βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Jonny
4
2%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
31
17%
Baba
37
20%
Meïtè
31
17%
Schwab
1
1%
Taison
2
1%
Κωνσταντέλιας
18
10%
A. Živkovic
6
3%
Thomas
1
1%
Κουλιεράκης
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
48
26%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
M. Antônio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
nikvasil

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 pen) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nikvasil »

Photis έγραψε:
nikvasil έγραψε:Περηφάνεια
Αντίσταση
Όνειρο
Κατάκτηση
Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει, κατεβαίνει στην Αθήνα και κάνει το ποκ να φαίνεται μικρό.
Ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες εχθές για να περάσει ο βάζελος.
Το κεφάλι ΨΗΛΑ, στήριξη στην ομάδα.
Μπορούμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με τέτοιες εμφανίσεις.
Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Στήριξη στους παίχτες και στον προπονητή.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Αδελφέ με το συμπάθειο, καμμια τέτοια εμφάνιση δε σε μεγαλώνει. Το πήρες χαμπάρι πως αποκλειστήκαμε και από ποιον χθες? Γιατί μασάμε την καραμέλα ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι? Γιατί, πες μου γιατί να ειμαι περήφανος? Επειδή επαιξα καλά και αποκλείστηκα από χειρότερη ομάδα? Η επειδή έχασα 3 πέναλτι πρόκριση στη διαδικασία? Αυτό το περήφανοι είναι για μικρές ομάδες που τα έδωσαν όλα και έχασαν απο μεγαλύτερες ομάδες. Χθες ηταν αποτυχία αλλά έπαιξες καλά. Τίποτα άλλο.
:pano:
Αποκλείστηκαμε αλλά ήτανε θέμα τύχης. Εάν δεν παίζαμε με 10 λόγω Μπάμπα στα τελευταία λεπτά γκολ δεν θα έβαζαν. Είχαμε την κατοχή, τις ευκαιρίες και αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από τον παο όχι από τη λαμία ούτε τον άρη.
Είμαι περήφανος γιατί οι παίχτες τα έδωσαν όλα μέχρι τελευταία στιγμή.
Όσο και να μην μας αρέσει ο παο αυτή τη στιγμή έχει ίδιο εάν όχι μεγαλύτερο μπατζετ από εμάς και τίτλους, δεν χρειάζεται ανάλυση.
Αυτή τη στιγμή έχουμε το μικρότερο μπατζετ από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και είμαι περήφανος που παίζω την καλύτερη μπάλα από όλους αυτούς.
Σε ένα πρωτάθλημα με 50-50 διαιτησίες θα ήμουνα 5-6 βαθμούς πιο μπροστά από όλους!
Γι' αυτό είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και δεν θα προσθέσω γκρίνια και μιζέρια ενώ έχουμε μπροστά μας μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς στόχους.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

omerta76 έγραψε:Τον Σαματα ακριβώς γιατί τον ψηφίζετε;;; Για να πικάρετε τον παίκτη; Για τον προπονητή που τον επιλέγει, γιατι ακριβώς;

Χθες για να αποκλειστείς έπρεπε να συμβούν όλα τα απίστευτα, από τον τραυματισμό του Μπαμπα, τις ευκαιρίες που χάσαμε, την απερισκεψία παιχτών να κάνουν καθυστέρηση στο τέλος ......μέχρι την τούμπα του Σαμάτα.

Κάπου δηλαδή φτάνει με την άδικη κριτική και το πέσιμο σε παίχτες: προφανώς ο Σαμάτα δεν κάνει αλλά δεν μπορεί να είναι χρήσιμος για την ομάδα ως το τέλος της σεζόν; Τα ίδια δεν λέγαμε για Μουργκ;

το τελος της σεζον?δηλαδη που ειμαστε τωρα στην αρχη?

δηλαδη να παιζουμε και με δεκα στα πλειοφ και να περιμενουμε ενα θαυμα....ρε ειμαστε καθολου καλα?δεν επαιξε σε κανενα παιχνιδι και θα ρισκαρουμε να το εχουμε μεχρι τελους?
εχει απογευματινο αεροπλανο για τανζανια!!!!

και γω δεν ειμαι καθολου περηφανος για την ομαδα μας εχθες....δηλαδη χασαμε σαν μαλακες,και θα ειμαστε περηφανοι?ρε τι ακουμε...δεν μπορουμε ακομα να συνελθουμε απο χθες ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο δίκαιο που δεν έγινε πράξη!
Ο κανονισμός της έξτρα αλλαγής λόγω διάσεισης που εφαρμόστηκε μόνο δοκιμαστικά!

ΠΑΟΚ 24 Στέργιος Αναστασιάδης

29 Νοέμβριου 2020. Η Άρσεναλ φιλοξενεί στο “Emirates” την Γουλβς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League και γνωρίζει την ήττα με 2-1, με το τελικό σκορ να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, Νταβίντ Λουίζ και Ραούλ Χιμένες συγκρούονται μεταξύ τους και ο δεύτερος, αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι με “δεμένο” κεφάλι. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα υποβάλλεται σε επιτυχημένη μικρο-επέμβαση στο κρανίο!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, “άνοιξε” την κουβέντα για το αν μία ομάδα πρέπει να έχει το δικαίωμα επιπλέον αλλαγής εφόσον έχει ολοκληρώσει τις διορθωτικές κινήσεις της, με το νομοθετικό όργανο του ποδοσφαίρου (IFAB), να εισάγει δοκιμαστικά εν τέλει την μία έξτρα αλλαγή σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι που μπορεί να επιφέρει διάσειση,

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ετήσιου μίτινγκ της, το IFAB αποφάσισε να δοκιμαστεί το δικαίωμα της επιπλέον αλλαγής για τις ομάδες, σε περιπτώσεις τραυματισμών στο κεφάλι που οι γιατροί κρίνουν ότι ο παίκτης έχει υποστεί διάσειση, με την κάθε λίγκα και την κάθε ομοσπονδία ανά τον κόσμο να έχει εκείνο το διάστημα το δικαίωμα να τον υιοθετήσει.

Τελικά, τον Ιούνιο του 2022, στην 136η ετήσια γενική συνέλευση του IFAB και αφού το συγκεκριμένο μέτρο δοκιμάστηκε σε πάνω από 100 διοργανώσεις κάθε φύλου και ηλικίας, αποφασίστηκε πως οι δοκιμές θα συνεχιστούν, καθώς τα σχετικά περιστατικά που καταγράφηκαν ήταν λίγα! Τελικά, τον Ιανουάριο του 2023, η τροποποίηση του κανονισμού απορρίφθηκε!

Που “κολλάνε” όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά στον σοκαριστικό χθεσινοβραδινό τραυματισμό του Μπάμπα Ράχμαν στη Λεωφόρο, εξαιτίας του οποίου ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο φινάλε του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, κάτι που εκμεταλλεύτηκε πλήρως ο Παναθηναϊκός που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δημιουργήσει ούτε ΜΙΑ φάση μπροστά στα καρέ του Ντομινίκ Κοτάρσκι!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Χρειάζεται μια μεγάλη στιγμή για να σπάσει αυτό το πεπρωμένο που μας κυνηγά σαν ομάδα σε όλη μας την ιστορία.

Ένας ευρωπαικός τελικός , να το σηκώσουμε για να φύγει απο πάνω μας αυτό το τεράστιο αόρατο βάρος που μας πνίγει σε όλες τις μεγάλες στιγμές μας.

Πολλοί μπορεί να μην πιστεύουν στη τύχη και στο πεπρωμένο και να θεωρούν ότι εμείς τα καθορίζουμε με τις επιλογές μας, η ιστορία τουλάχιστον η αθλητική μου έχει αποδείξει πολλάκις ότι έτσι είναι.

Θυμάμαι την Μπάγερν στον τελικό , θυμάμαι την αθλέτικο στον τελικό , θυμάμαι την γιουβέντους , θυμάμαι τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ αμέτρητες φορές και πόσα άλλα παιχνίδια που η πουτάνα η μπάλα έχει απο πριν προδιαγράψει που θα καθίσει η μπίλια.

Όσο αφορά τον Σαμάτα βιώνει στο πετσί του όσα έχουν νιώσει και άλλοι ποδοσφαιριστές μας , όπως ο μούργκ,ο κεντζιόρα, ο εκόγνκ, ο νάσμπεργκ, ο ελ καντουρί, ο μπίσε πέρσι, ο κλάους, ο σάλπι κτλ. Ατελείωτη η λίστα.

Αυτός που ξέρει τι πάει να πει αγάπη (δεν έχει όρους και προϋποθέσεις) ανοίγει την αγκαλιά του και τον σκεπάζει ,γίνεται ασπίδα και στις δύσκολες στιγμές η αγάπη μας πρέπει να είναι πιο δυνατή και πιο μεγάλη !!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Photis έγραψε:
nikvasil έγραψε:Περηφάνεια
Αντίσταση
Όνειρο
Κατάκτηση
Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει, κατεβαίνει στην Αθήνα και κάνει το ποκ να φαίνεται μικρό.
Ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες εχθές για να περάσει ο βάζελος.
Το κεφάλι ΨΗΛΑ, στήριξη στην ομάδα.
Μπορούμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με τέτοιες εμφανίσεις.
Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Στήριξη στους παίχτες και στον προπονητή.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Αδελφέ με το συμπάθειο, καμμια τέτοια εμφάνιση δε σε μεγαλώνει. Το πήρες χαμπάρι πως αποκλειστήκαμε και από ποιον χθες? Γιατί μασάμε την καραμέλα ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι? Γιατί, πες μου γιατί να ειμαι περήφανος? Επειδή επαιξα καλά και αποκλείστηκα από χειρότερη ομάδα? Η επειδή έχασα 3 πέναλτι πρόκριση στη διαδικασία? Αυτό το περήφανοι είναι για μικρές ομάδες που τα έδωσαν όλα και έχασαν απο μεγαλύτερες ομάδες. Χθες ηταν αποτυχία αλλά έπαιξες καλά. Τίποτα άλλο.
:pano:
Σε αυτο συμφωνω. Η χθεσινη εμφανιση δεν σε μεγαλωσε γιατι ο ΠΑΟΚ που ζουμε την τελευταια 10ετια ειναι ηδη ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που ξεραμε οτι θα παμε εκει με το 0-1 στην πλατη και ειμαστε φαβορι να περασουμε σε ενα ακομα τελικο. Που οταν το καταφερναμε παλαιοτερα αραια και που, τον παιζαμε ομαδικως για κανα μηνα. Ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που εδω και 5-6 παιχνιδια δεν χανει εκει μεσα και βλεπεις την αμφιβολια και τον τρομο στα ματια των αντιπαλων του
Ναι εχεις δικιο. Η χθεσινη ενφανιση δεν μεγαλωσε τον ΠΑΟΚ. Ηρθε απλα να επιβεβαιωσει οτι η ιστορια εδω και χρονια γραφει αλλιως και το χαρτι εχει γυρισει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αν θα έχουμε μόνο ένα Κύπελλο στις τελευταίες 5 σεζόν και στο τέλος αυτής της χρονιάς....... και θα λέμε πως μεγαλώνουμε απλά με....εμφανίσεις μέσα στην Αθήνα.....
για το πότε θα ξαναφτάσουμε 30φεύγα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,ΟΥΤΕ που θα το καταλάβουμε...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα απόλυτα.
Σε 10 χρόνια απο τώρα κανεις δε θυμάται εμφανίσεις.
Συγγνώμη αλλά αυτά είναι καθρεφτάκια για ιθαγενεις.

Εγώ αυτό ξέρω. 1985 ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα. Ο πατέρας μου 37 εγώ 4.
2019 ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα. Εγώ 38 ο γιος μου 2.
Έτσι που πάει η δουλειά θα περιμένω να δω εγγόνι για το επόμενο...

Ναι ξέρω ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους..Αλλά αυτοί μένουν....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αν το σκεφτείς λίγο πιο καθαρά, θα δεις ότι δε μένουν μονο οι τίτλοι, αλλιώς δε θα ήμασταν εδώ.
Φυσικά και είναι υπερσημαντικοι, αλλα δεν είναι το παν.
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Να λες για εμφανισεις και περήφανους αποκλεισμους ειναι για τον ΠΑΟΚ του γουμενου που επαιζε με τον γαρποζη και τον σκαρμουτσο οχι τον ΠΑΟΚ του σαββιδη ,κατι με λεει οτι ετσι θα πάρουμε πρόκριση στην ευρωπη φετος
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ενταξει, μιλάμε για το κύπελλο. Τον κατεξοχήν θεσμό της τυχαιότητας.

Δεν περνάει πάντα ο καλύτερος και χθες έπρεπε να γίνει της καραπουταναρας για να μην περάσουμε. Είναι στο πρόγραμμα του θεσμού κι αυτά και αν ήταν να συμβεί σε κάποια ομάδα αυτή θα ήταν σίγουρα ο ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

van rooy έγραψε:Χρειάζεται μια μεγάλη στιγμή για να σπάσει αυτό το πεπρωμένο που μας κυνηγά σαν ομάδα σε όλη μας την ιστορία.

Ένας ευρωπαικός τελικός , να το σηκώσουμε για να φύγει απο πάνω μας αυτό το τεράστιο αόρατο βάρος που μας πνίγει σε όλες τις μεγάλες στιγμές μας.

Πολλοί μπορεί να μην πιστεύουν στη τύχη και στο πεπρωμένο και να θεωρούν ότι εμείς τα καθορίζουμε με τις επιλογές μας, η ιστορία τουλάχιστον η αθλητική μου έχει αποδείξει πολλάκις ότι έτσι είναι.

Θυμάμαι την Μπάγερν στον τελικό , θυμάμαι την αθλέτικο στον τελικό , θυμάμαι την γιουβέντους , θυμάμαι τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ αμέτρητες φορές και πόσα άλλα παιχνίδια που η πουτάνα η μπάλα έχει απο πριν προδιαγράψει που θα καθίσει η μπίλια.

Όσο αφορά τον Σαμάτα βιώνει στο πετσί του όσα έχουν νιώσει και άλλοι ποδοσφαιριστές μας , όπως ο μούργκ,ο κεντζιόρα, ο εκόγνκ, ο νάσμπεργκ, ο ελ καντουρί, ο μπίσε πέρσι, ο κλάους, ο σάλπι κτλ. Ατελείωτη η λίστα.

Αυτός που ξέρει τι πάει να πει αγάπη (δεν έχει όρους και προϋποθέσεις) ανοίγει την αγκαλιά του και τον σκεπάζει ,γίνεται ασπίδα και στις δύσκολες στιγμές η αγάπη μας πρέπει να είναι πιο δυνατή και πιο μεγάλη !!!

Αγάπη θα δείξω για τον συνοπαδό που σήμερα ποναέι, που δεν κοιμήθηκε χθες το βράδυ.
Από επαγγελματίες μισθοφόρους περιμένω συνέπεια, προσπάθεια και αποτέλεσμα.
Η υπομονή που έχει υπάρξει με την περίπτωση σαμάτα είναι τρομακτική. Ε κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος.
Αν έχω στη δουλειά κάποιον θα περιμένω φυσικά για ένα διάστημα. Αν δω βελτίωση και προσπάθεια φυσικά και θα περιμένω και άλλο και θα βοηθήσω. Αν δώ ότι με κοροιδεύουν ε τότε τέλος.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Doomlord4 έγραψε:Αν θα έχουμε μόνο ένα Κύπελλο στις τελευταίες 5 σεζόν και στο τέλος αυτής της χρονιάς....... και θα λέμε πως μεγαλώνουμε απλά με....εμφανίσεις μέσα στην Αθήνα.....
για το πότε θα ξαναφτάσουμε 30φεύγα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, ΟΥΤΕ που θα το καταλάβουμε...
Ας γκρινιάξουμε όλοι μαζί τότε για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Conference.
Είναι γνωστό ότι με τη γκρίνια και την εσωστρέφεια κερδίζονται οι τίτλοι.
Η ομάδα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και ας μην παίρνει τίτλους. Δεν παίζουμε μόνοι μας, ούτε σε πρωτάθλημα με ίσους όρους. Με 50-50 θα ήταν αλλιώς αλλά δεν μπορείς να το έχεις αυτό.
Ένας αποκλεισμός στα πέναλντι με εμφάνιση που δείχνεις πολύ καλύτερος δεν πρέπει και δεν θα φέρει γκρίνια.

Κοιτάμε μπροστά! Έχουμε Ευρώπη και Πρωτάθλημα! Με τέτοιες εμφανίσεις θα είμαι περήφανος και ΟΠΟΥ φτάσω!
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

PAOK_Antarctica έγραψε:Ενταξει, μιλάμε για το κύπελλο. Τον κατεξοχήν θεσμό της τυχαιότητας.

Δεν περνάει πάντα ο καλύτερος και χθες έπρεπε να γίνει της καραπουταναρας για να μην περάσουμε. Είναι στο πρόγραμμα του θεσμού κι αυτά και αν ήταν να συμβεί σε κάποια ομάδα αυτή θα ήταν σίγουρα ο ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε.
Αυτό το συνεχίζουμε με τρομάζει φίλε μου. Και τι εννοώ με αυτό γιατί φυσικά και θα συνεχίσουμε.
Αλλά είναι σα να μην μαθαίνουμε ρε γαμώτο..δε ξέρω αν το εκφράζω σωστά..Φοβάμαι θα πούμε πάμε παρακάτω θα πάμε play off, θα βγούμε τρίτοι, Ευρώπη άντε κανα γύρο ακόμα, θα τελείωσει η χρονιά θα πούμε ΟΚ παίξαμε μπαλλάρα μας αδίκησε η τύχη ο Δίας δε ξέρω γω ποιος μια χαρά πετυχημένη season και φτου και απο την αρχή...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που παίζει η ομάδα μας κάθε τίτλος που κατακτούμε είναι μια ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Δυστυχώς σε ένα πρωτάθλημα άκρως παραγκοποιημένο πως εμεις απαιτούμε να κατακτούμε τίτλους ;

Προχωράμε με τον σταυρό στο χέρι και πολλές φορές τον κουβαλάμε στη πλάτη μας.

Καταφέραμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα μόνο ως αήττητοι, τα άλλα όσα διεκδικήσαμε και φτάσαμε στη πηγή μας τα έκλεψαν .

Προσωπικά η μόνη διέξοδος είναι η Ευρωπαική διάκριση και όνειρο μου η διεκδίκηση ευρωπαικών τίτλων , όσο και να φαντάζει κάτι το άπιαστο το θεωρώ περισσότερο εφικτό.

Όμως ακόμα και εκει έχουμε δει αμέτρητες δύσκολες κληρώσεις με ομαδάρες όταν άλλοι παίζουν με καφενεία... Περίεργες διαιτησίες....

Διαφορετικά πρέπει να μεταλλαχτούμε και να γίνουμε όσα όλα μισούμε και όσα απεχθανόμαστε, να γίνουμε δηλαδή παραγκάρχες γιατί το να λέμε ότι θα επιβάλουμε την ισοτιμία είναι μια όαση που επετεύχθη μόνο την χρονιά του ντάμπλ.

Η Ευρωπαική εδραίωση θα αυξήσει τα έσοδα μας, θα έχουμε αναγνωρισιμότητα , θα μας μετράνε διαφορετικά και θα είναι πιο εύκολη η αγορά ακριβότερων παικτών . Με τα έσοδα μας περιορισμένα περιορισμένο θα είναι και το ταβάνι της ομάδας μας . Εκτός αν θέλετε η ομάδα μας να γίνει υποχείριο μανατζαρέων ...

υγ. ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει ως οργανισμός, υπάρχει αρχή μέση και τέλος. Βλέπουμε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, καταπίνει αντιπάλους τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ , ένα βήμα προς το μέλλον. ΌΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Doomlord4 έγραψε:Αν θα έχουμε μόνο ένα Κύπελλο στις τελευταίες 5 σεζόν και στο τέλος αυτής της χρονιάς....... και θα λέμε πως μεγαλώνουμε απλά με....εμφανίσεις μέσα στην Αθήνα.....
για το πότε θα ξαναφτάσουμε 30φεύγα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,ΟΥΤΕ που θα το καταλάβουμε...
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν έγραφα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ που θυμήθηκαν πολλοί χθες. Αν, κούφια η ώρα κι ελπίζω να μην συμβεί ποτέ, λείψουν τα υλικά μέσα και στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ*, η παλιά ή και η νέα Τούμπα θα γίνει Παλατάκι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, πάντως είναι άλλο να λες ότι αντέχεις την απίθανη ήττα κι εξακολουθείς να είσαι Ο ΠΑΟΚ και να είσαι περήφανος γι' αυτό (αυτό μας έλειπε, να αμφισβητούμε το μοναδικό διαχρονικό κοινωνικό κίνημα της Ελλάδας) και άλλο ότι ανέχεσαι ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ και χειροκροτάς "την προσπάθεια" λες κι έπαιζες με τίποτα μεγαθήρια και όχι με τοπικά μπουλούκια καρπαζωμένων που παριστάνουν τα ποδοσφαιρικά μικρομέγαλα. Δεν γίνεται να μην δεχτεί κανένα παράπονο το αγωνιστικό τμήμα όταν, έστω παρά την προσπάθεια, καταστρέφει τα πάντα στο τέλος.

Πραγματικά πιστεύω ότι είναι θετικό που όλα τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τα πλέι ωχ είναι εκτός και όχι εντός.

*Πλούσιος ιδιοκτήτης που, άσχετα με επιμέρους λάθη και το ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι πεθαίνει - πέθανε - πέθανε αυτός και ο σωσίας του - αντικαταστάθηκε από deepfakes - έβαλαν στη θέση του ρομπότ κτλ κτλ κτλ, εξασφαλίζει σημαντικό μπάτζετ σε ένα πρωτάθλημα το οποίο, μόλις απαλλάχτηκε από το μπόνους του ΤσουΛου, ξάφνου έγινε ανταγωνιστικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”