Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- soflodoras
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Barlow , βιαστηκες να μιλησεις . Δε θελουμε λιγες μερες για να τον βγαλουμε μετριο. Σε λιγες ωρες τα καταφεραμε . ΠΑΟΚαρα φιλε
Προσπάθησα να δω ότι βιντεάκι κυκλοφορεί. Δεν διακρίνω κάποιο ιδιαίτερο τάλαντο. Είναι όμως εμφανής η σωματική και αθλητική του εξέλιξη. Σκύλος είναι.
Μπορεί να θέλουμε και κάποιον για πίσω από το φράχτη. Στη Μεσήμβρια ακούγονται πολλοί...
Μπορεί να θέλουμε και κάποιον για πίσω από το φράχτη. Στη Μεσήμβρια ακούγονται πολλοί...
και στην παρτιζαν εξτρεμ παντου εξτρεμ επαιζε ...τωρα οτι εχει στοιχεια και για αλλες θεσεις συμφωνω εχει στοιχεια που μπορει να παιξει και πισω απο το φορsoflodoras έγραψε:Μηπως ειναι ο μεσοεπιθετικος που στην μπενφικα επαιζε και εξτρεμ; Και το λεω γιατι ναι μεν ειναι γρηγορος (οχι πολυ οπως λενε πολλοι εδω), αλλα πολυ ποιοτικος με την μπαλα, πολυ καλη καθετη, αλλα και καλος σε κλειστους χωρουςlaska4 έγραψε:o ζιφκο ομως ειναι εξτρεμ που παιζει και αλλες θεσεις ...πηρες εξτρεμ το που θα τον χρησιμοποιησεις ειναι αλλο θεμα
Ο Ακπομ θα φύγει γιατί δεν ανανεώνει και τον Γενάρη υπογράφει όπου θέλει. Ο Αγκολεζος δεν μοιάζει για φορ κολώνα ίσως αρέσει στον Αμπελ για να παίζει και κορυφή και πίσω από Σβιντερσκι.
Ο ΠΑΟΚ πλέον βουλώνει τρύπες με τις ακαδημίες του και όχι με αμφιβολους 27χρονους και πολύ καλά κάνει. Ο Τζολης δεν τον βλέπει αυτόν.theo G4 έγραψε:Γιατί ? Μπορεί να έχει τον ρόλο του Αναστάσακου ( της Πορτογαλίας ) ,joshua έγραψε:Σου ειπα να ηταν 20-21 να πω ναι.Αγορα 27χρονου με 1 χρονια στη Α Πορτογαλιας για αυτο τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ παιζει.
να βουλώσει μία τρύπα !
Μαζί σου , αλλά τα σωματικά προσόντα είναι διαφορετικά , ένα έμπειρο νταμάρι μέσα στην περιοχήjoshua έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πλέον βουλώνει τρύπες με τις ακαδημίες του και όχι με αμφιβολους 27χρονους και πολύ καλά κάνει. Ο Τζολης δεν τον βλέπει αυτόν.theo G4 έγραψε:Γιατί ? Μπορεί να έχει τον ρόλο του Αναστάσακου ( της Πορτογαλίας ) ,joshua έγραψε:Σου ειπα να ηταν 20-21 να πω ναι.Αγορα 27χρονου με 1 χρονια στη Α Πορτογαλιας για αυτο τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ παιζει.
να βουλώσει μία τρύπα !
Μία χαρά παίζει με πλάτη.Τρόμος έγραψε:Ο Ακπομ θα φύγει γιατί δεν ανανεώνει και τον Γενάρη υπογράφει όπου θέλει. Ο Αγκολεζος δεν μοιάζει για φορ κολώνα ίσως αρέσει στον Αμπελ για να παίζει και κορυφή και πίσω από Σβιντερσκι.
Ο ΠΑΟΚ το φορ που ψάχνει θέλει να είναι μια μίξη ακπομπ σβιντερσκι...ο ανγκολεζος έχει αυτά τα στοιχεία.
Προσωπικη άποψη είναι ότι αν ισχύει του συγκεκριμένου, είναι μια εναλλακτική πίσω από πιο δυνατές επιλογές
Ο Μπρανκο στο βιογραφικό του θα γράφει ότι με αυτόν τεχνικό διευθυντή πήρε ο ΠΑΟΚ αήττητο πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια!sourmenetes έγραψε:Μρ μπρανκο!joshua έγραψε:Να παιρνεις ελευθερο τον ζιφκοβιτς ενω περσι εδωσες 7 μυρια για Εσιτι και Αγκουστο...
Υποκλιθείτε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Mόνο θετικά μπορώ να σχολιάσω την διαφαινόμενη μεταγραφή του Zivkovic. Ελπίζω να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπενφίκα.
Όσο για τον Ανγκολέζο δεν τον έχω παρακολουθήσει, όμως αν είναι όσο τίμιος ήταν ο συμπατριώτητης του Τζάλμα, θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη.
Όσο για τον Ανγκολέζο δεν τον έχω παρακολουθήσει, όμως αν είναι όσο τίμιος ήταν ο συμπατριώτητης του Τζάλμα, θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
k[/quote]
Ο Μπρανκο στο βιογραφικό του θα γράφει ότι με αυτόν τεχνικό διευθυντή πήρε ο ΠΑΟΚ αήττητο πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια![/quote]
Ναι θα το γράφει, αλλά προς τιμήν του είπε ότι είχε μικρή συνεισφορά σε εκείνη την ομάδα γιατι ήταν λίγο καιρο στον ΠΑΟΚ και τα κρετιντς πρέπει να δοθούν στον προηγούμενο
Ο Μπρανκο στο βιογραφικό του θα γράφει ότι με αυτόν τεχνικό διευθυντή πήρε ο ΠΑΟΚ αήττητο πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια![/quote]
Ναι θα το γράφει, αλλά προς τιμήν του είπε ότι είχε μικρή συνεισφορά σε εκείνη την ομάδα γιατι ήταν λίγο καιρο στον ΠΑΟΚ και τα κρετιντς πρέπει να δοθούν στον προηγούμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasakiss4 την Πέμ 03 Σεπ 2020, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Ζήτα το από τη μαμά αν δεν στο δίνει τόσο καιρό ο μπαμπάς.rainmaker έγραψε:Εγώ τον Μπαμπακαρ θέλω χρόνια τώρα