Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Fear of the dark έγραψε:Υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ ο Καβενάγκι.
Τι κουσούρι έχει δηλαδή αυτό το παλικάρι και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ?

Ειναι ανισορροπος. :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε τα δικαιωματα του και η Juventus, αλλα τωρα τον εχει η Αταλαντα. Γενικα ειναι περισσοτερο ταλεντο ακομα αυτος και δεν νομιζω να ερθει για βασικος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παίδες υπάρχει θετική ενέργεια ΌΠΟΙΟΣ κι αν έρθει. Εχουν φύγει σχεδόν όλα τα παλτά, πρώην ποδοσφαιριστές κλπ, και έχει μείνει όλο το ταλέντο και πιτσιρικαρία. Ο Τσίμιροτ πχ θα αφήσει εποχή. Το ίδιο και ο Χαρίσης.

Ο Τοιβόνεν δεν είναι ο ταχύς επιθετικός που μπορεί να σταθεί στην Πρέμιερ, σε ομάδα που θα πέσει. Σε εμάς θα βοηθούσε γιατί τέτοιο παίχτη δεν έχουμε. Δεν θα κάνει την διαφορά, αλλά θα δώσει πολλούς πόντους σε κλειστές άμυνες και λύσεις στο ροτέισιον. Ούτε θεοποιούμε παίχτες που έρχονται, ούτε θάβουμε αυτούς που πάνε αλλού.

Για μένα θέλουμε έναν φορ περιοχής και έναν 10αρο9άρι. Ο Τοιβόνεν είναι ιδανικός για το δεύτερο. Αλλά το όνομα δεν έχει σημασία. Τα χαρακτηριστικά των παικτών έχουν σημασία.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ron-swanson έγραψε:Παρτε επιθετικο απο τον Gianluca DiMarzio!

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/at ... ituazione/
Atalanta to Boakye fits Paok: the situation

Gianluca Di Marzio25/08/2015 19:27
Boakye fought around Europe. We test the Roda , the Netherlands; Check out the Pescara , to bring it to Serie B. Last to enter the Paok Thessaloniki. Even more convincing, because the offer made ​​so far is the best: lending dry burdensome for the boy. Desire Ds Arnesen , who also sought the days of Chelsea. Paok approaching Boakye, further and further away from Bergamo.
:shock: :shock:

ξεκόλλα... τι φάση είναι αυτό;

ο τύπος, στο ακατανόμαστο τουλάχιστον, σπέρνει... τανκς, πώς το λένε; :D 8-)

στα του φόρ τώρα, θα ήθελα κάποιον περισσότερο σαν το κύριο παραπάνω, ένα... έμbολο όπως είχα ξαναπεί.

βέβαια, ο τοϊβόνεν σου δίνει λύσεις και στο 10 οπότε είναι και το πώς θέλουμε να στήσουμε την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

+1 και γω για τον έτερο Δημητράκη εκ Βουλγαρίας ερχόμενου

Παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει στις επόμενες 48 Ωρες
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εγω θελω να τα παρει στην κρανα ο Ποντιος, να κανει στην ακρη τον Φτανκ και να φερει αυτον

http://www.transfermarkt.com/aleksandr- ... eler/89086

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Αδερφε πιο πιθανο ειναι να δεις τον Σωτηρακη τον Μπαλαφα βασικό στην Μπαρτσα παρά αυτός να ερθει Ελλαδα στην ηλικία που εχει :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ron-swanson έγραψε:Παντως γραφει ενας Σουηδος στο φορουμ της Σαντερλαντ
This would be a very bad signing imo.
He is crap in the national team and i cant see what he would bring to our team.
I hope this is not true.
Μηπως για καλο ειναι που παει εκει ο Τοιβονεν; :mrgreen:

μηπως ειναι ο Σουηδος ace? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κανέναν να μην φέρει σας αξίζει ο Κλάους,όσο για αυτόν που είπε ότι για κάποιους σαν εμένα δεν κάνει ο ΠΑΟΚ ομάδα και ο άλλος που είπε ότι είπα μια μαλάκια και δεν έχω τα αντιδια να το παραδεχθω σας έχω γραμενους στα παλιά μου τα παπούτσια,αφού αντιδράτε στην γνώμη μου έτσι σας έχω γραμμένους και εγώ .Απο τον τοιβονεν στον 22 χρόνων μαυρουκο πάμε?λίγος χρόνος έμεινε πολλά παιχνίδια παίζονται ιδωμεν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ αν θέλω έμπειρο παίχτη είναι στο 10. στις άλλες θέσεις δεν με πειράζουν και καθόλου οι κ23-24

στο κέντρο μόνο ο τζιόλης ειναι 30 και ο λεοβατς που παιζει μπακ χαφ ειναι 27 και ολοι κατω των 24.

άμυνα εχουμε χρόνια πολλά, επίθεση δεν με χαλάει να είναι όλοι κ30 γιατί θέλω ταχυδύναμη μπροστά και φρεσκάδα. σύν οτι ο κλάους στα 27 δεν ειναι και άπειρος...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

δεν λέει και πολλά πάντως το μαύρο διαμάντι ....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ace79grpaok έγραψε:Κανέναν να μην φέρει σας αξίζει ο Κλάους,όσο για αυτόν που είπε ότι για κάποιους σαν εμένα δεν κάνει ο ΠΑΟΚ ομάδα και ο άλλος που είπε ότι είπα μια μαλάκια και δεν έχω τα αντιδια να το παραδεχθω σας έχω γραμενους στα παλιά μου τα παπούτσια,αφού αντιδράτε στην γνώμη μου έτσι σας έχω γραμμένους και εγώ .Απο τον τοιβονεν στον 22 χρόνων μαυρουκο πάμε?λίγος χρόνος έμεινε πολλά παιχνίδια παίζονται ιδωμεν

Ρε άνθρωπε τι έχεις πάθει;

Δεν είσαι καινούριο μέλος και δε θυμάμαι τα προηγούμενα χρόνια να βγάζεις τόσο αρνητισμό. Ηρέμησε λίγο! Σε κράζουν οι άλλοι γιατί όλο σχεδόν το καλοκαίρι μιρλιάζεις.
Πάρτο αλλιώς.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μετάλλαξη!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δε μασαω με Μαυρουκο.
Μητσαρας η Τανκς Ναουμ. :D
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μου λειπει ο Σαλπι. :) Θα το κανε το γκολακι με την Ξανθη ο κοντοπουτανος. Ας μην ξεχναμε περυσι ολο στις πτερυγες επαιζε. Οπως κ ο Μαντουρο θα τα καταφερνε καλυτερα απ τον Σαββιδη.
Επομενως, απ την εξοικονομηση των χρηματων των συμβολαιων των 2, θελω εναν παικταρα. Οχι παικτη στοιχημα. Εναν αποδεδειγμενα καλυτερο παικτη απο τους αντιπαλους που εχουμε για το Πρωταθλημα. Φετος δεν πηγα ταξιδι. Θελω να παω αεροδρομιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”