Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- sourmenetes
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ναι, νομιζω το πονηρο μαιμουδακι που κρυβει τα ματια του, δειχνει να επιβεβαιωνει για στοχron-swanson έγραψε:Χαχαχαχα ναι ρε. Εδω δεν ειναι σαν να επιβεβαιωνει για Στοχ;simba έγραψε:
Ω ρε θα κανουμε ρεπορταζ με αποκωδικοποιηση emoticons, που φτασαμε![]()
Ζουμε μεγαλες στιγμες!
Maniake, μπες εκει να τρολαρεις να γελασουμε λιγο τουλαχιστον ρεεεε
Μεταγραφικα πρεζακια ειμαστε ρε φουστη.![]()
Να μια προταση που δεν περιμενα ποτε να γραφτει σε τοπικ μεταγραφων

Δηλαδή ο στόχ είναι το έξτρα συν φορ 8αροδεκαρι .... Ωραία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, μίλησα με δάσκαλο...sourmenetes έγραψε:Πιλοτος ησουνα γηπεδο χθες;;;
SM-G935F
Και τον Αμπράμοβιτς να είχαμε και τον Σουλτάνο του Μπρουνέι, του λόγου μου πάλι τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις θα είχα κι απ αυτούς, μην γελιέσαι...eorptol1 έγραψε:Νεοπλουτισμος μην μας πιάνει δεν έχουμε Αμπράμοβιτς .....goran 64 έγραψε:Νεόπλουτος είναι άλλος Πτολεμαίο!!!! Πάρτε το πρέφα και μην τρελαίνεστε τόσο...![]()
Του λόγου μου οπαδός είμαι κι απ τους πολύ συνεπείς στο χρέος μου προς τον Π.Α.Ο.Κ. μάλιστα!!!!![]()
ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!

Υ.Γ. Οσφυοκαμψία πάντως δεν θα πάθαινα ούτε κι ο Χριστός ο ίδιος να ερχόταν Πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

- Kostas_Peraia4
Ποιες πορδες ρε Goran?Ησουν εκει και ξερεις τι προτασεις του εγιναν?Δηλαδη μη τα ισοπεδωνουμε ολα.Κι εγω ξενερωσα αλλα τι να κανουμε?Αν οντως δεν θελει να ερθει δεν θα τα βαψω και μαυρα.Δεν ειναι δα και το μονο καλο εξτρεμ στον κοσμο.ΕΛΕΟΣgoran 64 έγραψε:Βιέρι τέλος...Δεν θέλει να έρθει είπε "η Γιώργηςςς"...![]()
![]()
Αμ με πορδές δεν βάφονται αυγά παλικάρι μου...Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις...
Υ.Γ. Προς Θεού...Δεν ήμουν υπέρ της επιστροφής του...Μεγάλο ρίσκο θα ήταν αγωνιστικά έχω δηλώσει ήδη...
Δεν το θέλεις μόνο εσύ αλλά πάτα καί στην γη γκοραν.... Χωρίς να ξέρουμε τι παίχτηκε μιλάμε για πορδες και άλλα τέτοια γραφικά......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Μην βγάζετε αυθαιρετα συμπεράσματα για στοχ γιατί θα πέσει π;λι καμμιά διάψευση και θα κλαιτε
Είπαμε, δεν είναι για κινητό ο μικρός...ace79grpaok έγραψε:Μην βγάζετε αυθαιρετα συμπεράσματα για στοχ γιατί θα πέσει π;λι καμμιά διάψευση και θα κλαιτε
12 παρά την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα, αντί να κοιμάται, μας βάζει στην πρίζα
SM-G935F
Πατάω και καλά μάλιστα...Όρθιος όμως, όχι σκυφτός... 
Από παρθενογέννεση δεν έγινε ο τωρινός Π.Α.Ο.Κ.!!!! Έχει πάνω από 4 χρόνια που χτίζεται...ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ...

Από παρθενογέννεση δεν έγινε ο τωρινός Π.Α.Ο.Κ.!!!! Έχει πάνω από 4 χρόνια που χτίζεται...ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ...

- desperando
- Επικοινωνία:
ενταξει ο γιωργης μα λυπατε και μετα απο μερικες βοτκιτσες μας ειπε τα του εξτρεμ
βιερινια γιοκ ΠΑΟΚτσακι αλλα μην περιμενετε να πεσει και κατω απο τα1,5
και ο στοχ ανακοινωνεται μολις ολοκληρωθει η συμφωνια
κερδισμενοι..χαμενοι ο χρονος θα δειξει.
αυτο που μας καιει ομως ειναι το φορ.
υγ διαβαζω συνεχεια για αποκτηση 8-10αριου και ρωταω...εχουμε την πολυτελεια σανομαδα να βαλουμε στονπαγκοτον τσιμιροτ?
βιερινια γιοκ ΠΑΟΚτσακι αλλα μην περιμενετε να πεσει και κατω απο τα1,5
και ο στοχ ανακοινωνεται μολις ολοκληρωθει η συμφωνια
κερδισμενοι..χαμενοι ο χρονος θα δειξει.
αυτο που μας καιει ομως ειναι το φορ.
υγ διαβαζω συνεχεια για αποκτηση 8-10αριου και ρωταω...εχουμε την πολυτελεια σανομαδα να βαλουμε στονπαγκοτον τσιμιροτ?
Καλά είπε για το Βιεϊρίνια. Φτάνει. Προφανώς ζητάει 1,5εκ μισθό τουλάχιστον + το μεγάλο ποσό που χρειάζεται για να γίνει η μεταγραφή. Όσο πιέζουμε, τόσο μεγαλώνει και το ποσό που αξιώνουν. Όταν μείνει ελεύθερος, αν μείνει ελεύθερος, βλέπουμε. Αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ ας κάνει ένα μικρό συμβόλαιο όταν σε 2 χρόνια μείνει ελεύθερος, όπως είχε κάνει ο Γκαρσία. Στα εξτρέμ θέλουμε παίκτη με ταχύτητα.