Χαράς στο κουράγιο σου να το ψάξεις. Ομολογώ ότι μετά από τόση μαζική ανάγνωση δεν το θυμόμουν ότι έμμεσα αναφέρθηκε ότι βγήκε απο αρδ και επειδή μόνο από εδώ ενημερωνόμουν μου έμεινε η εντύπωση της μαντεψιάς από αδελφό. Παραδίνομαι pgetsospgetsos έγραψε:Απο σελιδα 215:tzelas έγραψε: Ίσως επρεπε να κάνω παράθεση το ποστ του φίλου με το κείμενο που γράφτηκε στο χαζετα και το οποίο πήρα ως αφορμή. Εγώ πάντως εδώ διάβασα για Tudor αρκετές σελίδες πίσω.Amon Tobin έγραψε:Οι Κροάτες είναι καθολικοί???
Πριν απο λίγο ανέφερε ενα όνομα γνωστός αρδ...
Προφανώς αρχίζει να το βγάζει σιγά σιγά κ η ΠΑΕKostas_Peraia4 έγραψε:Ποιο ονομα?Mīngus έγραψε:Igor Tudor;Amon Tobin έγραψε:Ετσι είπε...
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
- paokovios1974
Αν ειναι αυτος και ειναι ηδη εδω απο το μεσημερι γιατι δεν ανακοινωνεται?Δεν τα βρισκουν στην αμοιβη του?
Εξακολουθω να πιστευω οτι αλλος θα ειναι ο headcoach.
Αν ειναι ο συγκεκριμενος,ειμαι ικανοποιημενος γιατι ξερω οτι ειναι επιλογη Αρνεσεν,που σημαινει οτι κατι θα διεκρινε σε αυτον για να του εμπιστευτει το χτισιμο της νεας ομαδας.Σιγουρα εχει ελλειψη εμπειριας,που αντισταθμιζεται απο τις παραστασεις σε υψηλο επιπεδο και τη συνυπαρξη με προπονητες οπως Λιπι και Αντσελοτι σαν παικτης.
Θεωρω ζωτικης σημασιας να πλαισιωθει απο ενα προπονητικο τιμ καταρτισμενο,επαρκες αριθμητικα και κυριως απο εναν εμπειρο βοηθο -tactitian(στυλ Ρουτερ στον βαζελο η Τεν Κατε στην Τσελσι).εγω ειμαι θετικα διακειμενος και προτιθεμαι να κανω υπομονη,να αφησω να δουλεψει και να δω τα αποτελεσματα.
Θεωρω ζωτικης σημασιας να πλαισιωθει απο ενα προπονητικο τιμ καταρτισμενο,επαρκες αριθμητικα και κυριως απο εναν εμπειρο βοηθο -tactitian(στυλ Ρουτερ στον βαζελο η Τεν Κατε στην Τσελσι).εγω ειμαι θετικα διακειμενος και προτιθεμαι να κανω υπομονη,να αφησω να δουλεψει και να δω τα αποτελεσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Πέμ 11 Ιουν 2015, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Δυστυχως σαν ονομα και πακετο ειναι αρκετα αδυναμο. Τι εννοω; Οτι αν μεχρι τον Οκτωβριο εχει κανει κανα 2-3 ηττες θα αρχισουν οι μουρμουρες "που πας με τον Τουντορ" και λοιπα.
Παντως η αληθεια ειναι οτι εγω ηθελα μια ψαγμενη επιλογη και απο αυτην την αποψη ο Τουντορ με καλυπτει. Εχει παιξει και μπαλα σε υψηλο επιπεδο που ειναι κι αυτο ενα συν.
Τελοσπαντων στηριξη και βλεπουμε!
Παντως η αληθεια ειναι οτι εγω ηθελα μια ψαγμενη επιλογη και απο αυτην την αποψη ο Τουντορ με καλυπτει. Εχει παιξει και μπαλα σε υψηλο επιπεδο που ειναι κι αυτο ενα συν.
Τελοσπαντων στηριξη και βλεπουμε!
- john4serres
απλα να ενημερωσω για οσους δεν ξερουν , σαν ποδοσφαιριστης ηταν πολυ καλος
τοπ επιπεδο στην γιουβε
σιγουρα εχει καλες επαφες , πολυ καλες επαφες
ισως υπαρξει καλη συνεργασια με Αρνεσεν
τοπ επιπεδο στην γιουβε
σιγουρα εχει καλες επαφες , πολυ καλες επαφες
ισως υπαρξει καλη συνεργασια με Αρνεσεν
- pagotatzis
Εχω έναν φίλο Κροάτη φίλαθλος της Χάιντουκ
Μόλις τον ρώτησα λεπτομέρειες .
Τι στιλ έπαιζε
Αν δούλευε με μικρούς
Αν ήταν αγαπητός στους οπαδούς κτλ
Σε λίγο περισσότερα
Μόλις τον ρώτησα λεπτομέρειες .
Τι στιλ έπαιζε
Αν δούλευε με μικρούς
Αν ήταν αγαπητός στους οπαδούς κτλ
Σε λίγο περισσότερα
- paokovios1974
- Panos Fanfaras
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Υποτίθεται ότι ο Άρνεσεν δεν ήρθε τη Δευτέρα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον νέο προπονητή. Τι σόι διαπραγμάτευση γίνεται με κάποιον που δεν έχει εμπειρία στους πάγκους. Κι εγώ πιστεύω πως δεν είναι αυτός, άσχετα αν όλα δείχνουν ότι είναι.paokovios1974 έγραψε:Αν ειναι αυτος και ειναι ηδη εδω απο το μεσημερι γιατι δεν ανακοινωνεται?Δεν τα βρισκουν στην αμοιβη του?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
cambiaso έγραψε:Λεπτομέρειες για Τούντορ»
Όπως βγαίνει από το περιβάλλον του Κροάτη, οι δυο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, απομένουν λεπτομέρειες και αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά, τότε αυτός θα είναι ο νέος προπονητής.
Βρε συ ΑΡΔ ποιές δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία?
Γράφεις που γράφεις σε διαβάζουν και άνθρωποι που τελείωσαν το Λύκειο
Ο μοναδικος λογος που μπορω να φανταστω οτι ο Αρνεσεν θα εχει επιλεξει εναν τοσο απειρο προπονητη ειναι γιατι θα θελει να εχει αυτος λογο στα παντα, να ειναι γενικος δερβεναγας....θα δουμε πως θα μας βγει.
Αν παντως ειναι ο Κροατης, θα ειμαι απογοητευμενος..
Το καλο ειναι οτι θα περισεψουν ακομα περισσοτερα χρηματα για καλυτερους παικτες
Αν παντως ειναι ο Κροατης, θα ειμαι απογοητευμενος..
Το καλο ειναι οτι θα περισεψουν ακομα περισσοτερα χρηματα για καλυτερους παικτες
- paokovios1974
Μαυρο Χιονι έγραψε:cambiaso έγραψε:Λεπτομέρειες για Τούντορ»
Όπως βγαίνει από το περιβάλλον του Κροάτη, οι δυο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, απομένουν λεπτομέρειες και αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά, τότε αυτός θα είναι ο νέος προπονητής.
Βρε συ ΑΡΔ ποιές δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία?
Γράφεις που γράφεις σε διαβάζουν και άνθρωποι που τελείωσαν το Λύκειο
- Kostas_Peraia4
Eγω πιστευω πως για να μην εχει κλεισει ακομα ο προπονητης ενω ο Frank ειναι στη Θεσσαλονικη,ετοιμαζεται κατι πολυ μεγαλο....Κατι αναλογο της εμβελειας του Arnsesen δηλαδη
- Chuck Norris
Δεν νομίζω να είναι ο Τούντορ , ελπίζω σε κάτι καλυτερο ... Κανένα γερμανό με γυαλιά και μαλλί που ανεμίζει ας πούμε
Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
- navigator11
Ειλικρινά, δυσκολεύομαι να παρακολουθησω συλλογισμούς α πριόρι σκεπτικισμού και περισυλλογής δίχως να υπάρχει τίποτα απολύτως χειροπιαστό!! Επίσης, και η παιχταρα ο Τούντορ να αναλάβει χρειάζεται στήριξη. Αν είναι να αρχίσουν με το καλημέρα τα κλασικά παπαροποιήματα από διάφορους και πάλι, ποιο τάχα το νόημα της αποπομπής των προηγούμενων που απέτυχαν;; Το λέω υπό την έννοια πως εδώ και χρόνια ακούγαμε και διαβάζαμε διαρκώς για την ανάγκη στελέχωσης της παε από νοουχαουΐστες. Και με την πρώτη φήμη απλά περί προπονητή που δε γεμίζει το μάτι το γαϊτανάκι δείχνει έτοιμο να ξαναματαρχίσει!!! Αυτήν τη φορά, μετά από τις μέρες Φερνάντο Σαντος, ξαναήρθε η στιγμή να αφεθεί ένας καθόλα επαγγελματίας να μοναρχήσει στα του τομέα του!!!
Νταξει ρε συ Joshua, μην το πεθανουμε κιολας το θεμα, δε θα ειναι και το αγιο πνευμα πανταχου παρων και τα παντα πληρων.. Ο προπονητης ειναι αυτος που θα ειναι μες στα αποδυτηρια, θα κανει τακτικη, που καλειται να διαχειριζεται κρισεις, να εμπνεει και να βαζει σε ταξη τους παικτες και να κατεβαζει ενδεκαδες..απολυτο κουμαντο στο αγωνιστικο,λογικο ειναι να ερθει καποιος να τον συμπληρωσει,τωρα αν αυτος θα ειναι ο Κονσεισαο,ο Τουντορ η οποιος αλλος αναλογος μικρη σημασια εχει,αρκει να εχει την εμπιστοσυνη του Δανου.
Δε γιναμε ξαφνικα Αγγλια ή ξερω γω που γινεται αλλου αυτο, που ο προπονητης ειναι το "υποχειριο" του αθλητικου διευθυντη και εφαρμοζει πιστα το πλανο του..
Μην τα περιμενουμε ολα απ'αυτον, παροτι εχει ειπωθει οτι θα εχει διευρυμενες αρμοδιοτητες..
Και στην τελικη, νταξει, ο Αρνεσεν μπορει να εχει εμπιστοσυνη και στο γιο του, αυτο σημαινει οτι εσυ-εμεις θα ημασταν απολυτα ικανοποιημενοι απ'τις πιθανοτητες επιτυχιας του νεου εγχειρηματος σε βαθος χρονου?
Διαφωνουμε πως σε βαθος χρονου, βαση πιθανοτητων και ειδικων συνθηκων ΠΑΟΚ, το ιδανικο θα ηταν νεος Ιβηρας με λιγα περισσοτερα διαμπιστευτηρια?
Παντως σωστο κ αυτο!Επειδή απ ότι κατάλαβα πάμε σε προπονητή χωρίς βιογραφικό και πολλά δείγματα γραφής παρα το άγχος που προκαλεί μια τέτοια επιλογή είμαστε υποχρεωμένοι να τη στηρίξουμε ως επιλογή του Άρνεσεν. Επίσης είμαστε σε μια εποχή που η αλήθεια είναι ότι όλες οι ομάδες στην ευρώπη ψάχνονται για νέο αίμα. Ποιος ήταν ο Luis Enrique πριν πάει Barcelona, ποιος ήταν ο Antonio Conte πριν πάει Γιούβε η ο Σιμεόνε πριν πάει Atletico.
+αυτοΣημαινει οτι κατι θα διεκρινε σε αυτον για να του εμπιστευτει το χτισιμο της νεας ομαδας.Σιγουρα εχει ελλειψη εμπειριας,που αντισταθμιζεται απο τις παραστασεις σε υψηλο επιπεδο και τη συνυπαρξη με προπονητες οπως Λιπι και Αντσελοτι σαν παικτης.
Παντως, ακομα και αν ερθει αυτος ή εξισου απειρος οπως φωτογραφιζει και ο Thanix, λογω του εγχειρηματος που παει να στηθει (τουλαχιστον στα χαρτια),Δυστυχως σαν ονομα και πακετο ειναι αρκετα αδυναμο. Τι εννοω; Οτι αν μεχρι τον Οκτωβριο εχει κανει κανα 2-3 ηττες θα αρχισουν οι μουρμουρες "που πας με τον Τουντορ" και λοιπα.
μουρμουρα "πρεπει" να ακουστει τον Οκτωβριο του 2016 (αν υπαρξουν αφορμες), και οχι νωριτερα..
Ας το κανουμε αυτο (και το λεω και στον εαυτο μου) μια φορα, τουλαχιστον τωρα, που φαινεται πως υπαρχουν οι προυποθεσεις και (ελπιζουμε πως) ο ιβαν εχει μαθει απο λαθη του και θα δωσει εγγυημενο και ψηλο μπατζετ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 11 Ιουν 2015, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.