Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Όταν χρησιμοποιείται επανειλημμένα από άτομα που τον κράζουν και το χρησιμοποιούν προφανώς αντί χαρακτηρισμού, έχει χροιά προσβολής. Δεν γεννηθήκαμε χθες. Στην τελική, έχει κι όνομα, επίθετο, ιδιότητα που μπορεί να χρησιμοποιεί ο κόσμος.
Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον, αλλά αν ήσουν ο μόνος Έλληνας και δεν σε έλεγαν υποτιμητικά "ο Έλληνας" δεν θα το καταλάβεις.
Είναι το ίδιο με το "Αλβανός" των '90s.
Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον, αλλά αν ήσουν ο μόνος Έλληνας και δεν σε έλεγαν υποτιμητικά "ο Έλληνας" δεν θα το καταλάβεις.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσυ που τον ξέρεις τον Κωστα54;
Έχει μπει incognito,ήταν παλιός αστέρας του φόρουμ.
-
Dimg4
Αυστραλια μεγαλωσα, κατι πιστευω ξερω απο πολυπολιτισμικο περιβαλλον.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν χρησιμοποιείται επανειλημμένα από άτομα που τον κράζουν και το χρησιμοποιούν προφανώς αντί χαρακτηρισμού, έχει χροιά προσβολής. Δεν γεννηθήκαμε χθες. Στην τελική, έχει κι όνομα, επίθετο, ιδιότητα που μπορεί να χρησιμοποιεί ο κόσμος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
AποστοληςΑ τρεις μέρες εκτός φόρουμ για το ποστ του στο τοπικ του Βαρέλα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Επειδή πολλοί δεν έχουν δει ή δεν έχουν πάρει σοβαρά τη συμμετοχή τους στο φόρουμ, θα σας παρακαλέσω εκ μέρους της Admin & Mod Team να διαβασετε προσεκτικα την ανακοινωση του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που ανεβηκε στην κεντρικη σελιδα. Την ανακοινωση θα την βρειτε εδω:https://www.paokmania.gr/podosfairo/dia ... anakoinosi
- kataramenos5
- stravostomis
Ήμασταν μαζί στον στρατό. Αν βρεις ένα σχόλιο του που να μην είναι ειρωνεία ή προσωπική επίθεση θα σε συγχαρώΜαυρο Χιονι έγραψε:Εσυ που τον ξέρεις τον Κωστα54;
- Montrealiotis
Ισχύει απόλυτα αυτό που λέει ο παραπάνω.
Προσωπικά δεν έχω βρει πως γίνεται να τον κάνω ignore, όχι ότι ασχολήθηκα και πολύ δηλαδή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσωπικά δεν έχω βρει πως γίνεται να τον κάνω ignore, όχι ότι ασχολήθηκα και πολύ δηλαδή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Κάνεις δεν έχει εξαίρεση από κανονες!stravostomis έγραψε:o KOSTAS54, τελικά, έχει πάρει εξαίρεση από τους κανονισμούς;
Αν είναι κάτι που θεωρείς λάθος μπορείς να κάνεις αναφορά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σβήστηκε!kataramenos5 έγραψε:Γι αυτο το ποστ που ελεγε για παρελθον ή σβηστηκε κατι?
- kataramenos5
- sourmenetes
- Moderator
Η λίστα των κανόνων έχει ανανεωθεί, η προσοχή μας πρέπει να είναι μεγαλύτερη κι ο σεβασμός αμοιβαίος από όλα προς όλα τα μέλη!
Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί(μέσα και οι Μοντ κι όλοι) για αυτό και να το κατακτήσουμε στο τέλος!
Γίνεται μια προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερη ακόμα πιο ενθαρρυντική με άλλα κριτήρια σε φόρουμ και κεντρική, προσπαθούμε να βάλουμε στο κόλπο πιο πολύ το Λαό, εμάς τους οπαδούς, γιατί θεωρούμε ότι υπάρχει και ποιότητα υπάρχει και συναίσθημα.
Καλό θα είναι να στηρίχθει!
Εγώ αυτό θα πω μόνο!
Τα έγραψα και στις προτάσεις της κεντρικής!
Παρακαλω δείτε τα!
Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί(μέσα και οι Μοντ κι όλοι) για αυτό και να το κατακτήσουμε στο τέλος!
Γίνεται μια προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερη ακόμα πιο ενθαρρυντική με άλλα κριτήρια σε φόρουμ και κεντρική, προσπαθούμε να βάλουμε στο κόλπο πιο πολύ το Λαό, εμάς τους οπαδούς, γιατί θεωρούμε ότι υπάρχει και ποιότητα υπάρχει και συναίσθημα.
Καλό θα είναι να στηρίχθει!
Εγώ αυτό θα πω μόνο!
Τα έγραψα και στις προτάσεις της κεντρικής!
Παρακαλω δείτε τα!
Οι κανόνες του ΠΑΟΚτσηδικου φόρουμ, πρώτα απο όλους πρέπει να προστατεύουν τον ΠΑΟΚ και όχι το κάθε σουργελο που στο βωμό του ειμαι ΠΑΟΚτσης το μονο που κάνει ειναι να προσβάλει κάθε μέρα την ομάδα και όσους την απαρτίζουν.
Μετά βέβαια, επικαλείται τους κανόνες για την προστασία του.
Να βρείτε τρόπο να αποβαλετε από εδώ μέσα τα νούμερα,γιατί έχει γεμίσει ο τόπος.
Ξέρετε πολύ καλά την άποψη μου για όλη την ομάδα των Μοντ.
Στην συντριπτική σας πλειοψηφία είστε καλά παιδιά και γνήσιοι ΠΑΟΚτσηδες.
Γι'αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεαστείτε από τον κάθε κλαψομουνη που πρώτα ανοίγει το βρωμοστομα του και μετά ζητάει και τα ρέστα.
Άντε καλή δουλειά σε όλους σας και πρώτα απο τα πάντα να μπαίνει ο ΠΑΟΚ.
Μετά βέβαια, επικαλείται τους κανόνες για την προστασία του.
Να βρείτε τρόπο να αποβαλετε από εδώ μέσα τα νούμερα,γιατί έχει γεμίσει ο τόπος.
Ξέρετε πολύ καλά την άποψη μου για όλη την ομάδα των Μοντ.
Στην συντριπτική σας πλειοψηφία είστε καλά παιδιά και γνήσιοι ΠΑΟΚτσηδες.
Γι'αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεαστείτε από τον κάθε κλαψομουνη που πρώτα ανοίγει το βρωμοστομα του και μετά ζητάει και τα ρέστα.
Άντε καλή δουλειά σε όλους σας και πρώτα απο τα πάντα να μπαίνει ο ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Μια εξηγηση πως θα λειτουργει αυτο :
9.1 Για την παραπομπή σε οποιαδήποτε σελίδα στο διαδίκτυο από χρήστη πρέπει να υπάρξει πρώτα η σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή.
??
9.1 Για την παραπομπή σε οποιαδήποτε σελίδα στο διαδίκτυο από χρήστη πρέπει να υπάρξει πρώτα η σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή.
??