νομιζετε; οτι τα εμπνεεται μονος του ο Κολκας; λαμογακι ειναι, οχι τρελος για να γραφει αλλα απ οτι μαθαινει...

Υγ. Σαρκ δεν θα ξανανοιξω καυγα μαζι σου. Περυσι ειχες πηξει το.φορουμ απο επιθεσεις σε διαφορους εντος ομαδας και οι φωτογραφιες ειχαν λυγισει το σερβερ. Ασε τις υποδειξεις σχετικα.με το τι δημιουργει κλιμα και τι οχι. Ειμαι της θεσης πως οσο κραταμε ΔΗΘΕΝ τα προσχηματα ενω η ομαδα φθινει, τοτε κανουμε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κακο γιατι οταν βγει.εν τελει προς τα εξω η κατασταση τοτε δε μαζευεται.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πραγματικα θελω καπου να γραψω τον καημο μου και δεν ξερω που, οποτε θα το κανω εδω γιατι σχετιζεται και με τον Χουμπ.

Ρε παιδια κοντευω να σκασω που εχω για πρωτη φορα το δευτερο πιο ακριβο ροστερ και το μεγαλυτερο ονομα προπονητη στην Ελλαδα και δεν μπορω να τους κανω ολους πλακα. Ιστορικη ευκαιρια ειχαμε/εχουμε να παμε να ριξουμε ενα τριμπαλο στη Λεωφορο, ενα 0-4 στα σκουληκια και γενικα να κανουμε ευκολα διπλά στον Ατρομητο και στην Τριπολη και να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι φετος τελειωσαν αυτα που ηξεραν. Μακαρι ο ΠΑΟΚ να συνεχισει να μεγαλωνει και απλα φετος να ειναι μονο η αρχη, αλλα οταν βλεπεις τι ευκαιριες πεταμε στα σκουπιδια, τι κ@υλα εχουμε μαζεμενη απο τα τοσα χρονια και ουτε φετος δεν μπορουμε να την βγαλουμε, τρελαινεσαι. Ο βαζελος οποτε μας πετυχαινε με κακη ομαδα μας κερδιζε σβηστα και φετος που γυρισε ο τροχος και ηρθε η δικια μας ωρα δεν μπορουμε να το χαρουμε.

Εχει φτασει Φεβρουαριος και εχουμε φαει μονο πικρες φετος (αποκλεισμος απο το Ch.L, 2η θεση στο Europa, 4 απο γαυρο, ουτε φαση στη λεωφορο, ηττα στην Τριπολη, Χ στον Ατρομητο). Δηλαδη απο οπου και να το πιασεις ξενερωνεις. Να πεις οτι πηγαμε Champions League και οτι δεν παμε καλα στο πρωταθλημα, αντε καλα. Να πεις οτι βγηκαμε πρωτοι στο Europa και μπορουμε ρεαλιστικα να φτασουμε στους 8 (γιατι μπορουσαμε με τις ομαδες που ειχε), αντε καλα. Να πεις οτι δεν εγιναν τα παραπανω, αλλα στην Ελλαδα τους κανουμε ολους πλακα (κι ας μην παρουμε πρωταθλημα) αλλα τουλαχιστον κλεινουμε παλιους λογαριασμους, ουτε αυτο γινεται.

Και λες, ε δεν μπορει, ο προπονητης φταει. Ναι κι αυτος εχει κανει πολλα λαθη. Ναι κι αυτος δεν δειχνει οτι τον πειραζει αυτη η εικονα οσο μας πειραζει εμας. Αλλα απο την αλλη σκεφτεσαι, οτι δεν εχεις ουτε εναν παιχτη που να παιρνει την ομαδα πανω του. Δηλαδη εκαναν και οι προηγουμενοι προπονητες λαθη, αλλα ειχαν εναν Βιειρινια που εβγαζε το φιδι απο την τρυπα. Σημερα μονο μετριοι, μετριοι και παλι μετριοι. Μονο ο Νατχο προσπαθει να το παρει πανω του κι αυτος ειναι 3 βδομαδες στη Θεσσαλονικη.

Τι να κανει ο Χουμπ οταν τρως γκολ σαν το χθεσινο; Που και στο 5Χ5 να το φας θα νοιωθεις γελοιος! Τι να κανει ο Χουμπ οταν ο Νατχο βγαζει ωραια καθετη στον Κλαους και του φευγει το κοντρολ; (Δεν εχω θεμα με τον Κλαους, το παιδι 200 χιλιαρικα παιρνει και δινει πολυ παραπανω) Τι να κανει ο Χουμπ οταν ο Κατσουρανης τον τελευταιο καιρο κανει συνεχεια μα..κιες; Οταν εχω σκασει 1 εκ. στον Στοχ και τα μισα εξτρεμ της Σουπερλιγκ μοιαζουν κραμα Κριστιανο-Μεσι μπροστα του; Οταν του φερανε για 10αρι τον Νινη;

Τελοσπαντων σορρυ για το σεντονι, αλλα βαρεθηκα τον καθε πικραμενο να κανει χαβαλε με το ονομα του ΠΑΟΚ. Και ενω πιστευαμε οτι φετος ηταν η χρονια μας να κανουμε λιγο χαβαλε στους αλλους, τελικα καταληγουμε για αλλη μια χρονια να λεμε υπομονη. Και το κακο ειναι οτι δεν φταει ενας, φταινε πολλοι μεσα στον ΠΑΟΚ και δεν ξερω πως θα αλλαξει αυτη η αρρωστια.

Μακαρι κατι να τους ξυπνησει εκει μεσα και να δειξουν ολοι εστω τα μισα απο αυτα που μπορουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

VS40 οι αποκλεισμοι που ανεφερα δεν αφορουν μονο τις καρδουλες αλλα και το κυπελο ελλαδας που ουτε σε ενα τελικο δεν μπορεσε να μας παει ο μεκανικο.
Οτι αφορα την τελευταια του χρονια και την πραγματικα καλη εικονα που παρουσιασε η ομαδα σε αρκετα παιχνιδια πλησιαζοντας τον τιτλο να επαναλαβω οτι δεν ειχαμε ευρωπαικα παιχνιδια.
Παρολο που διαφωνουμε ειναι πολυ σημαντικο οτι στηριζεις τον προπονητη και ετσι πρεπει να γινει απο ολους οσους πραγματικα ενδιαφερονται για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@Rain

Δεν γραφεις για δυσαρεσκεια ....Γραφεις για αμφισφητηση, ελλειψη εμπιστοσυνης στην οποια μαλιστα συμφωνουν ΠΑΕ και αποδυτηρια.... Γραφεις για ταυτιση αποψεων .... Και μαλιστα τα λιγουρια παριρνουν γραμμη απο "αυτους "...

Ποιους ? Απο την ΠΑΕ ? Απο τα "αποδυτηρια" ? Η' και απο τους δυο ?

Δυσαρεσκεια ειναι να μην σου αρεσει κατι ....Η αμφισβητηση και η ελλειψη εμπιστοσυνης που γραφεις ειναι κατι πολυ διαφορετικο και πολυ πιο σοβαρο.... Και φυσικα δεν προκειται περι εμπνευσεως ... Μην τα μπερδευεις ...

Αλλο η δυσαρεσκεια με ενα αποτελεσμα και αλλο αμφισβητουμε και δεν εμπιστευομαστε τον προπονητη ..Και μαλιστα ΠΑΕ και παικτες ....

Και ποια ειν αι αυτη η "κατασταση " που οταν βγει παραεξω θα γινει χαμος ? Η "φθορα" ειναι αποτελεσμα της παρουσιας του Ολλανδου ?

Και αν αυτο δεν ειναι σχεδιο ? Τοτε τι ειναι ? Δηλαδη υπαρχει "ταυτιση αποψεων" παικτων και ΠΑΕ οτι δεν εμπιστευομαστε τον προπονητη και ολο αυτο δεν μοιαζει με σχεδιο απομακρυνσης του ? Μην τρελαθουμε ... Ετσι οπως το περιγραφεις φαινεται σαν να ξερεις κατι ....

Εγω δεν λεω και ουτε ξερω αν γνωριζεις κατι αλλα αν δεν ειναι ετσι θα πρεπει να το διορθωσεις.... Πες οτι ειναι δικη σου αποψη ή εκτιμηση.... Μας βλεπουν και αλλοι ...

Αν τα εγραφε αυτα κανενας αλλος θα ειχε γινει χαμος ....Θα του ζητουσατε το λογο και πολυ σωστα θα κανατε ...Να ειμαστε δικαιοι...

Y.G. Ουτε καυγαδες ουτε τιποτα...Ουτε εγω ασχολουμαι μαζι σου ...Εγω στο θεμα ΔΩΝΗ ημουν αντιθετος πριν ακομα ερθει.... Και σε αυτα που γραφα δεν εκανα ποτε πισω... Παντα ημουν συνεπης σε αυτα που εγραφα και πιστευα... Οι επιθεσεις ηταν πανταν εναντιον της δοτης διοικησης του πρωτοδικειου που τοσα ακομψα εδιωξε τον Λαζλο και εφερε τον εκλεκτο της καρδια τους που μας κοστισε οσο ο Λιπι .... Και τελικα δικαιωθηκα...

Υ.Γ. Οι υποδειξεις δεν μπορουν να γινουν και απο απλα μελη του φορουμ ? Που ειναι το κακο ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 17 Φεβ 2014, 11:55, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα βρισκεται στην πιο κρισιμη χρονικα περιοδο σχετικα με τους στοχους της και παρουσιαζει σημαδια καθισηζης με σερι κακων αποτελεσματων οποτε χρειαζεται καποιο ισχυρο σοκ για να συνελθει.Απο τη στιγμη τωρα που οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι ενδεχομενη απομακρυνση Στεφενς θα ηταν λανθασμενη κινηση τοτε το σοκ ειναι στα δικα του χερια για να παρει μορφη και εκει ερχεται η συγχηση οσον αφορα τις προθεσεις του.Πολλοι θετουν θεμα ροστερ και παικτων με κακη νοοτροπια η μικρες ικανοτητες,ποιος ομως αληθεια δεν δινει λυση σε αυτο;Ποιος επιμενει να συντηρει το συνολο του ροστερ αρνουμενος να παρει την ευθυνη περιθωριοποιησης καποιων απο αυτων για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι αν οχι ο ιδιος ο Στεφενς;Ποιος για παραδειγμα μετα απο σειρα παιχνιδιων εδωσε ευκαιριες στον Νινη,μετα τον περιθωριοποιησε,μετα τον επανεφερε σε αλλη θεση για να απογοητευσει ξανα και παρολα αυτα να του ξαναδωσει θεση στην αποστολη χτες;Ποιος αφησε εκτος ομαδας τον Λαζαρ για να τον ξαναδουμε χτες σε ρολο δεξιου χαφ;Δεν ειναι δυνατον να πορευτουμε στη συνεχεια της χρονιας χρησιμοποιοντας 30 παικτες.Πρεπει επιτελους να σταματησουν τα πειραματα και να δημιουργηθει ενας βασικος κορμος 15 max 20 παικτων αν θελουμε να δουμε κατι καλο στη συνεχεια διαφορετικα θα κλεμε και θα μεινουν οι γραφικοτητες του στυλ κατω τα χερια απο τον Στεφενς ενω ηδη εχουμε γινει αντικειμενο χλευασμου απο ανυπαρκτους οπως θεωρουν οι περισσοτεροι Αναστασιου και Παρασχους.

Υ.Γ Οσοι επιμενουν για σχεδιο ανατροπης του Ολλανδου να θυμισω οτι καποιοι του εδωσαν τα κλειδια των μεταγραφων τον Γεναρη,αφηνωντας την ιδια στιγμη βασικο Ελληνα διεθνη,αδυναμια δηλαδη του προεδρου,να φυγει χωρις κιχ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σαρκ το κουραζεις τζαμπα.
Οχι δεν μιλαω για σχεδιο κ ουτε ξερω τπτ.

Και χαμος γινεται ΚΑΘΕ φορα στον ΠΑΟΚ. Δεν ειπα οτι θα γινει συγκεκριμενα τωρα κατι φοβερο. Παντα μπουρδελο τα κανουμε ανεξαρτητως αθληματος.

Μη το ψειριζεις τζαμπα δεν ειπα τπτ φοβερο. Οι αρδ γραφουν οτι βγαζει το ρεπορταζ τους. Οσο αστειο κι αν ακουγεται.Ειναι πολυ απλο.

Υγ. Υποδειξεις μπορει να γινουν απο οποιονδηποτε ΔΕΝ εχει κανει τα ακριβως αντιθετα απο οσα υποδεικνυει και απο οποιον το κανει με μετρο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:Εγω θελω να κερδισουμε την μπενφικα κ να σταματησει αυτο το τσιρκο στο πρωταθλημα κ να κερδιζουμε τους πολυ χαμηλοτερης δυναμικοτηττας ως τωρα αντιπαλους μας.δεν πηραμε εγνωσμενης αξιας προπονητη για να πηγαινε παικτες στα υπογεια κ να ξηγιεται σαδομαζω.
Ως προς τις ομοιοτητες με το μπολονι εγω μονο ως προς τα αποτελεσματα κ το ποδοσφαιρο που παιζουμε τις βρισκω.κ το ξαναλεω.δεν πρεπει να φυγει ο προπονητης.πρεπει να μεινει χρονια.το στυλ του θελει τρελη υπομονη κ ας προσεχε οταν τον διαλεγε ο σαββιδης.αυτα για να μην παρεξηγηθω.αλλα στην παρουσα φαση μην τρελαθουμε.χαμενα τα εχουν ολοι.

Άντε να μην τρελλαθούμε.Μαζί σου.Να παραμείνει.Υπομονή.Συμφωνώ.Αλλά τα,χάριν επίρρωσης της επιχειρηματολογίας παραμονής του Ολλανδού,των συγκρίσεων με Μπόλονι και άρθρα στην κεντρική περί του ότι η ομάδα αποτελείται από δευτεράτζες τα βρίσκω άστοχα.
Όχι,για ΠΑΟΚ υποψήφιο πρωταθλητή ... Ελλάντος το ρόστερ δεν είναι επαρκές.Το θέμα όμως είναι μπορεί να γίνει στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων και της διάθεσης του Σαββίδη;Διότι,κατ'εμέ,η αγωνιστική απόσταση,η πραγματική,απ'τον γκέϊ δεν είναι ούτε για πλάκα η φαινόμενη στη βαθμολογία.

Δε χρειάζεται να φέρω πολλά παραδείγματα.Νάτχο.Τι συμπεριφορές εισπράττει σαν παίχτης μας.Οι αντίστοιχοι τιτάνες ποιότητας και ταλέντου των απογόνων,μανιατοσάμαρης,"μη μου άπτου".Κι ένα κάρο άλλα.Εμένα αυτό με δαιμονίζει.Η απαξίωση ενός ρόστερ,με τις όποιες αδυναμίες του,και η υπερτίμηση ενός άλλου,με τις ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΕΣ αδυναμίες του.Το βρήκαμε τώρα,είναι σαπάκια οι παίχτες για να απορροφηθεί η πίεση απ'τον προπονητή,που κι αυτός ακόμα φαίνεται να ψάχνεται.Ενώ του χοντρού,ένας κι ένας όλοι,αφρόκρεμα.Που χωρίς βοήθεια και τα "αδελφά" σωματεία κωλοσφίγγεται να κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν έγραφε ο Shark αυτά που έγραψε ο Rain, από πόσους θα χαρακτηριζόταν "ύποπτος";
rainmaker έγραψε:Τι ειδους ερωτημα ειναι αυτο το "ποιοι τους τα λενε" ; υπαρχει περιπτωση να απαντηθει ποτε; δηλαδη εσεις τι νομιζετε; οτι τα εμπνεεται μονος του ο Κολκας; λαμογακι ειναι, οχι τρελος για να γραφει αλλα απ οτι μαθαινει...

Υγ. Σαρκ δεν θα ξανανοιξω καυγα μαζι σου. Περυσι ειχες πηξει το.φορουμ απο επιθεσεις σε διαφορους εντος ομαδας και οι φωτογραφιες ειχαν λυγισει το σερβερ. Ασε τις υποδειξεις σχετικα.με το τι δημιουργει κλιμα και τι οχι. Ειμαι της θεσης πως οσο κραταμε ΔΗΘΕΝ τα προσχηματα ενω η ομαδα φθινει, τοτε κανουμε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κακο γιατι οταν βγει.εν τελει προς τα εξω η κατασταση τοτε δε μαζευεται.
Αν δεν υπάρχει περίπτωση να απαντηθεί κάτι τέτοιο, τότε γιατί να γράφονται πράγματα εδώ μέσα και να παρεξηγείται κόσμος;;

Άλλο το κράξιμο στο Δώνη με φωτογραφίες, χιούμορ κτλ και άλλο υπόνοιες και μισόλογα..

Ύστερα όμως αντιφάσκεις, λέγοντας ότι δεν πρέπει να κρατάμε ΔΗΘΕΝ προσχήματα.. Αφού δεν θέλεις να τα κρατάμε, γιατί δεν τα δίνεις όλα στη φόρα;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Navi δε διαφωνω σε κατι.τα ιδια λεω.κ για το αρθρο στην κεντρικη αυτο ειπα.η κριτικη των παικτων μας θα ειχε νοημα σε συγκριση με τους παικτες πλατανιαδων κλπ που μας κερδισαν.κ οχι ο αστερας δεν εχει ουτε εναν καλυτερο παικτη απο τους δικους μας οπως ειπε καποιος νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

rainmaker έγραψε:Αυτό με τους αγράματους είναι λίγο υπερβολή, δε νομίζεις;

Ποιοί είναι δηλαδή οι αγράματοι; Και κυρίως πόσοι είναι; Προσωπικά έναν σκέφτομαι και έχω ήδη τοποθετηθεί.
Αγράμματοι: Βρύζας, Κωσταντινίδης, Ζαγοράκης: Δεν προσφέρουν τίποτα στον ΠΑΟΚ οι δύο τελευταίοι
Τσιτσιακόφ: Επικίνδυνος.

Αιτιολογώ:
Παρά την κάλυψη από Σαββίδη, Βρύζας και Ζαγοράκης (Βιολίδης) έχουν κάνει οικονομικής φύσεως συναλλαγές, οι οποίες όχι μόνο έβλαψαν τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι και παράνομες στο σύνολό τους. Επιπλέον, θεωρώ ότι δε προσφέρουν, διότι ο ΠΑΟΚ ούτε σεβασμό εμπνέει ως ποδοσφαιρικό μέγεθος, ούτε εκτονώνουν την κατάσταση στο εσωτερικό του. Οι μεταγραφές τους σε ποσοστό 80% αποδίδουν πολύ κάτω από τα αναμενώμενα και κάνουν κηνύσεις, όπως συναντήσεις με Σάντος που δε διασφαλίζουν το κύρος της ομάδας.

Ο Κωσταντινίδης, απλά δε έχει κάποιο ρόλο στη ΠΑΕ και πάει και χειροκροτάει τις προπονήσεις στην Μεσημβρία. Σίγουρα εκτός αυτού είναι και άλλα δύο άτομα που πάνε στις προπονήσεις τις πρώτης ομάδας και βρίσκονται στα αποδητήρια και δεν έχουν ρόλο. Μπερδεύουν δεν έχουν ρόλο εκεί και αν ο παίκτης έχει πρόβλημα με τον προπονητή πρέπει να μιλήσει με τον προπονητή και μόνο. ΑΠό αυτόν να ζητάει άδεια, να του πει το προβλημά του και να του εκφράσει τους προβληματισμούς του.

Τσιτσιάκοφ: Δε ξέρω αν έφερε ο Ρομπέρτο Κάρλος ή τον Ινσαουράλδε κ.α, αλλά δε νοείται να στέλνει απειλητικό μήνυμα ζωής σε πρώην προπονητή της ομάδας και να δημιουργεί ένα κλίμα γκαγκστερισμού στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Τα 800.000 του Δώνη δε θα τη χρεωθεί ο Σαββίδης, όπως εντέχνως περνάει τώρα τελευταία από τα μέσα, αλλά αυτοί που τον φέραν και τον απείλησαν.

Για τα δικά μου δεδομένα, ένας νοήμων άνθρωπος θα έκανε λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά όχι και να δημιουργήσει μια τέτοια εικόνα στο πανελλήνιο. Αυτά πρέπει να φύγουν μέσα από τον ΠΑΟΚ, γιατί πολύ απλά όποτε τους βλέπουμε αυτά σκεφτόμαστε όλοι μας. Ας μπουν ικανοί και άφθαρτοι άνθρωποι στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

;;;;

Ποια ολα δηλαδη; συμπερασματα γραφω.
Δεν σας αρεσουν , προσπεραστε τα. Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο για το οποιο μπορει να υπαρχουν και ντοκουμεντα.
Το γραψα ηδη στην κεντρικη. Θα φανει την Πεμτη η ορεξη και η συνοχη των παικτων. Και μαζι μ αυτη θα φανει η ευθυνη του Χουμπ.

Ρομαν στις προηγουμενες μολις σελιδες υπαρχουν κατεβατα με το πως καποιοι θελουν να φανε τον κοουτς για να βαλουν το γουχου, να τα τρωει το παρεακι και πολλα αλλα τετοια. Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι μιλησα εγω για δυσαρεσκεια;

@iasoiako : διαφωνω για Κωνσταντινιδη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το θέμα είναι και ποιος τα λέει.

Δηλαδή ο Σαββίδης έκανε "τεμενάδες" στον Stevens και μέσα σε 5-6 μήνες το μετάνιωσε και υπάρχει γενική δυσαρέσκεια από τη διοίκηση;

Αν υπάρχει δυσαρέσκεια αιτιολογημένη, θα είναι από παίχτες όπως ο Κατσικάς και ο Γεωργιάδης, οι οποίοι δεν παίζουν ούτε στο οικογενειακό διπλό, επειδή δεν κάνουν.
Ακόμα και ο Σπυρόπουλος παίζει πλέον!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:Navi δε διαφωνω σε κατι.τα ιδια λεω.κ για το αρθρο στην κεντρικη αυτο ειπα.η κριτικη των παικτων μας θα ειχε νοημα σε συγκριση με τους παικτες πλατανιαδων κλπ που μας κερδισαν.κ οχι ο αστερας δεν εχει ουτε εναν καλυτερο παικτη απο τους δικους μας οπως ειπε καποιος νωριτερα.
Αφορμή πήρα απ'το τοστάκι σου. :lol: :lol:
Και περί Μπόλονι την ίδια γνώμη έχουμε. ;)

Κάτι μου λέει πως την Πέμπτη θα γίνει η έκπληξη.
:pano: είσαι!

Γιάννη,δε γίνεται να επιβεβαιωθούν υποψίες από έναν αγώνα τεράστιου κινήτρου απέναντι σ'ένα μεγάλο φαβορί.Πολύ ριψοκίνδυνο.
Συμφωνώ πως ο ουσία μεγάλος προπονητής καταφέρνει να έχει συγκεντρωμένους τους υφισταμένους του σε παιχνίδια,που η ομάδα του είναι ξεκάθαρα σε ρόλο οδηγού.Πρόκειται ωστόσο για κάτι,που θέλει και το χρόνο του,πέρα από πολλές άλλες παραμέτρους.Έχει παρέλθει κάμποσος θα μου πείς και οι πλείονες επί χόρτου απαντήσεις ως τώρα δεν πολυπείθουν.Η σούμα στο τέλος.Αν όλος αυτός ο πειραματισμός διαρκείας φέρει την πειστική απάντηση στο τέλος της σεζόν,θα βγούμε σαν ομάδα πολλαπλά κερδισμένη.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα όσα έχω διαβάσει από τον rain δυο μέρες τώρα.

Εγώ ζω μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Βλέπω 2 φορές την εβδομάδα την ομάδα μου και αυτό είναι όλο. Χαίρομαι όταν κερδίζουμε και λυπάμαι όταν χάνουμε. Τέλος.

Για ποιο λόγο ήταν απαραίτητο να μάθω ότι η ήττα από τον Αστέρα "είναι δεδομένο πως θα ανοίξει για τα καλά τους ασκούς του Αιόλου στον ΠΑΟΚ."; Εγώ και πολλοί ακόμη μπορούμε να ανεχθούμε τις ήττες. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Γιατί να θεωρώ δεδομένη τη μανούρα; Για ποιο λόγο να μάθω ότι ο Χούμπ αμφισβητείται από παίκτες, διοικούντες και αρδ;

Γενικά, γιατί να κρεμάμε στα μανταλάκια τα όποια αγωνιστικά, διοικητικά, οικονομικά, μεταγραφικά, οπαδικά κτλ. προβλήματα έχει η ομάδα; Εμείς θα τα λύσουμε; Όχι! Εμείς απλά θα τα αναπαράγουμε, θα στεναχωριόμαστε και θα "δηλητηριάζουμε" την ΠΑΟΚτσίδικη ψυχή μας.

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”