Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gabri17 έγραψε:Χαλαρωστε.
Ολοι στην τσιτα ειμαστε.
Περι του καβουρα και του φιλιππινεζου.
Ο τιγρης ακουγεται οτι δεν ανεβηκε εδω για το αυριανο ματς. Αυτα γινονται και απο το τηλεφωνο. Δεν ηταν αναγκη να ερθει. Επισης το να πεις σε μια ομαδα να κερδισει και να ταξεις πριμ δεν ειναι οπως το να πεις κατσε χασε. Λες και οαρης δεν θα επαιζε να κερδισει αν δεν ερχοταν αυτος.
Δυο αλλοι ακουγεται οτι ειναι οι λογοι.
1. Ο χωριατης ο παλετας, εχει βιτσιο να δειχνει οτι κανει μπιζνα με τους μεγαλους. Τα ιδια εκανε και οταν ηταν στη Βεροια και δειτε που κατεληξε η Βεροια. μεχρι και πολη αλλαξε γιατι ακομη χρωσταει και στα δεντρα.
2 ( και σημαντικο). Εχει εκλογες η επο το καλοκαιρι. Αυτη τη στιγμη η συμμαχια ειναι ΠΑΟΚ-βαζελος-γαβρος εναντιον χαρτιου.
Θελει να ριξει στο φιλοτιμο στον Ιβαν μπας και γυρισει σε αυτον γιατι αλλιως την χανει την επο το χαρτι.
Οποτε μην παραξενευστε αν μεσα σε ολα ο τιγρης ειπε στον παλετα κατσε χασε αυριο, και θα σου κανονισω εγω το κυπελλο
Hermann έγραψε:Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτή τη κουβέντα αλλά γιατί δε μίλησε κανείς για το καταφανές χέρι που δε δόθηκε πεναλντι στο τελευταίο ματς ρε παιδιά; Επειδή έληξε 4-1;
Θα πρέπει να μας προβληματίσει θαρρώ, εκτός αν είναι κάποια παράγραφος του κανονισμού πάλι για τα χέρια και δε θεωρείται χέρι!
θαρρω πως δεν δωθηκε επειδη δεν αλλαζει την πορεια της μπαλας, τουλαχιστον ετσι μου ειπαν φιλοι μου.
Δίνω ένα 40%, με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Αρη και όντως το κίνητρο του είναι μεγάλο.
Από την άλλη, η συνθήκη συνολικά δεν είναι καλή. Εξηγούμαι.
1. Αν κάποιος πριν δέκα μέρες έπρεπε να στοιχηματίσει στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να ποντάρει σε 4 συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπυ, με όλους τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος και τον αμέσως επόμενο στη δυναμικότητα. 1 € θα του έδινε περίπου 100€. Αυτά τα στοιχήματα συνήθως δε βγαίνουν και σήμερα θα του έλεγα να πάρει τα 70€, να κάνει cash-out και να τερματίσει το στοίχημα. Δεν είναι τυχαίο, πως δεν υπάρχει παρόμοιο occurrence στο Ελληνικό ή σε άλλα πρωταθλήματα.
2. Δεν υπάρχει τίποτα να ελπίζεις, πλην των όσων θα γίνουν στον αγώνα που έχεις να δώσεις. Ο συνδιεκδικητής σου παίζει στην έδρα του, με την ομάδα με τη χαμηλότερη δυναμικότητα από τις 6 και χωρίς καμία ελπίδα έκπληξης, που σε ένα καθαρό σύστημα, θα την είχες. Άρα, ο πάγκος δεν θα έχει ραδιοφωνάκια που λέγαμε παλιά, δεν έχει νόημα. Αυτό είναι απογοητευτικό για το άθλημα και βάζει άδικη πίεση σε μία ομάδα. Κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι και καλό γιατί συγκεντρώνεσαι στον έναν αγώνα που έχεις να δώσεις. Παπάρια, θα προτιμούσα τις πιθανότητες μου ο Τσιλούλης και ο Σλιβκα, να γίνουν Ρονάλντο και Μέσι την Κυριακή το απόγευμα.
3. Για κακή σου τύχη, ο do or die αγώνας σου είναι με την ομάδα που παρασιτεί ξεδιάντροπα τα τελευταία δεκα χρόνια, και δεν φτάνει αυτό, ο τελευταίος της όψιμος ξενιστής είναι ο συνδιεκδικητής σου. Έμαθα μάλιστα πως ανέβηκε και ο Μέλ από χτες Θεσσαλονίκη, όπως ανέβαινε και ο Βαγγέλης πριν τα ματς με τον Άρη τις καλές εποχές του Αρετόπουλου, του Σπαθα, του Μάνταλου και του Μήτσιου.
4. Αλλά και αυτό να μην έφτανε, ο παρασιτικός οργανισμός του 3, είναι και ο ορκισμένος εχθρός σου. Η Έβερτον σου, αν ήσουν Λίβερπουλ, τον οποίον φέτος δεν έχεις καταφέρει να κερδίσεις.
5. Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί, ο αγώνας είναι και στην έδρα του, με 20.000 αφιονισμένους οπαδούς, που στην πλειοψηφία τους θα αντάλλασσαν το κύπελο με το να στερήσουν το πρωτάθλημα από τον συντοπίτη.
6. Και πάμε και στα πρακτικά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Το μοναδικό του πλεονέκτημα σε αυτή τη συνθήκη.
Δυστυχώς, αυτό σημαίνει όμως πως θα παιχτεί ποδόσφαιρο. Θα παιχτεί; Αυτό θα το καθορίσει ο διαιτητής. Θα φανεί. Το ότι δεν είναι elite Γερμανός με ενοχλεί, αλλά ας μην κάνουμε δίκη προθέσεων. Το ότι είναι Ισραηλίτης με ενοχλεί, γιατί θα έπρεπε να είναι σπίτι του και να μην βλέπει αγώνα του δυτικού κόσμου ούτε με κιάλι λόγω sanctions και δεύτερον (και χιουμοριστικό) θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί λόγω εντοπιότητας με τους οπαδούς του Άρη.
Για όλα τα παραπάνω, τα λεφτά μου θα τα έβαζα στην ΑΕΚ για πρωτάθλημα. Το αξίζει; Παικτικά, οριακά όχι. Νομίζω ότι μετά τον ΠΑΟΚ, παικτικά, θα το άξιζε το Cinderella story του Ολυμπιακού του τελευταίου τριμήνου και φυσικά αν κάποιος μπορεί να βάλει στην άκρη την τοξικότητα του οργανισμού και κρίνει ομάδα και παίκτες, που φέτος ιδίως δεν φταίνε σε τίποτα. Για την ΑΕΚ, δυστυχώς έχει μπει σε μονοπάτια που δίνουν τίτλους αλλά βρωμάνε. Και μόνο για το μισάωρο που έκανε να βγει ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς των play off, θα έπρεπε να έχει επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας.
Πάμε λοιπόν να τα δώσουμε όλα, για αυτό το 40% μας, όπως ακριβώς τα είπε ο gika. Προσωπικά, δε θα το δω, γιατί δεν πιστεύω πως θα παιχτεί ποδόσφαιρο και έχω αρκετή τοξικότητα στη ζωή μου από πραγματικά βακτήρια και μικρο-οργανισμούς στο σώμα της μάνας μου, εδώ και μήνες.
Δεν είναι ανάγκη να τα δω με μεγεθυντικό φακό σε ζωντανή μετάδοση για να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν.
Προσυπογραφω οτι ειπε ο Cellophan. Δεν θα το δω το ματς. 2 παιδια εχω...ειδα το ματς με τον γαβρο και κοιμηθηκα 2.30 απο την υπερενταση. Το ιδιο με τον παναθηναικο και ενιωθα τσιμπηματα στην καρδια....Ας κερδισουμε και ας το δω μετα....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ.
ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!
ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....
Εγώ πάντως σε αντίθεση με τον cellophan,
Λέω ότι θα ηταν χειροτερο, θα το φοβόμουν πάρα πολύ το ματς, αν τους είχαμε νικήσει 3 φορές στη σεζόν και πηγαιναμε αφ υψηλού να τους κερδισουμε κ τετάρτη φορά, ούτως ώστε με αυτή τη νίκη να εξασφαλίσαμε μαθηματικά το Πρωταθλημα.
Κ στοιχήματα θα το φοβόμουν.
Τώρα δεν το φοβάμαι, το μόνο που φοβάμαι αγωνιστικά είναι τα δοκάρια κ οι αχαστες ευκαιρίες, που ελπίζω να μετατραπούν σε γκολ κ όχι να γίνουν χαμένες.
Έχω εμπιστοσύνη στο γυαλισμένα ματιά των παικτών μας, που θα μπουν στον ΤΕΛΙΚΌ των ΤΕΛΙΚΏΝ.
Ευτυχώς αύριο θα δουλεύω όλη μέρα και θα απασχοληθεί (;) κάπως το μυαλό μου.
19:45 σχολαω και μετά δεν ξέρω.
Είμαι ανάμεσα στο να πάω Τούμπα και το να περπατάω στους δρόμους αφουγκραζομενους τις φωνές του κόσμου από σπίτια και καφέ.
Εγώ θα το βάλω να παίζει, και θα βγω μια βόλτα και θα γυρίσω στο ημίχρονο να δω σκορ και αν δεν χάνουμε θα προσπαθήσω να δω ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Αν χάνουμε το κλείνω και περιμένω να δω σκορ μετά το τέλος τού αγώνα μπας και το γυρίσαμε.
Καποιους αγωνες φετος δεν τους ειδα λογω κρισεων αγχους που με επιαναν.4 αγωνες + τον επαναληπτικο με Μπρυζ που το εκλεισα στο ημιχρονο.
Τον επαναληπτικο κυπελου με βαζελο.Τον αγωνα στην Λαμια,τον 1ο στα πλευοφ με το ερπετο και το 2-1 παλι με τον γαβρο.
Λες και κατι με με απετρεπε να τα δω...
Απο τον αγωνα με την χαρτινη κατι μου ελεγε μεσα μου να καθησω να δω τα παντα.Εχει βγει μεχρι στιγμης.Ετσι και αυριο. Θα το δω με τον πατερα μου μετα απο χρονια.
Οταν ηταν νεος πηγαινε μεσα-εξω για τον ΠΑΟΚ.Δεν έχανε αγωνα.
Παμε γερα!