70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Leonardo10

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αφού βάζαμε πεντακόσιες εκατόν τριάνταπεντε χιλιάδες γκολ τι σημασία έχει που το βασικο σου φορ σε διεκδικησιμη μπαλα στην αντίπαλη περιοχή κανεις τάκλιν καράτια αντί να προσπαθήσεις να κανεις ένα τελείωμα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτη τη φαση π περιγραφεις Leonardo10 πραγματικα δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου
Απιστευτο
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

αν έχει τσίπα αυτός ο μπαρκαρούτσος να βγει και να αποζημειώσει τον παραπάνω φίλο που του έριξε ένα μήνα μπαν.
ήμαρτον!!!!
μα και συ ρε φίλε εποχή που βρήκες να τα χώσεις στο πρώτο μας σέντερ φορ!!! τότε που όλοι πίστευαν ότι είναι παίκτης για να απασχολεί αμυντικούς και να ανοίγει διαδρόμους.....
σήμερα θα την έβγαζες κάστανο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Σαματα είναι ένας κακος παίκτης που έχει και κατεβασμενη ψυχολογία. Δεν κάνει για ΠΑΟΚ.
Αλλά να τρώει κράξιμο για την απαράδεκτη πάσα του Ντελια είναι άδικο.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Μπαρκαρουτσε αν μου έριξες πάλι μπαν εσύ, μπορώ πολύ απλά να καταλάβω ότι γιορτάζες την 21 Απριλίου.
Χρόνια πολλά!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

boogeyman77 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Θα ήθελα να έχω το κουράγιο να συγκεντρώσω όλες τις σημερινές επαφές του και να τις δώσω στον προπονητή να μας πει τι στον πουτσο μου θα έκανε χειρότερο ο Τζίμας.
Όχι βέβαια ότι η αλλαγή του έκανε καλύτερα, αλλά αυτό το ματς του Σαμάτα ήταν χαιλαιτ. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Η μάλλον το έχω δει. Από τον Αμαφουλε.
Στον ίδιο προπονητή που είπε πως ο Τζόλης δεν είναι έτοιμος για το επίπεδο του ΠΑΟΚ,που είχε πάγκο τον Sergio Oliveira για να παίζει ο Canas και ο El Kaddouri είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει προπονήσει; Που να δεις και τι highlights έχουν δεί οι Τούρκοι από τον Samatta.Γεματο το διαδίκτυο από τις γκάφες του.Και εμείς πήγαμε και του δώσαμε συμβόλαιο........
Αυτόν τον μύθο με τον παγκιτη Ολιβειρα, έχω βαρεθεί να τον διαβάζω και να τον αποδομω

Ήρθε Φλεβάρη, και σε 16 παιχνίδια (11 πρωτάθλημα και 5 κυπελλο) έπαιξε στα 15(!) εκ των οποίων στα 10 ΒΑΣΙΚΟΣ

Έπαιξε Βασικός σε 8 από τα τελευταία 10 ματς της χρονιάς μάλιστα με τα 2 να είναι ημιτελικός με αστέρα και τελικός κυπέλου

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΙΤΗ ΟΛΙΒΕΙΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

George Best έγραψε:Μπαρκαρουτσε αν μου έριξες πάλι μπαν εσύ, μπορώ πολύ απλά να καταλάβω ότι γιορτάζες την 21 Απριλίου.
Χρόνια πολλά!
Για να δημοσιεύεις την συγκεκριμένη παπαρια (μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω μηνύματα περί χούντας), μάλλον δεν έχεις φάει μπαν. Ενημερωτικά
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ο Σαματα είναι ένας κακος παίκτης που έχει και κατεβασμενη ψυχολογία. Δεν κάνει για ΠΑΟΚ.
Αλλά να τρώει κράξιμο για την απαράδεκτη πάσα του Ντελια είναι άδικο.
Στα πόδια του την έδωσε ρε φίλε και κάνει λάθος κοντρόλ και ένα ταγαρισιο τάκλιν στο αντίπαλο σεντερ μπακ στην αντίπαλη περιοχή και θα κατηγορήσουμε τον ντελια;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν δεις την φάση, η πάσα είναι κακή και όχι στα πόδια του αλλά ο Σαματα σταματάει και απλώνει το ποδι δεξιά του για να την προλάβει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στη μπαλα πηγε το ποδι του απλα η μπαλα δεν ηταν πια εκει.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Ήθελα να τον δω μαζί με τον Μπράντον σήμερα μετά το 0-1. Αιθεροβάμων ξέρω, σιγά μην άλλαζε ο Λούτσε σύστημα, αλλά ακόμα πίστευω πως κ με τους δυο μαζί αντί Μ. Αντόνιο στο Β' θα ερχόταν εύκολα το διπλό.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

pgetsos έγραψε:Αν δεις την φάση, η πάσα είναι κακή και όχι στα πόδια του αλλά ο Σαματα σταματάει και απλώνει το ποδι δεξιά του για να την προλάβει
Πόδι δεν απλώνει, ψιλοσταματάει για το κοντρόλ. Είχε σταματήσει να ανοίγεται προς τα αριστερά (όπως και θα έπρεπε να κάνει) λίγο πριν η πάσα φτάσει στον Κωνσταντέλια, πήγε να ρολάρει τη μπάλα προς τα αριστερά, έτσι καταλαβαίνω, και του έφυγε.

Μπορεί να μην ήταν η ιδανική επιλογή του Κωνσταντέλια, αλλά νομίζω πως ήταν επρακής πάσα έστω για μία τελική.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Υπάρχει κόσμος που ακόμα τον πιστεύει, που είναι έτοιμος να του δώσει κ άλλη ευκαιρία του χρόνου. Υπάρχει επίσης κόσμος που πιστεύει ότι θα δει μετρό στην Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είναι ο ίδιος κόσμος..Μπορεί και όχι
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Το στόπερ της μπριζ τον έβγαλες νοκ αουτ με μια κουτουλιά.
Τον σημερινο στόπερ της Λαμίας πηγές να του πάρεις τα νιάτα αλλά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. (Εντωμεταξύ ρε τύπε σου πατάει ο ντελιας την μπάλα κ εσυ πρέπει απλά να την κλοτσήσεις, ούτε κοντρόλ ζητάμε ούτε τπτ, παιξ’ της απλά το χτυπαριδι κ θα σου πούμε μπράβο όπου κ αν πάει)
Αν έπαιζε ακόμη ο αβρααμ στα στόπερ εγώ θα σε ανανέωνα με αυτή την προοπτική.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δρομο δεν θελω να τον ξαναδω δρομο το χειροτερο φορ τα τελευταια 30 χρονια που ειχε ο ΠΑΟΚ...Φτανει με την στηριξη και τα ψυχολογικα του φτανει...1εκ τον χρονο και βλεπω εναν ποδοσφαιριστη Γ εθνικης...δεν τον αντεχω αλλο μας εχει καταστρεψει ο τυπος...Δεν γινεται για ενα πεισμα του Λουτσε που δεν θελει να δεχτει οτι απλα ο τυπος δεν κανει να καταστρεψουμε οτι με κοπο χτισαμε ...Καθε λετπο που τρωει απο τον Τζιμα πλεον θα ειναι καταστροφη του ΠΑΟΚ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”