Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Δημοσίευση από Alastor »

Ισως ο καλυτερος μεταγραφικος σχεδιασμος των τελευταιων ετων,αν εξαιρεσεις το χρονικο σημειο των μεταγραφων που ιδανικα θα θελαμε να ναι νωριτερα.

Αν βγει και ο Μπακαγιοκο,θα μαστε αψογα. Αν οχι , θα δεινοπαθησουμε στα χαφ με πιθανους τραυματισμους,καρτες κ κουραση των βασικων μας.

Παμε για το ριπιτ φετος και για πολυ δυνατους και ενδιαφεροντες αγωνες στο γιουροπα λιγκ πλεον !
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Πορκυ έπεσε μέσα στο ότι ήρθε στόπερ. Απλά δεν βρήκε το όνομα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:To αν θα ανοιξει η οχι ξανα η υποθεση Μειτε θα κριθει απο την αποδοση του Μπακαγιοκο. Αυτη θα κρινει σε μεγαλο βαθμο και τις φετινες μας βλεψεις. Αν ολα πανε κατ'ευχην τοτε ξεχναμε Μειτε και τον Γεναρη θα ασχοληθουμε με διαφορετικου τυπου χαφ,καποια επενδυση. Αν οχι τοτε τον Γεναρη μπορει να να ζησουμε νεα επεισοδια του σηριαλ...
Δε νομίζω ρε συ Τζος να κριθεί μέσα από την ομάδα, άσε μας εμάς, τόσο πρόχειρα ο Μπακαγιόκο. Για να βρει τα πατήματά του ο άνθρωπος πιθανώς να χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 μήνα από σήμερα, ίσως και παραπάνω, δηλαδή καλός Νοέμβρης και βάλε. Στο δικό μου το μυαλό έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ. Και για να είμαι ειλικρινής, έχοντας ελλιπή προφανώς εικόνα των παραμέτρων της συγκεκριμένης υπόθεσης, πιστεύω ότι το παλικάρι επέλεξε να μην έρθει κι αυτό γύρισε το μυαλό της ιδιοκτησίας. Καλά έκανε, προτιμώ 1850 φορές τον Μπακαγιόκο, που θέλει πραγματικά να είναι εδώ μαζί μας.
Θα είχε ενδιαφέρον να τα εξηγήσει ο Ginola τα περί Μεϊτέ. Πάντως άνετα χωράει και με Μπακαγιόκο στην τετράδα. Δεν θα χωράει αν αποδειχτεί ότι ο Καμαρά μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και σ' εκείνη τη ζώνη κάτω από το κέντρο, όπου είτε πρέπει να υποδεχτείς την μπάλα και να την προωθήσεις σωστά, πολλές φορές υπό πίεση, είτε να αναχαιτίσεις τον αντίπαλο.
Το σίγουρο είναι ότι παραμένει ερωτηματικό γιατί ο Μεϊτέ θέλει να μείνει ανενεργός φέτος και η εξήγηση με το συμβόλαιό του εμένα δεν μου φτάνει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ώρα άφιξης κ ποτέ,ξέρουμε για Λοβρεν;
Είχε ακουστεί για αύριο,αλλά ουδέν νεώτερον.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aντε και τον Δεκεμβρη ή τον Ιουλιο ενα σουπερ δεξι μπακ, αν μπορουσαμε να αποδεσμευαμε καποιον εκει (καποιους, όλους).
Μπραβο ρε Ιβαν, μεγαλη χαρά μας έδωσες. Και ο Γιωργης που λειτουργησε στην σκιά.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Σε γενικές γραμμές ήταν μια θεωρητικά πολύ πετυχημένη μεταγραφική περίοδος με κάποια ερωτηματικά. Θεωρώ την μεταγραφή του Μπακαγιόκο κομβική για το ταβάνι της ομάδας και όσο κι αν λυπάμαι για το κενό του Μειτέ χαίρομαι που επιτέλους έχουμε στον ΠΑΟΚ ένα πραγματικό αμυντικό χαφ.

Ωστόσο έχω κάποιους προβληματισμούς για την τακτική ισορροπία της ομάδας καθώς θα πρέπει να αλλάξει. Ο Κουλιεράκης και ο Μειτέ ήταν σημαντικοί στο μπιλντ απ παιχνίδι, ο Κόλει δεν μοιάζει τέτοιος και ο Μπακαγιόκο μετά βεβαιότητας δεν είναι. Επίσης έπαιζαν και οι δύο από τα αριστερά όπου δημιουργούνταν η θανατηφόρα υπερφόρτωση με Μπαμπά, Ντέλια, Τάισον που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από καμιά ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό φέτος θα είναι πιο δύσκολο. Γενικά κερδίσαμε σε δύναμη και ύψος αλλά χάσαμε σε πασάρισμα, αλλά ο Λούτσε θα βγάλει άκρη.

Επίσης χαίρομαι που θα δούμε ΠΑΟΚ με κανονικούς επιθετικούς, έχω βαρεθεί τους άμπαλους και τα παλτά σε αυτή την θέση.

Το νοικοκύρεμα του ρόστερ ήταν επίσης πολύ πετυχημένο με αποχώρηση παικτών που είτε δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν είτε δεν έκαναν στον προπονητή και αντικατάσταση με πιο φρέσκους παίκτες.

Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι έπαιξε με τον Μειτέ.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Πριστ δεν πας πουθενά. Αν ειναι δυνατόν να σταματάνε το γράψιμο άνθρωποι σαν εσένα και να συνεχίζουν ακάθεκτοι άνθρωποι φουλ στην αρνητικότητα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Prist στα εχω ξαναγραψει
Εικόνα

Σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

paokspren έγραψε:Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι έπαιξε με τον Μειτέ.
Πιθανοτατα τιποτα το ιδιαιτερο δεν επαιξε με τον Μειτε..
Ο τυπος κοιταει την παρτη του και πολυ καλα κανει..
Και εμεις αντιστοιχα κοιταμε την παρτη μας και καλα κανουμε..

υγ.Πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ο Μειτε θα ηταν το ιδιο καλος και φετος εχοντας
εξασφαλισμενο συμβολαιο 3ετιας και δεν ηταν αραχτος και σικιμε κανταρ ??
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Amsterdamer_87 έγραψε:
paokspren έγραψε:Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι έπαιξε με τον Μειτέ.
Πιθανοτατα τιποτα το ιδιαιτερο δεν επαιξε με τον Μειτε..
Ο τυπος κοιταει την παρτη του και πολυ καλα κανει..
Και εμεις αντιστοιχα κοιταμε την παρτη μας και καλα κανουμε..

υγ.Πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ο Μειτε θα ηταν το ιδιο καλος και φετος εχοντας
εξασφαλισμενο συμβολαιο 3ετιας και δεν ηταν αραχτος και σικιμε κανταρ ??
Μόνο και μόνο για το σικεμε κανταρ θα σε έβαζα καρδούλα αν υπήρχε ρε μπαγασα...
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Ευτυχώς, με την έλευση του Λόβρεν φαίνεται να καλύφθηκε η μοναδική ανισορροπία του ρόστερ.

Αρκετούς παίκτες δεν τους έχουμε δει ακόμα να παίζουν, αλλά γενικά φαίνεται να κάναμε καλές μεταγραφές χωρίς να πληρώσουμε υπεραξίες. Το αποτέλεσμα ευελπιστώ ότι θα είναι ένα γεμάτο και ισορροπημένο ρόστερ με πολύ καλή ποιότητα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι, εκτός του Σαμάτα, δε φαίνεται να έχουμε παίκτες που δεν υπολογίζονται.
Επίσης, νομίζω ότι όλοι οι παίκτες μας ανήκουν, δεν έχουμε δανεικούς.

Οι απώλειες Μεϊτέ και Κουλιεράκη είναι σημαντικές, όλοι ελπίζουμε ότι οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ θα τους αντικαταστήσουν επάξια. Βέβαια, σημαντική είναι και η παραμονή των Κωνσταντέλια και Κοτάρσκι, όπως και η διαφαινόμενη αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις (σέντερ φορ, Σορετίρε αντί του κανένα, Καμαρά αντί του Μάρκος Αντόνιο).

Θα ήθελα το ρόστερ να είχε ένα κλικ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, παρότι γενικά είμαι φαν των μπαρουτοκαπνισμένων παικτών, ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, θα ήθελα να είχε ανέβει κάποιος παίκτης από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Προφανώς αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο ανεβαίνει η ποιότητα του ρόστερ, ωστόσο είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ευρωπαϊκή λίστα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πω πω τόσες λίγες σελίδες...

Θα σκάσει κανένας Rabiot και θα τρέχετε...
psykoman έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:εξασφαλισμενο συμβολαιο 3ετιας και δεν ηταν αραχτος και σικιμε κανταρ ??
Μόνο και μόνο για το σικεμε κανταρ θα σε έβαζα καρδούλα αν υπήρχε ρε μπαγασα...
Δεν είναι σεκεμέ καντάρ;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Προτείνω κλείδωμα topic μετά από επικοινωνία με ΠΑΕ...Φτάνει ,μας έφθειρε όλο το καλοκαίρι,ξεκινάνε τα σημαντικά..Παίκτης,χαφ δηλαδή, δεν υπαρχει λογική να έρθει τώρα,ιδίως από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος παραγκωνισμένος χαφ..Να έρθει ο κάθε Μειτε να κάνει τι??Μόνο προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας θα δημιουργήσει θεωρώ..Ο Σβαμπ θα πει εμένα γιατί με ανανεωσες,ο Μπάκα θα πει εμένα γιατί μου υποσχέθηκες θα ξαναβρω τα πατήματα μου,ο Οζντοεφ ο ίδιος πέρυσι δήλωσε ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα άλλης φυσεως,ας μη διογκωθούν..Καλά ο Θυμιανης θα ρωτήσει σίγουρα "καλά ούτε για 5ο χαφ δε με θέλετε?"
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανεις δεν περιμενει χαφ, που ακομα και αν το σκεφτονταν, θα μιλουσαμε για περιπτωση νεαρου με προοπτικη για το μελλον, οχι για αμεση ενταξη. Απο εκει και περα πλεον η κουβεντα γινεται σε στυλ αποθεραπειας , αποφορτισης απο την ενταση των τελευταιων ημερων.Χαλαρη καφενειακη κουβεντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”