22. Stefan Schwab

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και τις μέρες που είναι πολύ κακός, όπως σήμερα, ξεχωρίζει.

Copy-paste o Πάμπλο. Μόνο που στις ρυθμίσεις αντί για ταπεραμέντο, του έβαλαν τέρμα τον επαγγελματισμό.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Επαθε κάτι? Γιατί δεν θα αντέξω άλλον τραυματισμό! Και αν είχε θέμα γιατί συνέχισε να παιζει.?
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

13 συμμέτοχές 7 ασιστς και 2 γκολ ....
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

[quote="Napoli4"]Και τις μέρες που είναι πολύ κακός, όπως σήμερα, ξεχωρίζει.

Copy-paste o Πάμπλο. Μόνο που στις ρυθμίσεις αντί για ταπεραμέντο, του έβαλαν τέρμα τον επαγγελματισμό.[/quote
Το έχει και το πάθος. Είναι αρχηγός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι παντως και αυτος περιεργη περιπτωση παικτη.Ενω σε ΚΑΘΕ παιχνιδι εχει επαφες που θυμασαι και δινουν βαθμους,σε ροη παιχνιδιου δεν ξερω τι ακριβως, αλλα κατι μου λειπει χωρις να το εχω βρει.Ειναι ακριβως το αντιθετο στυλ παιχνιδιου του Μαουριτσιο.Ο ενας προσφερε ηρεμια και καλη κυκλοφορια με μηδενικα νουμερα,ο αλλος γραφει νουμερα σαν τρελος αλλα δεν μοιαζει να προσφερει τα ιδια στη κυκλοφορια.Ειναι παντως σιγουρα η πιο vfm μεταγραφη που μπορω να θυμηθω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 08 Νοέμ 2020, 22:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Έπαθες ΠΑΟΚ κι εσύ να ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Ειναι παντως και αυτος περιεργη περιπτωση παικτη.Ενω σε ΚΑΘΕ παιχνιδι εχει επαφες που θυμασαι και δινουν βαθμους,σε ροη παιχνιδιου δεν ξερω τι ακριβως, αλλα κατι μου λειπει χωρις να το εχω βρει.Ειναι ακριβως το αντιθετο στυλ παιχνιδιου του Μαουριτσιο.Ο ενας προσφερε ηρεμια και καλη κυκλοφορια με μηδενικα νουμερα,ο αλλος γραφει νουμερα σαν τρελος αλλα δεν μοιαζει να προσφερει τα ιδια στη κυκλοφορια.Ειναι παντως σιγουρα η πιο vfm μεταγραφη που μπορω να θυμηθω.
Ο ένας παίζει την μπάλα στα σίγουρα, πίσω και παράλληλα και πιο σπάνια μπροστά (Μαουρίσιο), ο άλλος παίζει πιο κάθετα και γρήγορα, πολλές φορές ίσως βιαστικά (Σβαμπ).

Επίσης ο Μάου κινείται για να καλύψει χώρους και προσφέρει αμυντική ισορροπία (πχ κάλυπτε τα ανεβάσματα των Μάτος/Βιειρίνια), ο Σβαμπ κινείται για να εκμεταλλευτεί χώρους και να δημιουργήσει υπεραριθμία (πχ βγαίνει σαν κρυφός επιθετικός ή στα μεσοδιαστήματα σαν 10άρι).
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών. Ο ένας φέρνει το πολυπόθητο μπαλανς στην ομάδα και ο άλλος την γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πουλενάρα από την πρώτη στιγμή. Πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος θα έχει ήδη διψήφιο αριθμό assists. Τρομερά πράγματα.
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Με Σάχοβ μπορεί να συγκριθεί και είναι πολύ καλύτερος
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

η καλυτερη μεταγραφη μεχρι τωρα νομιζω!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η πιο χρήσιμη. Η πιο καλή θεωρώ ότι είναι του Άντρια.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ωραίος και σήμερα και στυλοβάτης του κέντρου ο Στέφανος.

Μου άρεσε το ψυχρό αίμα που είχε στην εκτέλεση του πέναλτι. Άψογη και άπιαστη σουτάρα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

joshua έγραψε:Ειναι παντως και αυτος περιεργη περιπτωση παικτη.Ενω σε ΚΑΘΕ παιχνιδι εχει επαφες που θυμασαι και δινουν βαθμους,σε ροη παιχνιδιου δεν ξερω τι ακριβως, αλλα κατι μου λειπει χωρις να το εχω βρει.Ειναι ακριβως το αντιθετο στυλ παιχνιδιου του Μαουριτσιο.Ο ενας προσφερε ηρεμια και καλη κυκλοφορια με μηδενικα νουμερα,ο αλλος γραφει νουμερα σαν τρελος αλλα δεν μοιαζει να προσφερει τα ιδια στη κυκλοφορια.Ειναι παντως σιγουρα η πιο vfm μεταγραφη που μπορω να θυμηθω.
Ο Μαου ηταν 8αρο-6αρι που πρόσφερε ισορροπία στην ομάδα.
Ο Αυστριακός είναι περισσότερο 8ρο-10αρι με επιθετικές αρετές γι'αυτό βγάζει στατιστικά νούμερα.

Αν είχε δίπλα του ένα γρήγορο και κοντρολαρισμένο 6αρι στυλ Βιτόλο ή ακόμη και Τσίμιροτ, θα ήταν ακόμη καλύτερος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μη το κουραζουμε. Ο σβαμπ είναι ένας πιο δυνατός,σκληρός αλλά ατεχνος μισιτς...καμία σχέση με Μαουρίτσιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”