Αποκλείστηκαμε αλλά ήτανε θέμα τύχης. Εάν δεν παίζαμε με 10 λόγω Μπάμπα στα τελευταία λεπτά γκολ δεν θα έβαζαν. Είχαμε την κατοχή, τις ευκαιρίες και αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από τον παο όχι από τη λαμία ούτε τον άρη.Photis έγραψε:Αδελφέ με το συμπάθειο, καμμια τέτοια εμφάνιση δε σε μεγαλώνει. Το πήρες χαμπάρι πως αποκλειστήκαμε και από ποιον χθες? Γιατί μασάμε την καραμέλα ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι? Γιατί, πες μου γιατί να ειμαι περήφανος? Επειδή επαιξα καλά και αποκλείστηκα από χειρότερη ομάδα? Η επειδή έχασα 3 πέναλτι πρόκριση στη διαδικασία? Αυτό το περήφανοι είναι για μικρές ομάδες που τα έδωσαν όλα και έχασαν απο μεγαλύτερες ομάδες. Χθες ηταν αποτυχία αλλά έπαιξες καλά. Τίποτα άλλο.nikvasil έγραψε:Περηφάνεια
Αντίσταση
Όνειρο
Κατάκτηση
Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει, κατεβαίνει στην Αθήνα και κάνει το ποκ να φαίνεται μικρό.
Ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες εχθές για να περάσει ο βάζελος.
Το κεφάλι ΨΗΛΑ, στήριξη στην ομάδα.
Μπορούμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με τέτοιες εμφανίσεις.
Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Στήριξη στους παίχτες και στον προπονητή.
![]()
![]()
Είμαι περήφανος γιατί οι παίχτες τα έδωσαν όλα μέχρι τελευταία στιγμή.
Όσο και να μην μας αρέσει ο παο αυτή τη στιγμή έχει ίδιο εάν όχι μεγαλύτερο μπατζετ από εμάς και τίτλους, δεν χρειάζεται ανάλυση.
Αυτή τη στιγμή έχουμε το μικρότερο μπατζετ από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και είμαι περήφανος που παίζω την καλύτερη μπάλα από όλους αυτούς.
Σε ένα πρωτάθλημα με 50-50 διαιτησίες θα ήμουνα 5-6 βαθμούς πιο μπροστά από όλους!
Γι' αυτό είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και δεν θα προσθέσω γκρίνια και μιζέρια ενώ έχουμε μπροστά μας μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς στόχους.