Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πιο πολύ πήγαινε για το αντικειμενικός κι όχι τόσο για την αυτοαναίρεση. Αυτοαναίρση έχουν κάνει όλοι, μα όλοι.
Όλοι μας, εννοώ.
Απ όσο θυμάμαι, δεν έχει βγει ούτε ένα θέμα, που να μην συμφωνείτε μεταξύ σας οι mod, είτε είναι άρθρο στην κεντρική, είτε είναι στην αντιμετώπιση κάποιων μελών vs mods ή vs άλλων πολύ συγκεκριμένων μελών.
Δεν αναφέρομαι στο ''Kranatos-gate'' που δεν έχω παρακολουθήσει και δεν με νοιάζει κιόλας, μιλάω σε παλιότερα ζητήματα και κάποια τρέχοντα που έχω παρατηρήσει (και μπορεί να κάνω και λάθος).
Προφανώς και θα πρέπει οι mods ενός forum να έχουν μια κοινή γραμμή δράσης κι αντιμετώπισης αλλά αυτό εξ ορισμού, δεν τους κάνει αντικειμενικούς, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω. Και είμαι απ αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα forum δεν είναι ''τόποι δημοκρατίας'' είναι τόποι φιλοξενίας με ορισμένους κανόνες που είτε σου αρέσουν και μένεις είτε δεν σου αρέσουν, τους σπας και σε διώχνουν ή φεύγεις μόνος σου.
Όλοι μας, εννοώ.
Απ όσο θυμάμαι, δεν έχει βγει ούτε ένα θέμα, που να μην συμφωνείτε μεταξύ σας οι mod, είτε είναι άρθρο στην κεντρική, είτε είναι στην αντιμετώπιση κάποιων μελών vs mods ή vs άλλων πολύ συγκεκριμένων μελών.
Δεν αναφέρομαι στο ''Kranatos-gate'' που δεν έχω παρακολουθήσει και δεν με νοιάζει κιόλας, μιλάω σε παλιότερα ζητήματα και κάποια τρέχοντα που έχω παρατηρήσει (και μπορεί να κάνω και λάθος).
Προφανώς και θα πρέπει οι mods ενός forum να έχουν μια κοινή γραμμή δράσης κι αντιμετώπισης αλλά αυτό εξ ορισμού, δεν τους κάνει αντικειμενικούς, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω. Και είμαι απ αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα forum δεν είναι ''τόποι δημοκρατίας'' είναι τόποι φιλοξενίας με ορισμένους κανόνες που είτε σου αρέσουν και μένεις είτε δεν σου αρέσουν, τους σπας και σε διώχνουν ή φεύγεις μόνος σου.
- Dinos_Liverpool
Ε, για το "αντικειμενικός" απάντησα και γω πιο πολύ...
Η γραμμή είναι γενικά κοινή. Δεν είναι δυνατόν ο ένας να λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο. Όμως διαφωνίες έχουμε σε επί μέρους θέματα τα οποία συζητιούνται κατ' ιδίαν και γι΄αυτό και δεν το βλέπεις εσύ.
Τέλος πάντων, να είσαι σίγουρος ότι προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο και ειδικά να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται.
Η γραμμή είναι γενικά κοινή. Δεν είναι δυνατόν ο ένας να λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο. Όμως διαφωνίες έχουμε σε επί μέρους θέματα τα οποία συζητιούνται κατ' ιδίαν και γι΄αυτό και δεν το βλέπεις εσύ.
Τέλος πάντων, να είσαι σίγουρος ότι προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο και ειδικά να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται.
δεν νομιζω να μπορει κανποιος να προσαψει οτιδηποτε στα παιδια του φορουμ και του σαϊτ επισης.
αυτο ειναι το μονο σιγουρο. ειδικα απο τη σιγμη που ο καθεις εχει τη δυνατοτητα να εκφραζεται εδω μεσα....
αυτο ειναι το μονο σιγουρο. ειδικα απο τη σιγμη που ο καθεις εχει τη δυνατοτητα να εκφραζεται εδω μεσα....
- Dinos_Liverpool
Και πάλι δηκτικός, o Καρέλιας...
Ελήφθη και αυτό το μήνυμα!
Συνεχίζουμε!
Ελήφθη και αυτό το μήνυμα!
Συνεχίζουμε!
Δεν είμαι δηκτικός ρε συ, είπα ότι δεν αμφισβητώ την προσπάθεια, άρα αναγνωρίζω την καλή πρόθεση!
- Dinos_Liverpool
Ναι, αλλά σαφώς αμφισβητείς το αποτέλεσμα, αφού βλέπεις και παραδέχεσαι μόνο προσπάθεια...
Και στο δικό μου το χωριό ξέρουν καλά Ελληνικά, όχι μόνο στο δικό σου.
Και στο δικό μου το χωριό ξέρουν καλά Ελληνικά, όχι μόνο στο δικό σου.
Έχω ενστάσεις, ναι, για το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά είναι προσωπική άποψη, δε λέει κάτι.
Αν δεν μου δινόταν βήμα, δεν το έλεγα.
Οι προθέσεις μετράνε περισσότερο για μένα.
Αν δεν μου δινόταν βήμα, δεν το έλεγα.
Οι προθέσεις μετράνε περισσότερο για μένα.
συγνωμη ντινο που απανταω με καθυστερηση αλλα λογω δουλειας δεν υπαρχει ο απαραιτητος χρονος...καταρχην για να το ξεκαθαρισω οταν γραφω για αυτοαναιρεση δεν εννοω στα λεγομενα καποιου σε θεματα ΠΑΟΚ...η αυτοαναιρεση παει στο γεγονος οτι επικαλειστε την αντικειμενικοτητα ενω την ιδια στιγμη με τις πραξεις σας δειχνετε το αντιθετο...Dinos_Liverpool έγραψε:Σέρα, δεν ξέρω κανέναν μοντ, από την τωρινή ομάδα, που να μην είναι αντικειμενικός και να αυτοαναιρείται. Εσύ ξέρεις κανέναν;Sera4 έγραψε:το θεμα των υβρεων και των κριτικων ειναι σχετικο και υποκειμενικο...αντιστοιχες συμπεριφορες για παραδειγμα στο τοπικ συνδεσμιακου κινηματος του ΠΑΟΚ βαφτιστηκαν κριτικες απο τους αρχοντες του φορουμ....η "αντικειμενικοτητα" που ισχυριζεστε παει λιγο συννεφο γενικως καθως μονοι σας καταφερνετε να αυτοαναιρειστε...
απο εκει και περα με αυτα που διαβασα θεωρω χαζο και αχρειαστο το πρωτο μπαναρισμα για ενα μηνα στον κρανατο...μετα δεν ξερω τι ακολουθησε για να γινει μονιμο και λογικα δεν θα μαθουμε και ποτε...
και σου ξαναθετω το θεμα που σε ειχα πει και πριν λιγες μερες...
ανοιγοντας ξανα του τοπικ του κοντου ανερτησες αυτο...
Dinos_Liverpool έγραψε:
Ξεκλειδώνουμε και ευελπιστούμε να διαβάζουμε ΜΟΝΟ κριτικές. Σχόλια με προτροπές, 14άρια, λοιπές αριθμητικές μαθηματικές πράξεις, εξυπνάδες και εν γένει με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας, θα σβήνονται ολοκληρωτικά και δεν θα αρκούμαστε σε [επεξεργασία].
Όποιος ξανακάνει το τόπικ ρδέλο, έφυγε για βρούβες...
οταν εβγαλε μια ανακοινωση ο σφ ΠΑΟΚ Νεαπολεως "Μπελλος" την προηγουμενη βδομαδα μετα απο μια σειρα ποστ
που δεν τα λες και κριτικη παρεθεσα το ποστ σου αναφεροντας
Sera4 έγραψε:ελπιζω τα συγκεκριμενα να ισχυουν για ολα τα τοπικ και οχι επιλεκτικα...
ο σουρμενετες που ηταν εκεινη τη στιγμη μεσα μου απαντησε με τον πολυ ευγενικο τροπο
[/quote]sourmenetes έγραψε: Το προβλημα σου αυτο ειναι????
Απορω μερικες φορες πως εχετε καποιοι ορεξη..
Εδω εχουμε φαει τετοια πικρα και το ζητημα σου sera ειναι αν θα ειμαστε ομοιοι στις αντιδρασεις σε ολα τα τοπικ???
Sorry αλλα δεν θα ειχα καν το κουραγιο, ουτε για αστειο, να κανω τετοια συσταση στην admin team μετα απο τα χθεσινα.
ενω στη συνεχεια κιολας δηλωσε πως μονο αγανακτισμενους εβλεπε και οχι προκλησεις...
το τι εγινε μετα μεσα οπου μπηκαν και κατηγοριες οτι "ανεβοκατεβαζουν διοικησεις", τα "παιρνουν" κλπ δεν το επεκτεινω...
βρεθηκε εκει ο ρομαν οπου η μονη συσταση που εκανε μεσα σε ολο αυτον τον οχετο ηταν σε καποιον να μη γραφει greeklish...
οταν λοιπον σε ενα τοπικ οπως του κοντου υπαρχει τεραστια αυστηροτητα (και καλα κανετε) περιμενα και αναλογες συμπεριφορες σε ολα τα επιπεδα οπως σε τοπικ συνδεσμων της ομαδας οπου καποια τρολ ιδιως κανουν παρτυ μιλωντας συνεχως για διωγμενους παντελακηδες...
και αν θελετε να επικαλειστε την αντικειμενικοτητα σας θα περιμενα ας πουμε και αναλογη συμπεριφορα σε τοπικ τζαβελοσπυροπουλων οπου εχουν γραφτει πολυ χειροτερα πραγματα σε ειρωνιες αλλα η αντιδραση σας ειναι πολυ πιο χαλαρη...και αυτοι τη φανελα του ΠΑΟΚ φορανε στην τελικη...
και για να κλεισω ουτε καποια επιθεση κανω ουτε με τα παιδια που ανεφερα (σουρμε και ρομαν) εχω καποιο προβλημα...απλα ετυχε αυτοι να ειναι στη συγκεκριμενη φαση...
σεβομαι την προσπαθεια που κανεις και την αναγνωριζω αλλα δινω και λιγο "food for thought" που λενε και στο χωριο μου για να βελτιωθουν περισσοτερο τα πραγματα στο φορουμ και να υπαρχουν οι αναλογες ισορροπιες προς ολες τις μεριες...
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη αναφερθηκες σε εμενα και δεν ειναι οτι με ενοχλει,απλα ειναι το χρονικο σημειο sera που εγινε αυτο.
Νομιζω οτι εγινε το ποστ σου μετα την ηττα ειτε απο παναιτωλικο ειτε οφη.
Και κανω εγω αυτο το ποστ...Αν εκεινη την ωρα ειναι πιο σημαντικο το τοπικ του σαλπι ή του καθε σαλπι αν αντιμετωπιζεται με αντικειμενικοτητα νομιζω οτι μαλλον ψαχνει καποιος ψιλους στα αχυρα για να επιτεθει στο φορουμ.Εισαι απο τα πολυ παλια μελη, εχεις διατελεσει μοντ και ξερεις το γινεται στη στραβη βραδια.
Θα περιμενα εκεινη την ωρα τη βοηθεια απο καποιον που εχει ζησει τοσο το φορουμ,θα περιμενα και απο πολλους αλλους παλιους εδω μεσα να βοηθανε πιο πολυ στην ευρυθμη λειτουργια του παρα να παιρνουν το πιστολι και να βαρανε οπου βρισκουν.
Δυστυχως, πολλοι βλεπουν το φορουμ ως ο λαος (απλα μελη) και η διοικηση(admin-mod).
Εγω δεν εχω καμοια τετοια αποψη για το φορουμ του ΠΑΟΚ.Δυστυχως δεν βοηθαει ο λαος οσο θα ηθελα-θελαμε.Θα επικαλεστεις, οπως κανεις τις περισσοτερες φορες, οτι εγω και ο dinos και ο ρομαν και ο ρειν και ο αρμυ ειμαστε οι μοντ και οτι εμεις πρεπει να ελεγχουμε το φορουμ.Το δεχομαι.
Εφοσον η βοηθεια δεν ερχεται απο το λαο τοτε θα εχουμε τετοιου ειδους ζητηματα.Τωρα το να επικαλειται καποιος που εχει τοσα χρονια εδω μεσα οτι το τοπικ του σαλπι προστατευται πιο πολυ απο του τζαβελλα-σπυροπουλου νομιζω οτι δε στεκει.
Εχουν ειπωθει ακρως χειροτερες εκφρασεις-αποψεις στο τοπικ του σαλπι.Δε θα μπω περαιτερω στην κουβεντα,θα χασω και γω το νοημα.
Νομιζω οτι εγινε το ποστ σου μετα την ηττα ειτε απο παναιτωλικο ειτε οφη.
Και κανω εγω αυτο το ποστ...Αν εκεινη την ωρα ειναι πιο σημαντικο το τοπικ του σαλπι ή του καθε σαλπι αν αντιμετωπιζεται με αντικειμενικοτητα νομιζω οτι μαλλον ψαχνει καποιος ψιλους στα αχυρα για να επιτεθει στο φορουμ.Εισαι απο τα πολυ παλια μελη, εχεις διατελεσει μοντ και ξερεις το γινεται στη στραβη βραδια.
Θα περιμενα εκεινη την ωρα τη βοηθεια απο καποιον που εχει ζησει τοσο το φορουμ,θα περιμενα και απο πολλους αλλους παλιους εδω μεσα να βοηθανε πιο πολυ στην ευρυθμη λειτουργια του παρα να παιρνουν το πιστολι και να βαρανε οπου βρισκουν.
Δυστυχως, πολλοι βλεπουν το φορουμ ως ο λαος (απλα μελη) και η διοικηση(admin-mod).
Εγω δεν εχω καμοια τετοια αποψη για το φορουμ του ΠΑΟΚ.Δυστυχως δεν βοηθαει ο λαος οσο θα ηθελα-θελαμε.Θα επικαλεστεις, οπως κανεις τις περισσοτερες φορες, οτι εγω και ο dinos και ο ρομαν και ο ρειν και ο αρμυ ειμαστε οι μοντ και οτι εμεις πρεπει να ελεγχουμε το φορουμ.Το δεχομαι.
Εφοσον η βοηθεια δεν ερχεται απο το λαο τοτε θα εχουμε τετοιου ειδους ζητηματα.Τωρα το να επικαλειται καποιος που εχει τοσα χρονια εδω μεσα οτι το τοπικ του σαλπι προστατευται πιο πολυ απο του τζαβελλα-σπυροπουλου νομιζω οτι δε στεκει.
Εχουν ειπωθει ακρως χειροτερες εκφρασεις-αποψεις στο τοπικ του σαλπι.Δε θα μπω περαιτερω στην κουβεντα,θα χασω και γω το νοημα.
-
εγω και ο dinos και ο ρομαν και ο ρειν και ο αρμυ ειμαστε οι μοντ
[/quote]
Γιατί ρε παιδιά, ο odi τι έγινε;
[/quote]
Γιατί ρε παιδιά, ο odi τι έγινε;
- Μπαρκαρούτσος
Βασικα εγω εχω αποχωρησει απ την ομαδα των μοντ. Συμβουλευτικες υπηρεσιες παρεχω.