Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από DamoN »

Ρασβαν ροτεισον και την Κυριακή την Πέμπτη πρέπει να πετάνε
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

aivas19 έγραψε:Ναι και;
Δεν ειδα ομως να λες ε και στο προηγουμενο παιχνιδι.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

DamoN έγραψε:Ρασβαν ροτεισον και την Κυριακή την Πέμπτη πρέπει να πετάνε
Την Πέμπτη πιστεύω καλό θα ήταν να κατέβει κανονικά με όλους, γιατί μετά από τόσες απουσίες που οι περισσοτεροι γυρνάνε την Κυριακή ( Μειτε, Κουλιερακης, Κοταρσκι, Αντριγια και Μπαμπά πιστευω θα είναι με ζαγκρεμπ) θα πρέπει ίσως να ανασυγκροτήσει λίγο την βασική 11αδα, εκτός από τον κεντζιορα και τον Ντελια που πρέπει να πάρουν ανάσες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ναι και;
Δεν ειδα ομως να λες ε και στο προηγουμενο παιχνιδι.
Ναι και;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Α οκ, προφανως ειναι καποιου ειδους παιχνιδι αυτο. Δε θα συμμετεχω, ευχαριστω.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Φτάνει ρε Λουτσε. Είπαμε να εισαι πεισματάρης, να εισαι εγωιστης, να θελεις να εξαντλείς τις πιθανότητες, αλλα κάπου πρεπει να υπαρχει κι ενα οριο. Θα το γραφω μεχρι να μαλλιασει η γλώσσα μου: Πρεπει να χαθει κι αλλος στοχος για να τον βαλεις επιτελους στην εξεδρα; Κριμα δεν είναι να πεταξεις ΚΑΙ τη δικη σου προσπαθεια στα σκουπιδια για ενα καπριτσιο;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Το φόρουμ έχει καταντήσει από μερικούς, χειρότερο από τα σοσιαλ. Το τοπικ δε, του προπονητή είναι, άστο να πα να γαμηθεί. Υπάρχουν άτομα που τα διαβάζουμε και είναι να ξερνάς από τα μάτια. Μηδέν κριτική επί της ουσίας. Αερολογίες, τα ίδια και τα ίδια. Τσιγγάρας από τη μία, Ντέλιας, από την άλλη, Σαμμάτα από την παράλλη. Έχει καταντήσει κουραστικό.
Ράζβαν, αναγνώριση δε θα βρείς ποτέ. Αλλά ξέχασα, επειδή παίρνεις 2 χαρτιά πρέπει να το πάρεις ξανά αήττητος (γιατί κάποιοι ξεχνάν ότι ΕΣΥ ήσουν προπονητής τότε) και να μην κάνει κοιλιά η ομάδα σου. Τέλος πάντων, ξέρουμε πως θα καταλήξει όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μα δεν το πήρε ο Lucescu εκείνο. Ο Τσίπρας έκανε δώρο το πρωτάθλημα στο Σαββίδη, κι εγώ αν ήμουν προπονητής θα το έπαιρνα τότε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ναι αλλά θα έβαζες Τζίμα και Τσιγγαρα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θα έπαιζα και φιλικά μεσοβδόμαδα, για να παίζουν περισσότερο.

Άλλωστε, ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα, αλλά να παίζουν τα αετόπουλα κι εγώ θα κάνω υπομονή, αλλά αν δεν νικάμε δεν κάνω υπομονή, αλλά αν τα αετόπουλα παίζουν χάλια θα κράζω, εκτός κι αν νικάμε χωρίς τα αετόπουλα, οπότε θα κράζω που δεν βάζει τα αετόπουλα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μα δεν το πήρε ο Lucescu εκείνο. Ο Τσίπρας έκανε δώρο το πρωτάθλημα στο Σαββίδη, κι εγώ αν ήμουν προπονητής θα το έπαιρνα τότε.
χαχαχαχα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Daskalos_4 έγραψε:Φτάνει ρε Λουτσε. Είπαμε να εισαι πεισματάρης, να εισαι εγωιστης, να θελεις να εξαντλείς τις πιθανότητες, αλλα κάπου πρεπει να υπαρχει κι ενα οριο. Θα το γραφω μεχρι να μαλλιασει η γλώσσα μου: Πρεπει να χαθει κι αλλος στοχος για να τον βαλεις επιτελους στην εξεδρα; Κριμα δεν είναι να πεταξεις ΚΑΙ τη δικη σου προσπαθεια στα σκουπιδια για ενα καπριτσιο;
Νομίζω ότι ένας άνθρωπος για να είναι τόσο επιτυχημένος όσο ο Ραζβαν, σίγουρα θα έχει υπέρμετρο εγωισμό.
Αν το δεις έτσι, εξηγούνται πολλά.

Όσο όλοι του λένε να τον βγάλει, αυτός θα τον βάζει μέσα.
Όσο του λένε να βάλει Τζίμα, τόσο λιγότερο θα παίζει.
Μόλις σταματήσουμε, θα κάνει το λογικό.

Αυτό για να φανεί ότι δεν άγεται και φέρεται από κανέναν, και ότι είναι ο απόλυτος άρχων του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Καλά με τον τζιμα δεν έπαιξε το πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό; Δεν τροφοτοδηθηκε κι ιδιαίτερα βέβαια αλλά θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες ο μικρός.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

xrisitsapa έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Φτάνει ρε Λουτσε. Είπαμε να εισαι πεισματάρης, να εισαι εγωιστης, να θελεις να εξαντλείς τις πιθανότητες, αλλα κάπου πρεπει να υπαρχει κι ενα οριο. Θα το γραφω μεχρι να μαλλιασει η γλώσσα μου: Πρεπει να χαθει κι αλλος στοχος για να τον βαλεις επιτελους στην εξεδρα; Κριμα δεν είναι να πεταξεις ΚΑΙ τη δικη σου προσπαθεια στα σκουπιδια για ενα καπριτσιο;
Νομίζω ότι ένας άνθρωπος για να είναι τόσο επιτυχημένος όσο ο Ραζβαν, σίγουρα θα έχει υπέρμετρο εγωισμό.
Αν το δεις έτσι, εξηγούνται πολλά.

Όσο όλοι του λένε να τον βγάλει, αυτός θα τον βάζει μέσα.
Όσο του λένε να βάλει Τζίμα, τόσο λιγότερο θα παίζει.
Μόλις σταματήσουμε, θα κάνει το λογικό.

Αυτό για να φανεί ότι δεν άγεται και φέρεται από κανέναν, και ότι είναι ο απόλυτος άρχων του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Δηλαδη ο Λουτσεσκου μπαινει κ διαβαζει στα σοσιαλ ή εδω στο φορουμ, με google translate, τα σχολια βαλε Τζιμα ή βγαλε Σαματα κ κανει το αντιθετο λογω εγωισμου κ για να δειξει οτι ειναι ο απολυτως αρχων του ποδοσφαιρικου τμηματος?

Κ αν σταματησουμε, θα κανει το λογικο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”