Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
- Willie the Pimp
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Ο Σωτηρίου μου θυμίζει τώρα το Σωτηρίου του 16-17, αυτόν που θέλουμε να δούμε!
Τιμή μας και τυχεροί που ζούμε έναν τέτοιο παικταρά στα λίμπερο.Willie the Pimp έγραψε:Η αμυντική πρόσφορα του Κοκκινάκη είναι τεράστια
Με διαφορά το λίμπερο της δεκαετίας!
Και άσε τους άλλους να λένε για πράκτορες.
-
-
25-15 και 3-0 ο ΠΑΟΚ που επιστρέφει στις νίκες.
Καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ ειδικά στο 3ο σετ. Αρκετά νεκρά διαστήματα που θα τα αποδώσω στην έλλειψη συνοχής της ομάδας λόγω των νέων παικτών. Πρέπει να δουλέψει ο Μιλενκόσκι σε αυτό τον τομέα.
Γενικά καλοί στο σερβίς, στην άμυνα (δια χειρός Κοκκινάκη) και στην επίθεση σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού.
Πολύ καλοί οι Γιόρνα και Κόστα σήμερα, με τον Βραζιλιάνο να αρχίζει να μου διώχνει τις αντιρρήσεις που είχα για αυτόν. Όσο για το πουλέν μου, εύχομαι να είναι καλά και να είναι ένα απλό διάστρεμμα. Γενικά βοήθησε σε όλους τους τομείς και ήταν καταλυτικός στο 2ο σετ. Ο Βραζιλιάνος τα έκανε όλα. Σερβίς, μπλοκ, επίθεση και μια φοβερή εμφάνιση.
Ο Ντε Ντρις ήταν καλός σήμερα, σταθερός και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του. Ο Ράπτης ξεκίνησε νωθρά και ανέβηκε στη διάρκεια του 1ου σετ, εξαφανίστηκε στο 2ο, αλλά στο 3ο έκανε καλή επιθετικά εμφάνιση. Ας ελπίσω για το καλύτερο.
Ο Ουολς μοίρασε καλά το παιχνίδι, λίγα λάθη έκανε ειδικά στη συνεννόηση αλλά θα ανέβει. Ο Κοκκινάκης έκανε για άλλη μια φορά μια εμφάνιση που δείχνει το πόσο φοβερός είναι. Ο Σωτηρίου θυμήθηκε τον παλιό καλό Σωτηρίου του 16-17 και εύχομαι να δείξει την ίδια εικόνα και να μας κλείσει όλων τα στόματα.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ!! 9-11 ΜΟΝΤΑΝΑ!
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ ειδικά στο 3ο σετ. Αρκετά νεκρά διαστήματα που θα τα αποδώσω στην έλλειψη συνοχής της ομάδας λόγω των νέων παικτών. Πρέπει να δουλέψει ο Μιλενκόσκι σε αυτό τον τομέα.
Γενικά καλοί στο σερβίς, στην άμυνα (δια χειρός Κοκκινάκη) και στην επίθεση σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού.
Πολύ καλοί οι Γιόρνα και Κόστα σήμερα, με τον Βραζιλιάνο να αρχίζει να μου διώχνει τις αντιρρήσεις που είχα για αυτόν. Όσο για το πουλέν μου, εύχομαι να είναι καλά και να είναι ένα απλό διάστρεμμα. Γενικά βοήθησε σε όλους τους τομείς και ήταν καταλυτικός στο 2ο σετ. Ο Βραζιλιάνος τα έκανε όλα. Σερβίς, μπλοκ, επίθεση και μια φοβερή εμφάνιση.
Ο Ντε Ντρις ήταν καλός σήμερα, σταθερός και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του. Ο Ράπτης ξεκίνησε νωθρά και ανέβηκε στη διάρκεια του 1ου σετ, εξαφανίστηκε στο 2ο, αλλά στο 3ο έκανε καλή επιθετικά εμφάνιση. Ας ελπίσω για το καλύτερο.
Ο Ουολς μοίρασε καλά το παιχνίδι, λίγα λάθη έκανε ειδικά στη συνεννόηση αλλά θα ανέβει. Ο Κοκκινάκης έκανε για άλλη μια φορά μια εμφάνιση που δείχνει το πόσο φοβερός είναι. Ο Σωτηρίου θυμήθηκε τον παλιό καλό Σωτηρίου του 16-17 και εύχομαι να δείξει την ίδια εικόνα και να μας κλείσει όλων τα στόματα.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ!! 9-11 ΜΟΝΤΑΝΑ!
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Από τον Σωτηρίου περιμένεις να δώσει λύσεις από τον πάγκο. Για να μην είμαι άδικος, εδώ και 2 παιχνίδια κάνει αυτό που θέλαμε τα προηγούμενα χρόνια. Να βελτιώνει την ομάδα όταν αυτό του ζητηθεί. Με το που μπήκε, βελτίωσε την υποδοχή της ομάδας και θεωρώ ότι ήταν και μια κίνηση που άλλαξε την ισορροπία στο 2ο σετ, όταν μας είχαν πιέσει πολύ από το σερβίς.τσιριγωτης έγραψε:Πέρα από την πλάκα με σωτηρίου δε γαμησε κανείς
Μακάρι να δείξει τον Σωτηρίου που ζήσαμε το 16-17. Ή έστω ουσιαστικά πράγματα.
Σύμφωνα με τον Μιλενκόσκι, ο Γιόρνα δεν έχει κάτι σοβαρό και πιθανότατα θα είναι εκτός για μια εβδομάδα.
-

Kαι τα στατιστικά του αγώνα, όπου μπορούμε να δούμε ότι με καλή υποδοχή είχαμε 71% στην επίθεση, ενώ όταν μας χάλασαν την υποδοχή είχαμε ένα ποσοστό στο 29%. Όμως κυρίως δεν απείλησαν ιδιαίτερα κάτι που φαίνεται ότι μόνο 14 επιθέσεις είχαμε με κακή υποδοχή, ένανι 27 της Κηφισιάς.
Αρκετά λάθη πάλι κάναμε και τα περισσότερα στο 2ο σετ (11) με το σύνολο να φτάνει τα 24.
Καλό μπλοκ είχαμε γενικά κάτι που φαίνεται τόσο στους πόντους όσο και γενικά στο παιχνίδι όπου είχαμε και αρκετά breaking points (24 έναντι 11). Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε και η καλή μας άμυνα σε μεγάλα μέρη του παιχνιδιού.
Ο Ράπτης παραμένει ακόμα σε ρηχά νερά αλλά το 3ο σετ μου έδωσε μια ελπίδα για κάτι καλύτερο επιθετικά. Τον είδα πιο συγκεντρωμένο σε σχέση με τα 2 προηγούμενα σετ.
Καλά ποσοστά από όλους στην υποδοχή κάτι που είναι πολύ καλό και εύχομαι να παραμείνει. Εδώ να δώσω τα εύσημα στον Ράπτη που τον σημάδευαν ασταμάτητα και κράτησε ένα συμπαθητικό ποσοστό.
Πολύ καλός ο Κόστα που έκανε μια μεστή εμφάνιση. Ο Ντε Ντρις παρά το μέτριο ποσοστό στην επίθεση, ήταν καλός και στο 2ο και 3ο σετ έδειξε θετικά στοιχεία.
Ο Ουόλς μοίρασε καλά το παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει και καλύτερα. Και αυτό πρέπει να γίνει. Γενικά ο φετινός ΠΑΟΚ πρέπει να βασιστεί στην επιθετική πολυφωνία. Για αυτό και έχουμε τους Βουλκίδη και Κόστα. Γιατί είναι καλύτεροι επιθετικά και πρέπει να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες.
Το σερβίς μας έκανε εξαιρετική δουλειά και δημιούργησε αρκετά προβλήματα.
Επιθετικά πρέπει να ανέβουμε και ιδιαίτερα στους ακραίους ώστε να βοηθήσουμε και τον Ουολς να παίζει ακόμα πιο απρόβλεπτα.