34. Evgen Χατσερίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 34. Evgen Χατσερίδης

Δημοσίευση από Alastor »

Δεν ξερω αν επαιξε χαλαρα η οχι,ξερω οτι πρεπει να ναι το πιο αργο μπακ που θυμαμαι τα τελευταια χρονια. Και αργος στην σκεψη επισης.

Ευχομαι να ταν ενα κακο παιχνιδι μονο,τιποτα αλλο. Αλλα το οτι ηταν ο χειροτερος μαζι με Κιτσιου θελει κοπο
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Εγώ προσωπικά και βλέποντάς τον και μέσα από το γήπεδο δεν κατάλαβα από πού προέκυψαν τα διθυραμβικά σχόλια που έχουν γραφτεί στο παρόν τόπικ. Μέχρι στιγμής βλέπω έναν παίχτη με αργές αντιδράσεις, σε πολλά παιχνίδια φλερτάρει συνεχώς με κάρτες και πέναλτι ενώ δημιουργικά δεν προσφέρει πολλά πράγματα. Φαντάζομαι ότι είναι τρίτη επιλογή στα στόπερ αλλά και πάλι κοστίζει αρκετά και θα παίζει σε πολλά παιχνίδια αναγκαστικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O Χριστός και η Παναγία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για το ύψος του δεν είναι αργός. Είναι το κλασσικό βαρύ στόπερ μιας ομάδας. Γι' αυτό παίζει με τον Crespo.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ευτυχώς ήρθε στον ΠΑΟΚ να βγάλετε άχρηστο.
Μήπως βιάζεστε λίγο;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγω δεν κατάλαβα γιατί βγήκε στο ημίχρονο.
Ο Κίτσιου έπρεπε να βγει.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ένα παίκτη του 1, 5 εκατομμύριου σε μια ομάδα πρωταθλητισμου ποτε περιμένουμε να το κρίνουμε;
Αλλαγή στο ημίχρονο τον έκανε. Αυτά δεν γίνονται ποτέ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για να δοκιμάσει τον Τόσκα μπακ;
Ο λουτσεσκου ξέρει...

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

tzoker έγραψε:Ένα παίκτη του 1, 5 εκατομμύριου σε μια ομάδα πρωταθλητισμου ποτε περιμένουμε να το κρίνουμε;
Αλλαγή στο ημίχρονο τον έκανε. Αυτά δεν γίνονται ποτέ.
Παικτης 1μιση μυριου στην Ουκρανια ειναι παικτης 500 χιλιαδων στην Ελλαδα. Το πιο υπερτιμημενο πρωταθλημα στον κοσμο ουκρανορωσια,οσον αφορα τα κασε των ποδοσφαιριστων
Χρήστος ο τρίποντος

Δημοσίευση από Χρήστος ο τρίποντος »

Δεν μπορω να κρίνω εναν παίχτη μονο απο ενα λάθος. Και ο Βαρέλα εκανε χοντρά λαθη στην αρχή. Εχει δειξει οτι εχει δυναμη, κρδίζει μονομαχίες, εχει κεφάλι και καλή πάσα. Το αρνητικό του ειναι η ταχυτητα.
Μπορω να πω πως δεν εχω ενθουσιαστεί αλλά δεν ειναι κακός παιχτης μεχρι τωρα συνολικά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:Εγω δεν κατάλαβα γιατί βγήκε στο ημίχρονο.
Ο Κίτσιου έπρεπε να βγει.
Θα παίξει την Κυριακή μαζί με τον Βαρέλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε καθε παιχνιδι που εχει παιξει και μας πρεσαρουν στοιχειωδως εχει κανει τραγικα λαθη που εξεθεσαν την αμυνα και εδωσαν ευκαιριες στον αντιπαλο.Στοπερ αλλων εποχων...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Είχα πολύ καιρό να δω τόσο κακό παίκτη(αν και τα λέγαμε από πέρσι αλλά και από το καλοκαίρι)...Παίκτης που δεν μπορεί να αλλάξει πάσα πάνω από 10 μέτρα...Παίκτης που όταν έχει την μπάλα, βρωμάει ότι θα κάνει λάθος και την ψιλιάζονται οι αντίπαλοι και τον πιέζουν...Παίκτης που παίζει λες και βαριέται και μέχρι να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον έτερο στόπερ έχουν ήδη πάει οι αντίπαλοι να πιέσουν...και μην ξεχνάτε πως ήρθε νωρίς και έκανε κανονικά προετοιμασία εν αντιθέσει με άλλους...1000 φορές ο Τόσκα σαν 3ος στόπερ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ΤΡΟΜΑΞΑ γαμω τν αμαρτια μου....ΤΡΟ-ΜΑ-ΞΑ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χρήστος ο τρίποντος έγραψε:Δεν μπορω να κρίνω εναν παίχτη μονο απο ενα λάθος. Και ο Βαρέλα εκανε χοντρά λαθη στην αρχή. Εχει δειξει οτι εχει δυναμη, κρδίζει μονομαχίες, εχει κεφάλι και καλή πάσα. Το αρνητικό του ειναι η ταχυτητα.
Μπορω να πω πως δεν εχω ενθουσιαστεί αλλά δεν ειναι κακός παιχτης μεχρι τωρα συνολικά
Ρε φιλε στο συγχρονο ποδοσφαιρο σεντερ μπακ χωρις στοιχειωδη ταχυτητα ειναι θεμα χρονου να αποτυχει. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομασταν εναν κοντρολαρισμενο μπαλαδορο να κολλησει διπλα στον Βαρελα και μας εφερε απο καπριτσιο εναν παικτη απλα δεν κανει για το επιπεδο μας. Κρεσπο Βαρελα δεν πρεπει να σπασει με τιποτα. Καλυτερα να δω Μαλεζα σε ματς οπως το σημερινο
Καλα για κιτσιου δεν το σχολιαζω, εχω πει 10000 φορες τη γνωμη μου οτι δεν κανει ουτε για ηρακλη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”