2. Νίκος Αραμπατζής
Re: Νίκος Αραμπατζής
εγω βλεπω οτι γινεται σιγα σιγα καλυτερος εστω και λιγο
ο μουν ειναι πολυ καλυτερος αλλα για οσο δεν παιζει ο μουν κραταει τη θεση καπως αξιοπρεπως
σημερα ειχε και εναν πολυ δυσκολο αντιπαλο τον επσταιν
ο μουν ειναι πολυ καλυτερος αλλα για οσο δεν παιζει ο μουν κραταει τη θεση καπως αξιοπρεπως
σημερα ειχε και εναν πολυ δυσκολο αντιπαλο τον επσταιν
- toursounidis
Μπραβο και στο Νικο για σημερα,πρωταθλητης διαρκειας στο ιδρωμα της φανελας ,παικτικα ασταθης αλλα σημερα,ενω στην αρχη ο Επσταιν του πηρε τον αερα και οι γριες παιζαν συνεχεια απο την πλευρα του,σταδιακα ανεβηκε και απο ενα σημειο και μετα τον επαιζε παρα πολυ καλα.Και καποιες ωραιες επιθετικες ενεργειες ειχε
Ναι στην αρχή τον έκανε ...άνα ο γερμανός και φοβήθηκα, αλλά μετά το ισορρόπησε το πράμα και πήγε σχετικά ΟΚ.
για μένα mvp.. ήταν φανερά βελτιωμένος και πίσω απέραστος και μπροστά είχε προωθήσεις.. τί να πω.. με εκθέτει, καθώς πίστευα και πιστεύω ότι δεν κάνει για την ομάδα. μπράβο νικόλα.. συνέχισε έτσι
Έχει χάσει την ταχύτητά του κι έτσι γινεται επιρρεπής στις κάρτες, γιατί είναι πολύ πιο αργός απο τους αντιπάλους επιθετικούς.
Πάρα πολύ επικίνδυνος, κανονικά δεν έχει θέση πλέον στην ομάδα, αν και ήταν η συμπάθειά μου. Οι τραυματισμοί τον έχουν σακατέψει.
Πάρα πολύ επικίνδυνος, κανονικά δεν έχει θέση πλέον στην ομάδα, αν και ήταν η συμπάθειά μου. Οι τραυματισμοί τον έχουν σακατέψει.

+1 συμφωνω ρουκι καλος χρυσος προσπαθει αλλα αν τον παρει στο σπριντ ο αλλος την εχει !@#$%...και η πασα του μετρια...
εμενα για ενα ακομα αγωνα δεν μου αρεσε ο τροπος που επαιξε...μετα απο το πρωτο 20λεπτο ανεβηκε και εκανε το καλητερο του παιχνιδι αλλα και παλι μου φαινεται λιγος...ποιο παλια τον πιστευα αρκετα αλλα πλεον με γεμιζει αβεβαιοτητα οταν παιζει...
Τον έκανε βίδες ο Επστάιν στο πρώτο μέρος.
Κάπως βλετιωμένος στο β μέρος έσωσε την κατάσταση.
Μέτριος στην γενική εικόνα.
Απέχει πολύ ακόμα απο τον γνωστό μας Αραμπατζή.
Κάπως βλετιωμένος στο β μέρος έσωσε την κατάσταση.
Μέτριος στην γενική εικόνα.
Απέχει πολύ ακόμα απο τον γνωστό μας Αραμπατζή.
ανεβαινει συνεχεια και θα ανεβει και αλλο γιατι δεν εχει πιασει ακομα την αποδοση που μπορει
για μενα ειναι στο 80% τωρα
για μενα ειναι στο 80% τωρα
-
Ένας ένας όσοι βγήκατε και γράψατε διάφορα για τον κύριον Αραμπατζή υποτιμητικά σχόλια του τύπου δεν κάνει για δεξί μπακ δεξί τέτοιο δεξί απο το άλλο τέλος φύγε είναι λίγος και τελειωμένος και τα σχετικά βγείτε τώρα να ασχοληθείτε με την ενόργανη γυμναστική το άθλημα που γουστάρουμε μετά απο κάτι τέτοια.
Υ.Γ
Δεν υπάρχει ντροπή έλα ένας ένας χωρίς ντροπή έχει για όλους για περάστε για περάστε...
Θα είναι κουραστικό να σας παραθέσω τα ποστ σας έναν έναν για περάστε κόσμε για περάστε
Υ.Γ
Δεν υπάρχει ντροπή έλα ένας ένας χωρίς ντροπή έχει για όλους για περάστε για περάστε...
Θα είναι κουραστικό να σας παραθέσω τα ποστ σας έναν έναν για περάστε κόσμε για περάστε

Μπορεί και να είμαι ένοχος για ιεροσυλία, αλλά μου θυμίζει (αγωνιστικά και λίγο ως σωματότυπος) τον μεγάλο Νίκο Αλαβάντα... κι αν δεν ήταν εκείνος ο καταραμένος τραυματισμός...
Προχώρα Νικολάκη...είσαι σε πολύ καλό δρόμο...
Προχώρα Νικολάκη...είσαι σε πολύ καλό δρόμο...
- ContrerasPablo
ContrerasPablo έγραψε:προπονητες της κερκιδας,ειδαμε και τους τους αλλους τους παικταραδες που ουτε τρεχουν,αυτος προσπαθει,γραψτους στα @@ σου ΝΙΚΟΛΑ

αλλον αγωνα θα ειδα.. αλλος εκανε ασιστ στον σαιτιωτη..αλλος θα ταν που εχανε συνεχεια τις μονομαχιες..αλλος θα ταν που δεν μπορει να βγαλει μια σωστη σεντρα.. αλλα αυτος εβαλε το γκολ ξεχασα. μαλιστα γιαυτο αποθεωνεται.. δεν παμε καλα.
τον ιουλιο στα φιλικα ειχα γραψει
ειναι καλος παιχτης ο νικολας αλλα τον πηγαν πισω οι τραυματισμοι
2 φορες χιαστους στο ιδιο ποδι δεν ειναι λιγο
για μενα πρωτη επιλογη ειναι ο μουν δεξια και δευτερη ο αραμπατζης πλεον
ronaldo έγραψε:ανεβασμενος ο αραμπατζης αν παραμεινει υγιης θα ειναι μια σημαντικη προσθηκη στο ροστερ του ΠΑΟΚ.
ειναι επιθετικος μπακ με καλη ταχυτητα και καλος και αμυντικα.
δεν χρειαζονται οι πειραματισμοι με τον κοντρερας δεξι μπακ νομιζω
ειναι καλος παιχτης ο νικολας αλλα τον πηγαν πισω οι τραυματισμοι
2 φορες χιαστους στο ιδιο ποδι δεν ειναι λιγο
για μενα πρωτη επιλογη ειναι ο μουν δεξια και δευτερη ο αραμπατζης πλεον