Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
-
Re: Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
Δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το πλάνο μας να βάλουμε γκολ. Σέντρες μέχρι να πάρει μονομαχία ο Μπράντον? Στο πρώτο τέταρτο που παίζαμε γρήγορα και κάθετα, βγάζαμε ευκαιρίες. Μετά που αποφασίσαμε να πάρουμε τον έλεγχο, και φάσεις τρώγαμε, και φάσεις δεν βγάζαμε. Να ξυπνήσει λίγο ο πάγκος να δοθούν οι σωστές οδηγίες, και να μην βγει στο Β' ο Νάρεϊ.
Πολύ καλός ο άξονας μας σήμερα. Από και και πέρα Μπάμπα και Κετζιόρα (αυτός μετά το 20') είναι αλλού, η 3αδα μπροστά επίσης.
Πολύ καλός ο άξονας μας σήμερα. Από και και πέρα Μπάμπα και Κετζιόρα (αυτός μετά το 20') είναι αλλού, η 3αδα μπροστά επίσης.
Ναι μια χαρα ειναιDimitris_L4 έγραψε:Δν ξέρω τι κόλλημα έχετε φάει με τν Φελίπε αλλά το παιδί σημερα έχει κάνει πολυ καλο ημίχρονο...κ γενικά όλη η ομάδα είναι αρκετά καλη.. Δν ξέρω αμ η χαιντουκ είναι αυτή αλλα μου φαίνονται πολυ υπερτιμημένοι...
Πολύ καλή η ομάδα στο πρώτο. Ας συνεχίσουμε έτσι. Λίγο ψαρωμένος ο Φελίπε και χαμένος ο Τόμας, αλλά πιέζει σαν σκύλος.
Δεν είμαστε κακοί μέχρι στιγμής.
Απλώς ο Ναρει είναι τραγικός σήμερα και ο Μπραντον είναι άφαντος. Αλλιώς θα μπορούσαμε και το γκολ
Απλώς ο Ναρει είναι τραγικός σήμερα και ο Μπραντον είναι άφαντος. Αλλιώς θα μπορούσαμε και το γκολ
- hasio_john
Όλοι γαμαν τριγύρω μας και βάζουν γκολ, η ζελα χθες, ο γάβρος σήμερα, ο ρούλης πριν λίγο.... και μεις πιο ακίνδυνοι και από επαρχιακή ομάδα. Βάλαμε.γκολ στο χωριό Μπειταρ και νομίζαμε πως ξύπνησε το θηρίο μέσα μας.
Ξύπνα Ρασβαν και κάνε αλλαγές τώρα...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 70!
-
Εκανες μια φαση? Ενα σουτ? Εβγαλε κατι ο τερματας τους? Μια κεφαλια απο κορνερ ο Κουλιερακης ειναι ολη η απειλη. Πες μου εσυ τι καναμε επιθετικα. Εκτος αν για σενα το κανω κατι επιθετικα σημαινει φτανω εξω απο την μεγαλη περιοχη του αντιπαλου και με κοβουν.[/quote]
Εντάξει αν δεν είδες ότι ο Ναρει βγήκε σε θέσεις για τελική πάσα πάρε βάλε 3 φορές κ κολλησε το μυαλό του, κ μου λες για τελικές τι να σου πω.
Εντάξει αν δεν είδες ότι ο Ναρει βγήκε σε θέσεις για τελική πάσα πάρε βάλε 3 φορές κ κολλησε το μυαλό του, κ μου λες για τελικές τι να σου πω.
- ΑποστόληςΑ
Η Ελλάδα παίρνει βαθμούς σήμερα, προς το παρόν. Κερδίζουν ο γαύρος και ο.α.ρ.η.σ., άντε κι εμείς.
Συμπερασματα.
Βελτιωθηκε ο Πολωνος
Ο Φιλιπε δεν εχει ρυθμο
Ο Ναρεϊ αν εκανε καλες τελικες θα καναμε περιπατο
Ο Ντελιας εγινε ακομα καλυτερος
Το προβλημα στο γκολ παραμενει
Η ανοδος του ανταγωνισμου στο πρωταθλημα μας βοηθησε.
Επιτελους η ομαδα.εχει εντασεις και ταχυτητα.
Με Σαματα και Ταισον μπορουμε διπλο.
Βελτιωθηκε ο Πολωνος
Ο Φιλιπε δεν εχει ρυθμο
Ο Ναρεϊ αν εκανε καλες τελικες θα καναμε περιπατο
Ο Ντελιας εγινε ακομα καλυτερος
Το προβλημα στο γκολ παραμενει
Η ανοδος του ανταγωνισμου στο πρωταθλημα μας βοηθησε.
Επιτελους η ομαδα.εχει εντασεις και ταχυτητα.
Με Σαματα και Ταισον μπορουμε διπλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Πέμ 10 Αύγ 2023, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγαλυτερη αποτυχια του προπονητη ειναι η ανικανοτητα να ενταξει το παιδι απο περσι σιγα σιγα ετσι ωστε φετος να θεωρειται σχεδον βασικος. Ο Τομας ειναι επιπεδου ΔιαγοραKos-T έγραψε:Γιατί πρέπει ο Μπράντον να τρώει χρόνο συμμετοχής από ένα νέο φιλόδοξο παιδί;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου έφυγαν τα κουκούτσια από το καρπούζι από τη μύτηbicii82 έγραψε:Βγάλε τον ναρει και μην βάλεις κανεναν

Ο Ναρευ σημερα καταφερε σε ενα ημιχρονο να γεμισει ενα ολοκληρο τριλεπτο βιντεακι στο γιουτιουμπ με μπλουμπερς. Η οπως τα λενε τα τσαφ και τα αστεια.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Από το πολύ τρέξιμο χάθηκε στην φάση της σέντρας του ναρευ που δεν πρόλαβε ο ντελιας και δεν ήταν καν περιοχή... Τι να λέμε...WestBlock4 έγραψε:Έχουν αρκετά καλή επιθετική γραμμή αλλά στην άμυνα είναι τραγικοί κ δεν το εκμεταλευομαστε.
Ο μπραντον πραγματικά δεν βρισκο λογική πως επιλέχτηκε να έρθει κ να μείνει για να παίζει σε τέτοιο επίπεδο. Το μόνο που κάνει είναι να τρέχει να κυνηγάει τη μπαλα
- paokagrinio
εγω τον κεντζιορα τον βρισκω καταπληκτικο σημερα! ευχαριστη εκπληξη! στο β θα εβαζα ταισον αντι του ναρει. εχει τριμπλα και ενταση, πιστευω με ντελια θα ανοιξουν χωρους και δεν θα αργησει το γκολ!Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το πλάνο μας να βάλουμε γκολ. Σέντρες μέχρι να πάρει μονομαχία ο Μπράντον? Στο πρώτο τέταρτο που παίζαμε γρήγορα και κάθετα, βγάζαμε ευκαιρίες. Μετά που αποφασίσαμε να πάρουμε τον έλεγχο, και φάσεις τρώγαμε, και φάσεις δεν βγάζαμε. Να ξυπνήσει λίγο ο πάγκος να δοθούν οι σωστές οδηγίες, και να μην βγει στο Β' ο Νάρεϊ.
Έχουμε έναν επιθετικό όλο κι όλο για τέτοιο επίπεδο και είανι στον πάγκο, τι περιμένεις;hasio_john έγραψε:Όλοι γαμαν τριγύρω μας και βάζουν γκολ, η ζελα χθες, ο γάβρος σήμερα, ο ρούλης πριν λίγο.... και μεις πιο ακίνδυνοι και από επαρχιακή ομάδα. Βάλαμε.γκολ στο χωριό Μπειταρ και νομίζαμε πως ξύπνησε το θηρίο μέσα μας.
Η μεγαλύτερη απογοήτευση σήμερα ο Νάρει. Η σκιά τού περισυνού εαυτού του είναι.
-
πολυ καλα παταμε, τους εχουμε αλλα λιγο προσοχη μην μας κλεψουν το ματς με τους απατεωνες που παιζουν κλεφτοπολεμο στην κοντρα μεσα στην εδρα τους....