Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από bane1980 »

shark4 έγραψε:@Μπαρλοου

Ειλικρινα ρε Μπαρλοου ολο αυτο το σεναριο περι μη καλης μπαλας , αποδοσης , τακτικης , αποτελεσματων δεν σου θυμιζει το σκηνικο με τον Λαζλο...?

Τα ιδια και τοτε ..Κλασσικη @ρχιδια καμαρωτη της εποχης το σλογκαν " οποιο χωριο ερχεται στην Τουμπα κανει παρτυ "... Ή το αλλο "και επειδη νικησαμε την Τοττεναμ , τι εγινε ? Λες και θα παρουμε το Europa... " Τοτε μαλίστα καποιοι μυαλοπωληδες συνεστηναν " παιξε και λιγη αμυνα ρε Λαζλο"...

Kαι αν θυμασαι καλα τα φερεφωνα ειχαν αναλαβει το θεαρεστο εργο..Οι ιδιοι που περυσι συνεστηναν ομοψυχια και συσπειρωση για το καλο της ομαδας ....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καρχαρία πως ο ίδιος θίασος παίζει το ίδιο έργο...πως αλλιώς θα γίνει υπηρεσιακός πάλι ο ΓΧ (ώστε να έχει και κάπου να πατήσει για πρώτος μελλοντικά) και θα επιστρέψει ο καρπουζάς για να παίζουν και να ευχαριστιούνται και τα καλομαθημένα μας;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σου ξαναλεω.κανεναν δε θεωρω αγιο κ δε θεωρω το σαββιδη βλακα που δεν αντιλαμβανεται τι συμβαινει γυρω του.κ το καταλαβαινουμε εμεις που δεν μπορουμε να τρεξουμε ουτε παγκο με κουλουρια.κ οχι δε μου θυμιζει μπολονι γιατι για μπολονι εχω τελειως διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.ο μπολονι ψοφαει για τακτικες κ ιντριγκες σε ολη τη διαρκεια της καριερας του.απο παντου κυνηγημενος εφευγε.αν οι ζζ δεν τα ειχαν γ@μησει ολα με τα πηγαινε ελα κ τα ερωτικα καυγαδακια τους.αν ειχαμε συσπειρωση δλδ κ τους πιστευαμε ακομα ο μπολονι με αυτα που εκανε με τις πετρες μας θα ειχε φυγει με τα σαχλα που ελεγε κ εκανε.αλλα ειχαμε ηδη διαλεξει εχθρους (μονοι τους οι ζζ εβαλαν τα χερια τους κ εβγαλαν τα ματια τους) κ ακομα κ ο μπιγκον να ηταν προπονητης θα το στηριζαμε κ θα λεγαμε εβγαλε μαραντονα κ πρωταθλημα στη ναπολι.
Θα αναιρεσω ευχαριστως τα παραπανω στην περιπτωση που αποδειχθει οτι ο ιβαν ειναι μπουφος.γιατι κ εγω σε εικασιες στηριζω την ευφυια του.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οκ, έχει λογική αυτό που λες, απλά επειδή η σταθερά και τότε και τώρα είναι συγκεκριμένη, και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση (σε διάφορα επίπεδα), το σενάριο για εμένα δεν είναι και τόσο φανταστικό.

Πάντως εγώ θα ήθελα να δω από το Χουμπ να αφήνει εκτός αποστολής και άλλες φορές όποιους (πριμαντόνες ή μη) κρίνει οτι δεν είναι στο επίπεδο που θέλει, για να μην μείνει αιωρούμενη η άποψη-δικαιολογία οτι "τους ξεκούρασε για Μπενφίκα"...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Διστάζω να βγάλω άχρηστο τον Χούμπ. Βλέπω προβλήματα στην ανάπτυξη της ομάδας, διαφωνώ με τις 11άδες που κατεβάζει, αλλά δεν καίγομαι να τον βγάλω ανίκανο ή απατεώνα. Άλλωστε, στην ομάδα μας το έχουμε πολύ εύκολο να βγάζουμε τον οποιονδήποτε άχρηστο ή λίγο. Ας είμαι από αυτούς που θα περιμένουν λίγο περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω χθες δεν είχα κανενα πρόβλημα με τον Στέφενς. στον βάζελο ναι, χθες όχι.

δεν φταίει αυτός αν ο αντίπαλος παίζει χαντμπολλ με την ανοχή του κορακιού, ή δεν παίρνεις σφύριγμα στα 10 μετρα κοντά στην περιοχή.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Χθες (πηγα γηπεδο) ηταν ο Νατχο και ολοι οι αλλοι
Αντε και ο Ελ Τσακο που επειδη ειναι κανονικο σεντερ μπακ κανει τα αυτονοητα και αν και ανετοιμος δειχνει να την εχει την θεση. Τουλαχιστον δεν πουλουσε τη μπαλα οπως ο Κατσουρανης
Ο Μαντουρο καλυτερα σαν χαφ πιστευω ταιριαζει. Χθες στην ουσια 2 γκολ απο δικα του λαθη φαγαμε
Απο εκει και περα Ολισε και Λουκας απαραδεκτοι . Ο Λουκας δεν πηγε σε ΜΙΑ μονομαχια δυνατα , οποτε ειχε αντιπαλος την μπαλα ΠΗΔΟΥΣΕ!!!! μπροστα του. Ο Ολισε απλα ερασιτεχνης. Κωλοφαρδος ανθρωπος , κανει την πλακα του , το χομπυ του ρε παιδι μου και βγαζει εκατομμυρια.
Σπυροπουλος απλα λιγος και ο Κιτσιου ΦΟΒΟΤΑΝ να ανεβει. Ολο χωρο ειχε απο τα δεξια και ολο εσπαγε την μπαλα προς το κεντρο.
Ο Κατσε ατσουμπαλος μεχρι εκει που δεν παει.Βεβαια φταιει ισως οτι δεν εχει ιδανικο παρτενερ στα χαφ αφου 2 κοντοι και οχι δυνατοι παικτες τους "καταπινε" πολλες φορες ο μαυρος χαφ του Αστερα
Για τον Κλαους τι να πεις 3-4 φορες εβγαλε καθετη ο Νατχο στην μικρη περιοχη και ο Κλαους δεν προλαβε η εχασε το κοντρολ...

Τι θελω να πω ? Το αρθρο στο κεντρικο τα λεει ολα
Εκτος του Νατχο και αντε να περιμενουμε τους καινουριους οι πιο πολλοι τωρινοι μας παικτες ειναι για παγκο (Λουκας , Κλαους πχ) ειτε για μπουλο (διαλεξτε εσεις ποιοι εγω τους μετραω σε καμμια 10αρια και βαλε) σε εναν ΠΑΟΚ που θελει να ΠΑΡΕΙ πρωταθλημα.
Ευθυνες ΦΥΣΙΚΑ εχει και ο Στεφενς που αφενος μεν το καλοκαιρι ειπε οτι οκ με το ροστερ και αφετερου που 9 μηνες μετα ακομα παλευει να βρει κορμο.Στη ουσια τα δικα του καλοκαιρινα λαθη πληρωνει
Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να πας κοντρα στην διοικηση με το καλημερα αλλα υποτιθεται τον φεραμε λογω παραστασεων και προσωπικοτητας . Αν δεν τα θελαμε αυτα παιρναμε τον Χαβο και του εδινε χαρτακι η διοικηση ποιος να παιζει.Που να χαλας τωρα τις κλεισμενες απο τον Ζηση και τον Τσιστιακοφ μεταγραφες...
Και ναι ρε barlow καλυτερους παικτες απο τον Αστερα πχ δεν εχουμε . Καποιους ισως ναι αλλα σιγουρα οχι ολους. Δεν θα προτιμουσες πχ τον Ντε Μπλασις απο τον Ολισε ? Η καποιο απο τα ελληνακια του Ατρομητου απο τον ξεζουμισμενο Κατσουρανη η τον χεστη οπως αποδεικτηκε Τζιωλη ?Ακομα και ο Τσαμπουρης γιγαντας ηταν χθες μπροστα στον Σπυροπουλο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω θελω να κερδισουμε την μπενφικα κ να σταματησει αυτο το τσιρκο στο πρωταθλημα κ να κερδιζουμε τους πολυ χαμηλοτερης δυναμικοτηττας ως τωρα αντιπαλους μας.δεν πηραμε εγνωσμενης αξιας προπονητη για να πηγαινε παικτες στα υπογεια κ να ξηγιεται σαδομαζω.
Ως προς τις ομοιοτητες με το μπολονι εγω μονο ως προς τα αποτελεσματα κ το ποδοσφαιρο που παιζουμε τις βρισκω.κ το ξαναλεω.δεν πρεπει να φυγει ο προπονητης.πρεπει να μεινει χρονια.το στυλ του θελει τρελη υπομονη κ ας προσεχε οταν τον διαλεγε ο σαββιδης.αυτα για να μην παρεξηγηθω.αλλα στην παρουσα φαση μην τρελαθουμε.χαμενα τα εχουν ολοι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν είναι μπούφος. Αλλά μάλλον δεν ξέρει και κάποια πράγματα, που καλώς ή κακώς χρειάζεται να τα ξέρει. Η παρουσία του άλλωστε στην ομάδα του Ροστόφ, δεν ξέρω να μπορεί να κριθεί επιτυχημένη. Αυτός ''επέβαλε'' το κριτήριο να είναι Έλληνας διεθνείς κάποιος για να παίξει στον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν η ομάδα τον χρειάζεται ή όχι, αν είναι καλός παίχτης ή ζει απ τα έτοιμα ή όχι κτλ.

Κάποιοι όμως εξακολουθούν να πουλάνε τρελίτσα, συντασσόμενοι με την γραμμή κολκα-γρηγοριάδη και λοιπών καρικατούρων, αυτοί που και καλά δεν τους ακούνε και δεν τους πιστεύουν. Δεν πειράζει, να το ξαναπάμε, μεταγραφές 7 (ολογράφως εφτά), ουσιαστικά παιχτών κάνουν μόνο ομάδες που υποψήφιες για τον υποβιβασμό κι όχι ο 2ος, αυτό δείχνει κάτι για το ρόστερ και την ομάδα και το πως χτίστηκε και τη δουλειά κάνει ο Στέφενς, με αυτούς τους υπερτιμημένους άσσους μας.

Δεν είναι πρόβλημα όμως, ο Στέφενς, μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε (εκτός απ τον Μηχανικό) γιατί το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, εκεί όπου οι κοινοί παρανομαστές κι ο λάθος τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ, δεν αλλάζουν και γι αυτό ο Δώνης, πχ, σου στοιχίζει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο όσο κι ο Στέφενς.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας.

Ρε σεις βαλτε τα λιγο σε μια σειρα γιατι τα μονομιας συμπερασματα επιφερουν μπουρδελοποιηση.

Α. Υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ αμφισβητηση της δουλειας Στεφενς ΜΕΣΑ απο την ομαδα. Οτι κι αν γραφουν οι διαφοροι αρδ ειναι γιατι ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. Το ζητημα ειναι πως αυτη τη φορα δεν υπαρχουν διχογνωμιες και στρατοπεδα. Υπαρχει ταυτιση αποψεων. Πολυ σημαντικο αυτο.

Β. Το γεγονος της δυσαρεσκειας μπορει να ειναι και ΒΑΣΙΜΟ. Επειδη παλια καποιοι ξεφτιλιστικαν χοντρα, μοορει ναναι λογος να τους βριζω, αλλ ΔΕΝ ειναι λογος να στηριζω μετα βδελυγμιας τον Χουμπ. Απο την αλλη, ακριβως επειδη δεν υπαρχει εμπιστοσυνη σε πολλους διοικουντες, υπαρχουν επιχειρηματα υπερ της υπομονης για Χουμπ, γιατι πχ στησανε ομαδα στο ποδι, δν εχουν πλανο κλπ

Γ. Το μεριδιο των παικτων ειναι μεγαλο γιατι δεν παιζουν μπαλα καθολου και φαινεται. Ποιος θα κρινει αν εχουν δικιο που δεν δειχνουν διαθεση και πιστη; ποιος θα πει αν φταιει ο Χουμπ ή αν οι παικτες ειναι λαμογια;

Δ. Αν οντως δεν μπορεσε ο Στεφενς να εμπνευσει την ομαδα, δεν φερει ευθυνη; Αν η χρονια ειναι καμενη λογω ξεκαθαρισης ροστερ, δεν θα το ειχε συννενοηθει με Ιβαν;

Ε. Αν ο Ιβαν αγονταν και φερονταν απο αυλικους, ο Στεφενς θα ειχε φυγει απ το Νοεμβρη.

Στ. Μη βιαζεστε να θεοποιησετε ή να χλευασετε πρωην προπονητες. Επι Σαντος υπηρχαν ΠΟΛΛΕΣ δυσλειτουργιες αλλα η ομαδα ηταν ΟΜΑΔΑ που συνεχισε να δουλευει ρολοι ακομα και δυο χρονια μετα την -ακομψη- φυγη του. Επι Λαζλο ΔΕΝ ειχαμε μονο επιτυχιες, ειχαμε και ηχηρες σφαλιαρες ακομα και ΠΡΙΝ την αποψιλωση του ροστερ. Καθε ομως εποχη εχει τους δικους της ασταθμητους παραγοντες (παρεες στ αποδυτηρια, πριμαντονες, χαρακτηριστικα ροστερ, σχεσεις αποδυτηριων με την ΠΑΕ και πολλα αλλα). Η φετινη ειναι χρονια μεγαλων αλλαγων και σε μια τοσο πολυπαθη ΠΑΕ οι αλλαγες φερνουν μουρμουρες και ανισορροπια. Για την ωρα παντως πεφτει πολλη γκρινια και η ελλειψη πιστης ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ αρκει για να βλεπουμε ολα αυτα.

Προσωπικα εχω διαθεση να πιστεψω και να στηριξω Χουμπ, αλλα δε μπορει ολοι ναναι τρελοι. Μεγαλος προβληματισμος.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ο Στέφενς στη συνάντηση με τους οπαδούς είπε: "Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε".

Εμένα κάτι μου λέει ότι δεν μιλάει για τους ποδοσφαιριστές.

Ελπίζω με τη σύμφωνη γνώμη του Σαββίδη, να γίνει η ολοκληρωτική αναστήλωση της ομάδας.
Συγνώμη, αλλά όταν ο Νάτχο δίνει πέντε έτοιμα γκόλ και ο ένας γλυστράει, ο άλλος χάνει κοντρόλ χωρίς πίεση κ.τ.λ πώς γίνεται να φταίει ο κόουτς.

Ο ΠΑΟΚ έχασε γιατί οι Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδης, Σπυρόπουλος, Χούσεν δεν μάρκαραν.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο κύκλος των Ελλήνων παικτών του Εuro ήρθε ο καιρός να κλείσει από τον ΠΑΟΚ.

Μακάρι ο Σαββίδης να κάτσει και να κάνει ένα κλειστό πενταετές αυτές τις μέρες στον Χούμπ και να του δώσει τα κλειδιά.

Οι παίκτες που παίζουν στον ΠΑΟΚ, έχουν την πάρτυ τους πιο πάνω από την ομάδα, καθαρίστε πλέον τους αδιάφορους, είναι επικύνδυνοι για τον ΠΑΟΚ και Σαββίδη φέρε κάποιον στη διοίκηση να τους βάλει σε μια τάξη, έχει γεμίσει με αγράμματους η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό με τους αγράματους είναι λίγο υπερβολή, δε νομίζεις;

Ποιοί είναι δηλαδή οι αγράματοι; Και κυρίως πόσοι είναι; Προσωπικά έναν σκέφτομαι και έχω ήδη τοποθετηθεί.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ψιτ, εϊ. πάρτε το χαμπάρι. ότι και να λέτε:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ.

και για να μην μας λέτε μλκιες, ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα πει ότι δεν γουστάρει πια τον ΟλλανδοΓερμανό αν και όταν περάσουν τα 2 χρόνια που του έχω δώσει.....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

rainmaker έγραψε: Υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ αμφισβητηση της δουλειας Στεφενς ΜΕΣΑ απο την ομαδα. Οτι κι αν γραφουν οι διαφοροι αρδ ειναι γιατι ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. Και στην ΠΑΕ αλλα και στα αποδυτηρια υπαρχει φοβερη ελλειψη εμπιστοσυνης στον κοουτς. Το ζητημα ειναι πως αυτη τη φορα δεν υπαρχουν διχογνωμιες και στρατοπεδα. Υπαρχει ταυτιση αποψεων. Πολυ σημαντικο αυτο.

Συγγνωμη εχεις καταλαβει τι γραφεις ? Και μαλιστα με κεφαλαια ? Ποιοι ειναι λοιπον αυτοι μεσα στη ΠΑΕ αλλα και μεσα στα αποδυτηρια που δεν εχουν εμπιστοσυνη στον κοουτς ? Και μαλιστα υπαρχει και ταυτιση αποψεων και ουτε καν διχογνωμια .... Και μαλιστα αυτο τελευταιο το γραφεις με βεβαιοτητα...Δηλαδη υπαρχει σχεδιο απομακρυνσης του προπονητη ? Και μαλιστα απο τη στιγμη που υπαρχει ταυτιση αποψεων και δεν ειναι καν χωρισμενοι σε στρατοπεδα....

Και ποιοι ειναι αυτοι που τα λενε στα λιγουρια ?

Συγγνωμη αλλα αν εγραφα κατι αναλογο θα ειχε γινει της π@υτανας εδω μεσα... Πληροφορησε μας ....Εδω για το ονομα ενος παικτη που μπορει να ερθει και γινεται χαμος .... Οχι για το αν συμφωνουν ΠΑΕ και παικτες για τον προπονητη....

Απεναντιας το ιδιο σεναριο αναπαραγαγεις και στη κεντρικη...Οτι ολα ειναι στα χερια του Σαββιδη ...Ποιοι ειναι λοιπον αυτοι ? Ο ιβαν , ο Ζαγορ , ο Ποικιλιδης , η Γκοτσαρεβα , ο Βρυζας ? Οι Ελληνες παικτες ? Οι παικτες του βαζελου ? Οι ξενοι ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οντως ο καρχαρίας θέτει σωστά ερωτήματα rain......
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Συμφωνω σαρκ.οχι αλλες φημες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”