στα 35 τους θα συμφωνησω, στα 28 τους ομως μαλλον ειναι λιγο διαφορετικαjohn4serres έγραψε:Και να συμπληρωσω με μιζεροτροπο πως :
10 Berbatov = 1 Ibrahimovic
(είναι και σειρές 1981)

στα 35 τους θα συμφωνησω, στα 28 τους ομως μαλλον ειναι λιγο διαφορετικαjohn4serres έγραψε:Και να συμπληρωσω με μιζεροτροπο πως :
10 Berbatov = 1 Ibrahimovic
(είναι και σειρές 1981)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++goran 64 έγραψε:Πάντως, για να συμφωνήσω και με τον Odi, προσωπικά Π.Α.Ο.Κ. είμαι κι όχι Μπερμπάτοφ...90 χρόνια![]()
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο κιόλας υποστηρίζω, ότι εμείς είμαστε το μεταξωτό βρακί το οποίο δεν ταίριαξε στον αδέξιο (και κρύο, παγωμένο όπως περίτρανα πλέον αποδείχτηκε) κ@λο του Μπερμπάτοφ!!!![]()
Ρε γκοραν εχουμε κοντραριστει απειρες φορες και θα ξαναγινει. Αλλα θα σε σεβαστω οταν λες ξεκαθαρα οτι δεν τον γουσταρεις οπως εκανα εγω με τουντορ κλπ. Το να το πηγαινεις πλαγιως δεν ειναι σωστο. Εγραψες οτι ειναι υπαιτιος, γνωμη σου και δε χρειαζεται τριπλα.goran 64 έγραψε:Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι; Το ποιος ή τι φταίει και γιατί, τα αίτια δηλαδή, δεν τα αναφέρω πουθενά...![]()
Δεν χρειάζεται θαρρώ αφού θέλω να τονίσω-κριτικάρω μονάχα το αποτέλεσμα...
Μα αφου ειναι μπλαζε, περπαταει, δεν παει για ρετσινες κλπ κλπhasio_john έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ Ρόμαν, έτσι ακριβώς γιατί στο τέλος θα πάρουμε τα βουνά με αυτά που διαβάζουμε!
Πολλοί είχαμε γράψει στο τόπικ αυτό (από τις πρώτες κιόλας μέρες) ότι στο τέλος θα τον βγάλουμε άμπαλο, περιπατητή, είρωνα, μπλαζέ και ντίβα! Ήρθε η ώρα λοιπόν..![]()
![]()
Ελπίζω μην δώσει καμιά αρνητική (αυτο)συνέντευξη για την ομάδα μας γιατί στο τέλος θα ψωνίζουμε παίχτες μόνο από το τοπικό! Να σας πω την αλήθεια, κούρασε όλη αυτή η αντιπαράθεση για τον Μπέρμπα. Λέμε λέμε λέμε λέμε τα ίδια και τα ίδια και συνέχεια η κουβέντα κάνει μια μονότονη επανεκκίνηση και πάλι από την αρχή! Ας αφήσουμε τον προπονητής μας (που έχει δείξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και επαγγελματισμό στο νέο του ρόλο), ν' αποφασίσει αυτός για την συνέχεια και ΑΝ αξίζει ο Μπέρμπα να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ!
Θα ήθελα όμως να δω τι σχόλια θα κάνουμε όταν στον επόμενο σταθμό της καριέρας του (εννοώ σε κάποιο ανταγωνιστικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι αραβίες και τέτοια) πετάει τεμάχια και ασίστ δείχνοντας τον γνωστό Μπέρμπα! Τότε πως θα νιώσουμε όλοι εμείς οι .... μπαλαδόφατσες που τολμήσαμε να τον πούμε ακόμα και Περπάτοφ στο φόρουμ αυτό!
Αυτο το ΠΑΟΚ ειμαι κι οχι Μπερμπατοφ ειναι πιο γραφικο και απο την Οια ρε γκοραν. Αχρειαστη ατακα γιατι δεν εθεσε κανεις θεμα τετοιο... ασχετως που ειμαι φαν κλαμπ οπως με χαρακτηρισες χαχαgoran 64 έγραψε:Πάντως, για να συμφωνήσω και με τον Odi, προσωπικά Π.Α.Ο.Κ. είμαι κι όχι Μπερμπάτοφ...90 χρόνια![]()
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο κιόλας υποστηρίζω, ότι εμείς είμαστε το μεταξωτό βρακί το οποίο δεν ταίριαξε στον αδέξιο (και κρύο, παγωμένο όπως περίτρανα πλέον αποδείχτηκε) κ@λο του Μπερμπάτοφ!!!![]()
Dimg4 έγραψε: Τα χιλιοειπαμε. Εαν ηταν ο Ιβιτς απο την αρχη, ο Μπερμπατοφ δε θα ξενερωνε.
Συμφωνω, απλα στο θεμα διαχειρισης εννοω θα ηταν πολυ διαφορετικος ο Μπερμπα. Ο Τουντορ του γ@μησε την ψυχολογια με τα τερτιπια του, τοσο απλα και επειδη δεν ειναι κανας τυχαιος.... ξενερωσε.sn0ufel4 έγραψε:Dimg4 έγραψε: Τα χιλιοειπαμε. Εαν ηταν ο Ιβιτς απο την αρχη, ο Μπερμπατοφ δε θα ξενερωνε.
δε το ξερεις αυτο. ο μπερμπα εχει δηλωσει 2-3 φορες μες στη σεζον οτι δε θελει να παιζει κορυφη αλλα πιο πισω απο τον επιθετικο...δε νομιζω να του αλλαζε μυαλα ο ιβιτς...ετσι το να εχω του χρονου εναν παικτη για ενα ποιοτικο 20λεπτο ωστε να κραταει μπαλα και να παιρνει 1.5μυριο το θεωρω ανωφελο. Αυτο βεβαια ειναι θεμα του ιβαν αλλα ως "δωρο".Αν ειναι να κρατησει μερος του μπατζετ για τον μπερμπα δε το θελω αγωνιστικα....εξω απο το γηπεδο μας μεγαλωσε πολυ
Πάλι τα ίδια ρε Dim?Dimg4 έγραψε:Γκοραν, εισαι σε φορουμ οχι σε πριβε συζητηση με τον εαυτο σου οποτε θα παιρνεις απαντηση. Τα πισωπλατα και λοιπες παπαριες οχι σε μενα.
Να εχεις αρχ... να λες στα ισα την γνωμη σου και οχι να γινεσαι κομανετσι καθε 3 και λιγο.
Μας τα εκανες ουμπαλα με χιλιους 2 χαρακτηρισμους για εναν παικτη πολυτελεια που βρεθηκε δυστυχως υπο τις οδηγιες ενος αμπαλου καπετανιου.
Αλλα τα ιδια δεν καναμε με τοσους? Τον Νατχο περιπατητη τον βγαλανε... τον Νεσιντ αμπαλο κλπ κλπ
Περιπατητης.goran 64 έγραψε:Πάλι τα ίδια ρε Dim?Dimg4 έγραψε:Γκοραν, εισαι σε φορουμ οχι σε πριβε συζητηση με τον εαυτο σου οποτε θα παιρνεις απαντηση. Τα πισωπλατα και λοιπες παπαριες οχι σε μενα.
Να εχεις αρχ... να λες στα ισα την γνωμη σου και οχι να γινεσαι κομανετσι καθε 3 και λιγο.
Μας τα εκανες ουμπαλα με χιλιους 2 χαρακτηρισμους για εναν παικτη πολυτελεια που βρεθηκε δυστυχως υπο τις οδηγιες ενος αμπαλου καπετανιου.
Αλλα τα ιδια δεν καναμε με τοσους? Τον Νατχο περιπατητη τον βγαλανε... τον Νεσιντ αμπαλο κλπ κλπ
Δεν κουράζεσαι να λες ψέματα? Λίγη ντροπή ρε συ!!! Έλεος!!!
Βρες έναν χαρακτηρισμό που του απέδωσα και δεν ήταν έτσι ρε συ!!! Αυτό δεν είναι πισώπλατο?
Υ.Γ. Το αν εσένα σου γίνονται ούμπαλα όταν διαβάζεις απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνείς με αφήνει παγερά αδιάφορο φίλε μου...
Υ.Γ. 2...Αν εμένα με χαρακτηρίζεις Κομανέτσι, του λόγου σου έχεις ξεπεράσει και την Καταρίνα Βιτ...