Παίζουμε χάλια ρε συ, δεν το βλέπεις.PAOK_Antarctica έγραψε:Ο ΠΑΟΚ είναι για τον πουτσο.
Ο ΠΑΟΚ γαμιεται.
ΠΑΟΚ = το πεταμένο στην άκρη του λασπωμένου δρόμου κομμένο πετσακι κάποιου δυσοσμου τραβελιου.
Είμαι στο κλίμα του φόρουμ;
Επιθετικά δεν έχουμε κάνει μια καλή φάση. Ούτε μια.
Αμυντικά υπάρχουν τεράστιοι διάδρομοι και ο Ολυμπιακός παίζει στα όρια του οφσάιντ να βγει στην πλάτη μας. Ευτυχήσαμε 2 φορές να γλυτωσουμε τα γκολ για εκατοστά. Την τριτη έγινε το πέναλτυ.
Μέχρι και στην επαναφορά οι δικοί μας κοιμήθηκαν. Όπως και στο πρώτο ακυρωθεί γκολ που δεν κατάλαβαν ότι οι άλλοι παίζουν. Όπως και στην Τούμπα στο αντίστοιχο ματς. Αστεία λάθη.
Και στα λέω εγώ που γουστάρω Ραζβαν και δεν θεωρώ ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο.
Δεν ξέρω αν όλη η ομάδα παίζει με 40 πυρετό, αλλά αυτό που βλέπουμε δεν δικαιολογείται. Αν μη τι άλλο αν δεν έχεις ανάσες, παίξε πίσω, κλειστά και βάλε μέσα Τάισον, Ντεσποτοφ να χτυπήσουν στην κόντρα.
Τώρα έχουμε μια ανούσια κατοχή και με το που την χάνουμε τρέμει το φυλλοκάρδι μας.
Τα ίδια είχαμε με την Μπριζ δυο παιχνίδια τώρα.
Ο άλλος παίζει με τα δευτερα, 8 αλλαγές, η άμυνα του είναι αστεία και δεν έχουμε καταφέρει ούτε σουτ στον στόχο!
Φαίνεται το ματς που χάνουμε αλλά γυρίζει. Φαίνεται και η ομάδα που 8 ημίχρονα να παίξει, δεν…
Λες και έχουμε μείνει από μπαταρία, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά.
Πρώτη φορά μας ξανά συμβαίνει τέτοια εποχή.
Απλά τώρα με γαύρο δεν έχουμε και την δικαιολογία εμείς παίζουμε Ευρώπη.