Ακριβως αυτο! +1926GI4NNEN4 έγραψε:Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη. Αν αύριο το πρωί ο Ιβάν θελήσει να έχει παίκτες με ταβάνι τα 100.000 συμβόλαιο ή παίκτες 36+ ή παίκτες 17χρονους, εγω δεν εχω να του πω κάτι. Θέλω όμως να το ξέρω και θέλω να γίνει με ενα σκεπτικό από πίσω. Εγω θέλω ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να είναι δεμένη και συμπαγής κι ας είναι η ομάδα στη μέση της βαθμολογίας. Δεν θα πληγωθώ από καμία ηττα. Σκασίλα μου. Το χθεσινό ηταν μια ακόμη μαχαιριά στην πλάτη μας και πραγματικά δεν αντέχω άλλα τρυπήματα και προδοσίες.
Καθαρες κουβεντες απο την διοικηση και εμεις πισω απο τον μεγαλομετοχο και στα καλα και στα ασχημα...αλλα να ξερουμε τι γινεται ομως...Λιτοτητα; Λιτοτητα! Πρωταθλημα; Πρωταθλημα! Ο κοσμος δεν ειναι ουτε ηλιθιος ουτε αχαριστος (τουλαχιστον η μεγαλη πλειοψηφια).
Το χθεσινο το ντου...μας γυρισε πισω δεκαετιες...μακαρι ομως να ειναι το ηλεκτροσοκ που χρειαζεται η ομαδα...γιατι απο αλλα ηλεκτροσοκ μειναμε ρεστοι! Ουτε ΤΔ εχουμε να διωξουμε, ουτε υπαρχει λογικη να διωξουμε τον Ρουμανο... το skype και τα χωσιματα του μεγαλομετοχου...δεν θα κανουν μαραθωνοδρομο τον Μπισε...ουτε θα μειωσουν τους τραυματισμους των παικτων.