Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Psaras »

GI4NNEN4 έγραψε:Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη. Αν αύριο το πρωί ο Ιβάν θελήσει να έχει παίκτες με ταβάνι τα 100.000 συμβόλαιο ή παίκτες 36+ ή παίκτες 17χρονους, εγω δεν εχω να του πω κάτι. Θέλω όμως να το ξέρω και θέλω να γίνει με ενα σκεπτικό από πίσω. Εγω θέλω ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να είναι δεμένη και συμπαγής κι ας είναι η ομάδα στη μέση της βαθμολογίας. Δεν θα πληγωθώ από καμία ηττα. Σκασίλα μου. Το χθεσινό ηταν μια ακόμη μαχαιριά στην πλάτη μας και πραγματικά δεν αντέχω άλλα τρυπήματα και προδοσίες.
Ακριβως αυτο! +1926
Καθαρες κουβεντες απο την διοικηση και εμεις πισω απο τον μεγαλομετοχο και στα καλα και στα ασχημα...αλλα να ξερουμε τι γινεται ομως...Λιτοτητα; Λιτοτητα! Πρωταθλημα; Πρωταθλημα! Ο κοσμος δεν ειναι ουτε ηλιθιος ουτε αχαριστος (τουλαχιστον η μεγαλη πλειοψηφια).
Το χθεσινο το ντου...μας γυρισε πισω δεκαετιες...μακαρι ομως να ειναι το ηλεκτροσοκ που χρειαζεται η ομαδα...γιατι απο αλλα ηλεκτροσοκ μειναμε ρεστοι! Ουτε ΤΔ εχουμε να διωξουμε, ουτε υπαρχει λογικη να διωξουμε τον Ρουμανο... το skype και τα χωσιματα του μεγαλομετοχου...δεν θα κανουν μαραθωνοδρομο τον Μπισε...ουτε θα μειωσουν τους τραυματισμους των παικτων.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Θελουμε ρε παιδια να ειμαστε ειλικρινεις? Δεν μπορει η μονη διοικητικη παρεμβαση ,παρουσια και επικοινωνια που λαμβανει ενας οπαδος να ειναι 2 πενταλεπτα κακοσκηνοθετημενα βιντεακια με 10 εικονες της Παναγιας πισω απο ενα ημιφωτισμενο δωματιο...Decadence καταστασεις...Ολοι αναγνωριζουμε πως αυτα που εχουμε ζησει επι Σαββιδη ηταν πρωτογνωρα,ολοι αναγνωριζουμε πως τα χρηματα που εχουν δαπανηθει δεν εχουν προηγουμενο ισως απο κανεναν παραγοντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, αλλα ειμαστε τυφλοι αν δεν αναγνωριζουμε πως μιλαμε για μια ιδιαιτερη προσωπηκοτητα που γενναει πολλα ερωτηματικα προς καθε κατευθυνση τοσο θετικη οσο και αρνητικη. Τρεμω και εγω στην ιδεα του τι μπορει να ακολουθησει μια τυχον αποφαση του για αποχωρηση, αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω πως εχω τεραστιες αποριες για το ατομο του και τη λογικη με την οποια λειτουργει και πραττει.
Είναι οργανωτικό το πρόβλημα , όπως το έγραψες στο πρώτο σου ποστ πριν μερικές σελίδες. Δεν έχει να κανει ουτε με το οικονομικο ουτε με το ατομο. Πρεπει να υπαρξει κανονικη διοικιση απο ανθρωπο/ανθρώπους εμπιστοσύνης του που να τρεχουν την ομαδα καθημερινά. Όσο ήταν εδώ μπορουσε σε ενα βαθμο να το κάνει ο ίδιος. Τώρα που δεν μπορεί να είναι εδώ, πρέπει να επιλέξει κάποιον που θα ασκεί διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο το ερωτημα μας βασανιζει 10 χρονια τωρα.Νομιζω πως με σχετικη ασφαλεια μπορουμε να πουμε πως ΔΕΝ θελει να ασκει αλλος διοικηση.Δεν ξερω πως αυτο μπορει να αλλαξει.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ναι αυτό περίπου έχει κάνει, μόνο που αυτοί που επέλεξε πρώτον είναι άχρηστοί, και δεύτερον επειδή και ο ίδιος δεν τους εμπιστεύεται δεν τους αφήνει να πάρουν αποφάσεις χωρίς την συγκατάθεση του
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε δυο δικα του ατομα εχει βαλει στη διοικηση.Η Γκοντζαρεβα ειναι το αφεντικο επι ελληνικου εδαφους εκτος και αν η κριτικη σας παει στην Γκοντζαρεβα.Τοσο δυσκολο σας ειναι να παραδεχτειτε οτι κανει κατι λαθος σε βαθμο που προτιματε να τον παρουσιαζετε ως ηλιθιο που τον κοροιδευουν οι ιδιοι επι δεκα χρονια?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πολλούς εδώ μέσα τους χαλαγε ο Γιώργος..εγώ λέω..
ΓΙΩΡΓΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !!
( αν φέρεις και κανένα Μιχελ μαζί, ακόμα καλύτερα)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιωργη με περιορισμενη κανουλα απο τον μπαμπα να παιζει football manager δεν θελω.Γιωργη παρον με αντιστοιχη στελεχωση της ΠΑΕ απο ατομα που θα εχουν πραγματικο ρολο και ευθυνες ευχαριστως.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:παραδεχτειτε οτι κανει κατι λαθος σε βαθμο που προτιματε να τον παρουσιαζετε ως ηλιθιο που τον κοροιδευουν οι ιδιοι επι δεκα χρονια?
Δεν ξέρω που πάει αυτό, αλλά παραπάνω γράφουμε ότι προφανώς κάνει κάτι λάθος με το μοντέλο τις διοίκησης. τι άλλο να πούμε δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

joshua αν το λες για μένα σχεδόν συμφωνούμε αδερφέ για άλλη μια φορά
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως φετος μετα το καλοκαιρινο μεταγραφικο φιασκο, για πρωτη φορα φανηκε να λειτουργει σωστα η ομαδα στις ανανεωσεις. Ανανεωση του Αντριγια εγκαιρα και ανανεωση ολων τον πιτσιρικαδων χωρις ρητρα. Κατι που δεν ηταν αυτονοητο τα προηγουμενα χρονια.

Θα φανει αν ηταν συγκυρια ή οχι τον Ιανουαριο.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Και τον Καντουρί ανανέωσαν και τον Βαρέλα παλαιότερα, και ξέρεις γιατί?
Γιατί δεν μπορούν να βρούνε καλύτερους
icue

Δημοσίευση από icue »

Απο τον Ζιφκοβιτς ναι δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Αυτο το ερωτημα μας βασανιζει 10 χρονια τωρα.Νομιζω πως με σχετικη ασφαλεια μπορουμε να πουμε πως ΔΕΝ θελει να ασκει αλλος διοικηση.Δεν ξερω πως αυτο μπορει να αλλαξει.
Δεν είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα κι ανακαλύπτουν τώρα την Αμερική;
Εγώ, χωρίς πλάκα, το βρίσκω εκπληκτικό. Εως κι ελπιδοφόρο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φατε στη μαπα και ενα ''ολα ειναι θελημα Θεου'' απο τον Γιωργη και πεστε ολοι ταβλα...Τι στο διαολο εχει γινει τα τελευταια 3 χρονια ρε φιλε?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μη θέλει ο Ιβάν την ομάδα πρωταγωνίστρια. Ταυτόχρονα όμως δε μπορεί να έχει δίπλα του ανθρώπους με μεγάλο "εγώ"... δε μπορεί να ανεχθεί να μην επεμβαίνει και είναι σαφέστατο πως όταν το κάνει το κάνει "παλιομοδίτικα" (για να το πω...κομψά). Αλλά όλοι οι πετυχημένοι επαγγελματίες έχουν μεγάλο "εγώ" και για αυτό όποιος ήρθε, έφυγε άρον άρον. Οπότε η εξίσωση μοιάζει άλυτη...

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση... Οι περισσότερες οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και εμείς... χαμηλό επίπεδο επαγγελματισμού, νεποτισμός, συγκεντρωτισμός κτλ...

Όσο λυπηρό και αν ακούγεται... Γιώργος θα λέμε και θα κλαίμε... Τα χρόνια που η ομάδα είχε μία σειρά ήταν όσο ασχολήθηκε ο γιος ενεργά... Αυτοί που τρέχουν το καράβι τώρα είναι φοβισμένα παιδάκια... Έμπιστοι μεν, αλλά χωρίς ανάστημα δε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”