9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Άλλα δύο-τρία τέτοια να χάσεις θα γίνεις Τσόλακ ή Τσούμπα, εξαρτάται από τους φαν του καθενός... 

Αν είχε 5-10 λεπτά παραπάνω στο παιχνίδι δεν θα την έχανε την ευκαιρία. Δυστυχώς ήταν πολύ κρύος και αυτή ήταν από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα
Επειδή δεν το πρόσεξα, ο Μουργκ του την έστρωσε; Ο οποίος πήρε μια εκπληκτική πάσα από τον Σβαμπ.
αυτο το γκολ επρεπε να μπει ωστε να σφραγισει την σχεση που εχουμε αναπτυξει με τους χαρτινους
κριμα ρε νελσον κριμα...
κριμα ρε νελσον κριμα...
Εκεί σωστά το εκανε αλλα χτυπησε στο δοκαρι τετοια χανονται κ απ μεγαλους ποδοσφαιριστες 99 φορες να το ξανα βαρουσε θα εμπαινε.. στο πλεκτο
99 φορές θα το βαζε αλλά τη μία που μετρούσε το χασε. Άλλωστε ο Ολιβέιρα δεν ήταν ποτέ κίλερ κι εμείς χρειαζόμαστε απεγνωσμένα τέτοιον.
Ο Ολιβέιρα μου φέρνει σε ότι πιο κοντινό στον πιο ολοκληρωμένο φορ που πέρασε από Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ( Μπεργκ ). Ίσως να μην είναι τόσο καλός σκόρερ όσο ο Σουηδός,αν και δεν τον είδαμε να παίζει σε μία ομάδα που παίζει αποκλειστικά γι αυτόν όπως ο βαζελος με τον Μπεργκ,αλλά είναι ολοκληρωμένος επιθετικός, έξυπνος, ξέρει πολύ καλά την θέση και μπορεί να κάνει και τους γύρω του μαγκες
Να πω την αμαρτία μου, μια ανασφάλεια την έχω με σένα βασικό για του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ
Ο τρόπος που κινησε και υποδέχεσαι την μπάλα μας έλλειψε πολύ φέτος
-
Ως προς την υποδοχή, τουλάχιστον, έναν Άκπομ τον ξέρεις;renegade έγραψε:Ο τρόπος που κινησε και υποδέχεσαι την μπάλα μας έλλειψε πολύ φέτος