70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Να τον εχεις μεσα 70 λεπτα και να μην κανεις ουτε μια σεντρα και μολις μπαινει ο Τομας να βγαζεις δυο, ε ειναι μαζοχισμος παντως.
-
- Επικοινωνία:
Πολύ πιο ουσιαστικός ο Brandon στο λίγο που αγωνίστηκε.Εξελισσεται σε μεγάλη πατάτα ο συγκεκριμένος ( όπως και ο Ozdoev) δυστυχώς.Ελπιζω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα αλλά η ποιότητα φαίνεται εξαρχής (βλέπε Despotov & Meite)
Πολύ λίγες επαφές με τη μπάλα. Μέχρι που μπήκε ο Μπραντον δεν ήξερα ότι παίζουμε με σέντερ φορ.
Γενικά ίσως να μπλέξαμε αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Γενικά ίσως να μπλέξαμε αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Παιδια το ξερω οτι δεν σας γεμιζει το ματι, αλλα πραγματικα δεν του εδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ μεσα στην περιοχη η κοντα σε αυτη. Τρικυμια παθαινουμε εξω απο την περιοχη.
Θα τ ακούσει αλλά είναι ο μόνος που δε φταίει για σήμερα
Από Ντελια πρώτιστα κ Ταισον δε πήρε μισή πάσα
Από Ντελια πρώτιστα κ Ταισον δε πήρε μισή πάσα
- figurehead4
Ζητείται φορ! Επειγόντως. Ψάξτε από τώρα για Γενάρη. Κλείστε τον χθες
Ρε παιδιά αυτός δεν πάτα περιοχή ούτε όταν πιέζουμε. Άλλος ένας περιφερειακός επιθετικός σε ομάδα που ψάχνει κολώνα. Δεν είναι κακός παίχτης. Αλλά μαζεύονται όλοι έξω από την περιοχή και δεν έχουν σε ποιον να τη δώσουν παλι
Ρε παιδιά αυτός δεν πάτα περιοχή ούτε όταν πιέζουμε. Άλλος ένας περιφερειακός επιθετικός σε ομάδα που ψάχνει κολώνα. Δεν είναι κακός παίχτης. Αλλά μαζεύονται όλοι έξω από την περιοχή και δεν έχουν σε ποιον να τη δώσουν παλι
Κάθε φορά που θα ξεκινάει, να τραγουδάμε Μπιθικωτση. "Το ρίξε μια καλή ζαριά, και για εμένα βρε ζωή." Μπας και βάλει γκολ.
- PoccoPicante
Έχω μείνει έκπληκτος και με τον παίκτη και με τα αρνητικά σχόλια εδώ μέσα, πιστεύω με ένα ποίο έμπειρο και ουσιαστικό δεκαρι να τον συντονίζει, ο τύπος θα κάνει παπάδες ,η ποιότητα τις υποδοχής,συνδιασμού και ξεχιματος ξανά στον χώρο πιστεύω ότι ξεπερνάει ακόμα και τού Ακπομ
Ηδη εχει 2 ολοκληρους μηνες στην ομαδα
Αμα ο βασικος σεντερ φορ θελει 2 κ 3 μηνες π λεει κ ο προπονητης για να ετοιμαστει
τοτε ζητω π καηκαμε
Τι ν το κανω ν ετοιμαστει
αν ετοιμαστει
οταν θ εχουμε μεινει 15 ποντους πισω απο την κορυφη?
Μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τιποτα
Τιποτα
Αμα ο βασικος σεντερ φορ θελει 2 κ 3 μηνες π λεει κ ο προπονητης για να ετοιμαστει
τοτε ζητω π καηκαμε
Τι ν το κανω ν ετοιμαστει
αν ετοιμαστει
οταν θ εχουμε μεινει 15 ποντους πισω απο την κορυφη?
Μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τιποτα
Τιποτα
Πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Αλλά μου μοιάζει να μην αντέχει το ξύλο. Με το που θα νιώσει το χτύπημα θα πέσει.Napoli4 έγραψε:Δεν θυμάμαι φάση να βρέθηκε κάτω και να μην του έγινε φάουλ...nunies4 έγραψε:Αρχίζω και φοβάμαι δε το κρύβω
Και δεν μου αρέσει ότι ενώ σωματικά είναι θηρίο, σωριάζεται κάτω στο πρώτο άγγιγμα
Μπορεί να κάνω και λάθος
Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα του βγει σε καλό αυτό. Τα μισά μαρκαρίσματα δεν θα τα παίρνει φάουλ
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι αυτό το άχαρο σύστημα που παίζει η ομάδα δεν ευνοεί κανένα φορ. Αναγκάζεται να βγαίνει στα πλάγια για να τροφοδοτηθεί γιατί τα εξτρέμ μας παίζουν με ανάποδο πόδι οπότε συγκλίνουν στον άξονα και έτσι κάνουν την αντίπαλη άμυνα να χαμογελάει συνεχώς, καθώς ο ίδιος δεν τροφοδοτείται παρά μόνον όταν είναι μακριά από την εστία.
- Metagrafakias
Χθες ειδαμε εναν κανονικό παικτη να τρεχει να πιέζει αλλα να αναγκάζεται να βγαινει στα άκρα για να παρει μπαλα…
Μου αρεσει η ταχυτητα του και η δυναμη του πρεπει να τροφόδοτηθει ομως μεσα στην περιοχη για να κριθεί!!!
Μου αρεσει η ταχυτητα του και η δυναμη του πρεπει να τροφόδοτηθει ομως μεσα στην περιοχη για να κριθεί!!!
-