Σωστός ο παίκτης η διαιτησία 70-30 υπέρ του βάζελου.Και όπως γράψανε και πολλοί άλλοι τα χαιβάνια που έχουμε στην διοίκηση τι ρόλο παίζουν να κοροιδεύουν τον πρόεδρο.hawklord έγραψε:Μέσα πέφτω για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα, και φοβάμαι πως θα πέσω μέσα και για τον ύπνο το βαθύ της ΠΑΕ για το πέναλτι. Τόσο μεγάλο ώμο ούτε ο Γαλακτερός...
Παο-ΠΑΟΚ 7/11-19:30,CosmotesportsHd
- GREATANASTASIOS
Re: Παο-ΠΑΟΚ 7/11-19:30,CosmotesportsHd
σε ολο τον αγώνα βγαίνουν σέντρες απο τα άκρα.DimitrisS έγραψε:Aυτα ποτε εγιναν ρε παιδια; Δεκα λεπτα πιεσε ο βαζελος στο τελος, χωρις να κανει ουσιαστικα μεγαλη φαση περα απο μια κεφαλια του κοντου απο τα δεξια που ειχε αντιπαλο στην φαση τον Βιειρινια με ενα ποδι.gpap έγραψε:είσαι ο Λούτσε.
Βλέπεις τον βάζελο να κάνει πανηγύρια στα άκρα, όπου έχεις Τέιλορ με κάρτα, Ροντρίγκο απο αζήτητα, κ άμυνα Βαρέλα που δεν παίρνει κεφαλιά ούτε απο χόμπιτ κ Μιχαηλίδη με συχνά λάθη λόγω απειρίας.
Κοιτάζεις στον πάγκο.
Τι μπορείς να κάνεις;
Η προφανής αλλαγή είναι στα χαφ.
Βάζεις Τσιγγάρα στα χαφ, βγαίνει ο Μουργκ κ πάνε δεξιά ο Ζίβκο κ αριστερά ο Μπίσε.
Τσιμεντώνεις τον Κούρτιτς ως τρίτο μπακ και ανάβεις λαμπάδα στην Παναγία
Δηλαδή πρέπει να δεχθούμε γκολ για να αναγνωρϊσουμε πως στα ακρα έχουμε θέμα σήμερα;
Πόσες φορες βρεθηκαν οι παιχτες μας μακρια απο τους αντιπάλους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Κυρ 07 Νοέμ 2021, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
σε αναλογες περιπτωσεις, εχουν μπουκαρει στο ημιχρονο στα αποδυτηρια των κορακιων και τον επηρεαζουν για να σφυριξει αλλιως στο β.
Εμεις ειμαστε υπερανω ή για να το στρογγυλεψω, δουλευουν αθορυβα..........τα δικα μας στελεχη.
Εμεις ειμαστε υπερανω ή για να το στρογγυλεψω, δουλευουν αθορυβα..........τα δικα μας στελεχη.
Για το πέναλτι, δεν είμαι σίγουρος αν χτύπησε πρώτα στο κεφάλι του και ύστερα στο χέρι. Δεν μπόρεσα να το δω. Αν δεν υπάρχει κεφάλι, είναι "ανεξήγητο" το μη σφύριγμα.
Κατά τα άλλα, το ματς πάλι έπρεπε να είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο, υπήρχαν οι προϋποθέσεις και για άλλα γκολ.
Κατά τα άλλα, το ματς πάλι έπρεπε να είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο, υπήρχαν οι προϋποθέσεις και για άλλα γκολ.
Εγω δεν θα ρισκαρα με τεηλορ, μετα το 60-65 βαζεις Λυρατζη και αν χρειαζεται αλλαγη πλευρας με τον Ροντριγκο.
Αν βαλουν και χατζηγιοβανι και αρχισουν τις βουτες απο εκει, κινδυνευεις με κοκκινη.
Ο Εσιτι ειναι κινδυνος θανατος μεχρι στιγμης, μπορει να εχει βγαλει 2-3 σλαλομ αλλα αν χασει τη μπαλα ειμαστε για αντεπιθεση του ελεους.
Περιμενω να μπουν Σβαμπ η και Τσιγγαρας για να δυναμοσουν και οι βοηθειες απο τα χαφ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν βαλουν και χατζηγιοβανι και αρχισουν τις βουτες απο εκει, κινδυνευεις με κοκκινη.
Ο Εσιτι ειναι κινδυνος θανατος μεχρι στιγμης, μπορει να εχει βγαλει 2-3 σλαλομ αλλα αν χασει τη μπαλα ειμαστε για αντεπιθεση του ελεους.
Περιμενω να μπουν Σβαμπ η και Τσιγγαρας για να δυναμοσουν και οι βοηθειες απο τα χαφ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ας αφήσουμε την διαιτησία προς το παρόν και πάμε να πάρουμε το ματς…
-
ron-swanson
- ΑποστόληςΑ
Ε ρε Μουργκ, ε.
Πάσα παιδικου δεν μπορείς να βγάλεις.
Έλεος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάσα παιδικου δεν μπορείς να βγάλεις.
Έλεος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
ο γνωστος τσαπατσουλης Μουργκ των πολλων εκατομμυριων μεταγραφη
Μουργκ ο πουθενας. Δεν γίνεται να μην μπορείς να κάνεις μια σωστή ενέργεια, μια ρε γαμώτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk