Δώσε πόνο...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ισχύει ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Αναμένουμε.paokovios1974 έγραψε:Ο Εβριτης η ο George Μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι ειμαστε στο Τσακ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δώσε πόνο...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ισχύει ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Αναμένουμε.paokovios1974 έγραψε:Ο Εβριτης η ο George Μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι ειμαστε στο Τσακ?
Έλα τον βρήκαGINOLA έγραψε:Παίζει κοντά μας σε μεγάλη λίγκα,δανεικός,θα βγει σύντομα νομίζω,περιμένετε να τελειωσει
Θα έλεγα πως δεν είναι το κλασικό φορ,παίζει άνετα και γύρω γύρω (μην βαράτε)
Να περιμένουμε δηλαδή απποψε; Να μην πάμε για ύπνο;;;;gergeo4 έγραψε:μια ανασα απο το φορ!ΑΝΤΕ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ γιατι χθες σας στεναχωρησα![]()
![]()
Θα ρθει πακέτο με Koopmeiners γιατί θελουμε κάποιον να προσθέσει βάθος και στα χάφNorte έγραψε:ντουβαν ζαπατα?
Μια κοτσίδα έχει θέση στην Τούμπα. Μακρυά.Мир έγραψε:Έλα τον βρήκαGINOLA έγραψε:Παίζει κοντά μας σε μεγάλη λίγκα,δανεικός,θα βγει σύντομα νομίζω,περιμένετε να τελειωσει
[url]https://www.transfermarkt.com/zlatan-ibrahimović/profil/spieler/3455[/url]
Αλλά μην ξεχνιώμαστε ... κρίσιμες οι επόμενες 23 ώρες.
GINOLA έγραψε:Παίζει κοντά μας σε μεγάλη λίγκα,δανεικός,θα βγει σύντομα νομίζω,περιμένετε να τελειωσει