Έχω σαλταρειpanta έγραψε:Πιλότε είσαι ελέφανταςpilotos έγραψε:Για ίδιο φάουλ στον Λημνιό τώρα είχε φάει κόκκινη ο Κουλούρης στην Λάρισα και φύγαμε με Χ αντί για νίκη
SM-G965F
SM-G965F
Έχω σαλταρειpanta έγραψε:Πιλότε είσαι ελέφανταςpilotos έγραψε:Για ίδιο φάουλ στον Λημνιό τώρα είχε φάει κόκκινη ο Κουλούρης στην Λάρισα και φύγαμε με Χ αντί για νίκη
SM-G965F
Διάβασε στα νέα για άλλες ομάδες....sourmenetes έγραψε:Δυσκολα θα τελειωσει το πρωταθλημα
Πιλόταρε, όλοι μας έχουμε σαλτάρει αδερφέ.pilotos έγραψε:Έχω σαλταρει
SM-G965F
Δεν γίνεται να τα βάζετε με την ομάδα ρε, δεν γίνεται να λέτε δεν παίζουμε καλά...hasio_john έγραψε:Πιλόταρε, όλοι μας έχουμε σαλτάρει αδερφέ.pilotos έγραψε:Έχω σαλταρει
SM-G965F
Δεχόμαστε απίστευτο πόλεμο ...
Μαζί σου. Εγω να δεις.pilotos έγραψε:Έχω σαλταρειpanta έγραψε:Πιλότε είσαι ελέφανταςpilotos έγραψε:Για ίδιο φάουλ στον Λημνιό τώρα είχε φάει κόκκινη ο Κουλούρης στην Λάρισα και φύγαμε με Χ αντί για νίκη
SM-G965F
SM-G965F
Έλα ρε panta αδελφέ. Μέσα απο τους δικούς μας έφυγε και ρωτάς, "που ξέρουμε αν είναι δικός μας?". Δεν είναι, είναι εξωγηινος σαν αυτούς που βλέπει ο Κούλης.panta έγραψε:Και που ξέρουμε οτι ο μ@λ@κ@ς είναιδικός μας;;; οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην κερκίδαsic-4 έγραψε:αν ειναι ετσι οτι και να πω για τον μαλακα ειναι λιγοflash4 έγραψε: Ένας μ@λ@κ@ς από την κερκίδα μας πέταξε φωτοβολίδα στην κερκίδα τους κι έγινε ό,τι έγινε. Ούτε γαύροι ούτε τίποτα.