László Bölöni
- kataramenos5
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: László Bölöni
Πάντως έτσι όπως μιλάει δεν δείχνει εικόνα ανθρώπου που αποχαιρετάει. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα αν δεν είχα σχέση με ΠΑΟΚ και δεν παρακολουθούσα...
- Vet_eranos
Νομίζω πως πρέπει περισσότερο να ανταλλάζουμε ιδέες. Αλλά πρώτα για τους φιλάθλους μας. Νομίζω για κάποια πράγματα που νομίζω εγώ δεν έχουν γνωσή. Σίγουρα αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα αλλάξουν την επόμενη σεζόν.
που ειδατε οτι την κανει ρε παλικαρια??
τους μπλοφαρε ο τρολ-ο-ρουμανος ολους μαζι κι εμας νομιζω...
- kataramenos5
Μακάρι αλλα με το Λάζλο ποτέ δε ξέρεις .Μπορεί, αφου πει :"Τελειώσαμε" (τη συνέντευξη) και σηκωθεί, να πετάξει κι ένα "Α και παρεμπιπτόντως φεύγω"Πάντως έτσι όπως μιλάει δεν δείχνει εικόνα ανθρώπου που αποχαιρετάει.
η προφορά στα ρουμάνικά του πάντως είναι γαμησέ τα... δεν την έχει με τίποτα, Ούγγρος ων ... 

- trel@menos
Vet_eranos έγραψε:Νομίζω πως πρέπει περισσότερο να ανταλλάζουμε ιδέες. Αλλά πρώτα για τους φιλάθλους μας. Νομίζω για κάποια πράγματα που νομίζω εγώ δεν έχουν γνωσή. Σίγουρα αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα αλλάξουν την επόμενη σεζόν.

ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΑΡΔ. Ο ΛΑΖΛΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
δεν παιζει. δηλαδη θελει να μεινει και το παιζουμε δυσκολοι. μας χαριζαν γαιδαρο και τον κοιτουσαμε στα δοντια.GI4NNEN4 έγραψε:Μπορεί να μην θέλει να την κάνει. Αν όμως θέλει ο Ζήσης να τον στείλει![]()
και να φερει ποιον? τον δωνη? γελαει και το πληκτρολογιο μου.
η πιο καλη εξελιξη ηταν αυτη. αντε γιατι βαλθηκαν καποιοι να μας πεισουν οτι φευγει.
- trel@menos
-Προσωπικά λάθη σοβαρά έχει κάνει ο ίδιος π.χ, με την αλλαγή του Τσουκαλά;
"Ειλικρινά, για να συνεχίσουμε μια συζήτηση σε αυτό το επίπεδο, δεν νομίζω ότι το μείζον θέμα είναι η αλλαγή του Τσουκαλά.
νταξει για οσους δεν γνωριζετε αυτο θα πει υψηλη δημοσιογραφια. μιλαμε ερωτησεις βαθυστοχαστες τωρα οχι αστεια. οι αρδ πρεπει να ναι με το αγγουρι στον πρωκτο τωρα και τα χουν χασει και ρωτανε μ#λακιες.
"Ειλικρινά, για να συνεχίσουμε μια συζήτηση σε αυτό το επίπεδο, δεν νομίζω ότι το μείζον θέμα είναι η αλλαγή του Τσουκαλά.
νταξει για οσους δεν γνωριζετε αυτο θα πει υψηλη δημοσιογραφια. μιλαμε ερωτησεις βαθυστοχαστες τωρα οχι αστεια. οι αρδ πρεπει να ναι με το αγγουρι στον πρωκτο τωρα και τα χουν χασει και ρωτανε μ#λακιες.
Για το αν θα μείνει στην ομάδα: "Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΖΛΟ!!!!
Τρολλαρε τους κι αλλο!!!!
ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΔ!
Θα ηθελα να δω τα μουτρα των ΑΡΔ!!!!!
ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΖΛΟ!!!!
Τρολλαρε τους κι αλλο!!!!
ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΔ!
Θα ηθελα να δω τα μουτρα των ΑΡΔ!!!!!
Επί μήνες παρουσιάζουν τις "απόψεις τους" περί προπονητικής, προσπαθούν να κάνουν πλύση εγεφάλου για την μή σωστή δουλειά του προπονητή, τσίμπισαν 2-3ις και παρουσίασαν τις "απόψεις τους" ως απορίες του λαού του Π.Α.Ο.Κ.
Αυτό εμένα με προσβάλει.
Αυτό εμένα με προσβάλει.
- kataramenos5
Ετσι βεντουζα στους ΑΡΔ.
Μακαρι να συνεχισουμε με Λασλο να προωθηθουν κ αλλοι παικτες απο τους νεους+να μας φερει λαβρακια που μονο αυτος ξερει με μικρο κοστος.
Μακαρι να συνεχισουμε με Λασλο να προωθηθουν κ αλλοι παικτες απο τους νεους+να μας φερει λαβρακια που μονο αυτος ξερει με μικρο κοστος.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα, μένει. Εύχομαι ολόψυχα να διαψευσθεί η εκτίμηση μου. Κι από τη στιγμή που μένει, αν τελικά εκεί καταλήξουμε, εγώ θα σταματήσω να τον κράζω για ακριβώς έναν χρόνο. Μετά τα λέμε ξανά.
Κι ελπίζω να μου την λέτε όλοι και να αναγκαστώ να κάνω κολοτούμπα. Ειλικρινά, μακάρι, για το καλό του ΠΑΟΚ. Αλλά.. δεν το θεωρώ πιαθνό. Δυστυχώς.