Γιατί κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές και υπήρξε απογοήτευση και υποτονικότητα.Dark Knight έγραψε:Ζωντάνεψε το τόπικ!
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Μπαρκαρούτσος
Ρε παιδιά, 1' έρευνα είναι... Θα βάλω το transfermarkt αρχική σελίδα μαζί σας...
249 αγώνες καριέρας αριστερός εξτρέμ
77 attacking midfielder
29 second striker
13 center forward
10 right winger
249 αγώνες καριέρας αριστερός εξτρέμ
77 attacking midfielder
29 second striker
13 center forward
10 right winger
Και clean sheet από σοβαρούς τραυματισμούς.....Napoli4 έγραψε:Sorry george, αλλά εγώ βλέπω μία φουλ λογική κίνηση.gergeo4 έγραψε:κινηση εκτός λογικης....ελπίζω να βγει......
Η ομάδα ήθελε να πάρει έναν ποιοτικό παίκτη μεσοεπιθετικά, με συγκεκριμένα λεφτά, χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες στον χρόνο συμμετοχής κυρίως της βασικής 3άδας.
Ο παίκτης πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.
Είναι αναμφισβήτητα έμπειρος και ποιοτικός, λόγω ηλικίας είναι αρκετά φθηνός, ενώ δεν θα χρειαστεί να πεις σε κάποιον εκ των Ντέλια-Ζιφκο-Ναρει να κάτσει πάγκο.
Επίσης, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μεγαλώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά ο παίκτης παραμένει ένα μεγάλο όνομα για την ομάδα και το πρωτάθλημα.
Μιλάμε για παίκτη με 49 συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ (με προκριματικά), και 56 σε Γιουρόπα Λιγκ.
Κοιτώντας το βιογραφικό, ο παίκτης έχει πετύχει στο επίπεδο που θέλει να φτάσει ο ΠΑΟΚ και λογικό να ανάβουν πιο εύκολα τα πράσινα φώτα από την ιδιοκτησία, όταν έχει αυτά τα νούμερα.
Χρόνια πολλά και καλά τζον.JohnDag έγραψε:Τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Προφανώς και η ηλικία δεν γίνεται να μην προβληματίζει. Ήταν βέβαια ενεργός πέρσι με τελευταίο ματς στις 13/11. Σε μια χρόνια, βέβαια, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος αυτής προερχόμενος από τον πάγκο.
Σίγουρα μιλάμε για επιλογή ρίσκου (καθαρά βάση ηλικίας) αλλά από την άλλη ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Αυτή την εποχή ο ΠΑΟΚ και με τα λεφτά που διαθέτει σε τέτοιες επιλογές μπορεί να πάει.
Μακάρι να πιάσει και να προσφέρει όσο περισσότερο γίνεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε μη μου πεις ότι ούτε αυτός είναι ο "ONE" ο "Chosen" που μας λείπει ε θα τρελαθώ.
Δε με νοιάζει αν θα βγει ή όχι αρκεί να μου πείτε ότι είναι αυτός το δέκα ορ εξτρέμ το περιβόητο.
Σας παρακαλώ δλδ αλήθεια.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ Navi, καλή χρόνια να έχουμε.navigator11 έγραψε:Χρόνια σου πολλά και καλά, φίλε, καταρχάς. Και σε εμάς με τη λογική της έλευσης από τον πάγκο υποθέτω πως έρχεται. Ξέρουμε από τραυματισμούς πώς είναι;JohnDag έγραψε:Τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Προφανώς και η ηλικία δεν γίνεται να μην προβληματίζει. Ήταν βέβαια ενεργός πέρσι με τελευταίο ματς στις 13/11. Σε μια χρόνια, βέβαια, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος αυτής προερχόμενος από τον πάγκο.
Σίγουρα μιλάμε για επιλογή ρίσκου (καθαρά βάση ηλικίας) αλλά από την άλλη ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Αυτή την εποχή ο ΠΑΟΚ και με τα λεφτά που διαθέτει σε τέτοιες επιλογές μπορεί να πάει.
Κοιτά το ιατρικό του ριπορτ είναι τόσο εξωπραγματικό που φαντάζει ως φάρσα.
Από το 13-14 το ανώτερο που έχει λείψει λόγω τραυματισμού είναι 22 μέρες.
Συνολικά αυτά τα κοντά δέκα χρόνια έχει χάσει λόγω τραυματισμού…wait for it…14 παιχνίδια.
- Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:ΠΡΩΤΟΝ: Δεδομένων των συνθηκών, πρόκειται για μεταγραφαρα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: άσχετα με το αν βγει, δε βγει, αξίζει ή όχι, ΚΑΘΙΣΤΕ και δείτε τι "δηλώσεις" έκαναν Μποτο και Λουτσεσκου μόλις πριν λίγες μέρες. Για να καταλάβουμε όλοι ότι οι "επίσημες" τοποθετήσεις εννιά στις δέκα φορές είναι απλά αερολογιες ολκής.
Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Μποτο πριν λίγες βδομάδες έδωσε το στίγμα της μεταγραφής που θέλουμε να κάνουμε.
Παίχτης έτοιμος, που θα κάνει διαφορά και καλά νούμερα.
Ιδανικά να παίζει και δεκαρι και εξτρέμ.
paokovios1974 έγραψε:Βραζιλιανος 10ρι πραγματικο.
Ονειρο ζω μη με ξυπνατε

Παίζει και 10αρι μην ενθουσιάζεσαι όπως και ο El-Kaddouri+o Biseswar αν τον ξέρεις τον Παίχτη ή μόνο ακουστά με μεγάλη καριέρα Ουκρανία και Βραζιλία έπαιζε Left Winger δλδ αριστερό εξτρέμ στα 3/4 της Καριέρας του είναι τα θέλω του Lucesku διότι αλλάζει τα εξτρέμ θέσεις εν ώρα ματς άρα κουμπώνει στην ομάδα στα τωρινά δεδομένα.
Επίσης δεν θα φάει που είπε παραπάνω τη θέση του Κωνσταντέλια απλά θα κουμπώσει όπως ανάφερα να δίνει λύσεις στα 35του που τα κλείνει 13ΙΑΝ <αν κ για εμένα θα ήθελα αν 'ισχύει' να ερχόταν πχ ο Quintero καθαρό 10άρι όπως ο James Rodrigues του gayρου>, μέχρι να υπογράψει ο παίχτης τα ίδια λέγαμε και για τον F.Martins περιμένουμε ας πάμε 1 να καθαρίσουμε την Λαμία και να είμαστε ήσυχοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 07 Ιαν 2023, 17:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
20 συμμετοχές πέρυσι στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, τα 5 ως βασικός, τα 15 ως αλλαγή, με κανένα 90λεπτο. Μ.ο. 35 λεπτά, και σύνολο 1 γκολ και 1 ασίστ.
Το ότι ήταν παιχταρα πριν 5 χρόνια δεν μου λέει τίποτα. Εδώ ο γαύρος έφερε τον Μαρσέλο και σέρνεται.
Το ότι ήταν παιχταρα πριν 5 χρόνια δεν μου λέει τίποτα. Εδώ ο γαύρος έφερε τον Μαρσέλο και σέρνεται.
Ευχαριστώ ρε Παρολε, να είμαστε καλά και να μας δίνει συνέχεια αφορμές η ΠΑΟΚαρα μας να είμαστε ακόμα καλύτερα.Parolos έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά τζον.JohnDag έγραψε:Τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ε μη μου πεις ότι ούτε αυτός είναι ο "ONE" ο "Chosen" που μας λείπει ε θα τρελαθώ.
Δε με νοιάζει αν θα βγει ή όχι αρκεί να μου πείτε ότι είναι αυτός το δέκα ορ εξτρέμ το περιβόητο.
Σας παρακαλώ δλδ αλήθεια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι ο chosen one ο συγκεκριμένος. Σίγουρα είναι μια έξτρα λύση μεσοεπιθετικά όπου δεδομένα πάσχουμε.
Τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουμε να τα δούμε στο χορτάρι I guess.
- navigator11
Οπότε κι από αυτήν την παράμετρο μπορούμε να νιώθουμε εν δυνάμει καλυμμένοι. Είθε λοιπόν να βοηθήσει ο παίχτης, γιατί όχι να μην βρει τη νέα του Ιθάκη στην Τουμπάρα μας!!!JohnDag έγραψε:Ευχαριστώ Navi, καλή χρόνια να έχουμε.navigator11 έγραψε:Χρόνια σου πολλά και καλά, φίλε, καταρχάς. Και σε εμάς με τη λογική της έλευσης από τον πάγκο υποθέτω πως έρχεται. Ξέρουμε από τραυματισμούς πώς είναι;JohnDag έγραψε:Τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Κοιτά το ιατρικό του ριπορτ είναι τόσο εξωπραγματικό που φαντάζει ως φάρσα.
Από το 13-14 το ανώτερο που έχει λείψει λόγω τραυματισμού είναι 22 μέρες.
Συνολικά αυτά τα κοντά δέκα χρόνια έχει χάσει λόγω τραυματισμού…wait for it…14 παιχνίδια.
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Η μεταγραφή δείχνει να ειναι 100% επιλογή Λουτσουσκου. Εξτρεμοδεκαρι σε προχωρημένη ηλικία με νούμερα στο πικ της καριερας του παλαιότερα. Οπως οι Τζιοβινκο και Μαρτινς που δεν προχώρησαν.
Μενει να δουμε αν οντως θα προχωρησει και αν μιλαμε για ενεργο παίκτη που θα βοηθησει ή παλεμαχο.
Εγω περίμενα περισσότερη πιστη στο πλανο της ομαδας για ανανεωση και σταδιακή προωθηση Μπροντονιτς στην Α ομαδα και πιστη στο πλανο.
Δυστηχως με την τραγικη κατασταση των Μπισε, Μουργκ και Καντουρι(αθλητικα) δεν εβγαινε η μπουγαδα στο αριστερο εξτρέμ.
Σε βαθμο που κανουμε ταματα μην παθει θλαση ο Κωνσταντελιας και κλαιμε με μαυρο δάκρυ.
Προσωπικα θα ηθελα και ενα ντου και στη θεση του ΦΟΡ, γιατι εκει ποναμε και δεν εχουμε εναλακτικες με παικτη που θα παιξει και όχι απλα για τον κατευνασμό του μεταγραφολαγνικου όχλου.
Μενει να δουμε αν οντως θα προχωρησει και αν μιλαμε για ενεργο παίκτη που θα βοηθησει ή παλεμαχο.
Εγω περίμενα περισσότερη πιστη στο πλανο της ομαδας για ανανεωση και σταδιακή προωθηση Μπροντονιτς στην Α ομαδα και πιστη στο πλανο.
Δυστηχως με την τραγικη κατασταση των Μπισε, Μουργκ και Καντουρι(αθλητικα) δεν εβγαινε η μπουγαδα στο αριστερο εξτρέμ.
Σε βαθμο που κανουμε ταματα μην παθει θλαση ο Κωνσταντελιας και κλαιμε με μαυρο δάκρυ.
Προσωπικα θα ηθελα και ενα ντου και στη θεση του ΦΟΡ, γιατι εκει ποναμε και δεν εχουμε εναλακτικες με παικτη που θα παιξει και όχι απλα για τον κατευνασμό του μεταγραφολαγνικου όχλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 07 Ιαν 2023, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίχτης προφανώς του πολύ κλειστού κύκλου του Μποτο …
Προφανώς δηλαδή δεν παίζουν εκπλήξεις … τον παίχτη τον ξέρει παρά πολύ καλά
Από εκεί και πέρα είμαι περίεργος εάν είναι σε κατάσταση να μπορεί να ακολουθήσει τα υψηλά επίπεδα πίεσης που ασκούν οι τρεις μεσοεπιθετικόι του ΠΑΟΚ
Ξεκάθαρα όμως κίνηση εκεί που πονάμε περισσότερο από κάθε άλλη στο ρόστερ
Μακάρι να είναι στεγνός και προπονημένος … θα πάει καλά εάν είναι
Προφανώς δηλαδή δεν παίζουν εκπλήξεις … τον παίχτη τον ξέρει παρά πολύ καλά
Από εκεί και πέρα είμαι περίεργος εάν είναι σε κατάσταση να μπορεί να ακολουθήσει τα υψηλά επίπεδα πίεσης που ασκούν οι τρεις μεσοεπιθετικόι του ΠΑΟΚ
Ξεκάθαρα όμως κίνηση εκεί που πονάμε περισσότερο από κάθε άλλη στο ρόστερ
Μακάρι να είναι στεγνός και προπονημένος … θα πάει καλά εάν είναι
βρε άμα πάθει τίποτα ο νέλσονας θα κλαίμε όλοι μαζί
φορ, φορ και ξαναφορ
φορ, φορ και ξαναφορ
Мир έγραψε:Η μεταγραφή δείχνει να ειναι 100% επιλογή Λουτσουσκου. Εξτρεμοδεκαρι σε προχωρημένη ηλικία με νούμερα στο πικ της καριερας του παλαιότερα. Οπως οι Τζιοβινκο και Μαρτινς που δεν προχώρησαν.

- navigator11
Ισχύει. Εύχομαι να κινηθούμε και σε αυτήν τη θέση.danirifle έγραψε:βρε άμα πάθει τίποτα ο νέλσονας θα κλαίμε όλοι μαζί
φορ, φορ και ξαναφορ