9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
ψαχνοταν εδω και καιρο να φυγει και εφυγε για μεγαλυτερο συμβολαιο την ωρα που δινω τον αγωνα για πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια. οπαδος του ΠΑΟΚ ειμαι, οχι ο μαχατμα γκαντι. σιγα μην φοβηθω να χαρακτηριστω αχαριστος.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
δεν θελουμε ουτε καρτα απο τα εμιρατα, ουτε ποσταρισματα ουτε λαικ.
να πεσει η ομαδα σου θελουμε και να μεινεις απληρωτος θελουμε.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
μπράβο ρε αδερφέ, άψογος.thomkat έγραψε:Με τέτοιους παίχτες παίρνεις τίτλους. Η αντικατάστασή σου, σε φόρμα, σε νούμερα, σε ομοιογένεια με το σύνολο, είναι σχεδόν ανέφικτη στο σημείο αυτό της χρονιάς. Πάντως σήμερα κατέβασα τη φωτό σου απ το δωμάτιο των γιών μου.Έχουμε σκληρό αγώνα μπροστά μας ενάντια στην βρώμα και δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε πίσω.
Όπως τα λες είναι, άλλωστε οι δυό τους επέμεναν για φωτό παίχτη, εγώ μόνο σημαία, κασκόλ και το πυροshow σε πόστερ τους είχα στο δωμάτιο. Τους έταξα όμως τεράστια κορνίζα όλη την πρωταθλήτρια ομάδα το καλοκαίρι.sic-4 έγραψε:α ρε φιλε αυτη η αποκαθηλωση.... σε μενα ηταν η φωτο του Σαλπι που κατεβαζα με πονο απο το παιδικο δωματιο... και τι με ειχε πει ο μπομπιρας και μ εστειλε... "Οταν μεγαλωσω θα γινω προεδρος του Παναθηναϊκου". Αμαν λεω εγω, βαζελος θα γινει? "Για να πουλησω το Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ φτηνα και μετα θα γινω προεδρος του ΠΑΟΚ".thomkat έγραψε:...... Πάντως σήμερα κατέβασα τη φωτό σου απ το δωμάτιο των γιών μου.Έχουμε σκληρό αγώνα μπροστά μας ενάντια στην βρώμα και δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε πίσω.Καλή τύχη παιχταράΒλεπεις για να του εξηγησω γιατι φευγει ο ηρωας του του ελεγα για λεφταδες προεδρους που μας παιρνουν τους παικτες επειδη ειμαστε μπατιρηδες. Τωρα μπατιρηδες δεν ειμαστε, αλλα η αποκαθηλωση μετραει το ιδιο στα ματια του πιτσιρικα φανταζομαι.
Υπάρχει μια φράση που λέει "τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικαταστατους".
γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη αγνή καγκουριά 80ίλας.kos έγραψε:ψαχνοταν εδω και καιρο να φυγει και εφυγε για μεγαλυτερο συμβολαιο την ωρα που δινω τον αγωνα για πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια. οπαδος του ΠΑΟΚ ειμαι, οχι ο μαχατμα γκαντι. σιγα μην φοβηθω να χαρακτηριστω αχαριστος.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
εγώ μαζί σου μαχάτμα γκάντι.
υγ. αλλα από τους άλλους θα φας κράξιμο

- sourmenetes
- Moderator
Για να μην το κλειδωσουμε πριν την ωρα του,κοφτε τις μαλακισμενες εκφρασεις ολοι!!!
Αντε γιατι το μετρο το χανετε!!!
Αντε γιατι το μετρο το χανετε!!!
- loukas karadimos
+1926kos έγραψε:ψαχνοταν εδω και καιρο να φυγει και εφυγε για μεγαλυτερο συμβολαιο την ωρα που δινω τον αγωνα για πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια. οπαδος του ΠΑΟΚ ειμαι, οχι ο μαχατμα γκαντι. σιγα μην φοβηθω να χαρακτηριστω αχαριστος.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
tsou έγραψε:γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη αγνή καγκουριά 80ίλας.kos έγραψε:ψαχνοταν εδω και καιρο να φυγει και εφυγε για μεγαλυτερο συμβολαιο την ωρα που δινω τον αγωνα για πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια. οπαδος του ΠΑΟΚ ειμαι, οχι ο μαχατμα γκαντι. σιγα μην φοβηθω να χαρακτηριστω αχαριστος.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
εγώ μαζί σου μαχάτμα γκάντι.
υγ. αλλα από τους άλλους θα φας κράξιμο
Όχι ρε tsou, να πέσουν να μας ξανάρθει. Κόλπο είναι και θα μας μείνουνε και τα 9
ειχα δει μια συνεντευξη που ελεγε οτι δεν πηε Κίνα μπλα μπλα μπλα..ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα. αν δεν τα ελεγε αυτα θα το εβλεπα πιο ψυχρα.εγω οπως και αλλοι αισθανόμαστε προδωμενοι κυριως για το timing και τον τροπο.ουτε ευχαριστω ουτε τιποτα. αυτος θα επρεπε να ευχαριστει.
παμε για αλλα...
παμε για αλλα...
Αν πω ότι διαφωνώ με τον kos θα ήταν ψέμα,τον πουλο και μακριά από την τούμπα φραγκοφονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 08 Ιαν 2019, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πιστεύω με πρόταση ακόμα και με 2,5 εκατομμύρια τον χρόνο από τους Άραβες δεν θα έφευγε. Απλά ξέρει και ο ίδιος ότι αυτή η πρόταση των 5,5 εκατομμυρίων είναι εντελώς συγκυριακή και δεν πρόκειται να την ξαναβρεί ποτέ και από καμιά ομάδα στον πλανητη γι αυτό και πάει.
Το να κατηγορείς το 2019 ποδοσφαιριστή επειδή πηγε στα λεφτά το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ο τελευταιος οπαδός ποδοσφαιριστής κρέμασε την φανέλα του στην Ρώμη πριν δύο χρόνια .
Το να κατηγορείς το 2019 ποδοσφαιριστή επειδή πηγε στα λεφτά το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ο τελευταιος οπαδός ποδοσφαιριστής κρέμασε την φανέλα του στην Ρώμη πριν δύο χρόνια .