ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Καμία σχέση η φετινή εικόνα της ομάδας .. παίζουνε σαν άντρες ..
Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο σελιμαι ενώ δεν έχουμε κανένα μην εκεί..
Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο σελιμαι ενώ δεν έχουμε κανένα μην εκεί..
Οι παίκτες που ήταν στην κανονική ομάδα έχουν άδεια τώρα και θα κατέβουν Κύπρο. Για αυτό δεν παίζει ο Σελιμάι και ο Ρικάρντο.
Καλώς τον.
Ρε Γιώργο Μινο, αλήθεια ρε φίλε κάνε αίτηση για πρόωρη σύνταξη, κάνε εξαγορά ενσήμων, κάνε κάτι δεν ξέρω.
Ρε Γιώργο Μινο, αλήθεια ρε φίλε κάνε αίτηση για πρόωρη σύνταξη, κάνε εξαγορά ενσήμων, κάνε κάτι δεν ξέρω.
- WeWillRockYou
2-0 μέσα σε λίγα λεπτά με τον 16χρονο Τζίμα.
Αξίζει βέβαια ένα γκολ ο Μπράντονιτς, ο οποίος είναι πολύ κινητικός στην επίθεση και μέσα σε όλες τις φάσεις.
Αξίζει βέβαια ένα γκολ ο Μπράντονιτς, ο οποίος είναι πολύ κινητικός στην επίθεση και μέσα σε όλες τις φάσεις.
-
- Επικοινωνία:
Τα είπες όλα φίλε μου.danirifle έγραψε:δηλαδή ρε μάγκες σόρρυ που θα το πω αλλά έχω πια αγανακτήσει
στο ματς που παίζουν 20χρονα
παιχνίδι που στις κερκίδες βρίσκονται μόνο γονείς με παιδάκια
πρέπει το πρώτο σύνθημα να είναι αυτό το εμετικό με την πρέζα και την ηρωίνη?
έχετε χάσει ρε ποτέ γνωστό, φίλο, αδερφό σας από αυτή τη μάστιγα?
έχετε δει ποτέ πώς γίνεται ο χρήστης και τι τραβάει η οικογένειά του?
έχετε δει να κατουριέται πάνω του χρήστης, να ξερνάει στα ρούχα του, να παίζει μπουνιές με τους γονείς του, να αφοδεύει στα παντελόνια του και να μη μπορεί να σηκωθεί να πάει στην τουαλέτα, να μην ξέρει αν θα πεθάνει κάθε φορά που κάνει χρήση?
είστε καλά μωρέ? και το λέτε αυτό το σκατοσύνθημα κάθε τρεις και λίγο?
να δείξετε τι? μαγκιά? είναι μαγκιά τα ναρκωτικά?
και σε τι παιχνίδι!! στου ΠΑΟΚ Β
εύχομαι να μην μάθετε ποτέ τι είναι η ηρωίνη και όλα αυτά που τραγουδάτε
δηλαδή δεν υπάρχει 1 ενήλικας στους συνδέσμους να τα πει αυτά τα πράγματα?
δε μπορεί να μην υπάρχει 1 σοβαρός, ένας παθών να το κόψει αυτό το σύνθημα
ντορπή σας! και ντροπή σε όλους μας για λογαριασμό σας
-
- Επικοινωνία:
Είναι μέσα σε όλα τα γκολ της ομάδας από την αρχή της χρονιάς. Θετική εντύπωση μου κάνει ο αλτρουισμός που δείχνει και πως δεν πάει να τελειώσει φάσεις "σκοτωμένα" αλλά προτιμά να σιγουρεψει το γκολ όπως στο 2-0 σήμερα. Ακόμα και στο τετ α τετ που έχασε η σκέψη του να κρεμάσει τον τερματοφύλακα ήταν σωστή. Αν συνεχίσει έτσι ίσως κερδίσουμε μια μεταγραφή από το πουθενά για το καλοκαίριgeorge188 έγραψε:Εγώ με μπραντονιτς έχω σκαλωσει πολύ. Αυτός κάνει τη διαφορά
-
- Επικοινωνία:
Ο πιτσιρικάς έχει εφάμιλλο ταλέντο με Κούτσια αλλά και ένα μεγάλο προτέρημα έναντι του έτερου πιτσιρικά μας.Ποδοσφαιρικη ωριμότητα και γι'αυτό πιστεύω πως θα πετύχει περισσότερα η έστω γρηγορότερα πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου.Εύκολα το διακρίνει κάποιος αν εχει παρακολουθήσει παιχνίδια τους.sn0ufel4 έγραψε:Δεύτερο ο Τζημας από ωραία κίνηση του Μπραντονιτς
-
Εμένα μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ο Μορικέλι. Δεν παίζει να είναι κατώτερος του Νάσμπεργκ.
-