50. Filipe Soares

Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από Eagle1980 »

iremidynami 4+ έγραψε:
Darkm4n έγραψε:Δε νομιζω στην Μορειρενσε ισως, εδω ο Κουρτιτς τον φωναξε κ χεστηκε.
αρα τατουάζ κανε τον νυχτερο-περπατητη κ με γκομενες τον Ζαμπα :D

:D
Δεεεν τον γουσταρω αυτον, ειναι ξεροκεφαλος!!
Χωρις πλακα τωρα, εχω μεγαλες προσδοκιες απο σοαρες, πιστευω θα κανει παππαδες του χρονου και την αποψη αυτη, δεν την απεκτησα μετα την εμφανιση του με γαυρο.
Συμφωνώ με τα προλεγομενά σου περιμένουμε πραγματάκια από τον Φελίπε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλά ρε αδέρφια ειλικρινά … από εχθες ένας δεν βρέθηκε να σχολιάσει την ενέργεια στο γκολ ;;;

Δηλαδή έχουμε δει ξανά τα τελευταία χρόνια τέτοια προσποίηση στην κίνηση από ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ;;

Αέρινος όπως τον φαντάστηκα από την στιγμή που τον ειδα. Με μεγάλα κενά ακόμα στο παιχνίδι του …
Θέλει πολύ δουλειά ακόμα αλλά έχει πολύ ηψηλο ταβάνι

Αυτά τα παιχνίδια που παίρνει τώρα θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη του του χρόνου
Θέλει πολύ δουλειά σε φυσική κατάσταση και πασινγκ γκειμ σε μικρούς χώρους. Εχει όμως φοβερό ξεπαρκάρισμα με την μπάλα … πολύ σημαντικό αυτό για το υψηλό επίπεδο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα εκφρασω ξανα την απορια μου για την οποια δεν εχει πει αλλος γνωμη. Ο Σοαρες χθες ειχε 3-4 εξαιρετικες ενεργειες αλλα και παλι σε πολλες στιγμες εδειχνε εκτος ομαδικης λειτουργίας για αυτο και εγινε αλλαγη οπως εκτος ομαδικης λειτουργιας μοιαζουν ολοι οσοι μπορουν να κανουν το κατι παραπσνω οπως ο Μιτριτσα ακομα και ο Σιντκλει. Φταινε μονο οι παικτες η εχουμε αλλεργία στην εξτρα ενεργεια και θελουμε μονο εργατες;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Κατά τη γνώμη μου ο Σοαρες θέλει χρόνο, ο Μιτριτσα κ ο Σιντκλει απλά δεν κάνουν. Αν έδιναν αυτό που δίνουν κ ήταν πιτσιρικάδες με προοπτική εξέλιξης, να το καταλάβω να τους κραταμε. Η έξτρα ενέργεια εννοείται είναι καλό να υπάρχει, αλλά κ αυτή πρέπει να γίνεται στο σημείο που πρέπει.
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

joshua έγραψε:Εγω θα εκφρασω ξανα την απορια μου για την οποια δεν εχει πει αλλος γνωμη. Ο Σοαρες χθες ειχε 3-4 εξαιρετικες ενεργειες αλλα και παλι σε πολλες στιγμες εδειχνε εκτος ομαδικης λειτουργίας για αυτο και εγινε αλλαγη οπως εκτος ομαδικης λειτουργιας μοιαζουν ολοι οσοι μπορουν να κανουν το κατι παραπσνω οπως ο Μιτριτσα ακομα και ο Σιντκλει. Φταινε μονο οι παικτες η εχουμε αλλεργία στην εξτρα ενεργεια και θελουμε μονο εργατες;
Εκτός ομαδικής λειτουργίας δεν θα μπορούσε να είναι, καθώς δεν υπήρχε ομαδική λειτουργία γενικώς.
Νομίζω πως αλλαγή έγινε λόγω κούρασης
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα τραυματισμου και παιζει τοσο περιορισμενο χρονο.
Περιμενα να τον γυρισει στη θεση Τσιγγαρα στο ημιχρονο.
Ισως ειναι πισο σε φυσικη κατασταση γαιτι δεν επαιζε μεχρι να παρει μεταγραφη σε εμας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Gonzyland έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω θα εκφρασω ξανα την απορια μου για την οποια δεν εχει πει αλλος γνωμη. Ο Σοαρες χθες ειχε 3-4 εξαιρετικες ενεργειες αλλα και παλι σε πολλες στιγμες εδειχνε εκτος ομαδικης λειτουργίας για αυτο και εγινε αλλαγη οπως εκτος ομαδικης λειτουργιας μοιαζουν ολοι οσοι μπορουν να κανουν το κατι παραπσνω οπως ο Μιτριτσα ακομα και ο Σιντκλει. Φταινε μονο οι παικτες η εχουμε αλλεργία στην εξτρα ενεργεια και θελουμε μονο εργατες;
Εκτός ομαδικής λειτουργίας δεν θα μπορούσε να είναι, καθώς δεν υπήρχε ομαδική λειτουργία γενικώς.
Νομίζω πως αλλαγή έγινε λόγω κούρασης
απο ποτε κουραζονται τα παλικαρακια σε 45 λεπτα αγωνα? ας τους παμε στο χωραφι ολη μερα να δουνε τι σημεινει κουραση :lol: :lol:
εμπας περιπτωσι ο παικτης μου αρεσε και πιστευω οτι του χρονου θα ειναι η μια χαφαρα που ονειρευομαστε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ ενθαρυντική εμφάνιση από Σοάρες. Πραγματικά βλέπω τον Μπότο να δικαιώνεται με αυτά που είχε πει. Εδώ του Μίσιτς του πήρε τόσο να αποδώσει, δε θέλει ο 22χρονος Πορτογάλλος; Είναι aggressive, γρήγορος, έχει και διείσδυση. Μπορεί να παίξει κάθετα, να βγει στα πλάγια και να δημιουργήσει υπεραριθμία με το εξτρέμ και το μπακ. Απλά θέλει χρόνο, και η προετοιμασία του καλοκαιριού, θα τον κάνει παίκτη της 1ης 16άδας του ρόστερ. Από το Γενάρη και μετά πιστεύω ότι θα γίνει από τους αναντικατάστατους, και θα παρακαλάμε μην τον πουλήσουμε ΚΑΙ αυτόν, αν και κάποιοι συνοπαδοί βλέπω να μη ν έχουν κανένα πρόβλημα με τις πωλήσεις, μιας που η ομάδα απέδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να τους αντικαθιστά άμεσα :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Мир έγραψε:Δεν ξερω αν εχει καποιο θεμα τραυματισμου και παιζει τοσο περιορισμενο χρονο.
Περιμενα να τον γυρισει στη θεση Τσιγγαρα στο ημιχρονο.
Ισως ειναι πισο σε φυσικη κατασταση γαιτι δεν επαιζε μεχρι να παρει μεταγραφη σε εμας.
Μια χαρά έπαιζε στην Moreirense μέχρι 8 Ιανουαρίου.
1219' / 18 συμμετοχές = 67' μέσο όρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό που λέει ο Josh είναι σωστό. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ομαδικό άθλημα και κάθε παίκτης οφείλει να κινείται σε συνεργασία με τους υπολοίπους. Ο Soares πράγματι χθες έκανε την καλύτερη (ατομική) εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ. Περιμένω καλύτερο δέσιμο με την υπόλοιπη ομάδα, συν τω χρόνω.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι πολύ σωστή η παρατήρηση του φίλου Joshua αλλά το συμπέρασμα μετά είναι μάλλον λίγο τραβηγμένο. Επειδή χθες ήμουν στο γήπεδο θα πρέπει να μεταφέρω ότι η πλειοψηφία των παρατηρήσεων αφορούσε στον Σοάρες κι στον μιτριτσα. Έχει τουλάχιστον τρεις η τέσσερις χαρακτηριστικές στιγμές που ο Λουτσεσκου φώναξε όταν είδε τον Πορτογάλο να μην πασάρει είτε γρήγορα είτε σωστά. Δεν αρκεί πλέον για την ομάδα που έχουμε να είναι κάποιος καλός ποδοσφαιριστής, πρέπει να είναι κι διαβασμενος ποδοσφαιριστής. Για αυτό κι βλέπουμε αυτό τον αργό χρόνο ένταξης των ποδοσφαιριστών στην λειτουργία της ομάδας
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ποδοσφαιρικά είναι παιχταρας.
Ορίτζιναλ ταλέντο δύο
κλάσεις πάνω από τα δικά μας.
Τακτικά θέλει δουλειά.
Αρνητικά ότι το παίζει φίρμα
αλλά μπορεί να στρώσει
με Ραζβαν αν έχει φιλοδοξίες.
Τέλος αν δεν το έχετε προσέξει
παίζει πολύ βρώμικα.....
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Filipe Soares έχει υιοθετήσει το αέρινο στυλάκι και τις κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι θέμα ψώνιου είναι θέμα θαυμασμού. Τον μοιάζει κιόλας. Πρέπει να τον έχει μελετήσει τόσο πολύ που να κοιμάται με μία μεγάλη αφίσα πάνω από το κρεβάτι του.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

To παλικαρακι ξερει μπαλα. Τοσο απλα. Οι μπαλιες του ειναι ακριβειας.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

invincible έγραψε:Ο Filipe Soares έχει υιοθετήσει το αέρινο στυλάκι και τις κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι θέμα ψώνιου είναι θέμα θαυμασμού. Τον μοιάζει κιόλας. Πρέπει να τον έχει μελετήσει τόσο πολύ που να κοιμάται με μία μεγάλη αφίσα πάνω από το κρεβάτι του.
το δε πνεύμα πρόθυμο,
η δε σάρκα αδύναμη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”