21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Σου ευχομαι παλικαρι μου να,εισαι γερος και σε εμας ευχομαι να μεινεις εδω μεχρι το τελος της καριερας σου.
Τι παικταρας ειναι αυτος ρε παιδια!!!
Τι παικταρας ειναι αυτος ρε παιδια!!!
-
Grigorios_PAOK
- sourmenetes
- Moderator
Τιμή και δική του που παίζει στη μεγαλύτερη ομαδα!Grigorios_PAOK έγραψε:Τιμη μας να σε εχουμε στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας!
Τον ΠΑΟΚ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Σουριναμέζος
-
john4serres
Δεν είναι τυχαίο που σε εγκωμίασε στο πρώτο σου πέρασμα ο αρχηγός που είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια, για την ποιότητα σου.
Η φάση που τελικά ήταν οφσάιντ που κανείς κεφάλια μετά προλαβαίνεις με προβολή το τετ α τετ κλέβεις μπάλα και κανείς προσποίηση τριπλα στην μικρή μας περιοχή με αλλαγη κατευθυνσης μου θύμισε λίγο κοντρερας στο ματς στο καραισκακης που έκανε ποδια στο Σέντερ φορ του γαύρου μέσα στην περιοχή μας.
Η φάση που τελικά ήταν οφσάιντ που κανείς κεφάλια μετά προλαβαίνεις με προβολή το τετ α τετ κλέβεις μπάλα και κανείς προσποίηση τριπλα στην μικρή μας περιοχή με αλλαγη κατευθυνσης μου θύμισε λίγο κοντρερας στο ματς στο καραισκακης που έκανε ποδια στο Σέντερ φορ του γαύρου μέσα στην περιοχή μας.
- figurehead4
Γκολ και ασίστ σε μια μάλλον μέτρια για τα στάνταρτ του μέρα.
Απο άλλο πλανήτη το παλικάρι. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μπακ στη σουπα λιγδα
Απο άλλο πλανήτη το παλικάρι. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μπακ στη σουπα λιγδα
-
Μπαρκαρούτσος
Καλοκαίρι 2023:
Ο κορμός που επιλέχτηκε αναγκαστικά και μη, δεν έχει επιθετικογενή μπακ. Παρατηρείς την καριέρα των Κεντζιόρα και Μπάμπα που δεν είναι και μικρή σε συμμετοχές και κατανοείς πως δεν έχουν και ιδιαίτερο σουξέ με τη δημιουργία.
Βρείτε ποιος το είπε και κερδίστε ένα μενού σε ταβέρνα και ένα ποτάκι στο Butler.
Hint: δεν είναι από το φόρουμ.
Ο κορμός που επιλέχτηκε αναγκαστικά και μη, δεν έχει επιθετικογενή μπακ. Παρατηρείς την καριέρα των Κεντζιόρα και Μπάμπα που δεν είναι και μικρή σε συμμετοχές και κατανοείς πως δεν έχουν και ιδιαίτερο σουξέ με τη δημιουργία.
Βρείτε ποιος το είπε και κερδίστε ένα μενού σε ταβέρνα και ένα ποτάκι στο Butler.
Hint: δεν είναι από το φόρουμ.