10αρι τον θελουμε θεωρω-4231.εκει που βαζει ο παμπλο τον μουργκ(ο οποιος ειναι ΕΞΤΡΕΜ).joshua έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενδιαφερομαστε παλι για Κροβινοβιτς.Ο Κροατης μας ενδιεφερε οταν παιζαμε 3-4-2-1 με 2 οκταρια.Τωρα γιατι ψαχνουμε παλι 8ρι? Θελουμε να παιξουμε 4-3-3 ? Το 4-3-3 θελει αλλου ειδους εξτρεμ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Κέντρο μαργαρίνη
Βέβαια ο τελευταίος που φταίει είναι το επιθετικο χαφ.
Η λύση είναι ή πουλάς τον εσιτι και φέρνεις αντικαταστάτη ή ενεργοποιείς τον εσιτι και αφήνεις στην άκρη τα θέλω να παίζουν την μπάλα γρήγορα και μπροστά τα χαφ μου
Η λύση είναι ή πουλάς τον εσιτι και φέρνεις αντικαταστάτη ή ενεργοποιείς τον εσιτι και αφήνεις στην άκρη τα θέλω να παίζουν την μπάλα γρήγορα και μπροστά τα χαφ μου
Βρε στο 10 θα τον βαλουμε αλλα δεν ειναι επιτελικος που παιζει καθετα,παταει περιοχη και σκοραρει.Κινειται κυριως ΚΑΙ αυτος παραλληλα στο τερμα και τραβιεται συνηθως αριστερα.Εγω δεν ηθελα τετοιου ειδους παικτη.Προσεξε δεν λεω οτι ειναι κακος,απλα οτι δεν ειναι αυτο που πιστευω οτι χρειαζεται η ομαδα.
-
ron-swanson
Εγω εχω ψηθει με τον Τσεχο. Πιστευω θα βγει.
Και να πω και κατι ακομα. Πολυ κακομαθημενοι γιναμε ρε παιδια. Αν αυτος ερχοταν 3-4 χρονια πριν τωρα εδω μεσα θα γινοταν πανηγυρι. Παιχτης που ακριβως πριν εναν χρονο εκανε 6 εκατομμυρια. Και ερχεται σημερα (οκ δανεικος, αλλα ηρθε) 3-4 μηνες αφου η ομαδα εδωσε 3,5 μυρια για φορ και δεν της βγηκε. Απιστευτα πραγματα αν το σκεφτει κανεις.
Για να μην παρεξηγηθει κανενας. Δεν λεω οτι πρεπει να αρεσει σε ολους. Δημοκρατια εχουμε, σε αλλους θα αρεσει σε αλλους δεν θα αρεσει. Απλα μου κανει εντυπωση ποσο αλλαξαμε στο θεμα του ενθουσιασμου.
Και να πω και κατι ακομα. Πολυ κακομαθημενοι γιναμε ρε παιδια. Αν αυτος ερχοταν 3-4 χρονια πριν τωρα εδω μεσα θα γινοταν πανηγυρι. Παιχτης που ακριβως πριν εναν χρονο εκανε 6 εκατομμυρια. Και ερχεται σημερα (οκ δανεικος, αλλα ηρθε) 3-4 μηνες αφου η ομαδα εδωσε 3,5 μυρια για φορ και δεν της βγηκε. Απιστευτα πραγματα αν το σκεφτει κανεις.
Για να μην παρεξηγηθει κανενας. Δεν λεω οτι πρεπει να αρεσει σε ολους. Δημοκρατια εχουμε, σε αλλους θα αρεσει σε αλλους δεν θα αρεσει. Απλα μου κανει εντυπωση ποσο αλλαξαμε στο θεμα του ενθουσιασμου.
- Περιπτερος
Συγγνώμη, λάθος, πήδηξε βίντεο ...obanebane έγραψε:Περιπτερος έγραψε:"Μοντέρνο" ποδόσφαιρο, μεταγραφές, τι ψάχνουμε ;
Δείτε το βίντεο μιας μεγάλης επετείου για να ανατριχιάσετε και εσείς (ειδικά όσοι την ζήσαμε).
Μετά να ψάξουμε τους παίκτες με το ίδιο ποδοσφαιρικό DNA για να τους φέρουμε στην ομάδα.
https://youtu.be/9YVXfvbtm8w?t=115
Τι μας έβαλες να δούμε, την τριάρα του 1975 από την αεχ;
https://youtu.be/9YVXfvbtm8w
- thanos-xanthi
καλωσηρθε ο πρωτος
τωρα οτι χρειαζεται ενα aggresive 6ρι γρηγορο και ξεφορτωμα Εσιτι
να δουμε ταχυτητα στο χορταρι με τ ασπρομαυρα να χυσουμε..δακρυα χαρας
οχι αλλο αργοκαρουτες στα χαφ
τωρα οτι χρειαζεται ενα aggresive 6ρι γρηγορο και ξεφορτωμα Εσιτι
να δουμε ταχυτητα στο χορταρι με τ ασπρομαυρα να χυσουμε..δακρυα χαρας
οχι αλλο αργοκαρουτες στα χαφ
- Περιπτερος
Χειμωνιάτικος σέντερ ήταν και ο Πρίγιο. Και αυτός κομμένος ήλθε από την Πολωνία.
Χειμωνιάτικοι και οι Μίετσελ, Ναλιτζής, Βούκιτς.
Μακάρι να συνεχιστεί η παράδοση.
Χειμωνιάτικοι και οι Μίετσελ, Ναλιτζής, Βούκιτς.
Μακάρι να συνεχιστεί η παράδοση.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Χειμωνιάτικος ναι,κομμένος οχι. Βέβαια ο Τσέχος ανήκει σε καλύτερη ομάδα από την Λεγκια.
Λογικά η περίπτωση Εσίτι δουλεύεται, ώστε να βρεθεί Ομάδα.renegade έγραψε:Κέντρο μαργαρίνη
Προχτές ο Μίχος είχε γράψει ότι την περίπτωση του Τσέχου την πληροφορηθήκαμε από τον Ατζέντη του Εσίτι (Ντ Αβιλά) και ο οποίος βοήθησε στην απόκτησή του προκειμένου να παραμείνει στην Μπριζ (με το να αποχωρήσει ο Τσέχος) ο έτερος πελάτης του (φορ) Εμανουέλ Ντενίς.
- Περιπτερος
Εμένα μου αρέσει ο Τσέχος, μου άρεσαν και οι δηλώσεις του (αν μεταφράστηκαν σωστά) που δείχνουν ότι δεν θεωρεί το εαυτό του περαστικό.
Ο Ελ Αραμπής που έκανε καριέρα δηλαδή και μας τον μοστράρουν για υπερφόρ ;
Στην Καέν ; στην Αραβία ; ή στην Γρανάδα-ταυρομαχίες β΄ Ισπανίας ... και όμως.
Ο Ελ Αραμπής που έκανε καριέρα δηλαδή και μας τον μοστράρουν για υπερφόρ ;
Στην Καέν ; στην Αραβία ; ή στην Γρανάδα-ταυρομαχίες β΄ Ισπανίας ... και όμως.
- Περιπτερος
"Κομμένος" ήταν, τον είχαν παγκίτη για αυτό ήθελε να φύγει.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Χειμωνιάτικος ναι,κομμένος οχι. Βέβαια ο Τσέχος ανήκει σε καλύτερη ομάδα από την Λεγκια.
- Sick Bastard
Ωρίμανση λέγεται.ron-swanson έγραψε:Εγω εχω ψηθει με τον Τσεχο. Πιστευω θα βγει.
Και ειδικά μετά το φιάσκο (των 5 εκατομμυρίων εν μέσω ffp) που διαφαίνεται απ το καλοκαίρι με τις επιλογές Τσόλακ/Μουργκ.
Θεωρητικα ειναι ο καλυτερος σεντερ φορ που εχουμε φερει.
Στην πραξη θα δουμε. Φαινεται καλυτερος απο Τσολακ.
Ελπιζω και καλυτερος του Σφινντερσκι.
Μια ακομη λυση τουλαχιστον για εξι μηνες.
Αν ερθει και ο Κροβινονβιτς ειμαστε καλα απο τη μεση και πανω.
Ισως και ενα δεξι μπακ(μακαρι να ξαναγυρνουσε ο Ματος μεχρι το καλοκαιρι).
Αλλες κινησεις βασικων ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Μην περιμενετε αδικα εξαρι ή οτιδηποτε αλλο.
Στην πραξη θα δουμε. Φαινεται καλυτερος απο Τσολακ.
Ελπιζω και καλυτερος του Σφινντερσκι.
Μια ακομη λυση τουλαχιστον για εξι μηνες.
Αν ερθει και ο Κροβινονβιτς ειμαστε καλα απο τη μεση και πανω.
Ισως και ενα δεξι μπακ(μακαρι να ξαναγυρνουσε ο Ματος μεχρι το καλοκαιρι).
Αλλες κινησεις βασικων ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Μην περιμενετε αδικα εξαρι ή οτιδηποτε αλλο.
Το ίδιο λέω κ γω για τον μουργκ.. Ο οποίος στο 3-4-2-1, θα έπαιζε αντί του τζολη ή του ζιφκο, και τελικά παίζει 10ρι σε 4-2-3_1. Ούτε αυτός είναι κακός. Αλλά δεν είναι αυτό που χρειαζομασταν... Το χειρότερο joshua, δεν είναι το ότι θες παίκτες value for money κ αντικατάσταση βαριών συμβολαίων που παρολη την τεράστια προσφορά τους πλέον δεν..... Το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς, ποιος θα τρέξει την ομάδα, για να ξανά φτάσει εκεί..joshua έγραψε:Βρε στο 10 θα τον βαλουμε αλλα δεν ειναι επιτελικος που παιζει καθετα,παταει περιοχη και σκοραρει.Κινειται κυριως ΚΑΙ αυτος παραλληλα στο τερμα και τραβιεται συνηθως αριστερα.Εγω δεν ηθελα τετοιου ειδους παικτη.Προσεξε δεν λεω οτι ειναι κακος,απλα οτι δεν ειναι αυτο που πιστευω οτι χρειαζεται η ομαδα.
- bersekeros
Για κάποιο τελείως παράξενο λόγο, νομίζω ιστορικά ότι ο Χειμώνας μας πάει πολύ περισσότερο στις μεταγραφές.
Γιατί; Μήπως επειδή τον Αύγουστο στην Ελλάδα οι μύγες είναι παχιές;
Γιατί; Μήπως επειδή τον Αύγουστο στην Ελλάδα οι μύγες είναι παχιές;