55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Re: 55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Εδώ που φτάσαμε με τους τραυματισμούς είναι αισιόδοξο ότι έδειξε να είναι κανονικός ποδοσφαιριστής.
-
Αυτο που ελεγε το βιογραφικο του, μετριος.
Καλυτερα Τσαουσης που εχει προοπτικη.
Καλυτερα Τσαουσης που εχει προοπτικη.
-
Κρινουμε εναν παιχτη που εδω και τρεις μηνες
εκανε μονο προπονησεις (τους δυο καθως τον
εναν ηταν τραυματιας) οντας εκτος αποστολης
σε 9 συνεχομενους αγωνες και μπηκε να παιξει
σε ενα εκτος εδρας ντερμπι και μαλιστα δυνατο
διχως καν αγωνιστικο ρυθμο κι αυτοπεποιθηση.-
Ας μην το ξεχναμε ολο αυτο το στορι παρακαλω!
Για μενα (τηρουμενων των αναλογιων) μια χαρα.-
εκανε μονο προπονησεις (τους δυο καθως τον
εναν ηταν τραυματιας) οντας εκτος αποστολης
σε 9 συνεχομενους αγωνες και μπηκε να παιξει
σε ενα εκτος εδρας ντερμπι και μαλιστα δυνατο
διχως καν αγωνιστικο ρυθμο κι αυτοπεποιθηση.-
Ας μην το ξεχναμε ολο αυτο το στορι παρακαλω!
Για μενα (τηρουμενων των αναλογιων) μια χαρα.-
- john4serres
Το προβλημα του στις μεχρι τωρα ελαχιστες εμφανισεις του απο τα φιλικα μεχρι χτες ειναι οτι μοιαζει το ιδιο βαρυς,ειδικα για ακραιο μπακ εν ετη 2022.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ. Όχι ότι έπαιξε σπουδαία, αλλά για πρώτη εμφάνιση μετά από μήνες και μάλιστα σε ντέρμπυ δεν έκανε σοβαρά λάθη.john4serres έγραψε:Εγώ περιμένα να τα πάει πολύ χειρότερα χθες.
Η συνέχεια θα δείξει.
Αμυντικα παντως σε καμια περιπτωση δεν δειχνει χειροτερος του Βιερινια. Επιθετικα, τι ειχαμε τι χασαμε.
-
Λάθη δεν έκανε, είχε καλές τοποθετήσεις, έπαιρνε κεφαλιές. Και απο τις λίγες σέντρες που έβγαλε φάνηκε να έχει καλό πόδι. Το φαουλ έξω απο την περιοχή αριστερά στο 1ο ημίχρονο που το βάρεσε ο Ντάντας και μετά πήρε την κάρτα, έπρεπε να το εκτελέσει και αυτό ο Ράφα, και να κάτσει πίσω μην γίνει αντεπίθεση ο Ντάντας που είναι γρήγορος. Εγώ απο αυτόν φοβόμουν μην κάνει τα λάθη, κυρίως επειδή δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό.
Είναι νωρίς ακόμη, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση παίκτης να μην βρίσκεται στην αποστολή. Δεν λέω ό,τι είναι Λίνο, ούτε Βιερίνια στα καλά του, (πριν μερικά χρόνια), λέω ό,τι αυτό το πράγμα να βρίσκεται εκτός αποστολής και να παίζει ο Αντρέ Βιερίνια δεν δικαιολογείται που δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον. Για εμένα, εχθές, θετικό πρόσημο είχαν Κοτάρσκι, Ίνγκι, Ντέλιας και Ράφα Σοάρες. Όλοι οι άλλοι αρνητικό, ως πολύ αρνητικό.
Τέλος, ΔΕΝ έκανε αυτός τη λάθος πάσα-διώξιμο στο 2ο γκολ! Εγώ που είδα τον αγώνα χωρις ήχο γιατί άκουγα παράλληλα ειδήσεις για τις εκλογές στη Βραζιλία
στο εξωτερικό που είμαι, το κατάλαβα αμέσως, και διαβαζα σχολια στο twitter για τον Ραφα και δεν καταλάβαινα τι εννοούν, νόμιζα ό,τι φαγαμε και 3ο και έβλεπα τον αγώνα με καθυστέρηση μέσω ιντερνετ...
Είναι νωρίς ακόμη, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση παίκτης να μην βρίσκεται στην αποστολή. Δεν λέω ό,τι είναι Λίνο, ούτε Βιερίνια στα καλά του, (πριν μερικά χρόνια), λέω ό,τι αυτό το πράγμα να βρίσκεται εκτός αποστολής και να παίζει ο Αντρέ Βιερίνια δεν δικαιολογείται που δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον. Για εμένα, εχθές, θετικό πρόσημο είχαν Κοτάρσκι, Ίνγκι, Ντέλιας και Ράφα Σοάρες. Όλοι οι άλλοι αρνητικό, ως πολύ αρνητικό.
Τέλος, ΔΕΝ έκανε αυτός τη λάθος πάσα-διώξιμο στο 2ο γκολ! Εγώ που είδα τον αγώνα χωρις ήχο γιατί άκουγα παράλληλα ειδήσεις για τις εκλογές στη Βραζιλία

-
Παντως απο την πλευρα του εκανε παρτι ο Ελιασον.
η εικονα του ματς δεν το δειχνει αυτο, αλλα αμα δειτε τις φασεις της κουλας, ολες απο εκει βγηκαν.
η εικονα του ματς δεν το δειχνει αυτο, αλλα αμα δειτε τις φασεις της κουλας, ολες απο εκει βγηκαν.
Όλες οι φάσεις του χαρτιού βγήκαν μετά από κλέψιμο όχι σε σετ παιχνίδι.
Αυτόν τον παιχταρα που στα 25 του κάνει τα 100 μέτρα πιο αργά από τον Βιεϊρίνια, τον έφαγε ο κακός "ρουμανος" τελικά…we trust boto με ξεχνάμε το σλόγκαν του καλοκαιριού!
Πάντως από βιειρινια τσαούση την συγκεκριμένη χρονική περίοδο χωρίς καθόλου ρυθμο πιο καλός είναι.
Δεν θυμάμαι να τον πέρασε ο ελιασον ενώ με την μπάλα πάντα έκανε το σωστό. Αν ο κωνσταντελιας έκανε καλύτερη επιλογή θα είχε κάνει και ασιστ ή κι πας…
Για τόση απαξίωση και τόση εξέδρα μια χαρά μ φάνηκε
Δεν θυμάμαι να τον πέρασε ο ελιασον ενώ με την μπάλα πάντα έκανε το σωστό. Αν ο κωνσταντελιας έκανε καλύτερη επιλογή θα είχε κάνει και ασιστ ή κι πας…
Για τόση απαξίωση και τόση εξέδρα μια χαρά μ φάνηκε
Χωρις να ξερουμε τι εικονα ειχε στις προπονησεις και αν οντως ισχυει οτι ειπε οτι δεν ηταν ετοιμος για το ματς με τον γκει, η εικονα που ειχε χθες δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το γεγονος οτι δεν ηταν ουτε καν αποστολη.
Από τον φετινό αλλά και τον περσινό Βιερίνια, σαφώς πιο γρήγορος και πιο ευέλικτος. Έπαιξε ύστερα από 95 μέρες σε ντέρμπι εκτός έδρας στο οποίο όλη η ομάδα ήταν χώμα και πάμε να τον φάμε. Ας τον δούμε αν και όταν πάρει ρυθμό από αγώνες και μετά κρίνουμε αν είναι παλτό ή αν τα καλά στατιστικά του στην Πορτογαλία θα τον συνοδεύσουν και εδώ.
Καλός μου φάνηκε, θα βοηθήσει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk