ΠΑΟΚ-ΕΟ, 3-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΕΟ, 3-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στον αγώνα ΠΑΟΚ-κουλα στο χάντμπολ οι οργανωμένοι που ήταν στο γήπεδο φώναζαν ΠΑΟΚ ολέ γαμιεται η ΠΑΕ.
ποιοι ηταν αυτοι οι οργανωμενοι?καποιος συγκεκριμενος συνδεσμος?
Τα είπε ο παπας για τους συνδέσμους πολύ ωραία, τι και πώς, δυστυχώς
Γράφτηκε εδώ μέσα (δε γνωρίζω αν είναι αλήθεια) ότι πρόκειται γι'αυτούς που ανακοίνωσαν και μετά ακύρωσαν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.
Μην λέτε ότι να ναι ειδικά όσοι δεν ήταν εκεί.
Αφήστε το, πέρασε.Είπαμε νέα τουρνικε και επιτέλους δεν φταίμε εμείς σε τίποτα που αγοράζουμε διάρκειας.... Θα έχουμε νεκρούς άλλη φορά... Το λέω σε κάθε ντέρμπι, είναι απαράδεκτη η κατάσταση στην 4
SM-G965F
Αφήστε το, πέρασε.Είπαμε νέα τουρνικε και επιτέλους δεν φταίμε εμείς σε τίποτα που αγοράζουμε διάρκειας.... Θα έχουμε νεκρούς άλλη φορά... Το λέω σε κάθε ντέρμπι, είναι απαράδεκτη η κατάσταση στην 4
SM-G965F
δεν ήταν όλοι, αλλά ήταν σίγουρα αυτοί στο χαντ μπωλ και στην ανακοίνωση για την Μακεδονία, ελπίζω να μην ξαναπεσουμε σε παγίδες που μας στεινει η επικοινωνιακη προπαγάνδα των γαβρων.... Αλλά και των κίτρινων.....obanebane έγραψε:Γράφτηκε εδώ μέσα (δε γνωρίζω αν είναι αλήθεια) ότι πρόκειται γι'αυτούς που ανακοίνωσαν και μετά ακύρωσαν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.
εχεις μια ταση να τα υποβαθμιζεις και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Κατι σιγοβραζει.Πρεπει να το βρουμε ξαφνικα μπροστα μας?pilotos έγραψε:Μην λέτε ότι να ναι ειδικά όσοι δεν ήταν εκεί.
SM-G965F
Όταν πριν 2 χρόνια έβριζαν εν χορώ τον Ιβάν συγκεκριμένοι, δεν είδα κανέναν να παίρνει το μέρος του...barlow4 έγραψε:εχεις μια ταση να τα υποβαθμιζεις και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Κατι σιγοβραζει.Πρεπει να το βρουμε ξαφνικα μπροστα μας?pilotos έγραψε:Μην λέτε ότι να ναι ειδικά όσοι δεν ήταν εκεί.
SM-G965F
Δεν υποβαθμιζω τίποτα, και χτες μίλησα ότι θα έχουμε θύματα με τόσο κόσμο μέσα στην 4!!!
Αν είναι δυνατόν να λες υποβάθμιση την αξία της ανθρώπινης ζωής.
Όπου μπορούσα μίλησα, αυτό.-
Υγ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι τύποι, νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι τους. Έλα όμως που τον θυμούνται για τη λεζάντα...
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 11 Φεβ 2019, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και για να ευθυμησουμε...
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190211/25f9ac52e810c66f3a02c3e4ee2d7e3e.jpg[/img]
SM-G965F
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190211/25f9ac52e810c66f3a02c3e4ee2d7e3e.jpg[/img]
SM-G965F
στο αστο περασε αναφερθηκα.
δυστυχως δεν εχω την παραμικρη επαφη με συνδεσμους , και το να βριζουν καποιοι το σαββιδη σε αυτην τη φαση μου φαινεται πολυ περιεργο.και τα λες καπως τηλεγραφικα ρε πιλοτε.που να καταλαβω τι εννοεις.
δυστυχως δεν εχω την παραμικρη επαφη με συνδεσμους , και το να βριζουν καποιοι το σαββιδη σε αυτην τη φαση μου φαινεται πολυ περιεργο.και τα λες καπως τηλεγραφικα ρε πιλοτε.που να καταλαβω τι εννοεις.
Πιλοτε δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι για το ότι να'ναι, αυτο που έγραψα εγώ για το σύνθημα στο χάντμπολ,το άκουσα με τα αυτιά μου.
Ποιοι το είπαν δε γνωρίζω, σίγουρα πάντως δηλώνουν ΠΑΟΚτσηδες.
Ποιοι το είπαν δε γνωρίζω, σίγουρα πάντως δηλώνουν ΠΑΟΚτσηδες.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ!!!!
βλεποντας την παρακαμερα καπου εκει μετα τα πρωτα 2-3 λεπτα αρχισα να ανατριχιαζω και ενιωσα οτι θα δακρισω,
οσο περνουσαν τα λεπτα κ ειδικα απο την αλλαγη του Βιερινια και μετα αρχισα να κλαιω,
με λιγμους χαρας,
αναγκαστηκα το ξανα ειδα αλλη μια φορα,
ελπιζω να με νιωθετε!!!!

βλεποντας την παρακαμερα καπου εκει μετα τα πρωτα 2-3 λεπτα αρχισα να ανατριχιαζω και ενιωσα οτι θα δακρισω,
οσο περνουσαν τα λεπτα κ ειδικα απο την αλλαγη του Βιερινια και μετα αρχισα να κλαιω,
με λιγμους χαρας,
αναγκαστηκα το ξανα ειδα αλλη μια φορα,
ελπιζω να με νιωθετε!!!!

Εννοείται ότι σε νιώθουμε, μια ζωή περιμέναμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές, στιγμές που μας στέρησαν πέρυσι με τον πιο πουστικο τρόπο.
Εγώ από πέρσι ακόμα παγωμένος είμαι.
Το παιχνίδι δεν το είδα καν ενώ μπορούσα.
Σιχαίνομαι να τα δω τα σκουπιδια.αναγουλιαζω.
Το παιχνίδι δεν το είδα καν ενώ μπορούσα.
Σιχαίνομαι να τα δω τα σκουπιδια.αναγουλιαζω.
- navigator11
Ο πανηγυρισμός Βιειρίνια και Μαλεζά στο 3-0 συγκινητικός.