Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Διαφωνώ αν ο Ζιβκοβιτς πχ είχε τα στρέμματα που έχει μπροστά του ο φερναντεζ γιατί οποιαδήποτε ομάδα της σούπερ λιγκ δεν θα παίξει ποτέ ταμπούρι με τον Βόλο και έπαιζε σε μια ομάδα σαν τον Βόλο μπορεί να νόμιζες ότι είναι ο μεσι. Ποσό μάλλον ομάδα που δεν την παρακολουθείς συστηματικά και δεν θα δεις τα 5 ματς του πχ που θα δεν θα ακουμπούσε . Ούτε βέβαια θα είχες σωστή κρίση βλέποντας μόνο χαιλαιτς γιατί πριν τις 2 καλές φάσεις που θα έκανε σε ένα παιχνίδι μπορεί να είχε κάνει και 10 μλκιες.
Τεσπα ο συγκεκριμένος εμένα μ αρέσει γενικά . Αλλά αυτό που είπε ένα παλικάρι πιο πριν ρε φίλε. Πήρες μποτο για να πάρεις τον φερναντεζ του Βόλου;
Συγνώμη αλλά το ίδιο ισχύει και για το σούπερ όνομα που θα κάνει γκελ και θα έχει τεράστιο συμβόλαιο που περιμένουμε για το 10. Πήρες Μπότο για να πάρεις πρωτοκλασάτο όνομα; Αυτό το παίρνει μόνος του και ο πρόεδρος αν τα σταξει. Δηλαδή αν φέρναμε Μπερνάρ θα λέγαμε ότι ο Μποτο ανακάλυψε τον Μπερνάρ;
Απεναντίας τον πήρες για να φέρνουμε τους Κουαλιατες. Αυτους δηλαδή που οι περισσότεροι αποκαλείται στοιχήματα.
Εγώ δεν είπα κανέναν Κουαλιατα στοίχημα ή και να το είπα θα το είπα με την θετική βερζιον του. Πήρες Κουαλιατα ρικαρντο πχ και καλά έκανες. Όταν όμως λες ότι θες έναν παιχτη που θα σ κάνει την διαφορά γιατί εκεί μπροστά έχεις θέμα δεν παίρνεις τον φερναντεζ του Βόλου αν είσαι ο μποτο αλλά χτυπάς την πόρτα της πόρτο της μπενφικα κλπ και παίρνεις έναν σερτζιο ολιβειρα στο 10 που είναι παιχταρας αλλά δεν χωράει για τον χ,Ψ λόγο . Με εμπειρία παραστάσεις κλπ . Γιατί υποτίθεται θες παιχτη να σ κάνει την διαφορά. Τον φερναντεζ τον έφερνε και ο κανένας τεχνικός διευθυντής . Τον έβλεπε ο λουτσεσκου στο φιλικό το έλεγε στον ιβαν έπαιρνε τηλ τον Μπέο καο στον έφερνε στο λεπτο.
Και στο ξαναλέω από τον κανέναν ή από έναν παιχτη που δεν έχει εμπειρία στυλ ρικαρντο χίλιες φορές ο φερναντεζ που έμενα μαρεσει πολύ . Αλλά όχι να πούμε ότι λειτουργούμε με πλάνο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγώ πάλι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους μάνατζερ που συνεργάζεται ο μπεος τόσα χρόνια οπότε σαφώς και να έρθει ο Ισπανός.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κρίμα που δεν πήραμε τότε τον Φεράρι...
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

buffalobill4 έγραψε:Εγώ πάλι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους μάνατζερ που συνεργάζεται ο μπεος τόσα χρόνια οπότε σαφώς και να έρθει ο Ισπανός.
Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα εδώ μέσα την τελευταία μεταγραφική περίοδο!!!!
Ο Αχιλλικος κάτι κουλιατες όχι 2 χαρτιά δεν θα έδινε, θα τους έπαιρνε τσάμπα και θα τους έβαζε στις φοιτητικές εστίες του Βόλου.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

καλα τα λεει ο γιωργος....2 χρονια τωρα το καλοκαιρι γινεται η ιδια επικοινωνιακη πολιτικη απο αρη και αεκ...φετος μπηκε και ο παναθηναικος με μπροσταρη το σαιτ που υποτιθεται ηταν αντικειμενικο αλλα πλεον ειναι το χωραφι του νικολογιαννη και του μανωλιουδακη (τους δυο τους αλλους δεν τους αναφερω καν)...οποιος τσεκαρε λιγο το βαζελο καταλαβε οτι παλι το ιδιο με περυσι ειναι με εξαιρεση τον σποραρ που λογικα θα ειναι πιο αποδοτικος απο μακεντα και υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειναι πιο κακος ισως και αρκετα αμυντικα γτ η σταθερα του βελεθ δεν υπαρχει πλεον και ο μαγκνουσον με τον αχιλλειο εδειξε κατευθειαν στοιχεια βερμπλουμισμου (τι ειπα παλι)...οποτε υπομονη να δουμε το τελικο αποτελεσμα που θα εχουμε μολις κλεισει το ροστερ...μεχρι τοτε ενα ματς τη φορα και οχι τοσος πεσιμισμος...επισης ειμασταν η μονη ομαδα με 80-20 κατοχη και τα δειγματα απο νταντας, ναρει, κοταρσκι, κουλιερακη και τομας ηταν θετικα οποτε ενας εγωνας τη φορα και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

MikeStr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Εγώ πάλι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους μάνατζερ που συνεργάζεται ο μπεος τόσα χρόνια οπότε σαφώς και να έρθει ο Ισπανός.
Ο Αχιλλικος κάτι κουλιατες όχι 2 χαρτιά δεν θα έδινε, θα τους έπαιρνε τσάμπα και θα τους έβαζε στις φοιτητικές εστίες του Βόλου.
Θα τους έβαζε και να πληρώνουν το νοίκι τους, θα τους έλεγε ότι κάνουν Internship.
Και μετά θα σήκωνε το τσάμπιονς λιγκ, θα κατέβαινε στις εκλογές των ΗΠΑ με τους ρεπουμπλικανούς, θα έβγαινε πρόεδρος και θα παραιτούνταν την επόμενη μέρα για να βρει κι άλλα λαβράκια.
kos

Δημοσίευση από kos »

MikeStr4 έγραψε:
Και είναι πιο φτηνός από τον μποτο.
kosths BXL

αυτο με το μπεο ειναι για εγκεφαλικο ανευρισμα...ξερει ο μπεος απο παικτες αλλα το γατι ο μποτο 10 χρονια αρχισκαουτερ της μπενφικα δεν εχει ιδεα...τα ακουτε αυτα που λετε ?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε μάγκες ο ΠΑΟΚ μια χαρά ρόστερ έχει και ειδικά μπροστά αν πάρουμε και τον φερναντεζ μαζί με ζιβκο ναρει νταντας φιλιπε τομας έχουμε ανεβάσει 3 ταχύτητες. Και ο πάγκος μας είναι γεμάτος και όλα καλά. Και με ένα παιχνίδι την βδομάδα θα πέσει η πουτσα σύννεφο. Τι σχέση έχει αυτό με το ότι ο φερναντεζ δεν είναι του μποτο Μεταγραφη και ότι Περιμέναμε κάτι καλύτερο!!!;;;
Να σας το θέσω αλλιώς αν ο Άρης έπαιρνε τον φερναντεζ και ο ΠΑΟΚ τον μανου από την χιχον θα ήταν Μεταγραφη μποτο και μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων .
Τώρα είναι αστείο . Ο φερναντεζ πολύ πιθανών να είναι καλύτερος από τον μανου .
Αλλά ότι είναι αστείο είναι αστείο .
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ίσως το ντιλ για Φερνάντες εξυπηρετήσει και το ξεφορτωμα που επιβάλλεται στο ρόστερ.
Δανεισμό Λάμπρου η Νινουα πχ.
Το ρόστερ παραμένει εξαιρετικά μεγάλο αυτή την στιγμή
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ναι αμα τους δώσει και αυτούς τους δύο μια χαρά θα είναι. Απλά βαριά κάνα 300.000 να τους δώσουμε, γιατί ο Μπέος θα θέλει να δαγκώσει
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κρίμα που δεν πήραμε τότε τον Φεράρι...
Πόσο μας τον έδινε ο καλός φίλος Μπέος τότε;;; γιατί σε ΑΠΟΕΛ πουληθηκε 70 χιλιάδες
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

nunies4 έγραψε:Ίσως το ντιλ για Φερνάντες εξυπηρετήσει και το ξεφορτωμα που επιβάλλεται στο ρόστερ.
Λαμπρου και Νινουα με 400χιλ συμβολαια εκαστος να φορτωθεί ο Μπεο;
Δεν το βλέπω.
kosths BXL

Мир έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ίσως το ντιλ για Φερνάντες εξυπηρετήσει και το ξεφορτωμα που επιβάλλεται στο ρόστερ.
Λαμπρου και Νινουα με 400χιλ συμβολαια εκαστος να φορτωθεί ο Μπεο;
Δεν το βλέπω.
350 νομιζω αλλα αυτα δεν θα τα παρουν πουθενα ετσι και αλλιως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”