ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Sardan »

proedros έγραψε:Και γιατί δεν κλείνει τον Μποέτιους για το καλοκαίρι έτσι ώστε να έχουμε από την καινούργια χρόνια 2 τρομερούς παίκτες;
Γιατί πολύ απλά είναι παππάς....
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τι διαφωνείτε ρε μάγκες; Φτιάξατε ένα σενάριο βασισμένοι σε πληροφορίες του Άκη και του Νορβηγού, ξέρω γω, και έχετε φτιάξει και κλίμα για τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν εάν δεν έρθει παίκτης καλύτερος του Μποέτιους.
Ωραία. Κι αν τελικά δεν έρθει καθόλου παίκτης;

Πού ακριβώς βρίσκετε η διαφωνία σας και η κριτική σας;

Και το γεγονός ότι εμφανίζονται 800 ποστ "διαφωνίας και κριτικής" (σε ποιόν; στον Μπότο; στον Λούτσε; στην ΠΑΕ;) δεν χρειάζεται φιλοσοφία για να αντιληφθεί κανείς ότι είναι γραμμένα από 10 άτομα συνεχώς και σε όλους τους τόνους.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Για μεταγραφές είναι το topic, και συζητάμε για μια πληροφορία, που μπορεί και να μην ισχύει, αφού δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα νέα. Αυτός δεν είναι ο σκοπός του topic;

Δεν είδα εγώ κάποιος να έγραψε κάποια κριτική. Όλοι είπαν ότι ΑΝ (τονισμένο ΑΝ) ισχύει αυτό, δύσκολα θα βρεθεί παίκτης καλύτερος του Boetius. Δεν είναι κριτική αυτό.

Προφανώς η διαφωνία είναι με ποιο δικαίωμα έρχεται ένας κύριος και κουνάει το δάχτυλο στον οποιονδήποτε ότι είναι στημένος και τα συναφή, και μάλιστα με αθηναϊκό, closeted λεξιλόγιο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ωραία και πώς στηρίζεις σε μία πληροφορία ολόκληρο σενάριο, που όλως τυχαίως για ακόμη μία φορά θα καταλήξει σε δυσαρέσκεια;
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η δυσαρέσκεια. Μια απλή συζήτηση για μια υποθετική μεταγραφή γίνεται, χωρίς αρεσκείες και δυσαρέσκειες. Για αυτό μπαίνει εδώ ο κόσμος, για να μάθει υποθετικές πληροφορίες και να έχει κάτι να ασχολείται όταν δεν υπάρχουν νέα στα media.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εγώ απάντησα δίπλα.

Άντε πάμε για την τρίτη μεταγραφή. Λίγες σταγόνες ακόμα από την κάνουλα φτάνουν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως αν είναι να γίνει κίνηση για μεσοεπιθετικό , λογικά μέχρι αύριο θα πρέπει να έχει βγει το όνομα ..
Ποντάρω σε Σάμουελ Λίνο .. θα ήθελα lincoln από σαντα Κλάρα …
Αντε λίγο έμεινε ..
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Αυτό που λέγανε με Πασχαλάκη και Αραβία τελικά τι έγινε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω με την ιδια αγωνια που περιμενω προσθηκη,περιμενω και αποχωρηση και αν η περιπτωση Σφιντερφσκι ηταν σχετικα ευκολη, θα πρεπει να υπαρξουν αποφασεις και για πιο δυσκολες περιπτωσεις με εξεχουσες αυτες των Εσιτι,Μουργκ, αλλα ισως και Αγκουστο ο οποιος με την προσθηκη μεσοεπιθετικου και την αποκτηση Σοαρες κινδυνευει να βρεθει εκτος ροτεισον ενω ειναι απο τους λιγους που αυτη τη στιγμη λογικα θα μπορουσαν να προσελκυσουν ενδιαφερομενους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

george89 έγραψε:Ο Σοαρεζ ειναι καλά;ας στειλει την ελικόπτεραρα του ο Ιβάν να τον φερει τον παλληκάρο

Αν σηκωθεί ελικόπτερο στη χαβούζα με τέτοια χιόνια, o Soares θα πάθει Kobe Bryant.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ας μην φτιάχνουμε σενάρια υποθετικά!

Επίσης ας σταματήσουμε να κατηγορούμε κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος!

Παραμείνετε οντοπικ παρακαλώ!

Επίσης να πω ότι οι κανόνες έχουν επικαιροποιηθει και καλό θα είναι να κόψουμε την καραμέλα της προστασίας για κάποιους!

Κάνεις δεν επιβεβαίωσε κανένα σενάριο κάνεις δε γνωρίζει τι κυνηγάμε και τι θα έρθει κι αν έρθει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το μεχρι Παρασκευη κουμπωνει γιατι σουκου αγωνα και μαλιστα εναντιον του γαυρου ο οργανισμος ΠΑΟΚ παραλυει... :D
Απο την αλλη υπαρχει και η Δευτερα 31/1. Απογοητευομαι σκεπτομενος οτι δεν θα λιωσουμε το F5 και θα εχουμε ξεμπερδεψει αυτη την Παρασκευη. Δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ που αγαπησαμε :D :D
icue

Δημοσίευση από icue »

Εσεις λετε για Μποετιους, εγω φοβαμαι μην το μετανιωσει ο Σοαρες με αυτα που γινονται κατω. Μην σκεφτει που σκατα εχω ερθει. :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οπως εγραψε και ο καρπουζας παντως απο την εξισωση δεν θα πρεπει να μενει εξω ο Ουεντραογκο.Δεν ειναι 18 χρονων,ειναι 22 και ειναι διεθνης παικτης με μια ομαδα που τα παει εξαιρετικα στο Κοπα Αφρικα.Δεν νομιζω οτι αποκτηθηκε για να μεινει για παντα στη β ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για να ανεβει θα πρεπει να αδειασουν θεσεις ξενων...
εχουμε δρομο ακομη σ αυτον τον τομεα δυστυχως!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”