Χαχαχχα καλύτερα να βάλουμε εσένα για προπονητη πιο πολλές πιθανότητες θα εχουμεbeyes4 έγραψε:Ειναι αμαρτία να πληρωνουμε 1.800.000 σε εποχή αυτάρκειας.Φερτε τον Παμπλο με 250.000.Και ο Πρόεδρος γλιτώνει λεφτά και ο κόσμος ευχαριστημένος.Με ενα σμπάρο 2 τρυγωνια.Ζητω η αυταρκεια!!!
Razvan Lucescu II
- WestBlock4
Re: Razvan Lucescu II
-
paokpantou
20 games.. 5 win.. ΔΕΝ περιγράφω άλλο..
Ξανά έκανες το ίδιο λάθος.. Αλλαγή Νταντας του καλύτερου χαφ που έχεις..
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Χαρα στο κουραγιο σας ρε παιδια, απαντατε με επιχειρηματα σε ανθρωπους που μπορει να βρουν ως δικαιολογια τον χτεσινο σεισμο για το καζο μας.
Ας μου εξηγησει ένας χριστιανός, υπάρχει ένας αγώνας που όταν βγήκε ο νταντας δεν χασαμε το κέντρο;
Γιατί είναι πάντα η πρώτη αλλαγη;το ζητάει ο ίδιος;
-
Asimos
Οκτώβριο του 2022 υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί τον Γκαρσία επαγγελματία προπονητή.
Τι να λέμε τώρα... Τι;
Τι να λέμε τώρα... Τι;
- Aureliano Buendia
Αναρωτιέμαι αν και μετά το σημερινό ματς εξακολουθεί να δηλώνει "ούτε ικανοποιημένος, ούτε απογοητευμένος" από τη βαθμολογική συγκομιδή. Αν έρθει και η αναμενόμενη τόνγκα την επόμενη αγωνιστική, θα πρέπει να του ξαναγίνει η ίδια ερώτηση, να σπάσουμε πλάκα με την απάντηση.
Όπως είπα και σε ποστ την επόμενη βδομάδα, εγώ προσωπικά δεν εκπλήσσομαι με τίποτα σε αυτή τη χρονιά (παρότι, φυσικά, βλέπουμε και ψιλο-πρωτοφανή πράγματα, αλλά τέλος πάντων). ΠΑΟΚ, γήπεδο και αποχαιρετισμός στην Τουμπάρα. Ένα δεν ανέχομαι και μου φέρνει 200 σφυγμούς και σκοτοδίνη: να μας φλομώνουν στη μαλακία με δηλώσεις που απευθύνονται είτε σε ηλίθιους είτε σε παιδάκια.
Παίρνοντας ως δεδομένο το ανεπαρκές και νερόβραστο ρόστερ, η ομάδα οφείλε να το αντισταθμίσει με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, με πλεόνασμα αποφασιστικότητας και με τρελή βαθμοθηρία (δεν αφήνουμε να ξεγλιστρήσουν νίκες που αξίζουμε, πάμε σε όλα τα ντέρμπι με όρκο να μη χάσουμε, εφόσον δεν μπορούμε να κερδίσουμε). Αντ' αυτού, έχουμε δει σε τρεις σερί αγώνες το ακριβώς αντίθετο: λιγοψυχία, τρικυμία και ασύλληπτο άγχος κι όλα αυτά σε τρία ματς που έχουμε προηγηθεί κιόλας στο σκορ (έχουμε αυτή την πενιχρή συγκομιδή χωρίς να έχουμε φάει πρώτοι γκολ σε κανένα από τα 7 ματς, αναλογιστείτε το).
Τα παραπάνω δεν νοείται να μην είναι ευθύνη προπονητή.
Στα αμιγώς ποδοσφαιρικά, δεν το έπαιξα ποτέ ειδήμων.
Στα θέματα ψυχολογίας και χαρακτήρα μιας ομάδας, κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή.
Όπως είπα και σε ποστ την επόμενη βδομάδα, εγώ προσωπικά δεν εκπλήσσομαι με τίποτα σε αυτή τη χρονιά (παρότι, φυσικά, βλέπουμε και ψιλο-πρωτοφανή πράγματα, αλλά τέλος πάντων). ΠΑΟΚ, γήπεδο και αποχαιρετισμός στην Τουμπάρα. Ένα δεν ανέχομαι και μου φέρνει 200 σφυγμούς και σκοτοδίνη: να μας φλομώνουν στη μαλακία με δηλώσεις που απευθύνονται είτε σε ηλίθιους είτε σε παιδάκια.
Παίρνοντας ως δεδομένο το ανεπαρκές και νερόβραστο ρόστερ, η ομάδα οφείλε να το αντισταθμίσει με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, με πλεόνασμα αποφασιστικότητας και με τρελή βαθμοθηρία (δεν αφήνουμε να ξεγλιστρήσουν νίκες που αξίζουμε, πάμε σε όλα τα ντέρμπι με όρκο να μη χάσουμε, εφόσον δεν μπορούμε να κερδίσουμε). Αντ' αυτού, έχουμε δει σε τρεις σερί αγώνες το ακριβώς αντίθετο: λιγοψυχία, τρικυμία και ασύλληπτο άγχος κι όλα αυτά σε τρία ματς που έχουμε προηγηθεί κιόλας στο σκορ (έχουμε αυτή την πενιχρή συγκομιδή χωρίς να έχουμε φάει πρώτοι γκολ σε κανένα από τα 7 ματς, αναλογιστείτε το).
Τα παραπάνω δεν νοείται να μην είναι ευθύνη προπονητή.
Στα αμιγώς ποδοσφαιρικά, δεν το έπαιξα ποτέ ειδήμων.
Στα θέματα ψυχολογίας και χαρακτήρα μιας ομάδας, κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 09 Οκτ 2022, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Asimos
Εντελώς αψυχολογητη η αλλαγή Ντάντας. Η αλήθεια είναι πως δεν του πάει τίποτα.paokpantou έγραψε:20 games.. 5 win.. ΔΕΝ περιγράφω άλλο..
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
- Sick Bastard
Πως το ξέρεις αυτό;Asimos έγραψε:Όσο δεν του φέρνουν παίκτες δεν πρόκειται να κριθεί από αυτούς που πρέπει.
Και για να μην τρέφετε ελπίδες, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά το ροχαλο. Τον παρακαλούσαν όλοι όσοι μπορούσαν να τον διώξουν για να μείνει.
Αυτά και απλώς βγάλτε τα εσωψυχα σας εδώ μέσα, αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει.
Γιατί χαλάει το balance Ζινολα, καθώς είναι ο μόνος που πετυχαίνει παίχτη μπροστά.GINOLA έγραψε:Ας μου εξηγησει ένας χριστιανός, υπάρχει ένας αγώνας που όταν βγήκε ο νταντας δεν χασαμε το κέντρο;
Σάμπως μπορεί κανένας να εξηγήσει πως με αλλαγή στον πάγκο, ο Ζίφκοβιτς τελείωσε το ματς ως αριστερό μπακ;
Διώξτε τον Λουτσέσκου και φέρτε άλλον. Και μετά από ένα μήνα άλλο. Και μετά από δυο μήνες άλλον. Έτσι ίσα ίσα να ικανοποιείται ο μέσος ΠΑΟΚτσής.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Θα το πω εγώ που τον θεωρώ (και το έχω γράψει εδώ) όχι απλά υπερεκτιμημενο και κακό προπονητή αλλά προπονητική απάτη.
ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΏ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ!!
Διότι:
1) όπως έστρωσε να κοιμηθεί, σε κανέναν δεν αξίζει να φάει τα σκατα της "δουλειάς" του.
2) για τόση αμπαλοσυνη μαζεμένη που βλέπω από μερικούς δε νομίζω να μας αξίζει καλύτερος
3) να μη μείνει ίχνος υπόνοιας ή σκέψης σε μερικούς ότι μπορει η απομάκρυνση του να είναι λάθος. Απομυθοποιηση μέχρι τέλους!
4) η πόλη έχει οικονομικες ανάγκες, κάθε χαρτζιλίκι στα αρδοπαπαγαλακια να μας λένε για το πόσο σημαντικος και πολύτιμος είναι ο λεγαμενος είναι επιθυμητή.
ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΏ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ!!
Διότι:
1) όπως έστρωσε να κοιμηθεί, σε κανέναν δεν αξίζει να φάει τα σκατα της "δουλειάς" του.
2) για τόση αμπαλοσυνη μαζεμένη που βλέπω από μερικούς δε νομίζω να μας αξίζει καλύτερος
3) να μη μείνει ίχνος υπόνοιας ή σκέψης σε μερικούς ότι μπορει η απομάκρυνση του να είναι λάθος. Απομυθοποιηση μέχρι τέλους!
4) η πόλη έχει οικονομικες ανάγκες, κάθε χαρτζιλίκι στα αρδοπαπαγαλακια να μας λένε για το πόσο σημαντικος και πολύτιμος είναι ο λεγαμενος είναι επιθυμητή.
Σόρρυ αλλά επειδή μάλλον δεν το είδες το παιχνίδι,τον Νταντας τον έβγαλε στο πρώτο κύμα αλλαγών . Εκεί που χωρίς αυτόν κάναμε δύο κλασικες και γκολ.HARISPAOK83 έγραψε:Ποιος εβγαλε τον Νταντας και εβαλε μεσα τον Σβαμπ? Εγω ή εσυ? Ο Λουτσεσκου συστηματικα κανει λαθος αλλαγες. Εχει κολλησει με την με το στανιο χρησιμοποιηση των ιδιων και των ιδιων παιχτων.renegade έγραψε:Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν δύο πάσες επειδή τους πίεσε λίγο ο πεθαμένος Λεβαδειακός θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και πάνω απ' όλα ο κύριος που λέει ότι αυτό το ρόστερ είναι ρόστερ πρωταθλήματος.
Υγ βλέπει ο Κίτσιου αυτόν τον λυρατζη βασικό στον ΠΑΟΚ και τα χώνει στην μάνα του που δεν περίμενε 3-4 χρόνια
Ο Σβαμπ περσι ηταν ο χειροτερος μαζι με τον Εσιτι και επι ενα εξαμηνο επαιζαν και οι δυο με το στανιο. Ο ενας εφυγε και ο αλλος ανανεωσε επειδη επεμεινε ο Λουτσεσκου. Φετος ειναι σταθερα επιλογη σαν αλλαγη, και σταθερά ειναι αθλιος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χάθηκε το κέντρο επειδή βγήκε ο νταντας.
Ο οποίος παρεμπιπτόντως αν δεν έχει θέματα με τις ανάσες είναι λάθος που βγαίνει.
Υγ όταν το καλοκαίρι οι ίδιοι στις μεταγραφές έλεγαν ότι με αυτό το ρόστερ θα παλέψεις για 5αδα δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτονται
-
papwolf
Αν φύγει τώρα θα περισώσει λίγη από την αίγλη του παρελθόντος, αν το καθυστερήσει κι άλλο θα φύγει ως ο πιο μισητός άνθρωπος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πετυχαινει παικτη μπροστα? Ρε το κωλοπαιδο εδινε σωστες πασες και δεν βαζαμε γκολ, με το που μπηκε ο Μπισεσβαρ και πασαρε στα ποδια αντιπαλου αμεσως στρωθηκε ασιστ στον Ναρεϊ.Sera4 έγραψε:Γιατί χαλάει το balance Ζινολα, καθώς είναι ο μόνος που πετυχαίνει παίχτη μπροστά.GINOLA έγραψε:Ας μου εξηγησει ένας χριστιανός, υπάρχει ένας αγώνας που όταν βγήκε ο νταντας δεν χασαμε το κέντρο;
Σάμπως μπορεί κανένας να εξηγήσει πως με αλλαγή στον πάγκο, ο Ζίφκοβιτς τελείωσε το ματς ως αριστερό μπακ;
- HARISPAOK83
Ή δεν του παει τπτ, ή δεν το χει ιδιαιτερα. Απο τοτε π επεστρεψε δειχνει οτι δεν το χει. Δεν ξερω αν ηταν φωτεινο διάλειμμα οι χρονιες των νταμπλ ή αν ειχε καποιον συνεργατη καλο που του φυγε αλλα ηρθε αλλος και δεν δειχνει να το βρισκει.Asimos έγραψε:Εντελώς αψυχολογητη η αλλαγή Ντάντας. Η αλήθεια είναι πως δεν του πάει τίποτα.paokpantou έγραψε:20 games.. 5 win.. ΔΕΝ περιγράφω άλλο..
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk