Δε σου ταιριάζει η ειρωνεία και πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί το κάνεις. Γιατί συνδεεις τα αγωνιστικα προβληματα με τις χτεσινές δηλώσεις του προπονητη ρε Τζος;joshua έγραψε:Ενταξει ειμαστε καθαροι πλεον; Να ετοιμαστουμε για τρελο σερι νικων;
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
- sourmenetes
- Moderator
Οχι να αφησουμε να φανε και αυτον και τον επομενο και τον μεθεπομενο...joshua έγραψε:Ενταξει ειμαστε καθαροι πλεον; Να ετοιμαστουμε για τρελο σερι νικων;
Δεν ειπε κανεις οτι καθαρισαμε αλλα ειναι μια κινηση.αλλο αν εγινε κατω απο λανθασμενες συνθηκες.
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μίλησε δημόσια για να προφυλαξει τον εαυτό του. Έτσι εάν τον εδιωχναν χθες χωρίς να αποκαλύψει τπτ,θα λέγαν όλοι καλά του έκαναν με τέτοια ήττα ντροπή
.
Τώρα όμως;
.
Τώρα όμως;
Βάσει δημοσιευμένου ρεπορτάζ απο σαιτ, ακολουθεί η λίστα με τα ματς που φάγαμε τέσσερα στην Τούμπα από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα μέχρι σήμερα, μαζί με κάποια δικά μου σχόλια :
Αναλυτικά οι 9 εντός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ με παθητικό 4+ τερμάτων
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-4 (1/4/62)
1962, Σε νηπιακή κατάσταση η ανάπτυξη της ομάδας, ούτε καν γνώση της εποχής δεν έχουμε. Ας πούμε πως απλά ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-4 (27/1/65)
Ίδια ερμηνεία. Δεν είχε ακόμη αναπτυχθεί ο ΠΑΟΚ, δίκαιο και νορμάλ αποτέλεσμα (αν και με την ΕΟ ποτέ δεν ξέρεις τι σφαγές μπορεί να έγιναν και να μη το θυμάμαι)
ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-5 (22/4/73)
ΣΤΗΜΕΝΟ, γνωστό τοις πάσοι.
ΠΑΟΚ-Άρης 1-4 (29/8/98)
Ήδη από την ίδια μέρα υπήρχε φημολογία για στήσιμο από παίκτες ώστε να αλλαχθεί ο προπονητής
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-4 (27/11/00)
ΣΤΗΜΕΝΟ από διαιτησία, με την κραταιά, αντικειμενική και αθηναϊκή Sportime να βγαίνει την άλλη μέρα με πρωτοσέλιδο "ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ"
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4 (20/2/02)
Παίκτες απλήρωτοι, στόχοι δύσκολοι, αποβολή στο πρώτο δίλεπτο, δήλωση Μπάγεβιτς οτι "στο ημίχρονο τους είπα να τα παρατήσουν. Τρεις μήνες μετά ο... Ντούσαν υπογράφει στην ΑΕΚ.
ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 2-4 (25/5/05)
Πέτρινα χρόνια, απλά άχρηστοι.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4 (13/4/08)
Χρονιά σαρδελών, απλά άχρηστοι.
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4 (28/11/16)
Ξεκάθαρες δηλώσεις προπονητή για παίκτες που επίτηδες δεν μάρκαραν.
Από τα συνολικά ΕΝΝΙΑ ματς που φάγαμε τέσσερα στην Τούμπα, στα ΤΕΣΣΕΡΑ είχαμε πραγματικά ανήμπορη να αντιδράσει ομάδα, γενικό ξενέρωμα και έλλειψη στόχων, άρα και σχετικά δίκαιο αποτέλεσμα.
Σε ΕΝΑ είχαμε αμφιβολίες για το πως παράτησε η ομάδα το ματς.
Στα υπόλοιπα ΤΕΣΣΕΡΑ έχουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για στήσιμο. Είτε απο εμάς, είτε απο άλλους.
Πως λοιπόν να βγάλω τρελό τον Βλάνταν, επειδή απλά είπε οτι ΚΑΠΟΙΟΙ παίκτες του δεν μάρκαραν; Δεν είπε οτι πήραν χρήμα! Δεν είπε οτι ΣΤΗΘΗΚΑΝ. Είπε οτι είχαν μειωμένη απόδοση, προφανώς για να οδηγήσουν σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι!
Προσωπικά θεωρώ πως στατιστικά αποδεικνύεται οτι η ομάδα ΤΕΣΣΕΡΑ στην ΤΟΥΜΠΑ, τρώει σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Και όσες αμφιβολίες κι αν έχουμε για το ρόστερ, ε ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ειδικά όταν κερδάς 2-0 στο ημίχρονο έχοντας πατήσει τον αντίπαλο.
Και ξαναρωτάω : ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στο πρόσφατο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ κέρδιζε στο ημίχρονο 2-0 και έχασε, οδηγώντας ουσιαστικά σε αλλαγή προπονητή;;
Αναλυτικά οι 9 εντός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ με παθητικό 4+ τερμάτων
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-4 (1/4/62)
1962, Σε νηπιακή κατάσταση η ανάπτυξη της ομάδας, ούτε καν γνώση της εποχής δεν έχουμε. Ας πούμε πως απλά ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-4 (27/1/65)
Ίδια ερμηνεία. Δεν είχε ακόμη αναπτυχθεί ο ΠΑΟΚ, δίκαιο και νορμάλ αποτέλεσμα (αν και με την ΕΟ ποτέ δεν ξέρεις τι σφαγές μπορεί να έγιναν και να μη το θυμάμαι)
ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-5 (22/4/73)
ΣΤΗΜΕΝΟ, γνωστό τοις πάσοι.
ΠΑΟΚ-Άρης 1-4 (29/8/98)
Ήδη από την ίδια μέρα υπήρχε φημολογία για στήσιμο από παίκτες ώστε να αλλαχθεί ο προπονητής
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-4 (27/11/00)
ΣΤΗΜΕΝΟ από διαιτησία, με την κραταιά, αντικειμενική και αθηναϊκή Sportime να βγαίνει την άλλη μέρα με πρωτοσέλιδο "ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ"
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4 (20/2/02)
Παίκτες απλήρωτοι, στόχοι δύσκολοι, αποβολή στο πρώτο δίλεπτο, δήλωση Μπάγεβιτς οτι "στο ημίχρονο τους είπα να τα παρατήσουν. Τρεις μήνες μετά ο... Ντούσαν υπογράφει στην ΑΕΚ.
ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 2-4 (25/5/05)
Πέτρινα χρόνια, απλά άχρηστοι.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4 (13/4/08)
Χρονιά σαρδελών, απλά άχρηστοι.
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4 (28/11/16)
Ξεκάθαρες δηλώσεις προπονητή για παίκτες που επίτηδες δεν μάρκαραν.
Από τα συνολικά ΕΝΝΙΑ ματς που φάγαμε τέσσερα στην Τούμπα, στα ΤΕΣΣΕΡΑ είχαμε πραγματικά ανήμπορη να αντιδράσει ομάδα, γενικό ξενέρωμα και έλλειψη στόχων, άρα και σχετικά δίκαιο αποτέλεσμα.
Σε ΕΝΑ είχαμε αμφιβολίες για το πως παράτησε η ομάδα το ματς.
Στα υπόλοιπα ΤΕΣΣΕΡΑ έχουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για στήσιμο. Είτε απο εμάς, είτε απο άλλους.
Πως λοιπόν να βγάλω τρελό τον Βλάνταν, επειδή απλά είπε οτι ΚΑΠΟΙΟΙ παίκτες του δεν μάρκαραν; Δεν είπε οτι πήραν χρήμα! Δεν είπε οτι ΣΤΗΘΗΚΑΝ. Είπε οτι είχαν μειωμένη απόδοση, προφανώς για να οδηγήσουν σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι!
Προσωπικά θεωρώ πως στατιστικά αποδεικνύεται οτι η ομάδα ΤΕΣΣΕΡΑ στην ΤΟΥΜΠΑ, τρώει σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Και όσες αμφιβολίες κι αν έχουμε για το ρόστερ, ε ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ειδικά όταν κερδάς 2-0 στο ημίχρονο έχοντας πατήσει τον αντίπαλο.
Και ξαναρωτάω : ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στο πρόσφατο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ κέρδιζε στο ημίχρονο 2-0 και έχασε, οδηγώντας ουσιαστικά σε αλλαγή προπονητή;;
Το εχω πει οτι για να κρίνεις μια ιδιότητα ενος ανθρωπου θα πρεπει να την κατεχεις και εσυ, προπονητης δεν ειμαι αλλα αυτο που εχω να πω ειναι επειδη επαιξα λιγο μπαλα οτι απο την στιγμη που εχεις προεδρο-μεγαλομετοχο δυνατο και δεν εχεις οικονομικα προβληματα που ειναι η κυρια αιτια να εχεις και προβληματικα αποδυτηρια, τοτε υπεύθυνος ειναι στο 100% ο εκαστοτε προπονητης, αν δεν μπορεις να κρατησεις-διακρινεις εγκαιρα τον εκαστοτε χ προβληματικο ποδοσφαιριστη και δεν επιβαλεις την ταξη απο την πρωτη μερα στην κυριολεξια, τοτε αργα η γρηγορα ειτε το πεις δημοσια (σε συνεντυξη τυπου) ειτε οχι, θετεις τον εαυτο του προ της εξοδου απο την ομαδα, γιατι ο προβληματικος θα στα κανει μπαχαλο με τον ενα ή αλλο τροπο με τα γνωστα αποτελεσματα και θα μπει στην θεση να πει ή εγω ή οι παικτες και συνήθως οι προεδροι-μεγαλομετοχοι κρατανε τους πολλους και οχι τον εναν με σκοπο να διορθωσουν στην πορεια και πιο ομαλα τα οποια στραβα, τα οποια κρατανε οσα χρονια θυμαμαι εγω τον εαυτο μου να παρακολουθει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο.
Γνωριζω λιγο απο αποδυτηρια και αυτο που θα σας πω και να το θυμαστε ειναι, οτι παντα θα υπαρχει κλικα μεταξυ παικτων ( δημιουργείτε απο τους εκαστοτε παλιους ειτε ανασφαλεις "βασικους" και αν οπως ειπα ο εκαστοτε προπονητης δεν ειναι γατα να θεσει ορια στην κλικα (γιατι να την ξηλωσει ειναι θεμα και αλλων παραγόντων οπως αν οι ομαδα παει τρενο τοτε κανεις οτι θες, αλλα αν οχι τοτε ακροβατης μεταξύ γιουχας και απαξιωσης σαν κοουτς, ή σαν τον αρχι@@το που καταφερε και καθαρισε την κοπρια απο τον "σταβλο".
Για μενα ο σερβος επειδη ειναι παντελονατος οσον αφορα την συνηδηση του βγηκε και ειπε οσα ειπε, απο κει και μετα ο μεγαλομετοχος πρεπει να καταλαβει οτι ομαδες μεγαλες γινονται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΟς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, διαφορετικα και του χρονου θα μιλαμε για τον Ουζουνιδη (τυχαια επιλογη) που δεν εκανε το ενα ή το αλλο.
Οι μεγαλες ομαδες χτιζονται με μια σειρα και αυτη ειναι μεγαλομετοχος ισχυρος, μετα προπονητης εγνωσμένης αξιας και μετα το χτισιμο της ομαδας απο την αρχη και οχι καθε χρονο την μια δινω τον μακ και παιρνω τον ροντριγκεζ ή δινω τον λουκας γιατι μου δινουν τοσα λεφτα απο την ισπανια και μετα τον αναπληρώνω με εναν που δεν ξερω τι θα μου βγει, ολα αυτα εγω τα μεταφραζω σαν ερασιτεχνικους χειρισμούς και οταν προέρχονται απο ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ επιχηρηματιες τοτε με βαζει σε μαυρες σκεψεις που αμα τις πω φωναχτα θα εχω προβλημα, οποτε καλα Χριστούγεννα και καλές γιορτες σε όλους.
Γνωριζω λιγο απο αποδυτηρια και αυτο που θα σας πω και να το θυμαστε ειναι, οτι παντα θα υπαρχει κλικα μεταξυ παικτων ( δημιουργείτε απο τους εκαστοτε παλιους ειτε ανασφαλεις "βασικους" και αν οπως ειπα ο εκαστοτε προπονητης δεν ειναι γατα να θεσει ορια στην κλικα (γιατι να την ξηλωσει ειναι θεμα και αλλων παραγόντων οπως αν οι ομαδα παει τρενο τοτε κανεις οτι θες, αλλα αν οχι τοτε ακροβατης μεταξύ γιουχας και απαξιωσης σαν κοουτς, ή σαν τον αρχι@@το που καταφερε και καθαρισε την κοπρια απο τον "σταβλο".
Για μενα ο σερβος επειδη ειναι παντελονατος οσον αφορα την συνηδηση του βγηκε και ειπε οσα ειπε, απο κει και μετα ο μεγαλομετοχος πρεπει να καταλαβει οτι ομαδες μεγαλες γινονται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΟς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, διαφορετικα και του χρονου θα μιλαμε για τον Ουζουνιδη (τυχαια επιλογη) που δεν εκανε το ενα ή το αλλο.
Οι μεγαλες ομαδες χτιζονται με μια σειρα και αυτη ειναι μεγαλομετοχος ισχυρος, μετα προπονητης εγνωσμένης αξιας και μετα το χτισιμο της ομαδας απο την αρχη και οχι καθε χρονο την μια δινω τον μακ και παιρνω τον ροντριγκεζ ή δινω τον λουκας γιατι μου δινουν τοσα λεφτα απο την ισπανια και μετα τον αναπληρώνω με εναν που δεν ξερω τι θα μου βγει, ολα αυτα εγω τα μεταφραζω σαν ερασιτεχνικους χειρισμούς και οταν προέρχονται απο ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ επιχηρηματιες τοτε με βαζει σε μαυρες σκεψεις που αμα τις πω φωναχτα θα εχω προβλημα, οποτε καλα Χριστούγεννα και καλές γιορτες σε όλους.
Για μένα πάντως το πρόβλημα δεν είναι ο Τζαβέλας και δεν πιστεύω πως έκατσε να χάσει όπως υποννοούν όλοι. Σε αυτή την ομάδα πάντα βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα και ξεχνάμε εύκολα. Ο Τζαβέλας είναι με τα λάθη του ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ τα δύο τελέυταία χρόνια, ο Ιβιτς δεν πρέπει να μας λύσει κάποιες απορίες? Ο Βαρέλα είναι καλύτερος από Μαλεζά (ούτε στην αποστολή δλδ έλεος) ή Χατζηισαία, ο Τσίμιροτ τόσο πολύ μας έχει εντυπωσιάσει φέτος που δεν χωράει στη δεκαοκτάδα ο Χαρίσης και διώχθηκε ο Κάτσε (που το κενό του στα τρεξίματα χθες ήταν τόσο μα τόσο φανερό), ο Λέοβατς δεν θα βγει λεπτό να μπει ο Γιαννουλης η ο Κοροβέσης, τον τροχονόμο που τα τρώει όρθιος στο τέρμα ποιός τον έφερε, Σεντερ φορ βαρβάτο γιατί δεν απαίτησε στις μεταγραφές, δεκάρι βαρβάτο γιατί δεν απαίτησε στις μεταγραφές και πολλά πολλά άλλα στη διαχείριση του ρόστερ. Δεν με νοιάζει η εθνικότητα των παικτών ουτε υποστηρίζω και καλά τους Ελληνες παίκτες υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και δε γουστάρω εμμονές. Αλήθεια Ιβιτς σε έστησε χτες ο Τζαβέλας η χτίζεις και εσύ άλλοθι σαν τον τσοπάνη και κυρίως χωρίς αυτοκριτική μεταθέτοντας αλλού πάντα τις ευθύνες, μπορείς έτσι να είσαι προπονητης στο ΠΑΟΚ? Και κάτι ακόμα, όταν ανανέωσε ο Τζαβέλλας δεν είχες άποψη?
- Sick Bastard
Μην υποτιμάς τον θεσμό του αποδιοπομπαίου τράγου.joshua έγραψε:Ενταξει ειμαστε καθαροι πλεον; Να ετοιμαστουμε για τρελο σερι νικων;
Όπως βλέπεις ήδη, είναι τρομερά σημαντικός, κυρίως επικοινωνιακά.
Δίκιο έχετε.Ας φαμε πάλι τον προπονητή.Δουλεψε τόσο καλα τα τελευταία χρόνια άλλωστε.Ας βγάλουμε τον κάθε Τζαβέλα απο την εξίσωση πάλι.Μια χαρά τα πάνε τα παιδιά.
- Sick Bastard
sourmenetes έγραψε:Οχι να αφησουμε να φανε και αυτον και τον επομενο και τον μεθεπομενο...joshua έγραψε:Ενταξει ειμαστε καθαροι πλεον; Να ετοιμαστουμε για τρελο σερι νικων;
Δεν ειπε κανεις οτι καθαρισαμε αλλα ειναι μια κινηση.αλλο αν εγινε κατω απο λανθασμενες συνθηκες.
Ο Τζαβέλας είναι ένα μεγάλο με ζωηρά χρώματα δέντρο που σας εμποδίζει να δείτε το δάσος.Odi έγραψε:Δίκιο έχετε.Ας φαμε πάλι τον προπονητή.Δουλεψε τόσο καλα τα τελευταία χρόνια άλλωστε.Ας βγάλουμε τον κάθε Τζαβέλα απο την εξίσωση πάλι.Μια χαρά τα πάνε τα παιδιά.
Δεν είναι ο Τζαβέλας το ζήτημα, δεν είναι ούτε ο Ίβιτς.
Αν το κατανοήσουμε πραγματικά αυτό, τότε μπορούμε να πάμε παραπάνω.
Αλλιώς θα έχει 500 σελίδες το κάθε νήμα μέχρι το απόγευμα με συνεχή ανακύκλωση και δεκάδες μπαν.
Τουλάχιστον αλλά 2 χρόνια ο ιβιτς στην ομάδα η μόνη καλή λύση
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κακό το πολεμάς από την ρίζα.Τους δείχνεις οτι αφεντικό είναι ο προπονητής και όποιος κουνιέται και δημιουργεί αμφιβολίες τιμωρείται.Οι ΟΜΑΔΕΣ έτσι λειτουργούν.
Κάτι περίεργες αλλαγές τερματοφυλάκων,κάτι ιώσεις που θεραπεύονται με μάγια σε 3 μέρες και κάτι παρόμοια καραγκιοζιλίκια πρέπει να σταματήσουν.Και θα σταματήσουν όταν γίνει ξεκάθαρο πως ο προπονητής ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΕΤΑΙ.
Κάτι περίεργες αλλαγές τερματοφυλάκων,κάτι ιώσεις που θεραπεύονται με μάγια σε 3 μέρες και κάτι παρόμοια καραγκιοζιλίκια πρέπει να σταματήσουν.Και θα σταματήσουν όταν γίνει ξεκάθαρο πως ο προπονητής ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΕΤΑΙ.
μπραβο αδερφε, πες τα οπως πρεπει γιατι θελω να τα πω κ εγω αλλα φοβομουν μην εκθεσω τις μπαλαρινες κ δημιουργησω θεμα στο φορουμ η φαω κανα μπανace79grpaok έγραψε:Πήγαν να σε φάνε ο σελφι και ο πικρος επιδη είχες τον μαους εκτος αποστολής αλλα σαν σερβικη αλεπού που είσαι τους έφαγες πρώτος .Αν ήμουν στην θέση σου οι τρεις που ανέφερα θα ήταν από σήμερα στην κ20.Αφού έχεις λευκη επιταγή από ιβαν καθαρησε τον καρκίνο από τον ΠΑΟΚ έχεις τον λαό μαζί σου.Ακομη θυμάμαι το 0-2 2-2 με τον εργοτελη για να φάμε τον στεφενς και τρελαίνομαι.
αυτοι εφαγαν και τον Αγγελο, μαζι με τον ρατς, λεμε γιατι επαιζε ο μαους αριστερο εξτρεμ ...
γιατι την μπαλα στι πλεχτο σταματησε να τη βαζει, αλλα κρατουσε ο φακουντο ακομη, που εφυγε βεβαια με τις κλοτσιες !!
ας οψεται που δεν ειχαμε παικτες τοτε, γι αυτο επαιζε αρ.εξτρεμ , αλλιως θα ταν γριπωμενος
Η ιστορια επαναλαμβανεται για πολλοστη φορα, γιατι μας εχουν βρει με μια νικη επι του γαβρου, του ρουλη η ενα καλο διπλο στην ευρωπη (να ανεβασουμε κ το κασε μας) να ξεχναμε τα παντα κ να τους κανουμε θεους
Δεν τον αποκαλούν τυχαία...Σέρβικη αλεπού!!!!τσιριγώτης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι μίλησε δημόσια για να προφυλαξει τον εαυτό του. Έτσι εάν τον εδιωχναν χθες χωρίς να αποκαλύψει τπτ,θα λέγαν όλοι καλά του έκαναν με τέτοια ήττα ντροπή
.
Τώρα όμως;

- Sick Bastard
Πως και γιατί έφτασαν τα πράγματα μέχρι εδώ;Odi έγραψε:Το κακό το πολεμάς από την ρίζα.Τους δείχνεις οτι αφεντικό είναι ο προπονητής και όποιος κουνιέται και δημιουργεί αμφιβολίες τιμωρείται.Οι ΟΜΑΔΕΣ έτσι λειτουργούν.
Συμφωνώ.
Ποιανού εισήγηση ήταν η ανανέωση του Τζαβέλα πριν ένα μήνα;
Να φύγει κι αυτός;Κανένα πρόβλημα από μενα, αρκεί να πάει καλά η ομάδα.
Χθες ήταν ''παίχτες''. Δεν θέλω να μείνει στον ''παίχτη''. Γιατί ''παίχτες'' είναι πληθυντικός αριθμός.
Θα μας πει άραγε ποτέ κανείς;
Τι είδους διοίκηση ασκείται στον ΠΑΟΚ και κάθε χρόνο μπουρδελοποιείται η κατάσταση πάνω κάτω την ίδια εποχή κιόλας;
Τι είδους και για πόσα χρόνια;
Ο προπονητής δεν ακουπιέται; Μαζί σου! Πότε στα τελευταία χρόνια, έγινε ξεκάθαρο αυτό; Πως; Έγινε άραγε ποτέ έμπρακτα, με σωστούς μηχανισμους εκτός κι εκτός ομάδας;
Και το κυριότερο. Πως νομίζετε σαν το πιο αισιόδοξο σενάριο να πορευτούν τα πράγματα απ εδώ και πέρα;
Τι νομίζετε ότι θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση;
Να το πω αλλιώς. Εσείς θα είστε ικανοποιημένοι αν μόνο ο -χ- Τζαβέλας τιμωρηθεί; Γιατί θα ανατρέχουμε στο τόπικ του και θα κλάψουν και οι πέτρες απ τα γέλια για το τι γραφόταν και τι όχι πριν τη Δευτέρα.
Γι αυτό το πρόβλημα δεν ειναι ο ιβιτς ή ο Τζαβέλας.