29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Μα ναι , δε το λέω για χτες.
Για παράδειγμα ο Ακπομ ακόμα κι όταν ήταν άσφαιρος , στο μάτι τουλάχιστον φαινόταν να συμμετέχει σε μονομαχίες κλπ κλπ. Απλά δε του έβγαιναν. Με τον Τσόλακ έχω μερικές φορές την απορία αν παίζει .
Επίσης προς Θεού δε λέω κάτι , είναι μεταγραφή ακριβή και θα στηριχτεί όσο δε πάει από την ομάδα.
Δε μπορείς να κάνεις αλλιώς. Απλά αντίστοιχοι επιθετικοί σε γαυροχάρτινους είχαν σχεδόν απευθείας μια επίδραση ( μικρή ή μεγάλη) στο παιχνίδι της ομάδας τους.
Υπομονή και περιμένουμε.
Για παράδειγμα ο Ακπομ ακόμα κι όταν ήταν άσφαιρος , στο μάτι τουλάχιστον φαινόταν να συμμετέχει σε μονομαχίες κλπ κλπ. Απλά δε του έβγαιναν. Με τον Τσόλακ έχω μερικές φορές την απορία αν παίζει .
Επίσης προς Θεού δε λέω κάτι , είναι μεταγραφή ακριβή και θα στηριχτεί όσο δε πάει από την ομάδα.
Δε μπορείς να κάνεις αλλιώς. Απλά αντίστοιχοι επιθετικοί σε γαυροχάρτινους είχαν σχεδόν απευθείας μια επίδραση ( μικρή ή μεγάλη) στο παιχνίδι της ομάδας τους.
Υπομονή και περιμένουμε.
πολυ σωστη αποφαση του Παμπλο να του δωσει το πεναλτυ για να παρει ψυχολογια, στατιστικα ηταν πολυ δυσκολο να χαθει τριτο χτυπημα στη σειρα
Kαμια σχεση το συστημα. Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο με τον Τσολακ ειναι το τι εχει κανει οταν του εχει ερθει η μπαλα οχι το ποσο εχει συμμετασχει. Γιατι δεν εχει εντυπωσιασει καθολου με τα στοιχεια του. Ξεκαθαρα καμια σχεση με το επιπεδο του Πριγιοβιτς. Οσο αφορα το γκολ και το ενστικτο του για αυτο θα φανει σε βαθος χρονου, ειναι και θεμα φορμας.
Παντως ο παικτης πρεπει να στηριχθει. Να του δωθει χρονος να βρει τη φορμα του να δουμε τι μπορει να δωσει και να παρουμε οτι περισσοτερο απο αυτον γινεται. Ο παικταρας σεντερ φορ δυστυχως σιγουρα δεν ειναι αλλα το παιδι απο το αθλητικα του στοιχεια και το πως κινητε στο γηπεδο δείχνει κανονικος ποδοσφαιριστης οχι σαπακι.
Παντως ο παικτης πρεπει να στηριχθει. Να του δωθει χρονος να βρει τη φορμα του να δουμε τι μπορει να δωσει και να παρουμε οτι περισσοτερο απο αυτον γινεται. Ο παικταρας σεντερ φορ δυστυχως σιγουρα δεν ειναι αλλα το παιδι απο το αθλητικα του στοιχεια και το πως κινητε στο γηπεδο δείχνει κανονικος ποδοσφαιριστης οχι σαπακι.
Εγω παντως επιμενω οτι εχει μεγαλο λοκο οπως ειχα γραψει στο πρωτο του παιχνιδι...
Και δεν το λεω γιατι ειναι ξερω γω χοντρουλης η αγυμναστος,ισα ισα που ειναι ντουκι,το λεω καθαρα ανατομικα πως εχει κατι περιεργο το σουλουπι του και το βλεπεις στον τροπο που κινειται.Μονο εγω το βλεπω?

- constadine
Από χτες , μετά το πέναλτι, μέχρι σήμερα συνέχεια με το ίδιο χαμόγελο στο στόμα είναι .
Η ψυχολογία του άλλαξε ,οπότε θα φανεί αν ήταν θέμα ψυχολογίας οι μέτριες εμφανίσεις .

Η ψυχολογία του άλλαξε ,οπότε θα φανεί αν ήταν θέμα ψυχολογίας οι μέτριες εμφανίσεις .

- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
- bersekeros
Καινούριε,
θέλει προσπάθεια παλικάρι μου. Θα στη φάει τη θέση ο Πολωνός.
Πρέπει να νιώσεις παραπάνω.
θέλει προσπάθεια παλικάρι μου. Θα στη φάει τη θέση ο Πολωνός.
Πρέπει να νιώσεις παραπάνω.
Στο πρωτο ετρεχε μονος αφου ο Μπισε δεν βοηθουσε καθολου. Δεν νομιζω οτι ηταν τοσο πια κακος. Ο Σβι βεβαια ειναι καλυτερος. Βοηθανε και οι 5 αλλαγες ετσι ωστε να εχουμε απο ενα ημιχρονο καιτους δυο. Ας ελπισουμε οτι θα βελτιωθει.
-
αρχίζει και ανεβαίνει η ανησυχία ότι πιθανότατα τη φάγαμε τη φόλα....δεν είναι μόνο το ότι δεν σκοράρει αλλά η συνολική του εικόνα. Δείχνει βαρύς στις αντιδράσεις του και αργός, χωρίς καλές επαφές με τη μπάλα, το ίδιο και τα κοντρόλ του.....γενικά προβληματίζει έντονα. Από την άλλη λέω, ήταν η πιο ακριβή και σημαντική μεταγραφή μας αυτό το καλοκαίρι, δεν μπορεί θα τον έχει τσεκάρει το scouting....και δεν είναι δυνατόν να τον ενέκριναν με εικόνα σαν αυτή που δείχνει μέχρι τώρα.....μακάρι να είναι μόνο θέμα προσαρμογής και ψυχολογίας....ειδικά στα φορ, εάν δεν τους πηγαίνει καλά το γκολ τους ρίχνει ολοκληρωτικά την ψυχολογία. Δεν είναι σαν τους άλλους παίκτες που μετράει η παρουσία τους από άλλες δουλειές που κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο φορ παίρνει ψυχολογία και τρέφεται μόνο μέσα από το γκολ. Ας θυμηθούμε λίγο το Σφιντέρσκι πως ήταν για ένα 8μηνο πριν συνέλθει πρόσφατα με τα δύο γκολ με τον οφη. Ακόμη και ο Άκπομ θυμόμαστε πόσο τον έριχνε ψυχολογικά που δεν μπορούσε να βάλει εύκολα γκολ....
μου έκανε εντύπωση σε δεύτερο ματς πόσο πιο πίσω γυρνάει ο Σβιντέρφσκι κάνοντας επαφές με τη μπάλα ακόμα και στο κέντρο. Και ο Τσόλακ επιστρέφει αλλά χωρίς συμμετοχή όταν κλέβουμε τη μπάλα.
- buffalobill4