34. Evgen Χατσερίδης
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
Δεν ξερω αν επαιξε χαλαρα η οχι,ξερω οτι πρεπει να ναι το πιο αργο μπακ που θυμαμαι τα τελευταια χρονια. Και αργος στην σκεψη επισης.
Ευχομαι να ταν ενα κακο παιχνιδι μονο,τιποτα αλλο. Αλλα το οτι ηταν ο χειροτερος μαζι με Κιτσιου θελει κοπο
Ευχομαι να ταν ενα κακο παιχνιδι μονο,τιποτα αλλο. Αλλα το οτι ηταν ο χειροτερος μαζι με Κιτσιου θελει κοπο
Εγώ προσωπικά και βλέποντάς τον και μέσα από το γήπεδο δεν κατάλαβα από πού προέκυψαν τα διθυραμβικά σχόλια που έχουν γραφτεί στο παρόν τόπικ. Μέχρι στιγμής βλέπω έναν παίχτη με αργές αντιδράσεις, σε πολλά παιχνίδια φλερτάρει συνεχώς με κάρτες και πέναλτι ενώ δημιουργικά δεν προσφέρει πολλά πράγματα. Φαντάζομαι ότι είναι τρίτη επιλογή στα στόπερ αλλά και πάλι κοστίζει αρκετά και θα παίζει σε πολλά παιχνίδια αναγκαστικά.
- ΑποστόληςΑ
Για το ύψος του δεν είναι αργός. Είναι το κλασσικό βαρύ στόπερ μιας ομάδας. Γι' αυτό παίζει με τον Crespo.
- john4serres
Ένα παίκτη του 1, 5 εκατομμύριου σε μια ομάδα πρωταθλητισμου ποτε περιμένουμε να το κρίνουμε;
Αλλαγή στο ημίχρονο τον έκανε. Αυτά δεν γίνονται ποτέ.
Παικτης 1μιση μυριου στην Ουκρανια ειναι παικτης 500 χιλιαδων στην Ελλαδα. Το πιο υπερτιμημενο πρωταθλημα στον κοσμο ουκρανορωσια,οσον αφορα τα κασε των ποδοσφαιριστωνtzoker έγραψε:Ένα παίκτη του 1, 5 εκατομμύριου σε μια ομάδα πρωταθλητισμου ποτε περιμένουμε να το κρίνουμε;
-
Δεν μπορω να κρίνω εναν παίχτη μονο απο ενα λάθος. Και ο Βαρέλα εκανε χοντρά λαθη στην αρχή. Εχει δειξει οτι εχει δυναμη, κρδίζει μονομαχίες, εχει κεφάλι και καλή πάσα. Το αρνητικό του ειναι η ταχυτητα.
Μπορω να πω πως δεν εχω ενθουσιαστεί αλλά δεν ειναι κακός παιχτης μεχρι τωρα συνολικά
Μπορω να πω πως δεν εχω ενθουσιαστεί αλλά δεν ειναι κακός παιχτης μεχρι τωρα συνολικά
- ΑποστόληςΑ
Θα παίξει την Κυριακή μαζί με τον Βαρέλα.john4serres έγραψε:Εγω δεν κατάλαβα γιατί βγήκε στο ημίχρονο.
Ο Κίτσιου έπρεπε να βγει.
Σε καθε παιχνιδι που εχει παιξει και μας πρεσαρουν στοιχειωδως εχει κανει τραγικα λαθη που εξεθεσαν την αμυνα και εδωσαν ευκαιριες στον αντιπαλο.Στοπερ αλλων εποχων...
Είχα πολύ καιρό να δω τόσο κακό παίκτη(αν και τα λέγαμε από πέρσι αλλά και από το καλοκαίρι)...Παίκτης που δεν μπορεί να αλλάξει πάσα πάνω από 10 μέτρα...Παίκτης που όταν έχει την μπάλα, βρωμάει ότι θα κάνει λάθος και την ψιλιάζονται οι αντίπαλοι και τον πιέζουν...Παίκτης που παίζει λες και βαριέται και μέχρι να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον έτερο στόπερ έχουν ήδη πάει οι αντίπαλοι να πιέσουν...και μην ξεχνάτε πως ήρθε νωρίς και έκανε κανονικά προετοιμασία εν αντιθέσει με άλλους...1000 φορές ο Τόσκα σαν 3ος στόπερ...
- Dimitris_L4
Ρε φιλε στο συγχρονο ποδοσφαιρο σεντερ μπακ χωρις στοιχειωδη ταχυτητα ειναι θεμα χρονου να αποτυχει. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομασταν εναν κοντρολαρισμενο μπαλαδορο να κολλησει διπλα στον Βαρελα και μας εφερε απο καπριτσιο εναν παικτη απλα δεν κανει για το επιπεδο μας. Κρεσπο Βαρελα δεν πρεπει να σπασει με τιποτα. Καλυτερα να δω Μαλεζα σε ματς οπως το σημερινοΧρήστος ο τρίποντος έγραψε:Δεν μπορω να κρίνω εναν παίχτη μονο απο ενα λάθος. Και ο Βαρέλα εκανε χοντρά λαθη στην αρχή. Εχει δειξει οτι εχει δυναμη, κρδίζει μονομαχίες, εχει κεφάλι και καλή πάσα. Το αρνητικό του ειναι η ταχυτητα.
Καλα για κιτσιου δεν το σχολιαζω, εχω πει 10000 φορες τη γνωμη μου οτι δεν κανει ουτε για ηρακλη