Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pgetsos έγραψε:Volos NFC the shortest team in Europe, according to CIES Football Observatory
https://football-observatory.com/IMG/sites/atlasdemo/

Volos has the lowest average height of any team in Europe (177,9cm, tied with Maccabi Netanya from Israel)

Στον ΠΑΟΚ θα βάλουν γκολ με κεφαλιά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Με κεφαλιά ψαράκι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paoki19 έγραψε:
paokpantou έγραψε: Τα λευκά πόλο επί ποιας κυβέρνησης έδρασαν φίλε μου;;; Και επί ποιας κυβέρνησης θάφτηκε η υποθεση;

Μην μας ζαλιζετε τον έρωτα με την ίδια πιπίλα κάθε τρεις και λίγο. Είτε δεξιά είτε αριστερά ,κράτος ηταν μια ζωη ο κωλογαυρος...
Ο πιο κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

Έχουν πολύ θράσος για να μιλάνε οι συριζαίοι που επί ημερών τους είδαμε το πιο κλεμμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών στα χαρτιά, ήπιο ξύλο σε παίκτες στο ημίχρονο με κλειστές κάμερες, άσπρα πόλο, ακυβέρνητα πλοία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

paoki19 έγραψε:
paokpantou έγραψε:Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.
Ακομα δεν εχουμε καταλαβει τιποτα.
Αυτα που θα ακολουθησουν με χοντρο πρωθυπουργο θα ειναι πολλα παρα πολλα.
Τα κεφαλια σας στον τοιχο να χτυπατε ορισμενοι συνοπαδοι που τον ψηφισατε.

Τα λευκά πόλο επί ποιας κυβέρνησης έδρασαν φίλε μου;;; Και επί ποιας κυβέρνησης θάφτηκε η υποθεση;

Μην μας ζαλιζετε τον έρωτα με την ίδια πιπίλα κάθε τρεις και λίγο. Είτε δεξιά είτε αριστερά ,κράτος ηταν μια ζωη ο κωλογαυρος...
Άσε ρε συ παοκι άσε.

Χεσμενο τον έχω τον ΣΥΡΙΖΑ και ούτε τον ψήφισα ποτέ

Τουλάχιστον αυτοί μιλάνε ανοιχτά με ονοματεπώνυμο για τον χοντρό δολοφονο και του πήγαν ανοιχτά κόντρα γι αυτο και λυσσαξε όλο το σύστημα να πάρει αυτός όλα τα ΜΜΕ για να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα προφανή και αυτονόητα δεν θα τα αμφισβητήσουμε τώρα.

Η ΝΔ ανοιχτά και καθαρά όχι μόνο στηρίζει αλλά ουσιαστικά εξυπηρετεί τον Μαρινάκη και ο ίδιος ξεκάθαρα έδωσε εντολή στο κοινό του να πάει να ψηφίσει ΝΔ με διάγγελμα μια μέρα πριν τις εκλογές.

Τι ακριβώς είναι υπό αμφισβήτηση τώρα δλδ;

Πλάκα κάνουμε;

Το γεγονός ότι είναι ντροπή να στηρίζεις ΝΔ στις μέρες μας λόγω οσων ανέφερα πιο πάνω δεν σημαίνει ότι έπρεπε να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν καμία 50αρια αλλά κομματα.

Ή το ξεχνάτε ή είστε εμμονικοι ή απλα το κάνετε εκ του πονηρού.

Φτάνει πια με όσους βιάζουν την Ελλάδα 50 χρόνια τωρα και έχουν το θράσος να το ονομάζουν κανονικοτητα

Και να είχε κάνει και τίποτα η ΝΔ για την κοινωνία, το δημοκρατικό πολίτευμα ή έστω για την τσέπη των πολιτών, θα έλεγα πάει στο διάολο.

Ειδικά στη βόρεια Ελλάδα οι υποψήφιοι της είναι παραδοσιακά αργοστροφοι και ανύπαρκτοι. Τι σκατα κερδίζει ο μέσος Μακεδόνας που τους ψηφίζει, πέρα απ' το οπαδικο αίσθημα υποστήριξης ενός κόμματος "για ελληνες";

Υγ. Ποιο ήταν εκείνο το τσόκαρο που είχε πάει στη μάζωξη του Ιβάν στο Μακ. Παλάς για τα χρέη του ΠΑΟΚ το 2013 και δεν ήξερε τίποτα απολύτως; Αλλά μετά από λίγα χρόνια βγήκε στο φμπ και τσιριζε εναντίον του Σαββίδη; Ένα αστροπελέκι απ τη δυτική Μακεδονία;

Και ποιο ήταν το άλλο τσόκαρο που σαλιαριζε με τον Ιβάν τα πρώτα χρόνια αλλά μετά έγινε κωλος και βρακί με Μαρινάκη και την έχετε και στην ευρωβουλή;
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ραχηλ Μακρη η κυρια.Ξεχνιεται αυτη;
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
paoki19 έγραψε:
paokpantou έγραψε: Τα λευκά πόλο επί ποιας κυβέρνησης έδρασαν φίλε μου;;; Και επί ποιας κυβέρνησης θάφτηκε η υποθεση;

Ο πιο κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει.
Ο πιο τυφλος ειναι αυτος που δεν θελει να δει αποστολε..
Ας μην εβγαινε τοτε ο τσιριζα να ερθει σε μετωπικη με τον χοντρο paoki19 που γιαυτο τους βγαζω το καπελο και ο ΠΑΟΚ μας ουτε πρωτσθλημα ουτε κυπελλα θα εβλεπε
Η κανονικοτητα επεστρεψε ομως σαν εγληματικη βαρωνικη κοινοπραξια.θα δουμε πολλα παρα πολλα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πανηγύριζε, σχεδόν, ο δημοσιοκαφρος της λΕΡΑΣΠΟΡ, πριν κάνα διωρο που έφτανα στο Άργος, επειδή σήμερα κυρηχθηκαν αθώοι ο μπράβος του Μαρινάκη και ο Δον για τον ξυλοδαρμό του Βασιλη Κωνσταντίνου και επίθεση σε βάρος του Αφραγκούζου, σε συνεδριαση του Δ.Σ της Σουπαλιγκας το 2015.

Η αθώωση ηρθε λόγω του ότι Κωνσταντίνου και Αφραγκούζου απέσυραν τις μηνύσεις τους!

Γ@μω την ακροδεξια σας μέσα κοπρόσκυλα!

Υ.γ.: Μάλιστα ο Λερας εκτιμούσε ότι την ίδια τύχη θα έχει και η δική για τα στημενα, αφού σήμερα έχουν αλλάξει τα Ντεσού...

Ντεζαβού ε;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Τουλάχιστον αυτοί μιλάνε ανοιχτά με ονοματεπώνυμο για τον χοντρό δολοφονο και του πήγαν ανοιχτά κόντρα γι αυτο και λυσσαξε όλο το σύστημα να πάρει αυτός όλα τα ΜΜΕ για να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σοβαρά τώρα;
Βγήκαν και είπαν στα λόγια κάποια πράγματα, άρα είναι καλύτεροι;
Και πιστεύετε πολιτικούς επειδή δεν έκαναν απολύτως τίποτα, αλλά ΕΙΠΑΝ κάτι;
Ξεχάσαμε τι υποφέραμε;
Ξεχάσαμε τον ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα που δεν τέλειωσε ποτέ;
Ο Βελόπουλος δηλαδή που λέει εναντίον του Μαρινάκη είναι καλός, ε;
Να ψηφίσουμε Βελόπουλο τότε!
Και στο κάτω - κάτω αυτό είναι το ζητούμενο; Αν είναι λίγο καλύτεροι ή λίγο χειρότεροι, ή αν ήταν σωστοί;
Προφανώς στο μυαλό σας υπάρχουν μόνο δύο κόμματα.
Πας μη Έλλην βάρβαρος.
Βγήκε προεκλογικά η ΕΡΤ να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ!
Πού ήταν η ΕΡΤ 4,5 χρόνια;
Τι λέει ο κ. Φλαμπουράρης που πανηγύριζε το χάρτινο πρωτάθλημα;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε καλα προταση εκανε,δεν την υπεγραψε κιολας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αποστόλη κατ αρχάς εγώ δεν είπα σε κανέναν να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε και εγώ το έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται γιατί είναι ένα γελοίο μόρφωμα.

Από εκεί και πέρα αν εγώ είμαι ένας ημίβλακας μικροκλέφτης και εσύ είσαι πρεζέμπορας και παιδεραστής (εντελώς τυχαία τα εγκλήματα, κανείς στη νδ δεν έχει εμπλακεί με τέτοια πράματα - Oh wait), τότε δεν είμαι εγώ καλύτερος από σένα. Εσύ εισαι χειρότερος.

Λέμε τώρα παράδειγμα είναι, μη θιχτείς.

Δεν θα μπω δηλαδή στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσω υπέρ της ανωτερότητας του ΣΥΡΙΖΑ επειδή η ΝΔ έχει πιάσει τον απόλυτο πάτο σκατίλας και σαπίλας.

Και επίσης ακριβώς αυτό λεω ρητά. Οτι δεν υπάρχουν μόνο δυο κόμματα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

V-olakiotis έγραψε:Πανηγύριζε, σχεδόν, ο δημοσιοκαφρος της λΕΡΑΣΠΟΡ, πριν κάνα διωρο που έφτανα στο Άργος, επειδή σήμερα κυρηχθηκαν αθώοι ο μπράβος του Μαρινάκη και ο Δον για τον ξυλοδαρμό του Βασιλη Κωνσταντίνου και επίθεση σε βάρος του Αφραγκούζου, σε συνεδριαση του Δ.Σ της Σουπαλιγκας το 2015.

Η αθώωση ηρθε λόγω του ότι Κωνσταντίνου και Αφραγκούζου απέσυραν τις μηνύσεις τους!

Γ@μω την ακροδεξια σας μέσα κοπρόσκυλα!

Υ.γ.: Μάλιστα ο Λερας εκτιμούσε ότι την ίδια τύχη θα έχει και η δική για τα στημενα, αφού σήμερα έχουν αλλάξει τα Ντεσού...

Ντεζαβού ε;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ε και; Ο λεχρασπορταρδ φταίει που η Κωνσταντίνα κι η αλαφούσκα δεν έχουν @@;; Μια χαρά κάνει και πανηγυρίζει. Αν δεν το έκανε, δε θα ήταν γνήσιος πουστ@γ@υρος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paoki19 έγραψε:

Τα λευκά πόλο επί ποιας κυβέρνησης έδρασαν φίλε μου;;; Και επί ποιας κυβέρνησης θάφτηκε η υποθεση;

Κάνεις λάθος τα πράγματα τώρα είναι πολύ χειρότερα και δυστυχώς θα το δούμε στην πράξη......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

navigator11 έγραψε:
paoki19 έγραψε:

Αυτό δεν αναιρεί όμως κι ότι σε ούτε καν 4μηνο μπλε ... "κανονικότητας" συμπεριφερεται σαν εθνικός νταβατζής χωρίς να φαίνεται να υπάρχει, προς ώρας τουλάχιστον, διάθεση ανάσχεσης από τους νεοπρεζοκράτες. Άσχετα που πιστεύω ότι δεν υπήρχε διάθεση ούτε από τους άλλους να τον στριμώξουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον μπουχέσα, τουλάχιστον σε επίπεδο δικαστικό έγιναν κάποιες κινήσεις με επίκεντρο αυτόν. Είχε ζοριστεί. Πλέον πιθανότερο φαντάζει να ζητούν συγγνώμη, κατ'ιδίαν ή και δημόσια, δικαστές από τον βαρόνο.
Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα....... Η άλλοι απλά τον ακουμπουσαν αυτοί πλέον τον προσκυνούν....

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Αποστόλη σε αρέσει δεν σε αρέσει να το ακούς ο μαρινακης είναι ο αφανής πρωθυπουργός και έχει πιασμένο τον κουλη από τα κακαλα αν έχει...... Οι άλλοι τα χωνανε στον μαρινακη αλλά δεν τον ακουμπουσαν, αυτοί τον προσκυνάνε.....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”